dinsdag 14 september 2010

Give away en feest bij Home & Lifestyle…

Vandaag is het feest in huize Home & Lifestyle…de reden hiervoor is de eerste verjaardag van mijn blog!! Precies een jaar geleden, op 14 september 2009, plaatste  ik mijn eerste post en ik kan niet anders zeggen dan dat het mijn leven veranderd heeft.

En het leuke is dat ik het nog dagelijks ervaar  als een verrijking...na al die maanden vind ik het nog steeds heerlijk om bij iedereen langs te gaan, om op jullie mooie blogs inspiratie op te doen, om reacties achter te laten, om posten voor mijn eigen blog te maken, om jullie lieve reacties te lezen…en dan heb ik het nog niet eens over een aantal waardevolle blogvriendschappen die zijn ontstaan! Ik wil jullie daarom heel hartelijk bedanken voor alles in het afgelopen jaar! En mijn feestje vier ik dus ook niet alleen…integendeel, jullie zijn allemaal van harte welkom!

Onder mijn gasten deel ik graag een klein presentje uit. Mijn trouwe volgers is het niet ontgaan dat ik mijn vakantie in de Provence heb doorgebracht, dus dit keer een presentje in Provençaalse stijl om mijn blogverjaardag te vieren.

Home & Lifestyle
 

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Mijn give away bestaat uit een lavendelkaart, een lavendelzeepje en een zakje lavendel…de laatste twee zijn anderhalve week terug per vliegtuig rechtstreeks vanuit de Provence naar Nederland overgebracht, dus Provençaalser kan het niet. En er zit nog iets bij, maar dat blijft een verrassing en voor jullie een groot...


Als je mij bij deze post in een reactie laat weten dat jij ook graag mee wil doen, maak je kans op het winnen van deze give away! Mocht je een link op je blog willen plaatsen, wil je daarvoor dan de één na laatste afbeelding van deze post gebruiken?

En cadeautjes…die wil ik niet hoor, want het feit dat jullie telkens weer langs komen, is al een cadeau op zich. Wat ik wel heel erg leuk zou vinden, is dat stille lezers en lezeressen zich op deze verjaardag van Home & Lifestyle voor één keer kenbaar maken…dat zou ik echt geweldig vinden en dat zou het feest voor mij compleet maken!! En het hoeft niet eens met naam en toenaam, je kunt er ook voor kiezen om anoniem te reageren. En natuurlijk kun je als je wilt dan meteen meedoen met deze give away, want iedereen mag er aan deelnemen.

Reageren kan tot 5 oktober 2010, een dag later maak ik de winnaar bekend!

Ik wens jullie een fijne
– en feestelijke –
dag!

Lieve groet, Ingrid

109 opmerkingen:

by kuzz zei

Gefeliciteerd met 1 jaar bloggen!!
Je hebt ook heel wat volgers, en dat is niet verwonderlijk! Het is altijd een feestje om hier te lezen en je prachtige foto's te bekijken! Ik hoop dat je nog lang doorgaat en ons nog dikwijls mee laat genieten van je mooie plaatjes!
Je hebt een prachtige give away en natuurlijk wil ik graag meedoen!
Veel plezier met het lezen van alle reacties!
lieve groet, Erna

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid,
I love lavender, and your soap smells certainly wonderful.I have always a lavender soap in my wardrobe! Then smells the laundry!
Have a great day,
Warm regards, Yvonne

Linda zei

Gefeliciteerd met 1 jaar loggen en omdat je graag wilt dat de stille lezers zich ook bekend maken doe ik dat omdat je log jarig is. Ik lees al een tijdje mee geniet van alles wat je schrijft en laat zien, het is echt genieten om hier te komen.
Als het mag dan zou ik ook graag meedoen aan de give away, het ziet er allemaal erg leuk uit...Ik wens je heel veel succes met je log en hoop dat je nog blijft schrijven.

Lieve groetjes,
Linda

Angie B. zei

Liebe Ingrid,

ich gratuliere dir sehr herzlich zum einJährigen Geburtstag von deinen Blog! Wunsche dir weiterhin so viel spaß und Freude beim Bloggen!
...bei so schönen Give away bin ich sehr gerne dabei!

Liebe Grüße, Angie

Michaja zei

Lieve Ingrid
Met yheel veel plezier kom ik elke keer op jouw blog. Alweer een jaar, ik denk niet dat ik hier al een jaar kom maar wel al heel lang.
Ik doe graag mee en ga vandaag voor een linkje zorgen.
Fijne dag
Liefs Michaja

Rummet för välbefinnande zei

Goodmorning Ingrid and congratulations to your birthday´s :) :)
So many nice things to celebrate. One year and the time is just running away, and I agree with you - starting to blogg is like entering a new world. I´m glad that you did so I found you!
Such a wonderful giwe-away... Maby that is the nearest Provence I can come *smile*
I will put out a link on my blog.
Have a nice week and enjoy your day!
Mia

Claudia Leertouwer zei

Gefeliciteerd lieve Ingrid, je bent echt een enorme inspiratiebron voor mij maar dat had je zelf waarschijnlijk ook al door met twee awards en dan liet je je ook nog door me tikken!

