vrijdag 10 oktober 2014

Binnenkijker…

Een aantal weken geleden kreeg ik de kans een fraaie binnenkijker te mogen fotograferen. Het betrof een gelijkvloers appartement op de dertiende verdieping van een flatgebouw. Hoewel het niet mijn stijl was, vond ik het wel erg mooi en bijzonder.

Het mooiste van alles was dat dit appartement zich in Valencia bevond en wij daar zelf vier nachten verbleven. We wisten niet wat we zagen toen we het appartement binnen kwamen! De meiden vonden het helemaal geweldig (en wij niet minder), de camera’s en mobiele telefoons kwamen dan ook direct tevoorschijn om één en ander vast te leggen. 

Home & Lifestyle
Vanaf deze kant kon het appartement worden betreden. Links van de lange gang naar de woonkamer bevonden zich drie slaapkamers. In de ouderslaapkamer en aan de rechterzijde van de gang bevonden zich de badkamers. 

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Aan het eind van de lange gang bevond zich vervolgens aan de linkerkant het zitgedeelte met twee heerlijke loungebanken, mooie raampartijen en een waanzinnig uitzicht. De blinds voor de ramen (nu niet zichtbaar) konden elektrisch worden bediend, het appartement was bovendien (en gelukkig ook maar) voorzien van airco. 

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Aan het eind van de lange gang bevond zich aan de rechterzijde de open keuken. Een strak exemplaar en voorzien van de mooiste apparatuur. Twee koelkasten, twee diepvriezers, een oven, een magnetron, een biertap en ook nog eens een riant kookeiland. Maaltijden konden worden genuttigd aan de ovaalvormige zwarte tafel met acht zwarte lederen stoelen. 

Home & Lifestyle
Onze dochters zeiden direct dat ze wel een keer wilden koken. We verbleven dichtbij een groot winkelcentrum, waar ze zelf de benodigde inkopen konden doen. Vervolgens konden we heerlijk genieten van een pasta pesto met zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

Zoals je ziet biedt het appartement een prachtig uitzicht op de Stad van de Kunst en de Wetenschappen.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Het pijltje op de foto laat zien op welke verdieping het appartement zich bevindt. Je zou denken dat we hier flink voor in de buidel hebben moeten tasten, maar dat viel erg mee. Voor een gehuurde stacaravan in het buitenland ben je in het hoogseizoen waarschijnlijk duurder uit. We hadden de indruk dat de meeste appartementen in het gebouw permanent door Spanjaarden werden bewoond, we waren er dus wel op ons zelf en hadden in het gebouw geen toeristen om ons heen. Op de begane grond bevonden zich een kleine fitnessruimte, een squashbaan en een buitenzwembad voor algemeen gebruik.

We hebben toch al op veel adresjes overnacht, maar dit was wel het meest luxe (en toch betaalbare) verblijf dat we ooit hebben gehad. Het hoeft zeker niet altijd zo, maar juist voor een keer was het absoluut genieten. 

Ik wens je een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

46 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow, leuk vakantie-adresje! Hoewel het ook niet mijn stijl is, kan ook ik hier van genieten. Misschien juist wel daarom. Altijd leuk om een even in een andere stijl te leven. En wat een fraai uitzicht! Dat bordje pasta ziet er trouwens ook lekker uit...Leuk als je dochters voor je koken, dat is toch écht vakantie voor je. Maar dit fraaie luxe appartement helpt natuurlijk ook heel erg...
Fijn weekend!
Liefs, Peetje

My name is Riet zei

Tjee Ingrid, dat ziet er geweldig uit en wat een uitzicht. Prachtige gebouwen daar in de buurt. Dat is genieten van een hoop luxe.
Fijn weekend!
Lieve groet van Riet

Hann¥ zei

Daar zou ik ook wel willen vertoeven tijdens vakantie!
Wat een luxe en wat een uitzicht.
De pasta ziet er erg smakelijk uit.
Fijn dat zoiets ook nog betaalbaar is en dat jullie er genoten hebben :-)
Liefs,Hanny

Sjonke's Kronkels zei

Wat een luxe appartement!! Ook niet mijn persoonlijke smaak, maar wel heel mooi en stijlvol. Enneh...je dochters kunnen lekker koken.....het water loopt me in de mond....
Groetjes,
Marion

