zondag 13 december 2009

Give away…the winner!!

Het is 19.00 uur en aangezien ik nu geen nieuwe deelnemers meer aan de give away verwacht, ga ik zo dadelijk de winnaar bekend maken.

De afgelopen weken heb ik naar aanleiding van mijn give away op diverse blogs prachtige kerstkaarten voorbij zien komen…ik vond het ontzettend leuk om te zien hoe daar invulling aan werd gegeven!!

Omdat het plaatsen van een kerstkaart niet verplicht was maar ook mocht worden volstaan met een reactie op mijn give away, hoefde ik niet te kiezen maar is de winnaar door een verloting uit de bus komen rollen. Ik zou het ook erg  moeilijk gevonden hebben om een keus te maken, vooral met de wetenschap dat iedereen er op zijn eigen manier enthousiast mee bezig is geweest.

Home & Lifestyle

De winnaar krijgt deze kaart van Jeanne d ’Arc Living en deze hanger met kerstboodschap toegestuurd.

Home & Lifestyle

Mijn jongste dochter heeft de eer om een lot te trekken en de winnaar bekend te maken!!!

Home & Lifestyle

THE WINNER IS…….

Home & Lifestyle

Jootje heeft in de zijbalk van haar blog een heel lief kaartje geplaatst! Jootje, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze give away! Het ligt al verzendklaar dus zodra ik je adres ontvangen heb, stuur ik de geschenkjes naar je toe! Je kunt je adres mailen naar homelifestyle01@gmail.com !!

Ik wil iedereen die aan deze give away heeft mee gedaan bedanken en voor degene die een mooie kerstkaart en/of kerstwens heeft geplaatst: ik heb je bijdrage erg gewaardeerd!

Ik wens je een hele fijne week!

10 opmerkingen:

Ilse zei

gefeliciteerd voor de winnaar!!

lia zei

Jootje gefeliciteerd, en ook ik heb hele mooie kaarten gezien.
groetjes Lia

Lief Leuk & Anders zei

Het was in elk geval een leuk idee! Ik heb mijn ( voor jou give-away ) geplaatste kerstkaart ook digitaal aan familie en vrienden verstuurd. Twee vliegen in een klap, dus. Dat is makkelijk en dan hebben we dat weer gehad!

faire un songe zei

Hoi Ingrid, wat heb je dit leuk gedaan...
EN dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog.
Afgelopen zaterdag was ik bij je favoriete woonwinkel... we hadden niet veel tijd, maar ik moest even kijken... en ik vind het ook een prachtige winkel...een heerlijke sfeer en geweldig om even rond te kijken.
Fijne week.
Groetjes Hetty

Mayflower zei

Hoi Ingrid, ik vond het ook heel erg leuk om mee te doen en ook de opdracht was mooi. Het was leuk om al die mooie en hartverwarmende wensen op de diverse blogs te lezen en dan al die mooie foto's die erbij geplaatst werden.
Jootje gefeliciteerd met je mooie prijs.
Fijne week en een lieve groet, Mea

jootje zei

ik ben heel blij en verrast dat ik de prijs gewonnen heb! nog maar zo kort begonnen met mijn blog, en ik doe overal enthousiast aan mee, maar hier had ik echt nog niet op durven rekenen! ik heb me voorgenomen om bij mijn 50-ste volger ook een give-away te organiseren, want het is natuurlijk ook leuk om een keertje te geven. maar deze keer is het dus krijgen!
ingrid, heel erg bedankt! je kado krijgt een mooi plekje bij mij!
groetjes van jootje.

seasons of my house zei

Jootje G E F E L I C I T E E R D!!!!
En Ingrid, jij bedankt voor het leuke initiatief! Karin

Les Cotrions zei

Congratulations to the lucky winner and happy Monday to you!
Vale

Bonjade zei

Snif....heb ik nu niet gewonnen.........
Van harte hoor Jootje, wat een bofkont.
Fijne dag

Antonia zei

Hallo Ingrid,
dat was vast erg spannend. Leuk hoor dat Jootje heeft gewonnen!
Hele fijne week gewenst, groetjes Anja