Ik geniet iedere keer weer van je posten en dank je wel voor al je lieve reacties op die van mij!

Liefs Claudia

Bizzy @ home zei

Proficiat met 1 jaar bloggen! Ik vier het feestje met je mee... Wat een mooie give away, daar doe ik graag aan mee.
Ben benieuwd wat de verassing is.
Lieve groet, Renny

Twa zei

Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum!!
Ja, het is geweldig dat bloggen he? Ik moet alleen bekennen dat ik de laatste weken er even niet zoveel tijd voor heb. Wel overal even gekeken, maar geen reactie's achter gelaten. Soms heb je dat wel eens. Maar jij bent altijd een hele trouwe volger!! Knap hoe je dat toch voor elkaar krijgt.
En ik hoop dat we nog heel lang van je blog en je reactie's mogen genieten.
Succes met je give away!
Groetjes Antoinette.

JOLANDA zei

Ingrid van harte gefeliciteerd met de 1e verjaardag van je blog. Ik laat zelden een reactie achter maar lees wel alle nieuwe berichten. Ik doe dus graag mee.

Groetjes Jolanda

Pink Princess zei

Gefeliciteerd met je een jarig jubileum :D Ik ben dol op lavendel dus doe heel graag mee met je give away.

Groetjes van Marian

Bij Guusje Thuis zei

Gefeliciteerd met je éénjarige bestaan van je blog! En wat leuk dat je daar een give-away aan gekoppeld hebt. Hoop dat je er nog heel wat jaartjes aan vast plakt, want lees en kijk graag op je blogje.

De link staat inmiddels op mijn blogje.

Groetjes en een fijne dag,
Colinda

Emmy zei

Van harte hoor met je één jarige blog. Ik hoop dat er nog vele jaren volgen. En deze give-away is zeker de moeite waard om aan mee te doen.
Groet Emmy

Unknown zei

Gefeliciteerd!!!! 1 jaar!!! Dat zijn een hoop blogjes;)!!! Gezellig man! Ik doe graag mee met je give away, en zal meteen een linkje plaatsen natuurlijk!!!!

Op naar het volgende jaar!!

Groetjes
Lynda

kienkele zei

Goedemorgen Ingrid, van harte gefeliciteerd met je 1-jarig blogbestaan! En ik hoop dat we nog lang op deze manier contact met elkaar blijven houden! Wat je give-away betreft, natuurlijk doe ik mee, wie weet heb ik nog een keer geluk bij je.
Hele fijne dag, lieve groet, Tineke

atelier nanda zei

Gefelicitieerd. Ik doe mee aan de give-away. Ik wil wel graag een stukje Provence in huis. Maar daarom reageer ik niet. Ik wil zeggen dat ik iedere keer geniet van je foto's en je berichten. Maar volgens mij heb ik dit al wel vaker gezegd maar het kan niet vaak genoeg. Ga proberen om een link op mijn blog te zetten want ik vind er moeten meer mensen jouw mooi blog kunnen volgen.
groetjes,
nanda

Irma zei

Heei Ingrid, hieper de piep hoeraaa en dat we nog maar heeeel heeeel lang van jouw blog mogen genieten en ja het verandert je leven klint dramatisch maar het is echt een heerlijke toevoeging, veel plezier met de prachtige give away, liefs Irma
ps hij staat erop hoor mooie foto

Heidi zei

1 jaar en zoveel volgers verder,je hebt een mooie blog en zo trouw met reacties geven!
Knap hoor, dat je daar zoveel tijd voor vrij maakt.
Nog véél blogplezier!

groetjes Heidi

Carla zei

Hoi Ingrid,

Meis...Van Harte gefeliciteerd met 1 jaar geweldige Blogs.....ik lees hier altijd graag, en laat meestal ook wel een reactie achter.
Stil lezen....dat doe ik meestal niet....je hebt ook tijd om te lezen zeg ik altijd, dus kan je ook wel een klein krabbeltje achter laten denk ik dan.
Ik ken het hoor...ik heb nog een ander web-log ook...de familie/collega's weten (bijna)alles van mij, maar reageren...ho maar!!
Wel commentaar hebben als je een paar dagen niks schrijft...hahaha

Ik doe graag mee met je Give Away natuurlijk....en zal straks even een link naar hier plaatsen.

fijne dag...liefs Carla.

Ingrid zei

Dikke proficiat Ingrid met het 1 jarig bestaan van je mooie blog en hier ook al zo een mooie give away!!maar deze ga ik helaas ook overlaten aan de andere bloggers want heb nog niet lang geleden een mooie give away gewonnen van Saskia!!!geniet van je dagje...

