woensdag 11 december 2013

Gifts…

De afgelopen dagen ben ik heerlijk in de watten gelegd en eerlijk gezegd is mij dat best goed bevallen. Maar geven vind ik minstens net zo leuk als ontvangen en gelukkig heb ik beiden mogen doen.

Allereerst ons Sinterklaasfeest! Ondanks overvolle agenda’s lukte het ons uiteindelijk toch één gaatje te vinden in de vorm van een Sinterklaaslunch, afgelopen zaterdag. Doordat onze dochters meestal moeten werken of competitiewedstrijden hebben, zitten we op een zaterdagmiddag eigenlijk nooit met z’n vieren voor een lunch aan tafel, maar het was voor herhaling vatbaar…de gedichten waren kostelijk (en ontroerend) en de cadeaus vielen in de smaak.

Van Sinterklaas kreeg ik dit mooie woonblad vol inspiratie (te koop in de winkels maar ook te winnen met de give away van Gerry van de blog Merel-Viool). Ik heb er al een paar keer door heen gebladerd maar wil de komende dagen nog een moment kiezen om de reportages in alle rust te bekijken. Verder kreeg ik een mooi boek en is er nog een derde verrassing onderweg, maar deze was per abuis in de studentenkamer van onze oudste dochter blijven liggen…ja, ook daar was Sinterklaas dit jaar langs geweest om iets af te geven :-).
 Home & Lifestyle
Verder deed ik dit jaar weer mee met de kerstswap, volgens traditie georganiseerd door Lynda (Lynda, bedankt hiervoor!). Marijn van de blog Noord-33 was aan mij gekoppeld en van haar kreeg ik een paar weken geleden een enveloppe vol cadeautjes, die met aandacht waren ingepakt.

Omdat ik nog zó gewend was aan de spanning van de andere jaren, waarbij we pas tegen de kerst mochten kijken wat er in zat, moest ik van mijzelf minstens wachten tot de kerstboom hier stond. Gisteren heb ik de pakjes geopend. Ik heb Marijn overigens wel meteen laten weten dat haar cadeaus goed waren aangekomen…toen  heb ik haar bedankt en bij deze Marijn, nogmaals hartelijk dank voor je lieve geschenken.

Home & LifestyleHome & LifestyleHome & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle
Van Marijn kreeg ik een uitvouwbare papieren kerstboom, masking tape, een stempelkussen met bijhorende stempel en een paar stoere kaarten. Bijgevoegd had Marijn ook nog een lieve “HAPPY 2014” kaart, met daarin haar geschreven wens voor het nieuwe jaar.

Mijn swap heb ik ruim een week geleden verzonden, ik heb er nog niets van vernomen. Ik hoop uiteraard van harte dat het pakje goed is aangekomen.

Ik wens iedereen een hele fijne dag!

Liefs, Ingrid

59 opmerkingen:

It Is The way of life zei

Wat gezellig zo, n Sinterklaas brunch genieten is het dan hè met je gezin!
Je bent goed verwend met zo, n mooi boek en anders kadootjes !
Liefs Ida

Passione Helena zei

Wat ben je heerlijk verwend lieve Ingrid en wat fijn dat jullie op zaterdag een gezellige Sinterklaaslunch hebben kunnen houden! Dat alleen moet al een cadeau voor je zijn geweest. Het is weer een gezellige tijd, niets fijner om ze samen door te brengen. Wat heeft de kruik trouwens een metamorfose ondergaan zeg...deze is prachtig geworden!!

Je foto's spatten ook weer van het beeld...het was weer genieten hier.

Ik wens je veel gezelligheid en vreugde.
Liefs Helena X

A place for my home zei

Wat gezellig Ingrid en wat ben je goed verwend! Je hebt hele leuke dingen gekregen. Het woonblad heb ik ook liggen, moet er nog aan beginnen maar volgens mij staat er genoeg moois in. Geniet ervan!

Liefs, Cynthia

Unknown zei

Wat ben je goed verwend Ingrid. Met mooie boeken kom je de feestdagen wel door.
En leek cadeautjes via de swap gekregen! Ik heb hem van Marjo ook binnen maar ze weet dat ik even wacht met open maken totdat de kerstboom staat.
Groetjes, Ingrid.

