woensdag 14 september 2011

2-jarig bestaan Home & Lifestyle en een give away

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik met mijn blog begon. Als ik terugkijk op die periode, heeft het heel veel goeds gebracht. Niet alleen heeft mijn blog een ontwikkeling doorgemaakt en zijn de eerste posten heel anders dan nu, ook heeft het bloggen mijn leven compleet veranderd.

Felicitatie 22

Natuurlijk de kaartenlijn…die was nooit tot stand gekomen als ik niet was gaan bloggen. Ik werd door Corina benaderd die mij vroeg of zij mijn foto’s mocht gebruiken voor het maken van kaarten, omdat zij  de foto’s zo mooi vond…daarna kwamen haar kaarten bij Lejo in de winkel te staan, bracht ik samen met mijn vriendin een bezoek aan Lejo en zijn mooie woonwinkel In den Uylenbal en ontmoetten we ook Christy die de tweede winkel runt. Bijzondere ontmoetingen…en ontstaan door het bloggen!

En dan gaat het balletje rollen,  komt mijn eigen kaartenlijn tot stand, geeft Lia van House of Seasons aan dat ze mijn kaarten graag in haar winkel wil verkopen, ontmoet ik Lia (super leuk!) en sta ik zelfs al op een fair met mijn kaarten. En over de verkoop heb ik totaal niet te klagen, vooral de afgelopen week maar ook al eerder heb ik van een aantal van jullie een bestelling mogen ontvangen...super leuk!!

Vorig jaar ontmoette ik Madelief, wat ook zo bijzonder en waardevol was. En in augustus dit jaar was ik bij haar op de tuin, waar we samen met andere hele lieve blogdames genoten van een geweldige high tea waar ik nog steeds vol van ben.

Felicitatie 08

Dan alle lieve woorden in reacties en e-mails…de vriendschappen die virtueel zijn ontstaan, zowel in Nederland als in België, Zweden, Italië, Duitsland, de United States….ja, ik kan nog wel even zo doorgaan…en dat doe ik ook….doorgaan met bloggen dan. Want ik kan hier nog 100-en woorden neerzetten, maar de conclusie blijft hetzelfde: wat is blogland een positieve wereld en wat is het een eer dat ik daar deel van uit mag maken!

Hoe kan ik mijn 2-jarig jubileum beter vieren dan met een give away waarbij twee winnaars een pakketje van 5 kaarten mogen samenstellen naar eigen keus?

Home & Lifestyle

Vier ik op mijn blog mijn feestjes vaak vooral voor mijn volgers, deze keer mag iedereen meedoen, zowel uit binnen- als uit het buitenland (er zijn twee kaarten met congratulations en ook blanco kaarten, die kunnen over de hele wereld gebruikt en verzonden worden).

Laat een reactie achter bij deze post, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee wil doen aan deze give away. Mocht je geen volger zijn, dan mag je dat uiteraard worden maar het is geen verplichting. En natuurlijk vind ik het leuk dat  je met bovenstaande kaart een link plaatst op je blog. Woensdag 5 oktober aanstaande maak ik bekend wie er gewonnen heeft!

Ik wens iedereen heel veel succes en voor alle lieve trouwe  meiden, stille lezeressen en enkele (maar bijzondere) heren…met onderstaande kaart zeg ik uit het diepst van mijn hart…


Bedankt 01

Veel liefs…


***

100 opmerkingen:

Corine zei

Gefeliciteerd meid, ook hier heeft het bloggen veel positiefs gebracht! Ik hoop idd dat je gewoon doorgaat met bloggen, als vaste volger kom ik hier erg graag!
Je foto's zijn prachtig en je kaarten dus ook, daarom vier ik je feestje graag mee :)
Groeten, Corine(THUIS)

It's me zei

Zo bijzonder he dat bloggen...ben er zo blij mee dat ik het doe !!...en inderdaad al die leuke ontmoetingen ......nou meissss gefeliciteerd met je 2 jarige blog !! smak smak...ik hoop dat je er nog heel lang bent.....EN IK WIL HEEL GRAAG MEEDOEN met je give away !! wel duidelijk toch ???...liefs van mij...xxx...

natuurlijk groen en doen zei

Ik kom via 't Schuurtje op je blog en wat maak jij schitterende foto's .En ja bloggen het is een wereldje wat heel veel leuke dingen brengt.
Ik ga je volgen en doe graag mee voor die schitterende kaarten

fijne verjaardag
groetjes Bep

Kom Achterom zei

Gefeliciteerd zeg! Dikke knuf van mij!
Het is hier altijd genieten bij jou op je blog!
Ik zou het niet meer kunnen missen hoor.
graag doe ik mee met je give away!
Fijne dag
Yolanda