Ingrid

Willy zei

Hoi Ingrid Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik kom hier altijd graag even lezen en genieten van je prachtige foto's. Voor je laatste logjes kom ik nog eens terug want ik ga eerst mijn neus weer even overal laten zien na mijn blogpauze. Ik doe graag mee aan je Provençaalse give away.
De foto en link zal ik plaatsen.
Groetjes

Birgitte aka Bietje zei

Ik ben een van je (stille) volgers. Maar speciaal voor jouw verjaardag kom ik uit die stilte om je te feliciteren. PROFICIAT met je blogverjaardag. Blijf bloggen, dat zou een cadeautje voor mij zijn. Maar natuurlijk wil ik wel graag een kansje wagen voor de lavendel. Heerlijke geur is dat, alleen kan ik het nu niet ruiken, ik ben snipverkouden.

Marijke zei

Gefeliciteerd met je eerste jaar bloggen, hoop dat ik en anderen met mij nog vele jaren je leuke en inpirerende blog kunnen genieten.
Fijne dag, groeten Marijke

Yvonne zei

Ingrid van harte gefeliciteerd met jouw 1e blogverjaardag. Ik doe graag mee aan jouw give-away en zal het ook op mijn blog plaatsen.
Groetjes Yvonne

M. zei

Wat gaat dat snel een jaar...floep en voor je het weet is het voorbij!!
maar natuurlijk: GEFELICITEERD!!!!!!!!
jij geeft zelf ook altijd van die lieve "commentaren" dus moet je wel zoveel volgers hebben..
Ik wens je heel veel plezier met je give away!!!!!!!
fijne week verder!
lieve groet Manuela
ps: en natuurlijk doe ik mee!

Susan zei

Hoi Ingrid,

Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! Je omschrijft het allemaal zo goed, ik heb bij het bloggen hetzelfde gevoel gekregen...je hebt er een leuke groep "vriendinnen" bij!!
Ik heb al een link op mijn blog gezet en ik hoop dat ik deze keer de gelukkige winnaar mag worden van deze geweldige give away!

Gr. Susan.

Anoniem zei

gefeliciteerd! ik geniet ook zo van het bloggen, heerlijk.
graag doe ik mee met je mooie give away.

groetjes Ingrid

Rozmeen zei

Gefeliciteerd met het eerste jaar! Heerlijk he al die leuke momenten met bloggen en hoe het een winst in je leven is. Blijf er van genieten en wij blijven genieten van je heerlijke blog.

En count me in voor je prachtige give away.

Liefs,
Rozmeen

Mayflower zei

Lieve Ingrid, alweer 1 jaar dat ik geniet van je prachtige blog en blogvriendschap. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Hoe herkenbaar het plezier wat een Blog met zich meebrengt, zoals jij dit omschrijft, zo voel ik dat ook.
Wat heb je een heerlijke kado's meegenomen uit de Provence, een mooie Give Away heb je samengesteld.
Ik doe al even niet mee met al die mooie Give Aways, dat klinkt ondankbaar, maar omdat ik al een paar heb gewonnen wil ik graag een ander ook die kans gunnen. Hopelijk begrijp je dit.
Ik wens je veel succes, het is zo leuk om te doen en ik hoop nog heel lang te kunnen genieten van je mooie blog.

Lieve groet, Mea

Alle mooie dingen zei

ik doe heel graag mee.. ik ben namelijk gek op de Provence...en natuurlijk de lavendel.
Ik ga proberen om een link om mijn site te zetten het is me al een keer gelukt dus nu moet het ook weer lukken.
Gefeliciteerd met je 1e verjaardag, het is wel grappig want mijn zoon viert vandaag ook zijn verjaardag hij is 22 geworden..
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Brigitta zei

Gefeliciteerd met je jubileum Ingrid, en wat een heerlijke giveaway, ben gek op lavendel, de geur, de kleur. Heb dit jaar voor het eerst zelf lavendelolie gemaakt en ben dat volgend jaar zeker weer van plan.

Geniet van alle reacties en ik ga nu duimen voor die heerlijke giveaway ;-)

Groetjes
Brigitta

Jootje zei

Gefeliciteerd ingrid! ik heb net een verjaardagsliedje voor je gezongen hoor, straks naar de bakker om een lekker taartje uit te zoeken...ik vier het gewoon met je mee!
en je give-away is zo mooi, binnenkort gaan we heel de slaapkamer restylen, en ik weet nu al een plekje, je weet mijn adres.. ;)
groetjes van jootje.

