dinsdag 16 februari 2010

Blij met een award…

Blij verrast ben ik met de award, die ik kreeg van Tamar van de blog "Wonen in wit". Tamar vraagt mij daarbij om zeven interessante facts te vermelden, maar dat vind ik niet makkelijk omdat ik nog geen twee weken geleden bij de award van Justyna al 10 dingen heb mogen noemen waar ik gelukkig van word.

award2_thumb[2][1]

Ik heb toch een poging gewaagd. Hier zijn ze dus, kort en krachtig!

1. Ik rook niet

2. Ik drink geen alcoholische drank

3. Ik drink nooit koffie, alleen thee, melk of water en op een feestje zit ik aan een glas cola-light

4. Ik ben bijna altijd opgewekt

5. Ik ben gek op monchoutaart

6. Ik  heb aanleg voor een paar kilo’s meer, maar heb (meestal hi hi, maar niet bij monchou) de discipline om  nee te zeggen, terwijl ik heel veel dingen heel erg lekker vind

7. Mijn kleding ziet er net zo uit als mijn huis….kleuren in een landelijke stijl.

Volgens manlief – met wie ik de facts zojuist besproken heb – kon niet ontbreken dat ik verslaafd ben aan bloggen, aan woonbladen, aan het kopen van accessoires voor ons huis, aan winkelcentra, aan Toscane, aan landen en winkels  waar het woord brocante maar enigszins bij past enzovoorts enzovoorts. Maar was mijn reactie…dat zijn geen interessante facts, want daar hebben we hier allemaal last van!!

Net als de vorige keer laat ik het bij het noemen van de facts en geef ik geen awards door. Eigenlijk wil ik de award even omzetten van een “beautiful blogger” naar een “beautiful blogfan” award. Deze wil ik opdragen aan manlief, die dag in dag uit vrolijk al mijn verslavingen verdraagt en mij daar (bijna) geheel mijn eigen gang in laat gaan, waar ik ook mee thuis kom en wat ik ook doe. Daar heb ik écht bewondering voor!!

Home & Lifestyle

En Tamar, jou wil ik hartelijk bedanken voor je waardering…!!

Lieve groet, Ingrid

21 opmerkingen:

faire un songe zei

Heerlijk zo'n man die met je mee denkt.
En leuk dat ik weer wat andere dingen over je te horen ben te komen.
Fijne avond.
Groetjes Hetty

Mayflower zei

Hoi Ingrid, gefeliciteerd met de award en met al die awards leren we je steeds beter kennen.
Leuk die facts about you en wat lief dat je de award omzet en die opdraagt aan je man, wel verdient zo te lezen, want het is echt super dat hij je heerlijk je gang laat gaan in alles wat wonen betreft, geef mij zo'n man hihi.

Fijne avond en een lieve groet, Mea

It's me zei

Hoi Ingrid

Zo kom je wel een hoop te weten he??

Maar je verteld het leuk hoor! grapjas ! en inderdaad bloggen is een verslaving......ik weet daar nu al alles van ! na twee weken......maar wel een hele leuke!

Groetjes Ria

jootje zei

proficiat met je award! en die verslaving aan monchoutaart herken ik helemaal! wat is dat lekker he, ik heb al veel mensen aan de monchou gebracht! eerst is het: wat is dat? want ze kennen het niet he, tot ze een hap hebben genomen, en dan ....iedere verjaardag verplicht monchoutaart serveren..
liefs van jootje.

Bonjade zei

Zo zeg met de billen bloot. Ai....ik zag dat ik ook mag........
Maarre zo te zien heb je de ideale man gevonden, op die van mij na dan......want iemand die met zo'n verslaving kan samenleven, dat is echt knap. Die van mij lukt het ook, goed hè......
En hoe kom je trouwens aan genen die niet dik worden van monchou.......doe mij er een paar.
Fijne avond

bellavien zei

Hoi, Gefeliciteerd en wat leuk! Jaaa wij hebben allemaal veel dingen gemeen, hoe wel een wijntje gaat er hier wel in, maar anders pas ik aardig in jouw profiel... zo grappig :)

liefs bellavien

La Maison zei

Wat een leuke dingen schrijf je over jezelf en je man is een lieverd. Hij is gewoon dol op je en je maakt het gezellig in huis dus wat is leuker dan in een sfeervol huis thuiskomen.