Hannekie zei

Gefeliciteerd zeg..wat leuk dat het bloggen zoveel goeds voor je heeft gebracht. ik doe deze keer neit mee omdat ik de vorige keer je prachtige kaarten al heb gewonnen. maar ik zet wel even een linkje op mijn blog. veel succes maar dat gaat wel lukken
liefs hannie

lien zei

Wow, al twee jaar aan het bloggen, van harte gefeliciteerd!! Het is helemaal waar wat je zegt: blogland is positief, inspirerend en vooral erg leuk! Ik ben ook zo blij dat ik het heb ontdekt. En dat terwijl ik eigenlijk alleen maar een blog gestart was om mee te kunnen doen aan het Round Robin project, dat was een vereiste. "Oh dan maak ik wel ff een blog aan en daarna stop ik", dacht ik. Want tja, waar moest ik nou over schrijven? Maar de berichtjes komen allemaal vanzelf en ik zou ook echt niet meer zonder kunnen!
En ja, ik doe heel graag mee aan je give-away, want ik vind je foto's prachtig!
Liefs Carolien

Riet zei

Hartelijk gefeliciteerd met je jubileum Ingrid. Je hebt er een prachtig blog van gemaakt en je kaarten zijn dat evenzo.
Het bloggen en internetten heeft ook mijn leven veranderd. Ik heb erg veel geleerd .Ik ben gaan fotograferen, heb geleerd hoe ik dat allemaal op mijn blog kon zetten en ik heb er ook zo'n plezier in. Heb veel mensen leren kennen en uiteindelijk ook enkelen ontmoet bij Madelief, wat voor mij ook heel bijzonder was.
Ga door met bloggen en foto's maken lieve Ingrid en ik blijf je natuurlijk volgen.
Ik ga kijken of ik je foto en give away op mijn blog kan zetten.
Liefs van Riet

Yvonne - Frl.Klein zei

Dear Ingrid
Congrats to the 2 years :-)!
Have a wonderful day,
Yvonne

Susan zei

Van Harte Gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan! Het is zeker geen straf om vaak bij je "langs" te komen want je maakt er altijd een feestje van om naar te kijken!!
Ik doe graag mee met deze mooie Give Away en zal ook een link plaatsen op mijn blog!!

Gr. Susan.

Mirjam zei

Hallo Ingrid,
Gefeliciteerd meid, 2 jaar bloggen al weer. Ik heb je hele blog een keer doorgelezen, alles van die 2 jaren en ik was onder de indruk. Het ziet er allemaal zo gezellig uit. En je kaarten, waar ik er al eens een paar van heb besteld, zijn geweldig. Dit is allemaal zeker een feestje waard. Blijf vooral doorgaan Ingrid, want ik kijk elke keer uit naar je volgende post...
Natuurlijk wil ik meedoen aan je give-away, linkje staat al op mijn blog...
Ik wens je een heel fijne dag, heb je jezelf getrakteerd op een lekker taartje?
Lieve groetjes,
Mirjam

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, van harte met je tweejarig bestaan en wat ontzettend leuk om te lezen wat het bloggen jou gebracht heeft. Ik lees je graag en hoop dat ik nog lang van je mooie post mag meegenieten.
Lieve groetjes Jannet

Michelle zei

Gefeliciteerd, Ingrid met je 2 jarig bestaan!! dikke kus! inderdaad bloggen is heel positief, gezellig en je ontmoet fijne mensen!
Ik doe deze keer niet mee, hoewel ik je kaarten schitterend vind, hou ik mij even afzijdig van give aways heb net zo'n mooie gewonnen bij Michelle!! volgende keer weer!

Fijne woensdag!
Lieve groetjes Michelle

Michelle zei

vergeet nog te zeggen dat ik wel je link van je give away op mijn blog ga plaatsen ;-))

Room Seventeen zei

Een Give Away, ik dacht meteen "kaarten"!
Leuk Ingrid! Ik doe mee en zal de link ook even op mijn blog plaatsen.

Willy zei

Lieve Ingrid, van harte gefeliciteerd met je tweejarig blog. Ik mis mijn blog en het bestond inmiddels 3 jaar, maar bij mij dus geen feestje zonder blog. Geen idee of het nog weer goed komt, kan het alleen maar hopen. Ik geniet in ieder geval nog volop van het bezoeken van jouw en andere blogs. De ontmoetingen en leuke contacten kunnen ze me in ieder geval ook niet afpakken.
Fijne dag, lieve groet

Thuis bij Tjits zei

gefeliciteerd Ingrid met je 2 jarige blog!! ik ervaar het bloggen net als jij, krijg er zoveel energie van en zou niet meer zonder kunnen!
ik kom ook altijd heel graag bij jou een bezoekje brengen en hoop dat nog heel lang te kunnen doen, zolang jij ook maar blijf bloggen en zoals het nu lijkt ga je vast nog heel lang door:))
ik vind je kaarten erg mooi en doe graag mee:)

lieve groet, Tjits

my day zei

HOERA!!!gefeliciteerd lieve Ingrid met je twee-jarig jubileum. Je hebt een prachtige blog met zoveel moois wat je met ons deelt en met ook altijd een lieve reaktie terug. Bloggen is een feestje, elke dag weer!!
Zet een linkje op mijn blog en hoop natuurlijk dat je nog lang doorgaat hier.
Liefs, Ingrid.

Passione Helena zei

Hiep,hiep hoera!!!