Hannekie(Sisterly) zei

van harte gefeliciteerd. wat kan een jaar dan snle omgaan he.en dan zoveel volgers in 1 jaar tijd. niet te geloven toch. ik doe graag mee met je give away en zet het meteen even op mijn blog
gr hannie

Vosje zei

Hallo Ingrid
Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!!
Ik volg je al een hele tijd en lees je blog graag.
Ik laat niet vaak een reaktie achter en ik heb zelf (nog) geen blog maar ik wil wel graag meedoen met de give away! Fijne dag gewenst groetjes Truus

Vosje zei

Hallo Ingrid
Hartelijk gefeliciteerd met je blog verjaardag ik volg je al een hele tijd maar laat niet altijd een reactie achter!
ik geniet steeds weer van je verhaaltjes.
ik heb zelf (nog) geen blog maar wie weet!!!
Ik doe wel graag mee met de give away omdat ik zo van de lavendelgeur houd!
Fijne dag vandaag en lieve groet van Truus

Marijke zei

Hoi Ingrid, van harte gefeliciteerd met het een jaar Bloggen. Geniet altijd van je berichtjes (laat niet altijd een reactie achter)
Ik doe graag mee, en een link gaat op mijn blog

Groetjes marijke

Monique zei

Nou Ingrid.. van harte gefeliciteerd!

Zoals je zelf zegt: het kan een werkelijke verrijking of verandering in je leven zijn, het bloggen. Ook ik heb dat mee mogen maken (en maak het nu nog steeds heel erg mee). Wonderlijk hé?

Bij deze wil ik me ook gelijk maar inschrijven voor je give-away. Lavendel!! Oohh.. als ik érgens weg van ben ;o)

Dank je wel voor dit cadeautje en nog een fijne feestdag toegewenst! ;o)

All Seasons zei

Gefeliciteerd met je 1 jarig bloggen!!
Bij mij is dat volgende week het geval, een dag na mijn zoons en oma's verjaardag, dit was een symbolische dag om te beginnen.
Ik doe graag mee met deze Give-Away, ondanks dat ook ik naar de Provence geweest ben.
Geniet van deze gezellige dag met heel veel leuke en lieve berichtjes.
Groet,
Patricia

Joan Ottevanger zei

Gefeliciteerd met je blog verjaardag en ja het verandert je leven echt wel.Je kijkt heel anders tegen home decoraties aan doordat je ziet wat andere ermee doen.Je heb er weer prachtige foto's van gemaakt en ik kan het hier al bijna ruiken hihi.Groetjes Joan.

Yn'e Steeg zei

Oei wat leuk!!
Van harte gefeliciteerd, en dat je blog ontzettend leuk is.
Kun je natuurlijk ook wel zien aan het aantal volgers, en dat in een jaar tijd, SUPER hoor!
Natuurlijk doe ik mee, zo'n leuk cadeau kun je niet aan je voorbij laten gaan.

Groetjes, Jantsje

WEERspiegeling zei

Hoi Ingrid, gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag!! Ik lees hier graag en geniet van je foto's maar heb vaak te weinig tijd om een reactie achter te laten. zo'n heerlijke give-away is dan net even het zetje dat ik nodig had :-))
Ik hoop dat je nog jaaaaren blijft bloggen, dan blijf ik je volgen!
Groetjes,
Anita

Kaatje zei

Via je give away ben ik op je blog terecht gekomen. Ik ben net bezig en vind het ook heerlijk. Je blog vind ik erg mooi en ik doe graag mee.
groetjes, Karin

Stina zei

Gefeliciteerd met één jaar bloggen,hopelijk ga je nog héél lang door!!Je hebt ook vele volgers nou je blog daar kom ik graag even langs.
Doe graag meee met je give away, leuk!

Ps heb je mijn mail ontvangen?

Groetjes en liefs Stina

Caatje zei

Een jaar een blog, een mijlpaaltje, gefeliciteerd; ik doe mee hoor.

Groetjes van Carina

Petra zei

Hoi Ingrid, Gefeliciteerd! En wat een leuke giveaway! Hij staat al op m'n (vernieuwde) blog.

Heel veel fijne blogjaren nog toegewenst!

Groetjes Petra

Antonia zei

Hallo Ingrid, heel hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum! Het was een jaar lang genieten, je blog is prachtig. En al je lieve berichtjes..... dankjewel!
Lieve groet, Anja

Petra zei

Gefeliciteerd met je een-jarig jubileum. Ik ben ook meteen volger geworden dan keer ik regelmatig terug om van je blog te genieten ;-))

En graag doe ik mee aan deze heerlijk geurende give-away, ik zet een linkje op mijn blog ;-)

Marian zei

Hallo Ingrid, Hartelijk gefeliciteerd met je jarige blog!! Ik volg je al een poosje en ik moet zeggen dat ik echt van je foto's en berichtjes geniet. Ik hoop dat er nog veel berichtjes bij komen en als iedereen er net zo van geniet als wij hier dan komt het zeker goed!! Ik waag graag een kansje bij je give-away... ziet er zo leuk uit!! Groetjes, Marian (Salvé)

alma zei

Hoi Ingrid,

Proficiat met je eenjarig jubileum. Je hebt een prachtig blog en ik vind je foto's altijd bijzonder fraai!
Ik doe ook heel graag mee met je give away! Ziet er heel gezellig uit.