Berna zei

Leuk idee om Sinterklaas te vieren met een lunch.
Leuke cadeautjes heb je gekregen.
Fijne dag!

Anoniem zei

Wat gezellig dat jullie zo sinterklaas hebben gevierd,als iedereen zo druk is,is het fijn om een moment samen te zijn en dan cadeautjes krijgen dat is helemaal super en wat ben je verwend met de swap,ziet er top uit,fijne dag,lieve groet Musje.

Thuis bij Tjits zei

Ook jij bent goed verwend, erg leuk! Gezellig zo'n sinterklaaslunch, gelukkig konden jullie nog een gaatje vinden, zo leuk die traditie!

Liefs, Tjits

het moonhuis zei

Wat heerlijk moet dat geweest zijn , zo gezelig met je eigen gezin!
Leuk dat de WLS de mooiste reportages gebundeld heeft in dat dikke blad, maar de meeste reportages heb ik al, ik verzamel de reportages die mij het meest aanspreken in ringbandmappen, dus voor mij is het overbodig om het blad te kopen, ik heb m wel doorgebladerd in de winkel.
Leuk hoor die blogswap, ik hoop dat je snel hoort dat die van jou ook goed is aangekomen!!

Liefs Monica

eigen thuis zei

Leuk om sinterklaas zo te vieren. Fijn is dat om dan weer eens met z'n allen te zijn. Je bent echt verwend dus geniet er lekker van. Fijne week nog.

Liefs Gonda

Housebythewaterhole zei

Ingrid, leuke dingen heb je gekregen…wat fijn toch zo'n blogswap, als ik kan ga ik de volgende keer ook deelnemen…. wat een prachtig tijdschrift heb deelgenomen aan een give-away voor dit boek…. wie weet !! Helemaal weg was ik van je kruik uit vorige post, ben op zoek gegaan en ééntje op kapaza gevonden, geboden…bod direct aanvaard, blijkt het nu om een oude kruik te gaan eind 1800, vind ze zo mooi dat ik het nu zonde vind om die te gaan schilderen…. komt in het weekend op mijn blog !!!
lieve groeten
fijne dag nog
kathy

Corine(THUIS) zei

Zo'n sintlunch is een topidee. Ach ja en dat de oude man wel eens een kadootje vergeet mee te brengen dat is logisch.. maar wat in het vat zit verzuurt niet hè.. Juist wel leuk zo'n toegift later ;-)
Je swappresentjes zijn ook leuk, daarmee kun je lekker creatief je eigen draai geven aan een pakje.
Wie weet wacht de ontvanger van jouw envelop wel tot kerst...

Unknown zei

Wat fijn dat jullie Sint samen hebben kunnen vieren.
Heerlijk om op zo momenten bij elkaar te kunnen zijn hè :)
Wat ben je lekker verwend zeg, wat een mooie swap.
Hopelijk komt de jouwe ook vlug aan maar de post staat nu al in de file heb ik de indruk ;)
Liefs, Sonja

Lilablu Brocante / LilaDoux Bakwaren/Tina zei

Wat een leuke cadeaus heb je gekregen.........het idee van de swap is compleet aan mij voorbij gegaan. Ik zal proberen volgend jaar ook mee te mogen doen........wat een leuk idee/gebeuren is dat!! Ik heb al op een aantal blogs de met zoveel zorg gemaakte/uitgezochte cadeautjes langs zien komen. Wij hebben dit jaar Sint met alleen cadeaus van de kringloop gevierd......heel byzonder en wat komen er dan voor weinig geld mooie cadeaus uit de Sint-zak tevoorschijn! Liefs, Tina

Kom Achterom zei

Wat een leuk idee om een sint luch te doen! Je hebt een super mooi boek gekregen en je swap is ook leuk zeg!
en ik zag je prachtige kruik nog langs komen dit is echt super geworden wat mooi gedaan!
Fijne dag
Yolanda

Els zei

Ontzettend leuk om zo verwend te worden!
Geweldig idee zo'n Sint lunch :-) Is eens iets anders dan pakjesavond!