Liefs
Hermine

Corine zei

Proost..(met een glas water) op je man! Wat leuk dat hij zo meedenkt.. ook mijn lief leeft mee met mijn blogverslaving, leuk is dat hè?!
En die zelfdiscipline van jou.. knap hoor, als ik wat sip ben lust ik graag wat lekkers :)
Groeten, Corine(THUIS)

Granny's Place zei

Nice!!!
Groetjes Madelon

Tamar zei

Je hebt hem verdiend en leuk om je wat beter te leren kennen via deze facts

Lieve groet,
Tamar

Renny zei

Wat leuk om te lezen. En je treft het met zo'n mannetje. Gelukkig heb ik er ook zo ééntje die het ook allemaal wel kan waarderen.
Groetjes Renny

Antonia zei

Hartelijk gefeliciteerd met je award Ingrid. Nog even en we weten alles van je :-) Je boft maar met zo'n meegaande man! Fijne week gewenst, groetjes Anja

G-style zei

hallo Ingrid ,

leuk dat je blog zo gewaardeerd wordt ........en dankzij die award weer leuke feiten over jou te weten gekomen , op veel punten komen we overeen zie ik al wel .........mon-chou .....heeeeeerlijk !! En ook ik rook niet, drink niet , wel thee natuurlijk maar ook beslist geen koffie (bah!)
Ben ook vaak opgewekt, heb ook zeker aanleg voor die kilootjes en de kleding gaat ook gelijk op met de kleuren op m'n blog , voornamelijk grijs dus..........

Oja , je vroeg nog naar de close-ups , ik heb dus al een oud toestelletje en dat is bij mij ook vaak een probleem maar van de tien zit er altijd nog wel eentje tussen die scherp is en ik snij het dan uit zodat het lijkt of het van vrij dichtbij is genomen.

Er staat dus ook nog een nieuwe camera op m'n verlanglijstje maar er zijn nog zoveel wensen dat die vast wel even op zich laat wachten.

nou , tot de volgende keer
lieve groet van Gea

t brocante sfeertje zei

Hai Ingrid,van harte met je award.Denk dat het gros van de blog-dames wel meegaande mannetjes moeten hebben voor je het weet zit je weer 2 uur achter de pc.Mijn mannetje werkt ook n aantal avonden maar vervelen hoeft niet.Groetjes,Ingrid

Lilla Blanka zei

Hi Ingrid!

Congrats to the Award!
Oh you have got the swedish book Romantiska Hem & Inspiration i vitt, it´s lovely! I´m so glad I was asked to participate in their second book too!
I´m sure it will be as good as the first one.

Big hug
Mia

Petra zei

Je hoeft maar Mon Chou te zeggen en je snapt elkaar meteen. Ik heb mijn recept al heel vaak door gegeven. Mocht iemand het nog niet hebben, mail me dan.

Groetjes Petra

Anoniem zei

Hoi Ingrid gefeliciteerd met je award en idd fijn zo`n man,die van mij,zit altijd naast mij op zijn eigen computer,dus dat is ook wel fijn,lieve groet Joke.

seasons of my house zei

Gefeliciteerd Ingrid! Wat een keurig leven lijdt jij. En dan nog zo'n schat van een man naast je dan heb je vast alles wat je hartje begeert. Geniet ervan, ennuh lekker blogverslaafd blijven, kom veel te graag bij je langs.
Groetjes, Karin

The Old and the Beautiful zei

Gefeliciteerd met je Award en leuk om weer wat dingen over je te weten te komen.
En lief van je man om je zo vrij te laten met alles.
Ik denk dat de meesten van ons wel zo'n man hebben hoor want we brengen heel wat uurtjes door achter de p.c zo nu en dan (en op brocante markten,kringloopwinkels enz enz)

Groetjes,
Gonda

Les Cotrions zei

Congratulations Ingrid on your deserved award! Nice to read something more about you!!!
Have a nice Wednesday!
Warm hugs!
Vale

English style zei

Van harte gefeliciteerd met je award Ingrid !!
ik had er ook 1 gekregen van Tamar en 1 van Hetty, maar al die facts over mezelf is erg moelijk, ben nooit zo met mezelf bezig hihi, ben er meer voor andere, vind ik belangrijker
heb veel dezelfde eigenschappen als jij lees ik (niet roken en drinken, verslaafd aan bloggen, woonbladen enz...)
leuk om te lezen
Groetjes Yvonne