Groetjes
Alma

Jeanette zei

Gefeliciteerd met je 1-jarig blogjubileum. En de hoeveelheid volgers die je hebt, knap hoor!!

Graag doe ik mee met je give-away, blijf volhouden totdat het een keertje lukt.Het linkje staat al op mijn blog.

Groet,
Jeanette

Alle mooie dingen zei

ik heb inderdaad een aantal keren gepost.. maar ik denk dat ik dat in de toekomst iets minder ga doen hoor...ik zit tijdelijk thuis met een schouder blessure en wordt de 23ste geopereerd daarna kan ik 4 weken niets geloof ik dus...ik ga nu nog maar even posten want straks kan ik alleen maar lezen.
groetjes en bedankt voor je reactie
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Bonjade zei

Tjonge jonge wat al een rij.......ongelofelijk.
Maar ja wat wil je een prachtblog een pracht give-away en altijd lieve reacties........
Ik doe dus graag mee, met de regen hier op de ramen kan ik wel wat provencaalse sfeer gebruiken.......
Maar of ik kans maak.....????
Nog vele jaren hoor, zo gezellig.
Liefs

Kom Achterom zei

Gefeliciteerd!! super super de super!!!
Wat een prachtige give away!!
ooh dat doet de neus goed!!!
Ik doe graag mee hoor en link je ook op mijn site
fijne avond Yolanda

Room Seventeen zei

Ja, heerlijk lavendelzeep, ik doe mee hoor. Heb nog niet eens tijd gehad om je mailtje van gisteren te beantwoorden, en hier bij je Give Away kom ik ook een beetje laat binnen denderen. Zal deze week je link op m'n blog plaatsen hoor :-)
Ooh, ook nog een extra verrassing ? Spannend!
Lieve groet Hennie

It's me zei

Nr 55 !!! ...op 5 oktober......als dan maar geen teken is !! hahahahah!! GEFELICITEERD MEID !! leuk hoor 1 jaar bloggen al.....!!....zover ben ik nog lang niet...ik zet een link op mijn blog voor je.....en ga duimen........en 5 okt zijn er twee broers jarig van mij...leuk he?? geen tweeling hoor.....de een is een jaar later geboren.......fijne avond liefs van mij.....

Hanne zei

Hip, hip, hip, Hoera! Bloggen blijft ook voor mij een bron van inspiratie. Als ons huis binnenkort klaar is, en ik met de inrichting ervan kan beginnen, zal ik hier nog veel langskomen.

Passione Helena zei

Hieperdepiep Hoera!!

Jeetje Ingrid, een jaar bloggen en al zoveel volgsters! Gefeliciteerd meid!

Je bent ook altijd zo hartelijk en trouw met je reacties. Niet verwondelijk natuurlijk dat er nu met grote getalen gereageerd word!
Je heb een prachtige blog en ik ben blij je blogvriendin te zijn, want ik kom graag bij je langs. Wat ik helemaal geweldig vind, is dat er een aantal anonieme volgsters, nu bij je reageren. Dat is pas een echt feestje!

Hi, en een prachtige Give away die twee weken geleden overgevlogen is...heel speciaal;-) wat zal die ? nou zijn?!

Ik geef je een dikke zoen vandaag,
Geniet van deze aandacht!

Liefs Helena x

peet zei

Hai Ingrid
Gefeliciteerd met je 1 jarige blogverjaardag !!
Wat gaat een jaar toch snel !
Bedankt voor je gezelligheid , en op naar het 2 e jaar !
Enne ik wil graag mee doen met deze heerlijke give away .
Liefs Peet

little sweet things zei

Hai Ingrid,
Gefeliciteerd met je 1 jarig blog bestaan, en nog vele gezellige blog jaren toegewenst.
Ik hou ontzettend van de geur van lavendel, dus ik doe graag mee.
en ik zet ook ,eteen even een link op mijn blog.
Lieve groetjes Sas

kralenqueen zei

gefeliciteerd Ingrid alweer 1 jaar aan de blog. Moet je kijken hoe snel het kan gaan. En het is nog steeds leuk om al je berichtjes te lezen en je te volgen.Ik wil graag meedoen met je give-away.Een heerlijk geurend lavendel zeepje en een suprise ....spannend.
Groetjes Rianne

ivoorwit.blogspot.com zei

van harte gefeliciteerd.
lavendel........ spontaan een heimweegevoel.
heerlijk die give away.
doe graag mee.
groeten van thea r.

Kind An Huys zei

O, heerlijk de geur van de Provence....Hier doe ik graag aan mee!! Wat een leuke give-away.
En natuurlijk gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan hier in blogland!
Lieve groet, Anne.