Fijne middag
X Els

Hann¥ zei

Wat een leuk idee een sinterklaaslunch...en wat ben je verwend en nog een cadeautje onderweg ;-)
Ik heb van dat hele blogswappen niks mee gekregen.....volgend jaar dan maar :-)
Leuke cadeautjes en nu maar hopen dat de jouwe ook zijn aangekomen....
Liefs Hanny

My name is Riet zei

Wat ben je lekker verwend Ingrid. geZellig toch dat sinterklaasfeest. Zo bij de lunch is dat ook enig. Wij hebben het met de kinderen en kleinkinderen gevierd en ik geniet er altijd zo van.
Liefs van Riet

Unknown zei

Dat vind ik een leuk idee...een sintlunch.
Maar je bent goed in de watten gelegd, dat tijdschrift heb ik ook...ik bewaar ook de mooiste reportage's in een ordner...maar kon hem niet laten liggen...en het pakt net even handiger als een ordner.
Fijne Avond.

Groetjes,
Inge, my choice

lien zei

Wow, je bent goed verwend! Leuk die tape en stempel. Kun je gebruiken bij het inpakken van de kerstcadeaus. Geniet van alles! Groetjes Carolien

Barbara zei

Heerlijk met je hele gezin Sinterklaas vieren en je bent ook nog eens dubbel verwent.

Ik heb nog even je vorige post gelezen, gemist sorry! Wat een mooie Kringloop vondst en het resultaat na de make over is echt prachtig geworden. Dat idee met muurvuller etc. ga ik gauw even opschrijven :)

Liefs,
B.

Unknown zei

Leuk dat jullie toch nog een gaatje konden vinden voor een sintlunch. En dan heb je ook nog eens een pakje tegoed! Mooie kadootjes heb je gekregen voor de blogswap. Groetjes, Nancy

Anneke zei

Wat een heerlijke verwennerij Ingrid. En gezellig de sintlunch dat tijdschrift heb ik ook alleen nog niet gelezen. Ik neem hem heerlijk mee . Dan kan ik hem lekker tijdens de kerst lezen.
Liefs Anneke

Miss M zei

Wat leuk dat jullie met elkaar nog Sinterklaas vieren. Het blijft een gezellig feest he!
Je bent lekker verwend met mooie cadeautjes! Dat stempeltje is ook erg leuk!
Geniet er maar lekker van, liefs, Marjolijn

my way of living zei

Wat ben je lekker verwend.
Mooie leuke kado´s heb je gekregen.

gr. Anita

Unknown zei

Dat zijn leuke cadeautjes zeg!! Echt een verwennerij!!

Groetjes Willeke

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Jij hebt het sinterklaasfeest heel creatief opgelost. Kan ook heel goed met zulke grote kinderen natuurlijk. Dan hoeft het niet percé op 5 december. En nog een pakje in het vooruitzicht, ook niet gek...
Je hebt een heerlijk cadeau gekregen van Marijn, vooral de stempel vind ik echt prachtig...
Lief toch van Lynda elk jaar, om dit te organiseren... Hopelijk blijft het een gebruik onder ons bloggers... want het is o zo leuk om een cadeautje te krijgen, maar ook heerlijk om iets te geven...
Ik wens je een heerlijke avond,
Lieve groet,
Mirjam

La Blomst-Living zei

Maar goed dat jullie tijd hebben kunnen vinden om Sinterklaas met elkaar te vieren, leuk om het bij de lunch te doen, weer eens wat anders! Je hebt prachtige cadeautjes gekregen, om van te genieten!
Liefs, Linda

Indruk zei

Wat leuk om het tijdens een lunch te vieren Ingrid. Je bent goed verwend door de goedheiligman en altijd leuk te weten dat er nog een pakje voor je aankomt toch? Je hebt ook leuke dingen gekregen in je blogswap. Wat is het toch leuk om elkaar te verrassen en dan nog eens iemand die je niet kent. Liefs Pascale

It's me zei

Zal ik jou hebben ???...mijn swap ligt hier nog ingepakt...traditie getrouw doe ik dat echt op kerstavond...tja zo ben ik nou eenmaal....mooi je swap en dat magazine heb ik al wat over gehoord ja......lijkt me leuk !!!...fijne avond liefs Ria...x !

Lemons and blue zei

Wat gezellig zo samen Sinterklaas te vieren. En wat leuk die swap je hebt ontzettende leuke dingen gekregen, een erg leuk idee hopelijk is je pakje ook goed aangekomen.

