zondag 5 september 2010

Terug vanuit de Provence…

We zijn er weer! Wat is zo’n vakantie toch lekker en wat is het ook heerlijk om weer (veilig) thuis te zijn!  We hebben genoten van twee weken stralend weer en van elkaar. Onze dochters lieten zich van hun beste kant zien en dat droeg mede bij aan een heel ontspannen en gezellige sfeer. En al zijn en blijven we enorme Italië-fans, ook in de Provence voelden wij ons erg thuis. In deze post neem ik jullie mee naar dit prachtige deel van Frankrijk en laat ik jullie zien waar wij de afgelopen weken verbleven. Ik begin met een bloemenfoto voor jullie allemaal, ook voor mijn nieuwe volgers…!


Home & Lifestyle 
Home & Lifestyle  
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle 
Niet alleen het dorp waar we vlakbij zaten maar ook het park zelf droeg bij aan een Provençaalse sfeer. We verbleven in een ‘tussen-woning’, ruim van binnen en prachtig van buiten.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Op het terrein stonden her en der prachtige bloemen in de bloei. Als liefhebber kon ik het natuurlijk niet laten om dit vast te leggen. Een rondje park leverde de volgende foto’s op…

Home & Lifestyle  
Home & Lifestyle  Home & Lifestyle   Home & Lifestyle

Home & Lifestyle  

Home & Lifestyle  
Home & Lifestyle  
Home & Lifestyle   
Home & Lifestyle 
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

In combinatie met onze bezoekjes aan onder andere Monaco, Nice en St. Tropez was het al met al een zeer geslaagde vakantie. Natuurlijk zal ik jullie in de komende weken ook van deze prachtplekken laten meegenieten!

En nu eerst jullie blogs bijlezen….terwijl de wasmachine draait…

Lieve groet, Ingrid

46 opmerkingen:

Berna zei

Dat ziet er goed uit! Ook wij zijn Italië-fans maar willen de Provence een keer "proberen". Als ik dit zo lees, gaat dat zeker lukken. Sterkte met weer in het ritme komen.

Unknown zei

ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen dat dit SUPERfoto's zijn!!!! Ik ben er nog nooit geweest maar de sfeer komt wel over hoor!!! Geweldig! Welkom thuis!!!

Groetjes
Lynda

The Old and the Beautiful zei

Wat een heerlijk vakantie moeten jullie hebben gehad in zo'n top omgeving.
Welkom thuis weer!

Groetjes,
Gonda

La Maison zei

Welkom thuis Ingrid, ik heb je gemist.
Wat heerlijk hebben jullie het gehad en ik heb genoten van je foto's.
Gelukkig ben je thuisgekomen met mooi weer, anders valt het zo tegen.
Blijf maar lekker lang de Franse sfeer vasthouden.
Lieve groet
Hermine

Claudia Leertouwer zei

Wow, wat een mooie foto's! Ook Sylvia van Villa Extra is daar geweest, door jullie waan ik me echt in Franse sferen!

Liefs Claudia

Heidi zei

Wat een prachtige foto's, lijkt me een mooie streek! misschien volgend jaar ook die kant op.

ben benieuwd naar de rest van de foto's.

Groetjes Heidi

Room Seventeen zei

Hey, je bent weer thuis :-) Moest gisteren nog aan je denken, vroeg me af of je 2 of 3 weken naar de Provence zou zijn. Leuk dat je er weer bent. Ik zag op het weerbericht dat het nog heerlijk zomers is in de Provence (28 graden!). Hier in Nederland was het alleen maar kommer en kwel de afgelopen weken met heel veel regen en wind.
Groetjes Hennie

Anoniem zei

Fijn dat je weer veilig op je stekje bent Ingrid en wat zijn je foto`s prachtig,ohh dat dorpje en alles wat ik zie,geweldig,ik wil dit ook graag een keertje,maar dan moet ik eerst leren sparen haha,de bloemen ook zo schitterend,ben benieuwd naar je andere avonturen,ik wens je een fijne nieuwe week,lieve groet Joke.