Mitt hvite hus zei

Heisan...

oversettelsen har vært litt probleamtisk i det siste...

men skjønner du feirer noe ..

ønsker deg en fin fin kveld.

klem Kerstin

Anoniem zei

ooooh, wat moet ik ver naar beneden scrollen, fijn hè, zoveel reakties. Gefeliciteerd hoor, ik kan alleen maar je mening delen, de ervaring van het bloggen is iets heel speciaals, een soort virtuele 'koffieklets' ;)
Nog heel veel blogplezier,
liefs, Sonja (die meedoet hoor, schitterende give-away is dit)

Yvonne zei

wat een reacties al Ingrid !!
Ook namens mij, van harte gefeliciteerd met je 1 jarig blog bestaan, de tijd vliegt !!
volgens mij volgde ik jou al vrij in het begin he ??
vind het jammer dat ik niet altijd op alle berichtjes meer kan reageren, maar op de 1 of andere manier, kom ik telkens tijd tekort
ik geniet wel altijd van jouw mooie blog, dus ik hoop dat we elkaar nog lang met berichtjes gaan verblijden !!!
Ik doe graag mee met je mooie give away, en zal zeker het mooie fotootje op mijn blog plaatsen !!
Lieve groetjes Yvonne

Een sneller kloppend hart zei

Hoera, één jaar blogger!
De tijd vliegt he...niet te geloven!
Je Give Away is zo leuk....ik maak graag een kansje ;)

Veel groetjes, Veronique

Pierelantijntjes zei

Lieve Ingrid,
Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog. Wat heerlijk dat er al zoveel reacties gegeven zijn. Je hebt dan ook een geweldig leuke, mooie en gezellige blog en ik hoop nog heeeeeeel lang bij je op bezoek te komen.
Wat is het toch gezellig zo onder elkaar he? Ik vind het ook een verrijking van mijn leven hoor.
Wat een leuke giveaway heb je. En ook erg leuk is je oproepje aan de stille lezers!
Lieve groetjes van Ester

Anoniem zei

Prachtige Give-Away,maar ik kom niet om mee te doen,maar om je te feliciteren met je prachtige blog,een jaar,wat vliegt de tijd,ik wens je dan ook nog veel blogger plezier toe,succes met je Give-Away,lieve groetjes Joke.

Marga zei

Hallo Ingrid.
1 jaar bloggen. Proficiat.
Je hebt een erg leuke blog en waardeer het dat je regelmatig langs mijn blog komt.
Zelf kom ik soms tijd te kort (velen van ons denk ik)om telkens te reageren.
Je give away is erreg leuk. Doe dan ook graag mee.
Groetjes Marga

G-STYLE zei

Hallo lieve Ingrid ,

heerlijk zo'n lavendel-surprise , natuurlijk doe ik als trouwe volgster van je blog graag mee.
En daarbij wil ik je feliciteren met het feit dat je alweer een jaar blogt en het leuke is met zoveel plezier , je hebt het mooi omschreven .....
Je weet dat ik graag bij je kom , altijd leuke posten en altijd een lieve reactie als ik iets plaats .
We gaan nog heerlijk een hele tijd door , vind je niet.....op naar het twee-jarig jubileum !

Nou tot slot wil ik je nog een hele fijne dag wensen en tot de volgende keer maar weer , lieve groet van Gea

Anoniem zei

Nou je zult weten wat dat je gevraagd hebt om een reactie :-) Ik zie dat ik nr. 71 ben.
Ik lees je blog alle dagen met veel plezier.
Succes ermee. En ja , ik doe graag mee met de verloting.
Hartelijke groet,
Joke

Petra zei

HALLO INGRID,

OMDAT JE HET LEUK VIND DAT STILLE LEZERS OOK LATEN WETEN DAT ZE JE GRAAG BEZOEKEN ZO HIER MIJN REACTIE, GEFELICITEERD ALWEER 1 JAAR.
IK HEB EENS VAN IEMAND GEHOORD DAT ZE EEN STILLE LEZER EEN LURKER NOEMEN.
IK VERTELDE HAAR DAT IK EEN BLOG ZELF OOK WEL LEUK VOND ENZ ENZ MAAR IK SNAP NIKS VAN COMPUTERS DUS ZEI IK MAAR TE BLIJVEN LURKEN.
MAAR FF TO THE POINT JE HEBT EEN HELE LEUKE BLOG EN VIND JE GIVE AWAY TOPPIE.
ZOU DAAR DUS GRAAG AAN MEE DOEN HOPELIJK VIND JE HET NIET HEBBERIG.
IK BLIJF JE GRAAG BEZOEKEN EN MISSCHIEN DAT IK NU OOK EENS VAKER EEN BERICHTJE ACHTER LAAT.