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat een prachtig appartement is dat. Nee misschien niet jouw of mijn smaak voor de lange duur, maar voor een paar vakantie nachtjes heb ik echt wel in veel mindere kamers gelegen hoor... Ik hou wel van de luxe die dit uitstraalt tijdens mijn vakanties... Al vind ik het oubollige van de Engelse B&B's ook super leuk...
Leuk om ook deze kant van jullie vakantie eens te zien...
Ik wens je een heel fijne dag en een prachtig weekend,
Liefs,
Mirjam

Unknown zei

Ook niet mijn smaak maar ik zie het wel heel graag....het straalt een en al luxe uit!
Wat een mooi adresje!

Groetjes Anita

Unknown zei

Ja, dat straalt een heel andere sfeer uit en voor een vakantie zou me dat ook prima lijken. Wel heel luxe met de nodige apparaten en het uitzicht.
Die hele nieuwe wijk hebben wij toen ook bekeken. Maar als ik denk aan Valencia gaat mijn voorkeur toch uit naar het centrum.
Een fijn weekend, groetjes Ingrid.

It's me zei

Wowwww wat mooi zeg...!!..prachtig om daar te mogen verblijven....liefs van mij...x!

lia zei

Haha, ik dacht idd, dat heeft een aardige duit gekost.
Maar wat gaaf... En ook al is dit niet wat mijn woonkeuze nu is, ik vind het heel mooi samengesteld, en daar hou ik van.
Je zou het bijna jammer vinden om het app te verlaten.

Inge R. zei

inderdaad niet mn smaak, maar wel heel stijlvol ingericht! alles klopt tot in detail, en al is het strak, het is wel gezellig dat vind ik dan knap gedaan.
leuk dat je hier bent geweest!
groetjes, Inge

flowersandhome zei

Prachtig! Wow! Wat een heerlijkheid om daar te verblijven. En het mooie zicht op de stad is meegenomen. Proficiat aan de dochters ook, ziet er hééél lekker uit!
Lieve groet en fijn weekend,
Marian

Indruk zei

Wat leuk zo'n binnenkijker door jou gefotografeerd. Voor een vakantieadres is het prachtig, daar kan geen stacaravan of bungalowhuisje tegenop hoor. Wat geweldig om daar te verblijven, kan me voorstellen dat je dochters ook enthousiast waren! Wat leuk dat ze daar gekookt hebben, die keuken staat er ook niet voor niets. Fijn weekend, Liefs Pascale

La Blomst-Living zei

Een luxe hoor, toch leuk om daar ook eens te verblijven. Het uitzicht is erg ruimtelijk en wat een heerlijke lichtinval. Maar ik neem aan dat jullie in Valencia niet alleen binnen hebben gekeken ;-)!
Goed weekend, Ingrid! Liefs, Linda

Things and Thoughts zei

An amazing appartement ultra modern!I liked the pure lines, the quiet atmosphere and of course the discreet luxury and breathtaking view.
A unique experience indeed!
Happy weekend ingrid!
Olympia

Ger zei

Wanneer je de tijd hebt en het geduld op kan brengen om online op zoek te gaan naar accommodatie om je vakantie door te brengen kom je heel veel leuke adressen tegen.
Jullie hebben het zo te zien wel getroffen met de ruimte en het uitzicht is ook mooi meegenomen van die hoogte.
Leuk om ook gebruik te maken van alle comfort en ruimte die zo'n keuken te bieden heeft en wanneer er voor je gekookt wordt is het echt vakantie wanneer je enkel aan hoeft te schuiven.
Alhoewel ik persoonlijk voor een heel andere sfeer zou kiezen,maar dat even terzijde;-)

Fijn weekeind en lieve groet,
Ger


Judith zei

Met open mond zit ik hier - je foto's zijn weer énig! En het appartement, wat een mooie rustgevende sfeer.
Heerlijk om zo van je vakantie te kunnen genieten. Dank je wel dat je dit met ons deelt!
Ik wens jou en je gezin een prachtig weekend!
Hartelijke groeten,
Judith

Huiz&zo zei

Wat ziet het er geweldig en netjes uit! Dat is nog eens heerlijk op vakantie gaan. Vaak vraag ik mezelf af, als ik in een appartement op vakantie ben, waarom ik ook alweer op vakantie wil terwijl thuis alles naar mijn zin is. Maar ik denk dat ik in zo'n appartement me ook prima zou vermaken :-)

Groetjes!