Gefeliciteerd lieve Ingrid, wat heerlijk dat je dit allemaal is gelukt in deze twee jaar van bloggen!
Fijn dat ik dit alles van je heb mogen volgen.
Het is altijd weer genieten om een post van je te lezen en je mooie foto's te bewonderen. En niet vergeten te melden dat hier ook een "een hele gezellige dame" achter schuilt!! Ik hoop je nog een keertje op een fair aan te treffen.. je mooie kaarten zullen een herkenningspunt zijn;-)
Ik hoop dat er in dit derde blog-jaar weer vele mooie en gezellige dingen op je pad mogen komen. Ik ga zeker weer met je mee genieten...

Heel veel liefs, Helena XX

Martine zei

Van harte gefeliciteerd met je 2-jarige blog!! Jouw foto's zijn altijd schitterend! Ook ik kan het bloggen niet meer missen, dus begrijp goed wat je bedoelt! Ik doe graag mee aan je leuke give-away en ga eens proberen om een linkje op mijn eigen blog te plaatsen.
Fijne dag, groetjes, Martine

Huis van "Mijn" zei

Wat mooi omschreven...je 2 jarig bestaan. Van harte en ik doe mee met je Give-away.

Groeten Willianne

Carla zei

Allereerst...GEFELICITEERD!!
Twee jaar alweer, waarin zoveel gebeurt is, dat kan ook niet anders dat je daar heel blij van word!!
Tuurlijk wil ik een gokje wagen op die mooie kaarten....dus ga even een linkje plaatsen op mijn Blog.
Ik wens je nog vele jaren blog plezier en vooral..goede zaken.

liefs Carla.

Willy zei

Ingrid, ik heb zojuist nog even gekeken en volgens mij staan al mijn berichten op mijn nieuwe blog, alleen de foto's moeten er nog bij. Ik hoop dat dit de laatste loodjes zijn. Er kan nog niet ingelogd worden, dus ik kan het verder ook niet met lay-out en design aan de gang. Gelukkig is het weer terug. Het is nu weblog zonder streepje (web-log).
tjorven.weblog.nl De oude linkjes zouden automatisch worden door gelinkt, maar dat werkt nog niet.

Martine zei

Hoi Ingrid,
Van harte gefeliciteerd met je 2-jarige blog!! Jouw foto,s zijn altijd schitterend. Ook ik vind het bloggen heerlijk en kan het niet meer missen. Ik doe heel graag mee met jouw give-away en heb een linkje op mijn blog geplaatst.
Fijne dag en groetjes, Martine

http://truutske.blogspot.com/ zei

Van harte proficiat met het bestaan van je prachtige 2 jarig blog en wat fijn dat je hier zoveel voldoening uit hebt kunnen halen en veel vriendschappen hebt af kunnen sluiten.
Dan een prachtige give away kaartenlijn waar ik graag aan mee wil doen.
Tuurlijk plaats ik een linkje op m'n blog.

Fijne dag,
Trudie.

Met Brocant Label zei

Lieve Ingrid, van harte gefeliciteerd met je 2 jarig blog jubileum. Ik vind het ook heerlijk in Blogland, altijd lieve en leuke reacties, mooie foto's en veel positiefs. Zo anders dan de soms harde buitenwereld. Mij heeft het ook verandert, je staat door het bloggen nog meer open voor mooie dingen, lieve mensen, natuur e.d. Uiteraard doe ik graag mee met de Give Away.

Lieve Groet,
Yvonne

@nne zei

ik plaats meteen een linkje! hartelijk gefeliciteerd ... wat gaat de tijd toch snel! groetjes, @nne

@nne zei

P.S. en natuurlijk doe ik graag mee voor de give-away! groetjes, @nne

De Lorelei Brocante. zei

GEFELICITEERD,leuk al twee jaar bloggen,Feest !!!
Nee zover ben ik nog Lang niet maar ik vind het zo leuk om alles te lezen bij iedereen het kost alleen enorm veel tijd dat wel,haha...
Je kaarten zijn prachtig net als je mooie blog maar ik doe al een poosje niet meer mee aan Give Away,s ik weet niet,het het mijn ding niet zo denk ik maar hiermee maak je iedereen blij toch...

groetjes
Dicky Marie.

Bizzy @ home zei

Van harte gefeliciteerd met 2 jaar bloggen! Daar zeg je zo wat...Over een paar maandjes ben ik ook alweer zover..wat vliegt de tijd toch.
Ik zou zeggen, ga lekker zo door. Ik geniet altijd van je mooie sfeervolle foto's en posten. Maar ook van je lieve reactie's bij mij iedere keer.
Dus jij ook bedankt, lieve Ingrid!
Lieve groet, Renny

Wendy B. zei

Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee aan deze mooie give-away. Natuurlijk zet ik een linkje op mijn blog.