VRIENDELIJKE GROET PETRA

Saskia ♥ Stipje ♥ zei

nou daar ben ik dan eidelijk.
was even bezig met het skrollen van de muis.
een jaar wat gaat dat snel .
ik heb het zelf ook voor dat je het weet ben je gewoon al weer een jaar verder .
nou beste ingrid ik wil dol graag mee doen aan jou mooie give away.
ik zet een linkje op mijn blog.
nou nog heel veel mooie blogger jaren .
liefs Margarita Stipje

fleur zei

Gefeliciteerd! 1 jaar....heb ik bijna ook...Je kunt van te voren niet weten wat er bij het starten van zo'n blog daarna allemaal gaat gebeuren! Al die leuke reakties en volgers...
Ik ben nu hier al de 75e reaktie!!!
Graag doe ik mee met deze geurende giveaway;
Ik plaats ook een link,
groetjes van Fleur uit de polder

faire un songe zei

Gefeliciteerd met je 1ste jubileum..... Ik doe mee..
Altijd leuk...
Blijf maar lekker bloggen dan kan ik lekker van je mooie verhalen en foto's genieten.
Liefs Hetty

Veerle zei

Hoi, ik ben dus een belgische stille lezer maar geniet daarom niet minder van je mooie blog. Ik bezoek je bijna dagelijks en haal ook inspiratie uit je blog. Van harte gefeliciteerd en keep on going !
groetjes, Veerle

Margot zei

Hieperdepiep hoera, lang zal dit blogje leven, lang zal dit blogje leven...enz...
Ingrid, fantastisch gewoon... een heel jaar ons voorzien van prachtige foto's, sferen en ideeen....
Nu ben ik al 2 keer in twee weken tijd een bofkont geweest met 2 give aways te winnen, dus durf ik echt niet op een derde keer te hopen...ook al is het zoooo mooi.
Ga zo verder... voor ons, maar vooral voor jezelf...
Kus, Margot

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Gefeliciteerd met je éénjarig blogjubileum! Leuk om te lezen dat je nog steeds zo enthousiast bent!

Ik vind het altijd leuk om bij je langs te komen, je gezellige stukjes te lezen en je mooie foto's van huis, tuin of andere mooie plekjes te bekijken! Je giveaway ziet er prachtig uit. Lavendelzeep is zooo heerlijk! Ik doe graag mee en plaats gelijk een linkje op mijn blog.

Fijne avond!

Lieve groet, Madelief

butiksofie zei

Liebe Ingrid, ich möchte Dir auch gaaanz herzlich zu deinem Bloggeb. gratulieren!Dein Blog ist so toll und ich komme so gerne hierher!
Ich habe übrigens gefunden was ich gesucht habe...:-). Eine stille Leserin hat mir lieberweise die Ariadne geschickt! Danke nochmal an Dich, sein ganz lieb gegrüßt und wenn ich das nächste Mal Apfelkuchen mache dann sag ich Dir vorher Bescheid, dann kommst Du bevor alles weg ist:-), alles Liebe Anja

Karin zei

O jee wat een interesse, de kansen worden alsmaar kleiner ;) maar vooruit, ik waag het erop.
Gefeliciteerd hoor Ingrid, we bloggen allebei bijna net zo lang dan begrijp ik en we krijgen er nog steeds niet genoeg van toch?
Link is comming!

Daniëlle zei

Jeetje wat heb je al veel reacties!! Is dan ook wel een heerlijke give away..lavendel..zalig!
Heel erg gefelicteerd met je eenjarig bestaan van je blog, ik geniet er telkens weer van dus ik hoop dat je nog jaren doorgaat :-)
Liefs
Dani

Linda zei

Hallo Ingrid. Ik ben een "nieuwkomer" in blog land. Heb het sinds mei ontdekt en vind het behoorlijk verslavend !!! Heerlijk om overal lekker rond te snuffelen. Ook van jou blog geniet ik enorm. Graag meld ik me aan voor je mooie give -away. Spannend !! Fijne week , Groeten Linda

Anoniem zei

Happy one year blogging to you.Such a lovely giveaway,id love to win, thanks for this.Count me in!

flowing moments zei

Gefeliciteerd met je eenjarig jubileum, en inderdaad bloggen is een klein feestje op zich :)

Groetjes joke

THE BLACK BARN zei

Ik kom via stipje op jouw blog en ik wil je graag gaan volgen en ik plaats gelijk een link.

lieve groet,

Miranda

baukje zei

Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag. Ik ben hier via-via terecht gekomen, kom zeker weer terug. Ik heb zelf ook een giveaway begin oktober, waarschijnlijk & van de cedarleafshawlettes die ik pas gemaakt heb.
Ik wil heel graag je kadootjes winnen, ik woon dan wel in Frankrijk maar toch een heel eind van de Provence

Emmy zei

Hoi,wat een reacties heb je al op je give-away super hoor alhoewel de kans om het te winnen wel kleiner word haha. Maar je vroeg welke kleur de verf was, nu dat is Grape Juice en de andere kast word een tint lichter n.l. Aubergine Flower en het is van Mia Colore. Groet Emmy

Inspiration i vitt zei

Hello my dear friend, great big congratulations to your one year blog today, hurray hurray hurray. Hope you continue for long time, so that we others can enjoy you and your blog. Many warm hugs / Ingela

Nicole (MLBV crafting) zei

Al een jaar aan het bloggen, gefeliciteerd. En dan zo'n leuke give-away. Geniet altijd enorm van je blog.
Fijn weekend en groetjes, Nicole
p.s. ga een linkje plaatsen, als het lukt.