Rummet för välbefinnande zei

Welcome home Ingrid. I can understand that you had a fantastic trip to Provence.
When you showed us the photos from Rome I just sat in front of my pc and "dreamt myself away".... And it´s the same now....
If I close my eyes I´m in Provence also :) :) :)
Looking forward to see more photos.
Have a nice sunday evening.
Hugs from Mia

Emmy zei

Heerlijk voor jullie dat het een top vakantie was. Geniet morgen nog maar even van het mooie weer in Nederland want daarna word het weer niet veel soeps. Groet Emmy

butiksofie zei

Dear Ingrid, sooo nice to hear back from you!!!Your pictures are sooo great and make me want to go there!!!Hughs ANja

atelier nanda zei

Hoi Ingrid,

Gezellig dat je weer terug bent. Het weer was hier herfstachtig dus je hebt een goede periode uitgekozen. Wat een mooie foto's. Wij zijn ook Italie liefhebbers maar deze foto's maken de Provence ook aantrekkelijk.
Fijn dat je weer veilig thuis bent met heel je gezin.
groetjes,
Nanda

Mayflower zei

Wat fijn dat je weer terug bent Ingrid.
Wat verbleven jullie in een prachtige omgeving, die bloemen en prachtige huizen met al die luiken.
Heerlijk dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en je van een fijne ontspannen vakantie hebben genoten.
Ben benieuwd naar al je vakantieverhalen èn of je nog leuke spulletjes op de kop heb getikt.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Bizzy @ home zei

Welkom thuis en in blogland! De foto's laten zien dat jullie het heerlijk hebben gehad. Sterkte met de was.
Liefs, Renny

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Welkome thuis! Gezellig dat je er weer bent!! Ik had zojuist een heel lang bericht geschreven, maar er ging iets met blogger en weg bericht.... Het kan dus zijn dat je dit berichtje twee keer ontvangt.

Fijn dat jullie zo'n goede vakantie hebben gehad! Jullie huis en de omgeving zien er prachtig uit. Ik zou zo willen afreizen!

Ook fijn dat je dochters het naar hun zin hebben gehad. Dat is inderdaad heel belangrijk en mede bepalend voor een goede vakantie :-)!

Ik verheug mij al op je foto's van de Cote d'Azur & Monaco. Lang geleden (ergens eind seventies) ben ik er ook geweest. Ik hoop dat ik straks mede dankzij jouw foto's weer wat herinneringen op kan halen!

Een gezellige avond!

Lieve groet, Madelief

lia zei

He Ingrid, welkom thuis.
En zo te zien was het er wel erg mooi.
En gelukkig was het hier nu mooi weer, want vorige week......

lieve groet Lia
enne, succes met de was

Daniëlle zei

Welkom thuis!
Wat hebben jullie het heerlijk gehad te zien aan je mooie foto's. Het huisje ziet er prachtig uit, en de omgeving om bij weg te dromen. Daar kunnen jullie waarschijnlijk nog lang van nagenieten..
Groetjes
Dani

by kuzz zei

Wat ziet dat er mooi uit! Fijn dat jullie op een hele fijne vakantie terug kunnen kijken.
Het lijkt me erg leuk om ooit ook eens naar Frankrijk op vakantie te gaan het ziet er zo gezellig uit. En Monaco lijkt me ook heel leuk om zomaar eens even rond te wandelen! Misschien ooit, eerst genieten van jou prachtige foto's!
lieve groet, Erna

Helena, The Swenglish Home zei

Aaah, gorgeous photos from a gorgeous country! I must have take 30 photos only of windows with window shutters when we were in France - they are so beautiful and the colours are stunning wherever you look...

Welcome back!
Helena

It's me zei

Heerlijk je bent er weer...het voelt of blogland nu weer compleet is....hahahahhha!! welkom thuis lieverd...ik heb je gemist hoor !!.......succes met de was........liefs Ria.....fijne week !