Liefs Wendy

Pierelantijntjes zei

Lieve Ingrid,
Van harte gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog. Ja, het is een bijzondere wereld, en ook ik ben blij dat ik daar deel van mag uitmaken.
Ik wil je ook bedanken voor je altijd trouwe en lieve reacties. Ook al kennen we elkaar niet persoonlijk, toch voel ik een verbondenheid met je als we bij elkaar reageren. Dat koester ik dan ook, want vriendschap, respect, en betrokkenheid zijn zeer belangrijke waarden in het leven.
Ik hoop nog heel lang van je prachtige blog te mogen genieten Ingrid!!!
Ik zou ook graag mee willen doen met je giveaway,want je kaarten zijn werkelijk prachtig.
liefs Ester

faire un songe zei

Van harte gefeliciteerd Ingrid.. al weer twee jaar.. en net wat je schrijft. zo leuk de wat je er voor terug krijgt.. ik geniet van je blog en je mooie foto's... dus ga zo door..!!
Lieve groetjes Hetty

Sezoentje-Sonja zei

Hartelijk gefeliciteerd met je tweejarig bestaan van je prachtige blog. Wat een leuke give-away, daar doe ik graag aan mee want je hebt toch een pracht van een kaartenlijn!
En een dankjewel, ook aan jou, voor al je talloze reakties in die tijd want jij bent voor mij onmisbaar in blogland,
fijne dag verder van Sonja

Annemiek zei

Van harte met dit heugelijke feit . Ik ben een stille meelezeres [ zonder eigen blog ] en geniet altijd erg van je mooie foto's en geschreven stukjes !
Hoop dat je nog lang doorgaat en wens je nog vele leuke ontmoetingen ....
Groetjes Annemiek
ps zou graag meeloten als dat mag ...

Tilly zei

Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog...een plekje waar ik graag kom, genieten van je foto's en verhalen. Hopelijk kan ik nog lang op dit plekje terug blijven komen en van je posten nog langer te genieten.
Lieve groetjes Tilly.

Lynda zei

JAAAAAAAAAAA gefeliciteerd!!!! En mogen er nog vele gezellige blogjaren volgen! EN natuurlijk jouw kaarten bij bv de V&D;)!
Ik doe mee hoor,.......wat een leuke give away! mooie kaarten zijn altijd leuk om te hebben, versturen doet altijd een beetje "pijn";)!
Count me in!

Liefs,
Lynda

Lida zei

Gefeliciteerd, alweer twee jaar en zoveel onverwacht succes, nu nog vele jaren erbij en natuurlijk ook heel veel succes met alles wat eruit voortvloeit! Groetjes
Lida

Ger zei

Leuk,leuk.....al 2 jaar aan het bloggen...van HARTE PROFICIAT!!!
En jij maakt er echt een feestje van met give away en al.
En ik twijfel er absoluut niet aan dat de gelukkige héél blij zal zijn met zo'n mooie kaartenset en degene die dan later weer de leuke kaart mag ontvangen met de post zal ook weer blij zijn.

Je weet vast wel dat ik nooit meer mee doe aan give awy's,spelletjes,thema's op welke dag dan ook.
Maar aan jou mooie give awy met link heb ik al vaker aandacht geschonken in mijn sitebar en dat doe ik deze keer ook weer.

En jij hebt in die jaren veel vrienden gemaakt in binnen en buitenland dankzij dat bloggen, heel leuk!!!
Maar jij hebt dan ook 'n weblog wat er uitspringt en vast graag bekeken en gelezen wordt,dat zie je alleen al aan je grote aantal volgers in die twee jaar tijd en aan de lange lijst van reacties telkens weer....maakt niet uit waar het over gaat in je posten,de ander volgt je blog op de voet.
Dat is in mijn optiek dat je blog aantrekkelijk overkomt en je de aandacht van anderen weet te prikkelen.
Je foto's vallen op tussen toch heel veel weblogs, ik las laatst ergens dat wereldwijd 1 op de 5 mensen die internetten een weblog hebben.

Nou nee...ben mij strekt het bloggen lang niet zó ver in die twee jaar. Heb bij mijn volgers wel een paar mensen waar ik een speciale klik mee heb en ook af en toe privé mail, maar ik ken niemand persoonlijk.
De berichten/reacties die ik wel héél vaak uit het buitenland krijg op mijn blog houden enkel en alleen eigenbelang in, soms op een hele listige wijze en belanden dan ook zo snel mogelijk in de prullenbak.
Zo ook zie ik vaker dat er een nieuwe volger zich aanmeld met een paar mooie woorden in een reactie, maar ze hebben ook altijd wel iets te koop of in de aanbieding via hun blog....
en verder hoor of lees ik nooit meer iets van hen,dus ook weer eigenbelang.

Ik laat me niks opdringen en heb mijn blog voor eigen plezier en niet voor (louche)handel van een ander.

Fijne dag en liefs,
Ger

Bonjade zei

Van harte, van harte.......op naar nog vele vele jaren.....
Maar zo te lezen ga je dus nog wel even door ;0)
Heerlijk, heerlijk, kom graag bij je langs.
Doe graag mee met je giv-away, wat een lief gebaar.
Fijne dag
Liefs

Miranda zei

Gefeliciteerd met je 2-jarig blogbestaan! Ik geniet altijd van je verhalen, je prachtige foto's en je enthousiaste reacties, dus wat mij betreft ga je nog heel lang door met bloggen. Wat lief dat je een give away houdt van je prachtige kaarten; ik ga een linkje op mijn blog plaatsen.