Anoniem zei

Van harte met de verjaardag van je eerste blogjaar, ik doe graag mee met je give away want ik ben dol op lavendel.

Hartelijke groet van Marion

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hoi Ingrid,
Wat een reacties allemaal!
En wat leuk dat je nu ook reacties krijgt van stille volgers ;-)
Ik doe heel graag mee met je mooie give-away!
Ik zit nog lang niet aan een jaar bloggen, maar ik vind het wel geweldig leuk, mede dankzij de leuke reacties waarvan jij er een trouwe gever van bent ;-))
Dus bij deze een dankjewel voor jou!
Ik zal een linkje op m'n blog zetten!
Lieve groet, en op naar het volgende blogjaar!
Hilde

Splashes of Pink and Mint zei

Jeetje, daar komt spuit 11 ook nog een s aan ! Maar oo ik wil een gokje wagen, je kunt het bijna ruiken, heerlijk! En natuurlijk gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat er nog maar vele prachtige en inspiratievolle posts mogen volgen!
Lieve groet Elly

Rianne zei

volgens mij had ik nog niet gereageerd. Van harte gefeliciteerd! Je hebt iig genoeg reacties, super leuk!
Liefs

Huis, Tuin en Quilt zei

Van harte gefeliciteerd! Ik moet nog een heel eind wil ik ook een jaar actief zijn als blogger maar ik ga mijn best doen!
Ik vind je give-away heel bijzonder en als ik er nog bij pas, met al die reacties die je al hebt gehad, waag ik graag een gokje!!!

Groetjes Susan.

Meertje zei

Hallo Ingrid

Ook van mij een gefeliciteerd, met je 1 jarige, mooie Blog.
Groetjes Miriam

Anna zei

Congratulations!Please,count me in!I added your link on my sidebar,bye from Italy,Anna

DharSon zei

Wat leuk zeg! Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen. Ik wil graag mee doen.

Ik ga je volgen en zal een linkje plaatsen om mijn site.

Mariska zei

Van harte met dit heugelijke feit, al een jaar aan het bloggen (ik begin net maar ben nu al verslaafd) Ik wens je nog vele blogjaren! En doe graag mee aan de give away...al is het natuurlijk wel een beetje raar om een kadootje te ontvangen ipv te geven bij dit heugelijke feit

Anoniem zei

Wat een leuke blog heb je! Via via kwam ik hier terecht en vind het erg leuk om af en toe te lezen. Gefeliciteerd met je 1e verjaardag!

Anoniem zei

All I have seen there was so beautiful, I love this blog and wish you great ideas !!!
zuzana, Slovakia

Petra zei

Gefeliciteerd met de 1e verjaardag van je blog. Ik hoop nog veel leuke posts van je te mogen lezen in de toekomst.
De give-away ziet er heel sfeervol uit en ik wil daar graag aan meedoen.

Warme groet, Petra

Kaatje Kip zei

Ik doe graag mee, en plaats een linkje op mijn blog.

Groetjes Conny

Esther zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Wat een prachtig blog heb je toch. Zo rustgevend qua uitstraling en je teksten zijn ook altijd prettig leesbaar.
En natuurlijk doe ik graag mee met deze prachtige give away! Lavendel is mijn favoriet qua geur, kleur en sfeer.
Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen!

Groetjes,
Anna

sneksniltje zei

Proficiat met je eerste blogverjaardag! En nog vele jaren toegewenst, want het is een rustgevende optimistische blog met veel moois!
Ik doe graag mee aan je give-away,
groetjes, sneksniltje

Pien zei

Woh, alweer 1 jaar! Gefeliciteerd!
Op naar het 2e mooie blogjaar en dat er nog veel meer mogen volgen!
En wat een mooie give away heb je.
Wie vindt lavendel nou niet heerlijk?

Verrassend Goed! zei

Gefeliciteerd met je 1jarig jubileum van je mooie blog. Ga zo door!

warme groet,
Marianne

Gunn Merete zei

i want to join this give away!! :D

Yvonne zei

OP de valreep!!
Kan ik nog meedoen?

Ga hem plaatsen op mijn blog

Anoniem zei

gefeliciteerd! Wat mooie foto's!