vrijdag 29 januari 2010

Tijd over..

Als ik tijd heb en er verder niemand thuis is, vind ik het heerlijk om zomaar mooie plaatjes te schieten en mijn fototoestel uit te proberen. Ik haal dan overal in huis mijn voorwerpen vandaan. Het kan maar zo zijn dat het er na die tijd maar heel even staat en dat ik dan alles weer op z’n originele plek neerzet, maar soms laat ik het ook staan. Zo is het telkens anders…door diverse voorwerpen met elkaar te combineren...
Dat is toch wel het voordeel van de digitale camera…. ik schiet veel foto’s, maar verwijder er ook meteen al een aantal van het toestel. Wazig, verkeerde belichting of niet tevreden…het wordt meteen van het schijfje gewist.

Hier het resultaat van zo’n heerlijk moment…alleen thuis en het toestel zijn werk laten doen!Home & Lifestyle Home & Lifestyle  Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle  
Telkens voeg ik een voorwerp toe om te kijken wat het effect er van is…soms is het niets… en als ik het mooi vind, leg ik het vast. De bovenstaande foto komt van De Potstal, we kregen deze mee bij een bezoekje aan deze winkel.


Home & Lifestyle
Home & Lifestyle   

Home & Lifestyle
Ik wens je een heel fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid

24 opmerkingen:

The-greyhound zei

Hallo Ingrid

Wat ben je weer actief op deze morgen !!
Ik heb me net aangemeld als volger van je blog,ik doe dat al een tijdje hoor,maar ik denk dit is makkelijker zo !
Leuke foto's hoor!!
Oja wel leuk want die foto van de potstal staat voorop de landelijke leefstijl gids daarin adverteren wij met onze winkel ! wat een klein wereldje toch zo he??! kijk even bonhofbloemen leuk leuk !!
Nou ik ga verder met mijn huiselijke activiteieten stofzuigen........zucht !!

Fijn weekend groetjes ria
Fijn weekend

oma leentje zei

Ingrid ik hoop dat je vaak ff niks te doen hebt. Want het is genieten jou foto's.
Echt heel mooi.
Vooral doorgaan .........

Franse Lelie zei

Ja wat herkenbaar. En nu ik een blog heb kan ik met reden foto's maken en wordt het nog leuker!!!
Ik geniet van je plaatjes, groet Jolanda

La Maison zei

Ja, zo'n digitale camera is geweldig net zoals jouw foto's. Het is ook echt weer om lekker in huis te rommelen. Gezellig weekend en groetjes
Hermine

love lives in the kitchen zei

beautiful, beautiful, beautiful... i love your pictures... i'm too busy in this period to make new shots and take care of my blog... but at least i can come here and make my eyes!
have a sweet weekend!
justyna

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Ik ken dat!! Doe dat ook zo nu en dan. Je hebt mooie foto's gemaakt. Een heel goed weekend!

Lieve groet, Madelief

Hannekie zei

tjonge wat fijn als je niks te doe hebt hahhaha
maar ik zie dat je je tijd wel heel nuttig hebt gebruikt. echt hele mooie plaatjes hoor. ik mag dat ook graag doen omdat ik toch meer kan met mijn cameraatje dan ik zelf weet. kun je mooi van alles uitproberen
jij ook fijn weekend
gr hannie

Renny zei

Wat een mooie plaatjes. Ik mag ook graag zo wat shotjes maken, verschillende functie's uitproberen. En ook als er verder niemand thuis is idd.
Jij ook een fijn weekend!
Groetjes Renny

Doornroosje zei

Heel herkenbaar! Vooral als ik alleen thuis ben ga ik plaatjes schieten. Als de kids er om heen lopen wordt het niks. En ook niet als mijn man thuis is, die vindt heel het bloggen maar zinloos tijdverdrijf!!!!!
Jij ook een fijn weekend!
Groetje,
Ineke

Les Cotrions zei

Beautiful photos Ingrid! I like your cloches!
Wish you a nice week end!
Warm hugs!
Vale

Rummet för välbefinnande zei

Hello Ingrid! Nice photos. I also like to take photos and it´s perfect when it´s digital. Easy to erase those I´m not pleased with. I have visited a friend of mine today and she´s selling antiques. Off course I found some lovely things and I hope I can take some photos of them tomorrow. Hopefully I can show them on my blog during this weekend.
Wish you a nice friday!
Hugs from Mia

seasons of my house zei

Pff, als je tijd over hebt :O) 't Zijn mooie plaatjes geworden, ik herken dat wel, met een fototoestel je huis door. Lang leven het digitale tijdperk, je kunt meteen het resultaat zien, niks rolletjes wegbrengen en maar weer afwachten wat het geworden is. (ja,ja... ik ben al oud *gniffel*) Fijn weekend, Karin

Anoniem zei

Ziet er super uit je foto`s enne dat glaasje wijn,was die ook voor de sier of heb je die later toch opgedronken,ik wens je een fijn weekend,ow ja maar wel altijd eerst de foto`s maken hoor Ingrid en dan daarna het wijntje anders weet ik zeker dat je wel heel bijzondere foto`s gaat schieten ;-) lieve groet Joke.

