maandag 1 februari 2010

Spiegelbeeld…

In spiegelbeeld fotograferen is leuk!! Ik heb dat al meerdere keren bij de eettafel gedaan, omdat ik daar een luik met spiegels heb staan en als je niet oppast, houd de spiegel je voor de gek waar je bij staat!!

Home & Lifestyle
In werkelijkheid zit de deur dus links van de radiator. Als het aan mij ligt gaat de radiator er trouwens uit. Ik vind het een gevaarte, maar toen wij hier tien jaar geleden kwamen wonen, kon de ruimte (een open keuken en een uitgebouwde woonkamer) volgens degene die de keuken plaatste zonder deze radiator niet voldoende verwarmd worden. Ik geef toe…de afgelopen weken hebben we hem wel eens gebruikt, maar minimaal negen maanden van het jaar hangt ie daar tot bijna onderaan de vloer nutteloos te wezen. Om het nog enigszins te verfraaien, hangt er een mooie krans en staat er een sidetable voor.

Home & Lifestyle  

Hier de jullie inmiddels bekende zelfgemaakte kaarsen in grijze kommetjes…het was een geklieder, maar met het resultaat ben ik nog steeds blij!!

Home & Lifestyle
Voor de oplettende lezer…hier heb ik de situatie ook een beetje verdraaid! Het kaartje van Jeanne d’Arc Living staat normaal gesproken andersom, maar met fotograferen in spiegelbeeld zou je hier tegen de witte achterkant van de kaart aankijken. En dat zou jammer zijn, want het kaartje is zo mooi!! Ik heb even een foto van de kaart gemaakt,  zodat je het beter kunt zien.

Home & Lifestyle
Wat een prachtplaatje weer van JDL…! Heel inspirerend...!

Ik wens je een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

21 opmerkingen:

Angie B. zei

Guten Morgen liebe Ingrig!

ich sitze hier mit einen Latte in der hand und bewundere deine schöne Fotos gemacht durch den Spiegel. Deine Kerzen sind ganz toll geworden, vorallem selbstegemacht. Herrlich!!!

Ich wünsche dir einen schönen Tag und guten Start ins neue Woche.

Liebste Grüße,
Angie

Irma zei

Heerlijke plaatjes en wat een leuk idee om via de spiegel een foto te maken, prachtig de kerstroos onder het stolpje.
Ja de radiator heeft wel zijn nut gehad deze winter en met de krans erop en de site tabel ervoor is hij mooi aangekleed.

Lieve groet en een gezellige blogweek, Irma

Mayflower zei

Hoi Ingrid, al vroeg uit de veren hihi. Ik zou eigenlijk niet achter de pc. heb nog veel te doen vandaag, maar moest de reistijden van de trein even opzoeken en......tja dan kan ik het niet laten ook even op de blogs te kijken hihi (hoezo verslaafd) Ik geniet van je mooie foto's, wat leuk hè dat spiegelbeeld en ja die radiatoren vind ik ook meestal spuuglelijk, in de hal heb ik al een ombouw ervoor, maar daar is de jouwe zo te zien te collosaal voor, toch heb je deze leuk aangekleed met de krans enzo.
Je kaarskoppen vind ik ook nog steeds prachtig en ja...JDL daar geniet ik ook zo van, wat een foto's hè, ik kan uren in de magazines kijken en inspiratie opdoen.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Karin zei

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...... hihi Ziet er weer leuk uit.
Karin

Rummet för välbefinnande zei

I sertainly agree with you, Jeanne d´Arc Living are amazing. So beautiful things and photos that are taking the breath out of me.
The translater didn´t work when you visited me but I showed a couple of things a found when I visited an antiques-shop and the jewellery is something that I´ve created. I love to put these different things together and take photos. I feel very happy and pleased when I can arrange things like that.
Hopefully I´m going to put out some new photos today of some other jewellery I´ve created.
Warm hugs from a cold Sweden!
Mia

Patricia zei

Hoi Ingrid,

Leuk is dat he in spiegelbeeld fotograveren, ik doe dat ook regelmatig bijvoorbeeld als ik een zelfportret wil hebben, dan zie ik in de spiegel of ik mezelf wel goed in beeld heb!!