Michaja zei

p.s. Voor het geval je het leuk vindt om ook mijn andere vakantiekiekjes te bekijken en de wedding (of heb je die nog net gezien???) kijk onder de label griekenland.

Kom Achterom zei

OOh wat een heerlijke vakantie zeg!! Het straalt van je foto's af hoor!!
mooi hoor Frankrijk!
fijne avond en toch nog een beetje nagenieten hoor ook al draait de wasmachine hihi
Yolanda

Joan Ottevanger zei

Wat gaat het snel voorbij he die 2 weken.Je zat op een prachtig plekje zeg mooi dat uitzicht en die bloemen overal.Groetjes Joan.

Vosje zei

Wat fijn dat je zo van je vakantie genoten hebt! prachtige foto's heb je gemaakt! Wij zijn met de camper ook daar geweest Monaco,St Tropez en Nice heerlijk de Provance terwijl wij ook verwoede Italiegangers zijn maar een zijstapje kan ook heel leuk uitpakken toch?? groetjes Truus

Pierelantijntjes zei

Wauw Ingrid, wat heb je weer een prachtige foto's geplaatst. Zo is het bijna of we er zelf bij waren. Ik ben nog nooit (op een schoolreisje naar Duitsland na) naar het buitenland op vakantie geweest, maar jou foto's maken mij toch wel erg enthousiast. (Nu manlief ook nog zover zien te krijgen).
Fijn dat je er weer bent hoor.
Een hele fijne week toegewenst,
Liefs Ester

Mitt hvite hus zei

Heisan

velkommen hjem... høres ut som dere har hatt en strålende fin ferie... og nydelige bilder du viser oss..

Ønsker deg en fin uke ..

klem Kerstin

flowing moments zei

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben het ziet er ook prachtig uit, wat een prachtige tinten hebben de huizen daar en dan die luikjes GENIETEN!!

Groetjes Joke

Irma zei

prachtig wat een sfeertje en de zon knalt ervan af, die orleanders die daar zo prachtig groeien zou er zo heen willen,liefs irma en een hele fijne nieuwe week

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Welkom thuis weer. En leuk om te lezen dat je een fijne vakantie gehad hebt. Mooie fotoos heb je dr ook weer van genomen en dat wij er ook weer van mogen genieten.
Maarre......Jij hebt mijn give-away gewonnen ! Dus als je jou gegegevens even aan mij zou willen doormailen dan stuur ik de armband naar eigen wens zo snel mogelijk naar je op. Ik moet er vandaag nog de laatste hand aan leggen ( de afwerking ) En dan stuur ik hem met alle plezier naar je op. Geniet ervan zou ik alvast zeggen.

info@kralenqueen.nl

Groetjes Rianne

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, welkom thuis in heerlijk nazomerweer!
Je foto's zien er geweldig uit, kom maar op met de rest! groetjes Jannet

Passione Helena zei

Welkom thuis Ingrid, fijn dat je er weer bent!
Haha..je meiden hebben zich dus voorbeeldig gedragen;-) Ze worden immers ook een stukje volwassener?! hihi.
De Provence is zeker een thuiskomer. Wij kennen de streek rond Cannes. Het is er prachtig!
Als ik hier je mooie fotos zie, roept het meteen mooie herinneringen op. Wat een mooi huis en park, waar jullie verbleven! Hoe dan ook, de hele omgeving daar, is één pracht en praal...dan geniet je toch ook?!

Wat hebben jullie het herfstachtige weer van hier lekker ontlopen meid! Het was daar nog zo lekker warm, die verlenging van de zomer hebben jullie mooi mee kunnen pakken. Gelukkig blijft het vandaag nog mooi weer, kan je nog even nagenieten in de tuin, ondertussen kan de was wel wapperen;-)

Fijne dag!
Liefs Helena

Unknown zei

NIces pics, lovely blog!

love lives in the kitchen zei

dear ingrid,
i'm back home from my holiday and i'm glad to follow your blog again :) these provence pictures are lovely, you are always able to pick the emotions, not only places and things...
hope you had a great time, my holiday were just great!
have a sweet day,
justyna