kienkele zei

Hoi lieve Ingrid,

Zit ik voor het eerst sinds twee weken weer even achter de computer, zie ik jouw lieve berichtje.
Dank je wel voor je belangstelling. Het ging inderdaad even niet zo goed met me, heb twee weken aan de stoel gekluisterd gezeten door een zeer heftige aanval van chondrocalcinosis in mijn rechterknie.
Was er eerst al een week mee doorgelopen (niet verstandig, ik weet het), maar op een gegeven moment werd het zo erg dat ik toch maar even langs de huisarts ben gegaan: RUST, RUST, RUST, minimaal een week, en het kunnen er ook wel twee worden.
Vandaag loop ik voor het eerst weer zonder krukken door het huis, dus het gaat nu weer een stuk beter, gelukkig.
Kon ook niet achter de computer zitten, want dan kon dat been niet rechtuit.....
Mijn lieve schat heeft intussen een mini-laptop voor me besteld, dus als het weer gebeurt (en dat gaat gebeuren, want het is de chronische variant), dan kan ik gewoon bloggen!
Wens je een heel fijn weekend, lieve groetjes, Tineke

The Old and the Beautiful zei

Nou,dat is een leuke hobby hoor en wij genieten er ook van mee.
Soms kan een foto onverwachts mooi uitpakken en soms word het helemaal niets. Heb jij dat ook?
Op welk programma bewerk jou trouwens je foto's met die schaduw effectjes?
Ik zie dat bij Just Jeanette ook vaak en vind dat erg mooi.
Heel fijn weekend.
Gr,Gonda

lia zei

Ja dat is het ideale van digitale fotgrafie. Je kunt maar knippen en wissen. Leuk om zo bezig te zijn. Maarre niet te veel van de wijn hé, dan ga je wazig zien, hihi.

fijn weekend
lieve groet Lia

Bonjade zei

Ha eerst gaat het nog zonder een glaasje. Dan zie ik hem langzaam verschijnen....oe, nu verstopt ie zich (beetje betrapt?) Maar dan showt het glas zich prominent en vol trots.
Ah zo'n glaasje op doet wonderen met foto talent....;)
Fijn weekend

The Spirit of Abundance zei

Hoi Ingrid,

Bedankt voor allebei je lieve commentaren :)!!

Mijn post was gewoon iets dat ik moest doen, voor mezelf... als je snap wat ik bedoel...

Wat een mooie fotos heb je genomen! Ik ben ook gek op fotograferen en dan als ik tijd heb kan ik uurenlang doorgaan met de plaatjes te bewerken ... tja, dat noem ik dan de perfectionist in mij :).

Een hele fijne avond!

Lieve groet van Nona

Antonia zei

Hallo Ingrid,
wat leuk jouw minicursus styling. Mooie foto's hoor! De foto van De Potstal zag ik vanmorgen ook toe ik snel even WLS doorbladerde. Dat jij hier tijd voor hebt, ik besteed momenteel elke vrije minuut om alle volgers en degenen te bezoeken die hebben gereageerd op mijn give away. Wel heel erg leuk hoor zoveel respons. Dankjewel voor je lieve felicitatie voor Valerie. Heel fijn weekend gewenst, lieve groet Anja

Patricia zei

Hoi Ingrid,

Ik herken je manier van fotograveren, ik doe het namelijk ook precies hetzelfde!!

Liefs Patricia

Room Seventeen zei

Ja, herkenbaar, ook ik loop als het even kan met m'n camera door het huis te banjeren. Het is altijd een hele heisa, want ik sleep alles bij elkaar en ben dan zo intensief bezig dat ik alles om me heen vergeet.
O ja, ik heb je blog toegevoegd op mijn favolijst, (was ik steeds van plan, maar het schoot er iedere keer bij in).
Groetjes Hennie

Mayflower zei

Hoi Ingrid, ik ben helemaal laat met reageren, ik heb het zo druk als een klein baasje hihi. Wat een herkenbaar leuke post, ik doe vaak net als jij, zet wat neer en voeg er weer wat aan toe en klik-klik de camera doet zijn werk. Je foto's daar geniet ik altijd enorm van, dus wat mij betreft mag je zo heerlijk doorgaan. Wat prachtig je rieten cloches van RM en de foto van de Potstal is ook zo sfeervol.
Ik wen jou ook een heel fijn weekend en bedankt voor je altijd lieve reacties.
Lieve groet, Mea

Mayflower zei

Ik heb je advies wat betreft The Notebook opgevolgd en deze van de week bekeken en geen woord teveel gezegd hoor, de film was echt prachtig.
Bedankt voor deze mooie tip.
Fijne avond.

* zei

Heerlijk om zo lekker bezig te zijn, je maakt mooie fotos, aaagh het houd ons van de straat vind je ook niet.... vind de tijd altijd wel voorbij vliegen!

liefs bellavien