Fijne dag! Lieve groet, Miranda

Antonia zei

Lief blogvriendinnetje, heel hartelijk gefeliciteerd! Alweer twee jaar aan het bloggen, een enorme ontwikkeling doorgemaakt en leuke contacten opgedaan. Hoop nog lang van je prachtige blog en je lieve reacties te kunnen genieten! Lieve groetjes, Anja

ABACAXI and HORTELÂ zei

Gefeliciteerd met je 2-jarig blogjubileum Ingrid! Dus we hebben al 2 jaar van jouw posten mogen genieten!! Ben altijd erg onder de indruk van je fotografie dus ja, ik doe graag mee met je give-away & zal ook een linkje op mijn blog plaatsen!
Liefs uit het zuiden!
X Chantal

Judith zei

Hallo Ingrid,
Jouw blog is telkens weer verrassend, daarom kom ik graag op visite hier.
Gefeliciteerd met je 2-jarig blogfeest!
Je hebt weer heeeeeeel mooie kaarten geplaatst en ik zou graag mee willen doen aan de give-away.
Dank je wel,
groetjes, Judith

wonen met brocante zei

Gefeliciteerd met je 2-jarig blogbestaan! Ik geniet altijd van je prachtige foto's dus is zou graag in aanmerking willen komen om een setje kaarten van je te winnen. Alleen denk ik niet dat ik ze zou kunnen versturen, mocht ik ze winnen. Waarschijnlijk zouden ze dan in een mooi lijstje terecht komen! Dus bij deze doe ik graag mee! Groetjes Peggy

Eefies day zei

Wat heb je het mooi omschreven zo recht uit je hart, heerlijk om te lezen Ingrid.
Ook al ben ik nog niet zo lang in blogland actief, ik deel je gevoel hoor, positief en zo inspirerend.
Geniet jij nog maar lang van dit wondere wereldje, wij genieten dan absoluut mee!!!
Die kaarten, geweldig om mee te mogen dingen naar zo'n lieve give-away.

Lieve groetjes,
Eefie

Miss M zei

Gefeliciteerd meid, 2 jaar alweer aan het bloggen. Wat vliegt de tijd he!!
Ik zou ook graag mee willen doen aan de Giveaway, gewoon... omdat ik je kaarten erg mooi vind én ik ook eens een keertje wat wil winnen, hihi.

Ga vooral zo door Ingrid!

Liefs, Marjolijn.

Franse Lelie zei

He gefeliciteerd Madelief! Pas 2 jaar, ik dacht dat je al veeeeel langer bezig was! Snap helemaal wat je bedoelt, bloggen is gewoon heel leuk, ik doe graag mee en ga een linkje plaatsen, lieve groet

G-style zei

Allereerst natuurlijk van harte met dit heuglijke feit en fijn dat je doorgaat ....we hadden niet anders verwacht hoor ;-) en gelukkig maar !

En dan je kaarten ....ze zijn mooi !!!! Hartelijk dank voor de snelle afhandeling .

Natuurlijk doe ik ook mee met de give-away want er waren nog wel meer die ik leuk vond.

Nou ga zo door met bloggen , ik blijf op visite komen.

groetjes Gea

English style zei

Alweer 2 jaar Ingrid, de tijd vliegt, volgens mij was ik volger van het eerste uur bij jou, en nog steeds is het hier genieten.
idd wat je zegt, je doet veel leuke ervaringen op, lief en leed word gedeeld en voor jou kwam die mooie kaartenlijn er ook nog eens uit
GEFELICITEERD MET 2 JAAR POSITIEVE ENERGIE :-)
Ik ga de foto op mijn blog zetten, met jouw link erbij
ik doe graag mee voor de kaarten (ik ben al door de kaartjes heen)
Lieve groetjes Yvon

De sfeer van ..... zei

Wat gaat het snel hé, die twee jaar.. het blijft altijd leuk om alles weer door te lezen. Ik weet ook nog wel dat je er mee begon, net als Yvonne van hierboven, en ook al reageer ik niet altijd kijken doe ik wel ;-)

Lieve groet van Petra

Elly zei

Een goede middag,
Het is hier ook altijd groot genieten bij jou Ingrid !!!!Zo'n prachtige blog en zo'n.... special LADY ...daar wil ik in ieder geval niets van missen.
Natuurlijk doe ik ook mee met je give-away want mijn kaarten vliegen op dit moment de deur uit !!!Ha..ha..
een lieve groet Elly.

Anoniem zei

Ik kom alleen even langs om je te feliciteren met je 2 jarige jubileum,fijn dat bloggen je zoveel plezier brengt,dat wij met zijn allen nog maar lang door mogen bloggen,fijne avond,liefs Joke.

Tanja zei

Het is even scrollen om mijn gelukwens voor je neer te zetten.........maar proficiat met je jubileum ;-)

Geniet er van, maar vergeet niet dat ik ook zo geniet van jouw posten.

