woensdag 3 februari 2010

Februari en een award…

Al merk je ‘s avonds al wel dat de dagen telkens iets langer worden, ook in februari zullen we de warmte  nog  binnen op moeten zoeken. Dat heeft nog steeds zijn gezellige kanten…kaarsjes aan, met z'n allen op de bank naar een mooie film kijken en de kou buiten laten!!

IMG_3282
  
Toen ik laatst langs de eettafel liep en in de spiegel van het luikje keek, gaf wat ik zag het gevoel weer zoals ik zojuist omschreef...kaarsjes aan, sfeerverlichting…ik geniet er van!! 

Ik genoot ook toen ik laatst niets vermoedend een bezoek bracht aan de blog Love lives in the kitchen, waar ik las dat Justyna een award had ontvangen en deze onder andere aan mij door wilde geven!! Justyna is een Italiaanse keukenprinses en zij geeft telkens weer recepten die er heerlijk uit zien. We bezoeken elkaars blogs over en weer en geven elkaar trouw een reactie…ik vind het heel bijzonder dat ik met haar zo’n vriendschappelijke band heb opgebouwd, terwijl we elkaar verder helemaal niet kennen!

Thank you so much  for your friendship and your award, Justyna!Bij deze award gelden een aantal regels, ik heb ze letterlijk overgenomen van Justyna’s blog:

1. copy and paste the award on your blog
2. list who gave the award to you and use a link to her blog (or hyperlink)
3. list 10 things that make you happy
4. pass the award on to other bloggers and visit their blogs to let them know!

Aan het eerste en tweede heb ik inmiddels voldaan, bij nummer 3 staat dat ik tien dingen mag noemen, die mij gelukkig maken! Hier komen ze…

* Allereerst op nummer één mijn gezin… ik heb een hele lieve man en twee geweldige dochters …op alle drie ben ik regelmatig verliefd en wat mijn dochters betreft …ik vind het een hele eer om hun moeder te mogen zijn en ben super trots op die twee heerlijke meiden!!

* Mijn familie, vrienden en vooral mijn twee lieve vriendinnen maken mij ook gelukkig. Vriendin Helga en ik spreken vaak samen wat af…even lekker bij elkaar bijkletsen of op pad om woonwinkels af te lopen (lieve Hel…zit je nu heerlijk te genieten terwijl je dit leest  hi hi...we gaan vrijdag gezellig weer op pad hè?). Vriendin Sandra werkt momenteel veel, waardoor we helaas wat minder tijd hebben voor elkaar, maar ook onze momenten samen zijn waardevol!

* Mijn blog, jullie inspirerende blogs en de hartverwarmende contacten die daar uit voortkomen…het is zo bijzonder om je in zo’n positieve omgeving te bevinden!! Je kent elkaar niet en toch word ik er gelukkig van!

* Mijn woontic…of mijn man er zo gelukkig mee is, is de vraag ha ha, maar ik vind het heerlijk! In mijn huis of in de tuin bezig zijn…dan ben ik helemaal in mijn element! Met een woonblad op de bank zitten, nadat eerst de kaarsjes aan zijn gedaan….ook dat vind ik heerlijk!

* Ik word gelukkig van een Nederland zonder zwerfvuil, maar ik weet dat dat een droom zal zijn en zal blijven. Ik erger mij dagelijks aan al die rommel op straat en kan mij niet voorstellen dat er mensen zijn die daar van genieten of erger nog…daaraan meewerken!

* Ik word blij van onze reizen…Italië is nog altijd ons favoriete vakantieland, al gaan we deze zomer waarschijnlijk naar Frankrijk. Van een prachtige omgeving in het buitenland met een heerlijk zonnetje erbij kan ik erg genieten.

* Ik geniet op mijn werk…ik krijg waardering voor wat ik doe en voel mij happy met mijn collega’s om mijn heen!

* Ik heb het al eens eerder gezegd...ik word gelukkig van chocola, alleen is dat geluk de volgende ochtend snel weer weg als ik op de weegschaal sta!

* Een goede gezondheid...daar word ik ook gelukkig van. Een slechte gezondheid kan je leven volledig op zijn kop zetten...dus ik geniet van elke dag die mij en mijn dierbaren gegeven is! Naast liefde vind ik gezondheid een sterk geluksbepalende factor!

* En natuurlijk word ik gelukkig van deze award, die ik van Justyna heb gekregen!

Nu de taak om de award door te geven aan anderen! Dat heb ik al eens eerder gedaan en ik vind dat zo moeilijk!! Iedereen heeft zijn eigen stijl en iedereen maakt er iets moois van, dus bij deze geef ik de award door aan jullie allemaal!!

Home & Lifestyle

Lieve groet, Ingrid

22 opmerkingen:

Doornroosje zei

Wat ziet het er super gezellig uit bij jou!Liefs,
Ineke

Hannekie zei

wat ontzettend leuk om zo iets meer over je te weten
mooie fotos weer hoor
gr hannie

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Gefeliciteerd met je award! Je verdient het!! Je hebt een prachtige blog die ik graag bezoek!!! Leuk om op deze manier meer over jou te weten te komen! Als ik zo lees waar jij gelukkig van wordt, dan zitten we veel op één lijn!

Een gezellige avond!