Liefs Patricia

It's me zei

Hoi INGRID

Ze zijn weer prachtig ! zo stylvol allemaal.
En inderdaad dat jdl kaartje.heb hem gisteren in de webshop gezet toen heb ik er ook even wat langer naar gekeken.
Trouwens ik heb het gedaan !
Ben begonnen met mijn blog...zoooooo spannend!
Ik ben benieuwd hoor hoe het allemaal gaat ......vind het best ingewikkeld allemaal.......nou ik kom weer terug buurten bij je ,fijne dag ! week !
Groetje Ria

Hannekie(Sisterly) zei

hoi ingrid
wat een leuk effect zo. heb je trouwens mooi opgelost met die radiator. ik heb er een voor mijn scuifpui. ook zo ergelijk. jij ook een fijn week
gr hannie

Jeanette zei

Ik vind dat ook altijd leuk in de spiegel fotograferen, alleen heb ik wel eens wat last van de tv die dan ook tevoorschijn komt:-)
Ik ken het plaatje van JD, zo heb ik er 3 anderen van...

Fijne week, Groet,
Jeanette

Corine(THUIS) zei

Tussen de bedrijven door kijk ik even op je blog.. en ik geniet van je spiegelbeeldfoto's! Leuk! Zelf heb ik op het moment niet de rust om net als jij zei in je vorige post leuke fotohoekjes te maken.. komt wel weer, als alles weer gewoon is :)
Groeten, Corine(THUIS)

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Het ziet er weer super gezellig uit! Wat een mooie theekopjes zijn dat. Ze passen echt perfect bij de rest van je interieur. Ik probeer zo nu en dan ook via de spiegel te fotograferen, maar moet iedere keer weer uitkijken dat ik er zelf niet op sta :-)! Bij jou is het goed gelukt!

Fijne avond! Lieve groet, Madelief

Hannekie(Sisterly) zei

hoi ingrid
ff over je vraag
het hempje heb ik gekocht op de luikse markt in utrecht. daar stond altijd een vrouw met kanten slopen en babykleertjes. de laatste keer heb ik haar niet gezien dus ik hoop dat ze er dit jaar weer staat
gr hannie

Bonjade zei

Ach JDL inspirerend......?
Jij bent weer een inspiratiebron voor mij.....
En zo inspireren wij elkaar, heerlijk toch.
Het ziet er gezellig uit en je krans is ook zo mooi....
Fijne avond

lia zei

Ja een spiegelbeeld kan je aardig voor de gek houden. Maar vaak maak je zo ook hele mooie plaatjes.
Mooie kaart.

lieve groet Lia

Unknown zei

Thanks for youre comments, its warming. I like youre blogg too very much. Unfortently I dont have the time that I wished that I had to blogg. Have a nice evning! Hugs from Petra

Anoniem zei

Je hebt het er echt druk mee,met het fotograveren,geweldig en kan ik weer genieten van het mooi`s wat je hebt vast gelegd,wat een gave spulletjes heb je,wij zijn ook hard aan het sparen om ons huisje gezellig te maken,nu moet ik alleen nog leren fotograveren haha en bewerken in Picasa,ik zie soms van die mooie schaduwen,nou die knop heb ik daar nog niet gevonden haha,nog een hele fijne week,lieve groet Joke.

Les Cotrions zei

Waw Ingrid! You made gorgeous photos in front of the mirror! Very inspiring! I always love your candles in the cups and tge wreath on the radiator is just a pretty idea!
A nice start of February my friend!
Big hugs!
Vale

Antonia zei

Hoi Ingrid,
deze foto's kunnen zo in een tijdschrift. Prachtig gedaan en wat een lief kaartje!
Hele fijne week gewenst, groetjes Anja

love lives in the kitchen zei

i just love these candles! i love also the flower composition inside the glass! ypur pictures are very beautful...
have a sweet day,
justyna

Bizzy @ home zei

Het ziet er heel sfeervol uit. En ik was nog niet zo helder dat het me opviel haha.
Groetjes Renny

The Old and the Beautiful zei

Prachtige foto's weer. Kun je nooit genoeg van maken want wij genieten graag mee hoor!

Groetjes,
Gonda