Natuurlijk doe ik mee met je give-away!

Liefs
Tanja

Oude lappen zei

Ja hoor ik ben kandidaat voor de give away. Ik vertel er maar meteen bij dat ik in België woon, misschien is dat een probleem.
groetjes en natuurlijk zet ik een link op mijn blog.
groetjes Liliane

Desirée-ScrapDees zei

allereerst wil ik je van harte feliciteren met dit jubeleum en wat doet blogger toch allemaal goeie dingen hé, vind het ook heerlijk om al die contacten zo op te bouwen en de heerlijke inspiratie die ik er mee op doe! En dan geef je ook nog van die prachtige kaarten weg en zo te zien zijn er wel meer die er een gok voor willen wagen, ach wie niet waagt wie niet wint hé! En ja ik volg je al ff, dus dat veranderd uiteraard niet! Leuk!

Linnie's kaartjes zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je log, een echte mijlpaal :-) Ik doe graag mee aan je give away, want wil wil nu niet die mooie kaartjes van jou winnen...
Loggen is iets bijzonders en geeft iets moois en ik wens je daarom ook nog heel veel jaren log plezier.

Liefs,
Linda
(www.lindagboek.nl)

kralenqueen zei

Gefeliciteerd Ingrid met je 2 jaar bloggen. Wat vliegt de tijd als je het naar je zin heb toch? En zoals zovelen me hier al voor zij gegaan lees ik hem met veel plezier. Natuurlijk ga ik met je leuke give away meedoen.Want al je foto kaarten zien er stuk voor stuk hartstikke leuk uit.
Op naar je 3de jaar. Liefs Rianne

Twa zei

Wat leuk! Gefeliciteerd met je jubileum! en wat een leuke give away. Super dat je kaarten zo'n succes zijn. En ja, wat is het bloggen leuk he? Het is een heel wereldje op zich met hele lieve warme mensen. Succes met je give away! Groetjes Antoinette

Le style zei

Wat is bloggen een super ervaring! Jij omschrijft dit ook zo mooi. Wat heeft het bloggen veel nieuwe creaties en vriendschappen voor jou gebracht. Geniet ervan..... ik geniet elke keer weer van jouw mooie blog met mooie foto's en hartelijke teksten.
Ik zet gelijk een linkje op mijn blog;-)
Doe bij deze dus graag mee met dit hartelijke gebaar.
Succes!

Lieve groet

Mayflower zei

Van harte met je alweer 2 jaren blogplezier lieve Ingrid. Want plezierig is het zeker, ik geniet er ook net als jij iedere keer weer van.
Heb niet zoals jij blogdames in het 'echt'ontmoet, maar de virtuele vriendschappen zijn mij ook heel wat waard.
Wat leuk om terug te kijken en dan de ontwikkeling van je blog te volgen met als hoogtepunt de prachtige kaartenlijn die je heb samengesteld en wat fijn dat de verkoop daarvan zo goed gaat.
Ik.....maar dat weet je waarschijnlijk al....doe dit jaar niet meer mee met de give aways, heb er aan het begin al een paar gewonnen en gun nu een ander die kans.
Nou lieve meis, veel succes met je give away en op nog heel veel jaren blogplezier.
Lieve groet, Mea

Onder de knotwilg zei

Gefeliciteerd met je 2-jarige blog! En net als al heel veel mensen voor mij kan ik ook alleen maar zeggen: je hebt zulke mooie foto's, dat is gewoon genieten om naar te kijken! Ga zo door!

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Oh jee....nu ben ik nummer 62 :-)! Van Harte Gefeliciteerd met je twee jarig jubileum. Wat een tijd he?! Jij ook bedankt voor je lieve woorden, berichtjes & vriendschap. Ik ben blij dat we elkaar via het bloggen hebben ontmoet.

Vind je het erg als ik niet mee doe met je giveaway? Ik heb immers al prachtige kaarten van je ontvangen. Je andere volgers gun ik die ook!

Een gezellige voortzetting van de week!

Veel liefs,

Madelief x

almay`s home zei

Proficiat Ingrid met je 2 jarig blog jubileum! Jij bent wel een bijzondere blogger. Je posten zien er altijd op en top uit en je bent zo trouw in het reageren op anderen! Ook ik heb kaarten bij je mogen bestellen en de afhandeling doe je op zo'n zorgvuldige wijze! Top Ingrid!

Ik doe heel graag mee met je give away! Want ik weet zoveel mensen die ik een lieve kaart uit jouw collectie wil sturen! Ik plaats een link op mijn blog en nu maar duimen!