Lieve groet, Madelief

La Maison zei

Gefeliciteerd met je award je verdient hem.
Heel lief van je dat je de award aan iedereen geeft, en ja, ik denk ook dat iedereen zijn best doet om een leuk blog te maken.
Geniet van alles en een lieve groet van
Hermine

Marian zei

Hallo Ingrid,

Van harte met je award en wat lief van je dat die nu met ons allen wilt delen. Daar wil ik jou nu voor bedanken.

Ook mooi om te lezen wat je belangrijk vindt, blijf overal van genieten en lekker verder gaan met je blog, zodat ik elke keer weer van je schrijven kan genieten.

Groetjes, Marian.

casa nostra zei

Proficiat met je award. ik las dat Italië ook jouw favoriete vakantieland is, mijne dus ook. vroeger gingen we altijd naar Frankrijk.Italié hebben we de laatste jaren eigenlijk pas ontdekt, maar vind het ontzettend mooi en de mensen ontzettend vriendelijk t.o.v. de fransen.

wat een gezellig hoekje in de spiegel! ik snap het helemaal dat je daar van kan genieten.

jootje zei

gefeliciteerd met je award! en wat zijn je foto´s mooi! ik word daar ook weer gelukkig van! leuk om al die weetjes over je te lezen!
fijne avond nog, groetjes van jootje.

Anoniem zei

Ingrid wat ziet het er toch gezellig uit bij je,je geeft de warmte gewoon door,alleen al met naar je foto`s te kijken en je lieve tekst erbij,leuk om al die dingen over je te lezen en sommige grappig haha,over de chocola,ze hadden het gewoon niet zo lekker moeten maken en over het zwerfvuil heb je helemaal gelijk,ik baal erzo van dat mensen het doen,of der asbak leeg kiepen uit de auto op een parkeerplaats en zo kunnen we nog wel even doorgaan,de foto met je bloem en het kaarslicht vind ik prachtig,tot gauw weer,lieve groet Joke.En ow gefeliciteerd met je dik verdiende award.

kienkele zei

Ha Ingrid, 100% verdiend hoor, deze award, ook ik geniet altijd erg van jouw verhalen en foto's. En zo zijn we toch weer wat meer van je te weten gekomen....
Fijne avond, lieve groet, Tineke

G-style zei

Hoi Ingrid ,
wat een prachtig en sfeervol tafereeltje zo in je spiegel , stoere en gezellige woonstijl heb je toch !
Gefeliciteerd ook met je award , helemaal verdiend hoor...........
lieve groet van Gea

seasons of my house zei

Gefeliciteerd Ingrid en bedankt voor je award hihi. Zo te horen ben je een gelukkig mens. Ik wens je toe dat dat zo blijft!
Liefs, Karin

English style zei

Van harte gefeliciteerd met je welverdiende award Ingrid !
Mooi om te lezen dat bij jou "simpel", maar puur geluk ook op een hoge/hoogste plaats staat, gewoon gezellig kaarsje aan en genieten van je man, en kinderen om je heen
Geniet nog maar even lekker verder, meid, geniet ik met je mee :-)
Lieve groetjes Yvon

Patricia zei

Hoi Ingrid,

Gefeli met je blog award, en het is altijd leuk om weer net iets meer te weten te komen over jou, je gezin en jouw leven!!

Liefs Patricia

Mayflower zei

Hoi Ingrid, ik word gelukkig van al dat geluk wat ik hier lees. Gefeliciteerd met de Award. Wat bijzonder hè dat er hier zoveel mooie contacten ontstaan, ik ben nu een jaar aan het bloggen en dan bouw je met sommigen toch iets speciaals op en dat verwonderd mij nog iedere keer. Ik heb zoals ik altijd doe genoten van je mooie post en de foto van je sfeervolle interieur.
Geniet van dit alles.
Lieve groet, Mea

lia zei

He, je verdiend de award hoor. Altijd leuk bij je. En die woontic.... ssst die hebben we allemaal.

lieve groet Lia

vosges paris zei

Dankjewel voor je lieve woorden op mijn blog, ik ga deze Italiaanse ook eens bekijken.
x desiree

Les Cotrions zei

Congratulations Ingrid for your award! It's so nice to know something more about you! I'm addicted to chocalte too!
Your home is so cozy in the candle light!
Have a great week end my friend and enjoy your wonderful family!
Vale

Renny zei

Wat leuk om te lezen, zo leer ik je ook een beetje kennen. En februari is zo'n maand van doorbijten maar ook verwachtingsvol speuren naar de lente...want die komt eraan!
Bedankt voor je link naar mijn give away!
Fijn weekend,
groetjes Renny

annashusidingtuna zei

Hi!
Congratulations to your award, it´s always fun to read a littel bit about the person behibd the blogg.
Have a nice weekend!
Hug Anna

love lives in the kitchen zei

thank you my dear, you are so sweet :)
justyna

Granny's Place zei

Wat goed dat je zo op kan schrijven waar je dankbaar voor bent en waar je blij van word! Altijd even mooi om bij stil te staan.
Groetjes Madelon

theeleuten zei

Wat een openheid en zo mooi omschreven..gefeliciteerd met je award..helemaal uit Italie!!

Groetjes Evelien