maandag 21 december 2009

More snow…

Wat heb ik gisteren genoten van de sneeuw! ‘s Middags, toen de vlokken volop naar beneden dwarrelden, heb ik de moonboots aangetrokken en ben ik naar de dijk aan het eind van de straat gewandeld. Op de dijk was veel moois te zien.
 Home & Lifestyle

Prachtig…de rode besjes die zo mooi afsteken tegen de witte sneeuw…

Home & Lifestyle

Op deze foto zie je de kerktoren van een dorpje aan de andere kant van de rivier. Toen ik de foto nam, zag ik door de sneeuw slechts één witte waas. Pas thuis zag ik het resultaat.

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Deze prachtige woonboerderijen staan aan het eind van de straat. De vier woonboerderijen staan op een eilandje, je kunt er alleen komen vanaf de dijk. Mijn droom is ooit daar te wonen, maar dan moet er wel eerst een loterij gewonnen worden :).

Home & Lifestyle
Al blijf ik dromen…vooralsnog is dit mijn stulpje! Aangezien ik verder alles heb en ik mijn gezin, liefde, gezondheid en vriendschap veel belangrijker vind, ben ik hier ook heel blij mee. De tuin aan de achterzijde ligt aan het water, in de zomer geeft mij dat al jaren een vakantiegevoel en in de winter ligt er een prachtige schaatsbaan als het goed gevroren heeft…

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle 
De tuin aan de achterzijde van het huis is nu bedekt met een dikke laag sneeuw. Op de foto links lijkt het één groot sneeuwveld, maar het is het water waar een spoor over heen getrokken is. Ik hoop maar dat er nu niemand meer over heen gaat lopen, want door de sneeuw is niet zichtbaar of het ijs er goed is.

Home & Lifestyle
Dit lijken de duinen wel met siergras, maar niets is minder waar. Wat heerlijk dat ik zo dichtbij kan genieten van een prachtige witte wereld!!

En zo dadelijk... door de sneeuw om boodschappen te doen, want morgen wordt onze oudste dochter 15 jaar!

Ik wens je een fijne dag...!

12 opmerkingen:

aukjesatelier zei

Hoi Ingrid,
Bedankt voor het delen van je mooie foto's. Heerlijk om zo mee te mogen genieten van de sneeuw op andere plekken in Nederland :D

Lief Leuk & Anders zei

Mooie foto's, zegt. Heerlijk ,winters. Ik heb ook een dochter van veertien....Gezellig dag morgen.

Mayflower zei

Hoi Lieve Ingrid, wat een schitterende foto's heb je gemaakt, die met het vergezicht en in de verte de kerktoren is prachtig. Wat heerlijk hè die sneeuw, wij hebben gisteren ook een lange wandeling gemaakt, overal vrolijke kinderen, daar kan ik toch zo van genieten.
Gefeliciteerd met je dochter's verjaardag en een hele fijne dag toegewenst.
Ook wens ik je hele fijne feestdagen toe, ik las even een blogpauze in en hoop je in het nieuwe jaar weer te zien. Bedankt voor je prachtige posten en de lieve reacties op mijn blog.
Tot in het nieuwe jaar.
Lieve groet, Mea

lia zei

Ja, het is schitterend. Enne alvast gefeliciteerd met de verj van je dochter.
Nu maar hopen dat de visite je kan bereiken morgen.
Groetjes Lia

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat woon jij mooi, zo midden tussen de landerijen in! Prachtige sfeervolle foto's ook Zo te zien is er bij jullie ook veel gevallen. Veel plezier morgen met de verjaardag van je dochter en alvast van Harte Gefeliciteerd allebei!!

Lieve groet, Madelief

Les Cotrions zei

Stunning winter photos!!!
Happy birthday to your daughter!!!
Big hugs
Vale

Corine zei

Gefeliciteerd voor je dochter, een gezellige aanloop naar de kerst!
Geniet ervan!
Groeten, Corine(THUIS)

thornwoods at home zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Wat een prachtige stillevens zo met de witte sneeuw!!

Groetjes van Monique

Antonia zei

Hallo Ingrid,
wat woon je toch in een prachtige omgeving! Volgens mij dromen we allemaal van een boerderijtje net buiten de bebouwde kom :-)
Heel hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Lisanne! En ook wens ik jullie warme kerstdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2010 toe! Dankjewel voor je bezoekjes en berichtjes en tot in het nieuwe jaar,
lieve groet, Anja

Irma zei

prachtig je foto's ik vind sneeuw zo supper lekker licht, hartelijk gefeliciteerd met je dochter en maak er een fijne verjaardag van.

lieve groet Irma

fräulein klein zei

Your photos are so wonderful. It looks like a winter-wonderland!!!!!
Have a nice day,
warm regards, Yvonne

love lives in the kitchen zei

how beautiful and insiring these winter pictures are!
have a sweet day!
justyna