Dikke X en lieve groet
ALMA

Rianne zei

Bloggen is leuk om te doen, jouw blog is leuk om te lezen maar nog mooier om te zien! Altijd weer genieten van de mooie plaatjes. Jammer dat er maar 24h in een dag zit. Liefs

tachterhuisje zei

Gefeliciteerd! Ik heb zo'n vermoeden dat je give away succes heeft! ;-))Je maakt ook wel heel mooie kaarten. Natuurlijk doe ik ook mee! en ik zet een link op mijn blog. Volger ben ik ook geworden (dacht dat ik het al was maar blijkbaar niet);-)

Lieve groetjes
Carine

flowersandhome zei

Hey Ingrid, wat is het leuk om lezen hoeveel vreugde en nieuwe vriendschappen je bloggen teweeg gebracht heeft. Proficiat trouwens met je tweede verjaardag en blijven bloggen hé?!
En ook nog een kaartenserie op poten gezet, tja, hoe kon dat ook anders, zo'n prachtfoto's waar je ons keer en keer opnieuw van laat genieten. Ik kom hier graag langs en geniet altijd van je posts. De giveaway laat ik graag voor anderen wat niet wil zeggen dat ik je kaarten niet leuk zou vinden, dat weet je wel, ik vind ze prachtig!
Groetjes,
Marian

Linda zei

Van Hartelijk Gefeliciteerd met je jubileum Ingrid. Wat gaat de tijd snel en wat heb je een prachtige blog. Elke keer weer genieten.
Ik vind het een super leuke give away maar sla mijn beurt over. Ik heb natuurlijk de laatste keer van jou een prachtige kaarten set mogen ontvangen.
Waar ik nog steeds heel blij mee ben. Daarom gun ik ze ook een ander toe want ze zijn prachtig.
Succes met je give away en vooral ook met je mooie blog posten.

lieve groet, Linda

The Paper Mulberry zei

Oh I love your blog!!!! Thank you so much for leaving me a message I have now found you and I am a new and very happy follower!!!! Hugs from a 500 year old farmhouse in England - Glenda xxxx

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Dear Ingrid!

Oh, congratulations to your two years in the blog world! And congratulations again to the success of your beautiful cards. There must be a wonderful feeling to see your own images in print. Blogging is great and opens up so many opportunities if you wish. And so many new friends you meet. From different countries :-)) So a big hug to you my Dutch friend!

Of course, I join your contest. Wish you a beautiful day!

love
Charlotte

All Seasons zei

Proficiat met je 2-jarige blog, Ingrid. Wij zijn dus bijna gelijk gestart. Ik mag deze mijlpaal volgende week vieren.
Jij hebt het zo mooi verwoord hoe het is hier in blogland. Er gaat een wereld door je open. Hoeveel liefde en goedheid komt er dan op je af. Daar groei je van en zo vrolijk van en blij van binnen.
Bij mijn heeft het de laatste week stil gelegen hier en er waren er die mij mailde waar ik was (had nm een vervelende week achter de rug..) Je bouwt echt iets met mensen op, ook al heb je ze nog nooit mogen ontmoeten, maar ook dat kan allemaal.
Keer op keer geniet ik van je posten en de laatste keren ook veel van je mooie kaarten die je hier laat zien. Ik vind het super wat je van de grond af hebt gekregen. Blijf hier van genieten, Ingrid!!
Dankjewel daarvoor!
Lieve groeten,
Patricia


ps. nou vergeet ik me dus helemaal aan te melden voor deze mooie give-awy. Dus zet me maar op je lijst..

Stina zei

Ingrid van harte gefeliciteerd,wat gaat dat snel he, kom graag even bij jou buurten,geniet altijd weer van je post.

Sla deze keer over, heb van de week al twee give aways gewonnen, dus gun ik iemand anders die mooie kaarten.

liefs en hoop dat je nog lang blijft bloggen.
Stina

Nita zei

Seguire i passi e ha trovato questo blog.
"Conoscere qualcuno qua e là ..."
Mi piace.
Tornerò.

bacio

Maia zei

Proficiat met je tweejarige blog!
Je hebt helemaal mooi verwoord waarom bloggen zo leuk is het is inderdaad een positieve wereld dat kun je van de "echte wereld"niet vaak zeggen toch.
Echt genieten en positieve reakties geven en ontvangen is altijd fijn voor een mens. Daar moesten de mensen in onze haastige materialistische maatschappij eens meer aan moeten doen, elkaar waarderen en complimenten geven ipv ten koste van elkaar leven!
Ik geniet steeds weer van je mooie foto's en verhalen dank je en natuurlijk doe ik ook mee met je give away zodat ik je kan promoten en meer mensen mee gaan doen aan positieve dingen.
Lieve groetjes Maia

http://truutske.blogspot.com/ zei

Sorry hoor....ga e datum meteen veranderen....wens je een heerlijk weekend, Trudie.

Nicole (Maison La Belle Vie) zei

Gefeliciteerd, al twee jaar deel uit maken van de wondere wereld der bloggers. Bloggen is inderdaad ontzettend leuk en positief.
Heel graag wil ik meedoen aan je prachtige give-away. Ik schaam me alleen, diep ik was nog helemaal geen volger, hoe is dit mogelijk, sorry. Maar nu wel hoor.
Fijn weekend en lieve groet,
Nicole

love lives in the kitchen zei

dear ingrid, what a beautiful table in the fisrt picture! i love all the shots :) wish you a sweet weekend, justyna

Berna zei

Ingrid, van harte gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum van je SUPER-blog. Het is altijd weer een feest om even bij je te buurten.
Ga maar lekker nog een tijdje door.
De link naar je blog is geplaatst en ik doe graag mee met de Give-away.
Goed weekend! Berna

Rozmeen zei

Gefeliciteerd lieve Ingrid met je twee jarige jubileum van je blog!!