Unknown zei

Wauw, dit is wel een heel luxe appartement om in te verblijven. En ook al is het niet helemaal je smaak, dit zou ik veel liever treffen dan de vaak oubollig ingerichte huisjes die je vaak treft. Alleen die oude inrichting geeft vaak al zo'n muffe indruk. Jullie hebben het wel getroffen, en nog betaalbaar ook. Dat maakt het nog fijner. Ik wens je een fijn weekend. Groetjes, Nancy

Berna zei

Het kan zat slechter zouden we hier zeggen. Tjonge wat een ruimte. Ik kan me voorstellen dat je dat niet had verwacht.
Fijn weekend!

What's in a day zei

Wow Ingrid dit kan zo in een tijdschrift, wat mooi is het zeg.
Voor mij ook iets te... maar wel heel verzorgd en super ingericht.
Ik kan me voorstellen dat je dochters dit geweldig vonden, meer hun stijl misschien:)
Jullie hebben enorm geboft.

Mooi weekend en liefs, Eefie

Alie zei

Geweldig toch om dat eens te fotograferen, ook niet echt mijn stijl, maar wel gaaf!

eigen thuis zei

Wat heerlijk toch, voor een paar dagen zoveel ruimte en luxe en een prachtig uitzicht. Is ook weleens leuk om dat te ervaren. Jij ook een fijn weekend Ingrid.

Liefs Gonda

Thuis bij Tjits zei

Wat zul je je ogen uitgekeken hebben, wow!! Ook niet echt mijn stijl, maar voor een paar dagen vakantie lijkt me dit erg leuk, vooral dat uitzicht!
En wat leuk dat je dochters gekookt hebben, ziet er heerlijk uit!

Fijn weekend!
liefs Tjits

Marie-José zei

Oh wat prachtig Ingrid, en ook al is dit niet je stijl...het ziet er wel stijlvol uit ;-)
Wat leuk dat je ons mee hebt laten kijken en dat je dat zo kunt huren, geweldig toch?
Ik kan mezelf voorstellen dat jullie hier extra van hebben genoten.
En ik zeg het eerlijk...ik geniet er enorm van om bij anderen 'binnen' te kijken. Je krijgt er altijd weer inspiratie door :-)

Fijn weekend en lieve groet, MJ

van alles wat in huis en tuin. zei

Jee, wat een luxe zeg! Fantastisch om hier in je vakantie te zijn! Dat is wat anders dan in de caravan, haha!
Heel bijzonder om daar te zijn!
De vakantie kon niet meer stuk denk ik.

groet Trijnie

Unknown zei

Wat een prachtig uitzicht hadden jullie daar zeg .
Al is het niet in de stijl waar we van houden , het is toch genieten hè.
Kan het geloven dat jouw dochters hier van hielden .
Liefs christel

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Hoi Ingrid, Valencia, daar is al veel over geschreven en gezongen. Wat een prachtige omgeving en een mooi vakantie adres. Het is allemaal heel smaakvol en bijzonder luxe. Kan mij voorstellen dat je enorm genoten hebt en ons laat genieten van de mooie foto,s.

Fijn weekend, Pauline

Ingrid zei

Hey Ingrid,prachtig verblijf om er in te vertoeven....en zoals altijd zijn je foto's weer toppie!
fijn weekend.....

Marjon zei


Dat is toch wel echt een luxe appartement Ingrid, niet mijn smaak maar toch vind ik het mooi, het kleurgebruik, modern en toch een warme uitstraling...super dat jullie een paar leuke dagen hebben verbracht....en van jouw foto's geniet ik altijd...fijn weekend en lieve groet Marjon

Bij Guusje Thuis zei

Het eerste wat ik dacht bij al die foto's dat dit wel een luxe en duur complex zal zijn geweest zo "sjiek" ziet het er uit, maar blijkt dan gewoon betaalbaar. Nog leuker!