Groetjes Joke

lia zei

Leuk die verwennerij, en het was echt heel stil rond het swap gebeuren. Eigenlijk vond ik het wel jammer dat niet iedereen het meteen open maakte, want nu leeft het toch iets minder...
Maar ze zin wel leuk, en geniet ervan.

Liefs lia

Anoniem zei

Fijn dat jullie toch een mooi moment konden vinden om Sinterklaas te vieren. Je bent mooi verwend en ook het swapcadeau is heel leuk. De stempel kun je voor heel wat doeleinden gebruiken en de masking-tape is mooi in de kleuren van je huis.
Geniet lekker van deze weken, Ingrid!

Liefs, Gerry

SOBERenSTIJL zei

Wat heerlijk om even verwend te worden, nu lekker lezen!
En de blog swap heb ik op de een of ander manier gemist, maar lijkt me erg leuk.

Liefs, Dorine

Bij Guusje Thuis zei

Een Sint-lunch is wel een heel goed idee, want hier verwatert de traditie toch een beetje en dat vind ik best jammer!

June zei

You have received such lovely gifts dear Ingrid. You must be enjoying browsing through that beautiful publication! Your photos are always so beautiful and I love my visits here so much.
Hugs from here...

Anoniem zei

Leuk toch om zo toch nog Sint te vieren! Hier is de zaterdag ook altijd zo druk, dus des te fijn als je dan eindelijk eens met je gezin samen aan tafel kunt zitten en dan ook nog met kadootjes!! Zo te lezen was het reuze gezellig!
Leuke blogswaps heb je gekregen. Denk dat ik volgend jaar ook inhaak....
Liefs, Peetje

Marjon zei


Je bent zeker heerlijk verwend...en dat mag toch ook eens....prachtige spulletjes en wat heerlijk om te lezen dat jullie het samen zo gezellig hadden...fijn weekend en lieve groet Marjon

Housebythewaterhole zei

Hoi Ingrid, ik wou je vernoemen want ik doelde op jouw toen ik het had over een kruik die ik zag langskomen maar vond niks terug….maar bij deze weet ik het weer …. ja zonde om er iets aan te doen hé….vond ik ook meteen toen ik ze in mijn handen had ! Ga morgen even zien of er nog rozenbotteltakken zijn, heb er ééntje uit mijn gerestylde vaas gehaald en die blijven nu niet zo mooi staan met hun 2 …..
even de post aanpassen …..
fijne dag nog
lieve groeten
Kathy

Anoniem zei

Sinterklaas weet wel waar ze jou mee kunnen verassen he ;-) leuk boek! Die swap zitten echt leuke dingen bij, heb alles bijna allemaal zelf ook dus echt mijn smaak ;-)

Nu nog afwachten wat er nog onderweg is, je wordt maar verwend!

Geniet ervan,
Liefs Saskia

Anoniem zei

Hmm mijn reacties weergeven gaat niet goed als ik post via mijn telefoon... Je hebt een prachtig boek gekregen en de inhoud van je swap is ook allemaal in mijn bezit, erg leuk dus!

Geniet maar van deze maand!

Liefs Saskia

Pauline zei

Wat een heerlijk moment om compleet aan tafel te zitten en er dan ook nog eens gezellig sinterklaas bij te vieren. Een leuk idee!
De kadootjes zijn leuk maar het samenzijn is op zich al een kado.
Heb je het genietmoment met het blad ondertussen al gehad?
Liefs, Pauline

Janny zei

Leuk toch altijd weer....die swap.
Ik ga beslist ook eens meedoen.
En die lunch met je gezin...ik kan me er alles bij voorstellen! Als je kinderen volwassen zijn hebben ze uiteraard een druk leven en komt het er niet vaak van om tijd voor zoiets te nemen. En als het dan gebeurt, wordt het "bijgeschreven in het boek met mooie herinneringen" zeg ik altijd:-)
Liefs,
Janny

Alie zei

Altijd zo gezellig om iets te krijgen!

La Maison zei

Iedereen aan tafel, dat komt hier ook niet veel voor hoor, zo gezellig. Je bent ook lekker verwent.
Heerlijk zo'n dik woonblad en de swap is altijd zo spannend.
Ik was te laat dit jaar, enfin volgend jaar dan maar weer.
Een gezellig weekend alvast en een lieve groet

Hermine

What's in a day zei

Gezellig om met je dochters zoiets te doen, wij zijn heerlijk wezen wokken, een alternatief, maar wel even fijn om een moment samen te genieten tussen alle studiedrukte door.
Je bent verwend hoor, de blogswap blijft ook zo leuk, ik was nu te laat, maar volgend jaar doe ik weer mee!