Margot zei

Welkom thuis.
Ook wij (vooral ik dus) zijn Italiëfreaks, maar dit is ook prachtig. De kleuren zijn ook een beetje Toscaans, dus wie weet.....
Groetjes, Margot

kienkele zei

Ha die Ingrid, wat heerlijk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad, en fijn dat jullie veilig weer thuis zijn en daar ook weer van kunnen genieten. Je foto's zijn (als altijd) prachtig! Fijne avond, lieve groet, Tineke

Stina zei

Fijn dat je weer terug bent, en wat zijn je foto's mooi en zo helder.
Geweldig dat de meiden zo geholpen hebben, om trots op te zijn.

Fijne avond gr Stina

Michaja zei

Nou wat raar Ingrid dat mijn eesrte berichtje niet is opgeslagen. Had nogal een behoorlijk stukje geschreven dat ik je had gemist en al vaker had gekeken of je er weer was.
Dat ik je foto's prachtig vind enz enz!
Blij dat je er weer bent.
Gezellie
Groetjes Michaja

Jeanette zei

Wat een mooie vakantiefoto's, ik was even in Franse sferen. Ik ben benieuwd naar de dingetjes die je eventueel hebt gekocht.
Sterkte met werken weer.

Groet,
Jeanette

Antonia zei

Wat een prachtige foto's Ingrid. Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad. En ook weer veilig thuis gelukkig! Succes met de was, lieve groet Anja

G-STYLE zei

Lieve Ingrid,
allereerst fijn dat jullie weer heelhuids aan zijn gekomen , dat is toch ook altijd wel iets om dankbaar voor te zijn , vind je niet.......
En dan over de foto's , wat kun je dat toch goed , jij weet altijd mooie plaatjes te maken of het nou van de omgeving of een bloem is , altijd zo mooi om te zien!
Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad, de meiden zijn natuurlijk weer wat ouder en dan wordt het steeds gezelliger inderdaad , zo is het hier ook , je bent niet aldoor meer aan het "oppassen" maar doet de dingen echt samen .
Nou, wanneer moet je weer werken , heb je daar wel weer zin aan ?
Als je er eenmaal maar weer bent , dan is ook dat weer leuk ......
fijne week verder , lieve groet van Gea

Meertje zei

Fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat jullie weer thuis zijn.
Groetjes Miriam

Rozmeen zei

wat een prachtige vakantie fotos. De provence staat hoog op mijn lijstje en als ik deze fotos zie komt ie weer bovenaan the places to see!

Liefs,
rozmeen

Room Seventeen zei

Ja bah, die snert herfst! Voor jou extra wennen natuurlijk nu je net terug bent uit het zonnige Zuiden. Kerstballen bij de Action,jemig vreselijk toch? Ik zag zelfs al een kerstboom voorbijkomen op een Zweedes blog. Pfff, ik moet er niet aan denken. Hopelijk krijgen we nog een vleugje nazomer.
Groetjes Hennie

Danielle zei

Nou Ingrid dat ziet er inderdaad geweldig uit. Mooie foto's van bloemen en omgeving. 1 ding dit kunnen ze niet meer van jullie afnemen. Heb je mooi gehad hoor.

liefs Danielle

Een sneller kloppend hart zei

Bonjour...fijn dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad!
Wat een mooie foto's, Frankrijk is een heerlijk land!
Welkom terug!

Groetjes, Veronique

Jolanda zei

O wat een mooie foto's, herinneringen...toen de kinderen kleiner waren gingen we altijd naar Frankrijk, kamperen. Supervakanties, wat is het toch een mooi land. Alleen die Fransen....
Volgend jaar misschien toch weer eens Zuidwaarts!
En Haarlem is gezellig, moet je zeker doen. Ik heb het ook pas sinds kort ontdekt maar vind het super. Gezellige winkelstad, genoeg te zien, en Zandvoort is om de hoek.
Ik lees het vast wel weer:)
Lieve groetjes Jolanda