Ik doe graag mee met je give away.

Liefs en een fijn weekend,
Rozmeen

Colin zei

Lieve Ingrid, gefeliciteerd met je tweejarige feestje. Ik geniet altijd zo van je blogjes, je prachtige foto's en je lieve, oprechte reacties dus natuurlijk doe ik mee met je give away. Liefs, Colin

Verrassend Goed! zei

Gefeliciteerd met je jubileum. Je blog ziet er fantastisch uit, ga zo door en laat ons heerlijk meegenieten van je mooie posten.
Fijn weekend,
warme groet,
Marianne

Susis gelbes Haus zei

Ohhhhh dear Ingrid..
congratulaion for yur blogbirthday :o)
I hope..of many many yerars... ago..Kisses Susi

♥Ingrid♥ zei

Dikke knuffel lieve Ingrid voor 2 jaar mooie foto's kijken bij je en genieten van al je mooie dingen.....................xx

Huize Kip Kakel zei

Phoe, lamme hand van het scrollen, wat een berg reactie's op je Give Away..
Maar het is ook erg leuk!
Ik doe bij deze graag mee en plaats een linkje op mijn blog!
Op naar het nieuwe blogseizoen!
Ik ben nu al benieuwd naar je foto's,
Lieve groetjes Hannie

Blueberry zei

Congratulations!!! Your blog is really beautiful and inspirational!:) love, Ira

Anita zei

Lieve Ingrid,
Van harte met je 2 jarige blog verjaardag !!!
Nouh ja zeg zijn we bijna tegelijk begonnen.
Ik vier het morgen met ook een GIVE AWAY
Tuurlijk meid we bloggen gewoon door héérlijk toch ?!!!
Ik heb je kaarten in het echie gezien ze zijn práchtig.
Dus ik doe mee :-) FIJNE ZONDAG
Groetjezz lfs en een dikke verjaarszoen X

lia zei

Ik had deze post nog niet gezien, was ook een beetje druk afgelopen week.
Maar ik wil toch nog graag mee doen. Enne Gefeliciteerd natuurlijk.
Ik plaats je linkje natuurlijk ook even.

Fijne dag
liefs Lia

Anoniem zei

Thanks for the nice comment. It would be my pleasure to be my follower:)

Best regards and a kisses:)

margarita ♥ Stipje ♥ zei

Van Harte Gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan.
Ik wil mij heel graag aanmelden voor de give away.
ik wens je een heerlijke en mooi week toe.
lieve groetjes margarita

Nadine zei

Het is een beetje druk hier geweest. Fijn voor jou het jubuleum van je blogje.
Hopelijk ben ik nog niet te laat voor de give-away.
Liefs en tot gauw..
Nadine

flowersandhome zei

Ik hou ook helemaal niet van bier hoor, drink het nooit maar dat gele poeder viel me zo op dat ik er de camera moest bij nemen, je kent dat wel.... ;-)
Groetjes,
Marian

Becky~ zei

Congrats to your 2 years of blogging.I just found your lovely blog and Iam now a new follower.

Your cards are so lovely please count me in on this precious giveaway.Thanks!~~Becky

Pink Princess zei

@ jaar alweer, wat gaat de tijd snel toch. Graag doe ik ook mee met je mooie give away.

Liefs van Marian

Pink Princess zei

DUH er moest natuurlijk wel staan *2 jaar alweer*

bleudelavandou zei

Van harte proficiat met je 2 jaar bloggen.

Ik doe maar al te graag mee met je prachtige give away.

Liefs en prettig weekend
marieke

Jansepans zei

Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik vind het ontzettend gaaf dat al deze ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Het is ook echt verdiend want je maakt prachtfoto's! Ik doe hierbij mee met je give away. Liefs Janneke

Inge zei

Een dikke proficiat met je tweejarige jubileum! Je maakt echt prachtfoto's trouwens, en ook je kaarten zijn heel mooi! Dus ik doe hierbij mee met je giveaway!
Nog een heel fijne week gewenst en veel groetjes uit België,
Inge x
www.simplyfabulouschic.com

Anoniem zei

Gefeliciteerd!!
Ik geniet (als stille lezer oftewel kijker) altijd van je mooie fotos, en wil graag meedoen met je give-away.
groet,
Jojo

Kaatje zei

Wat een heerlijke give away! Ik doe graag mee.
groetjes, Karin

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 2-jarige verjaardag van je blog.
Ik ben een stille meelezeres maar wil wel nu een poging wagen met je give-away.
Erg mooie kaarten verkoop je.

groetjes Hilda

appeltje-eitje zei

Hieperdepiep hoera hoera met het jubileum van je blog...grappig dan om te zien hoe het veranderd is...

Ik zou dolgraag een kansje willen wagen..dus dat doe ik dan ook :)

Een linkje plaats ik ook

Groetjes Corine