Fijne avond Ingrid.
Liefs, Eefie

hokje zei

Heerlijk om zo verwend te worden! En helemaal als het allemaal zulke leuke spullen zijn die jij hebt gekregen. Fijn van genieten, maar dat gaat vast goedkomen.

Liefs, Miranda

Marjonel M zei

Leuk zeg om sinterklaas zo te vieren. mooie cadeautjes heb je gekregen, geniet er van.

Liefs, Marjonel

Lida zei

Gaaf blad, heerlijk om in te bladeren!
Leuke swap en precies passend bij jou die stoere kleuren! Groetjes
Lida

Anneke zei

wat een gaaf blad en heerlijk om door te bladeren, en de swap is ook al zo leuk.
heerlijk dat je zo bent verwend met de Sinterklaas, want wij geloven er ook nog in he?
liefs An

Homemade Home zei

Super leuk allemaal Ingrid.
Ik wens je een heel fijn weekend.
Lieve groet Nelly

Willy zei

Hej Ingrid, sinterklaaslunch klinkt ook heel gezellig. Je bent heerlijk verwend. Fijn weekend, lieve groet

Madelief zei

Hoi Lieve Ingrid,

Eindelijk weer even de tijd om een berichtje bij je achter te laten. Leuk dat je aan de kerst swap van Lynda hebt meegedaan. Moet ik volgnd jaar toch ook maar doen. Je sinterklaas klinkt gezellig. Leuk om het met het hele gezin te vieren. Wij hebben het ook pas afgelopen zondag gedaan. Nu even een rustig weekend, voordat de kerstdrukte begint.

Veel liefs,

Madelief xox

Anita zei

Hi lieve Ingrid wat een leuk idee een sinterklaasbrunch!
En ook zonder cadeautje is zo'n samenzijn al een feestje ;-)
Wat een heerlijke en mooie verwennerij(tjes)
Ik mail je nog! Een heel fijn weekend meis!
Groetjezz lfs mij xxx

Maia zei

Fijn dat jullie ook een gezellig sinterklaas feest gehad hebben, jammer om zo'n oer Hollands feest over te slaan toch.
Wat ben je heerlijk verwend met je swap cadeautjes, wel hopen dat die van jou ook terecht zijn gekomen op de goede plek inmiddels.
En ik zag dat je je weer kunt verheugen op een cadeautje want je hebt het leuke huisje van Eefie gewonnen proficiat!
Geniet van het weekend!
Lieve groet Maia

Pierelantijntjes zei

Wat een verwennerij Ingrid! Lijkt me een prachtig boek trouwens. En die swap is ook super zeg!! Wat leuk om daaraan mee te doen. Ik moet het toch eens onthouden voor volgend jaar. Heel fijn weekend! Liefs Ester

Housebythewaterhole zei

Ingrid, momenteel aan de pups nog niet zoveel werk, ze zijn vandaag 3weken dus het meeste werk staat me nog te wachten,en binnen 2maand verwachten we nog een nestje van onze andere hond, sedert enkele dagen heb ik ook alle nodige vergunningen en ben ik officieel hobbyfokker, bij ons hebben we een erkeningsnummer nodig willen we de pups ergens te koop aanbieden op internet enzo…want 7 pups raak je met mond en mond reclame niet zomaar kwijt…
De rode kaarsen waren een "nood-oplossing" ik wou persé de kandelaar op het blog…maar vond niet direct de geschikte kaarsen…bij deze is dat opgelost ..haha !!
Fijn weekend,
Geniet ervan,
Lieve groeten Kathy

Gerreke zei

Wat leuk Ingrid dat kerstboompje! Echt heel schattig. En wat heerlijk dat je zo wordt verwend.

Dineke@esatto zei

Ken het hoor, soms zelf te druk om iets leuk te organiseren....
maar achteraf altijd de moeite waard toch?!!
Leuk het pakketje wat je kreeg!
Lieve groet,
Dineke

Colinda zei

Wat heb je een mooie spullen gekregen! Je hebt er prachtige foto's van gemaakt!

X Colinda