Anoniem zei

Nou, wat een binnenkijker, Ingrid!
En toch denk ik dat een beetje luxe op de vakantie toch heel fijn is, vooral als je de hele dag op pad bent.
Maar dit verblijf was heel mooi. Misschien niet helemaal je stijl, maar wel een mooi schoon en goed verzorgd en voldoende ruimte.

Liefs, Gerry

Ús hûs ús thús zei

Wouw dat is nog eens een leuk vakantie adresje!! Wat een ontzettend leuke ervaring moet dat zijn geweest. Het ziet er super de luxe uit. En dat uitzicht is helemaal geweldig!
Fijn weekend. Groetjes van Aleta

Jolanda zei

Wat een mooie plek, niks mis mee voor een vakantie! Wij hebben in Barcelona ook een appartement gehuurd, we zijn met ons 5en en zo kan je ook eens thuis wat te eten maken. Jullie uitzicht was ook mooi. Lieve groet

Onder de rieten kap zei

Zo dat is inderdaad een prachtig appartement en wat een schitterend uitzicht! Wat zullen jullie daar genoten hebben, Groetjes, Yvonne

Claudia Leertouwer zei

Wat een bijzonder adres om te overnachten, leuk eens iets anders dan anders

Unknown zei

Zo....wat een luxe Ingrid...en ook zo netjes...dat moet zeker een geweldige verblijfplaats geweest zijn.
Het uitzicht was ook super.
Fijn Weekend.

Groetjes,
Inge, my choice

Room Seventeen zei

Wow, wat een chique adres! Heerlijk luxe om daar een paar nachten te logeren!

Anneke zei

Wat een luxe appartement daar zou ik het ook wel even uithouden hoor.
Liefs anneke

Petra zei

Heel gaaf! Echt genieten.

Groetjes Petra

SOBERenSTIJL zei

Gaaf zeg! daar zou ik ook wel in willen verblijven, en dacht zelf in het begin ook, dat zal wel een lieve duit kosten.

Liefs Dorine

het moonhuis zei

Jeetje Ingrid, wat gaaaaf!!!!
Echt geweldig en wat een uitzicht zeg, heel luxe!!
Jullie hebben hier natuurlijk ontzettend van genoten!!

Liefs Monica

Janny zei

Inderdaad een heerlijk appartement, zeg. Het is ook niet mijn stijl, maar ik vind het wel heel mooi. En dat uitzicht....ongelofelijk. Normaal gesproken moet je daar een aardig centje voor betalen, maar daar hadden jullie geluk bij, hoor.
Liefs,
Janny

Els zei

Wat een geweldige plek om te mogen overnachten!!
Bedankt dat we even mochten 'meegluren':-)

Fijne middag
X Els

Athomebymy zei

Wat een prachtige binnenkijker ik hou hier wel van hoor !!!

Liefs Petra

Willy zei

Hej Ingrid, wat verbleven jullie in een prachtig appartement. Het uitzicht is ook geweldig. Nu ga ik even genieten van je reisverslag, want ik ben behoorlijk achter. Fijne week, lieve groet

Unknown zei

Hoi Ingrid,
Dank je wel voor het berichtje op mijn blog.
ik had reageren uitgezet na de vakantie, met de bedoeling het weer aan te zetten...ergens in September...Alleen met alle beste bedoelingen lukte het me niet...tot vandaag...ik ben ook op facebook te vinden,...en daar werd mijn probleem besproken...en Tanja heeft mij toen op afstand geholpen, ik was er zelf nooit achter gekomen wat ik nou verkeerd deed...maar gelukkig het is opgelost.

De kleur Gritti is niet met de canvas van PTP te vergelijken...hij is iets donkerder en sowieso zijn de kleuren van CC dieper van kleur...heel mooi vind ik zelf, al schrikt mijn man wel terug van de kalkverf op muren...dus dat zal niet snel gebeuren....maar er is ook krijtverf, en die heeft de strepen niet.

Nou, ik ben blij dat het probleem weer opgelost is, en zet reageren toch maar niet meer uit.
Zelf durf ik niet zo veel in de instellingen te komen, omdat ik bang ben dat ik alles verwijder.

Fijne avond nog Ingrid,
Inge, my choice