dinsdag 30 oktober 2012

De overtreffende trap…

Zoals trouwe lezers van mijn blog wel weten, ben ik een liefhebber van de kringloop. Het is elke keer een verrassing wat je aantreft: soms heb je meerdere keren weinig geluk, een andere keer vind je iets, waardoor je helemaal in je element bent, al was het alleen maar voor de prijs en voor de adrenaline! Je krijgt er tenslotte voor weinig heel veel inspiratie van en het levert thuis de leukste verschuivingen op!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Manlief deelt mijn passie voor de kringloop niet, maar vindt gelukkig de meeste aankopen goed. Toch ben ik er van overtuigd dat hij in gedachten nog weleens zijn schouders ophaalt (zijn wenkbrauwen fronst en zijn ogen naar de hemel opslaat), maar het ondanks dat gedoogt, wetende dat zijn vrouw er gelukkig van wordt.

Maar gedogen is nog geen begrijpen Knipogende emoticon!

Home & Lifestyle

Het nut van de aankoop van dit houten trapje ontging hem dus ook volledig (tenslotte had ik in het voorjaar ook al een grote houten ladder de tuin in gezeuld). En met mijn opmerking dat in de woonbladen deze trapjes juist vaak binnenshuis ter decoratie worden geplaatst, werd het al niet veel beter…aan zijn gezicht was duidelijk te zien dat  ik te ver was doorgeschoten, blijkbaar naar de overtreffende trap ;). 

Home & Lifestyle

Omdat ik niet zomaar opgeef, laat ik hem nu met regelmaat afbeeldingen zien uit woonbladen, waar zo’n trapje in huis bijzonder fraai staat uitgestald. Maar ondanks mijn enthousiaste toelichtingen tot nu toe zonder enig resultaat ;)!

Voorlopig blijft deze aankoop dus buiten staan. Mocht het trapje ooit naar binnen worden gehaald, dan zijn jullie uiteraard de eersten die het horen ;)! En anders is er in de tuin ook vast wel een heel mooi plekje vinden...

Liefs, Ingrid

70 opmerkingen:

Mari Crea zei

Nice photos.
Also I like old ladders
Have a nice day
xoxo
Mari

Corine(THUIS) zei

Die man van jou heeft heel wat met je te stellen! Nog even en je mag geen woonbladen meer kopen vanwege de 'rare' ideeën die je eruit op doet :)
Maar ik moet eerlijk zeggen: in dit geval heeft hij in mij een medestander.. ik heb nooit begrepen waarom mensen een oud schilderstrapje leuk vinden IN huis.. Dat gaat ook mij een stap te ver! Bij mij staat er wel (al jaren) één tegen de appelboom ;))

lia zei

Over twee weken mag dat trapje ook het huis in, maar dan wel om op te werken.
Jan zou dit ook niets vinden in huis. Maar ja, dan heeft ook altijd het idee van zijn werk om hem heen hangen.

Je foto's zijn leuk, en ben benieuwd waar het nu terecht komt.

Fijne dag
Liefs Lia

Huis in de Provence zei

Hoi Ingrid,

Wat herkenbaar. Ook hier mag niet alles naar binnen.
Wat wel binnen komt geniet ik dan ook van:)
Fijne dag,
Lieve groet,

Mirjam

PS Misschien kun je een x als hij er niet is de trap decoratief neer zetten zodat je het een paar dagen kan proberen...en wie weet ziet hij dan ook de charme ervan.....;)

Anita zei

Een hele goede morgen lieve Ingrid :-)
Hahahahaha ....
Heel herkenbaar hoor maar gelukkig ziet mijne man zo langzamerhand de charme wel van die "oude prut". De grote trap heb ik al vanuit de tuin naar de achterdeur laten plaatsen. Inderdaad met de hoop dat de volgende stap BINNEN is hihihi
Maarre wat een gewéldig trapje heb jij bij de Kringloop gescoord. Ik kom dat soort dingen daar nooit tegen. Misschien moet ik vaker gaan.
Wens je een hele fijne dag !!!! ik zet even een bakkie.
Groetjezz lfs mij X

saskia zei

ha ha zooooo herkenbaar bij mij was dat met een oude deur dat begreep mijn man ook niet helemaal ,maar gelukkig vind hij wel een hoop goed dus die deur staat gewoon binnen.

ja ben ook fan van de kringloop ik vind alleen dat ze met sommige dingen duurder worden .
als ze denken dat het wat waard is hangt er gelijk een duurder prijskaartje aan .
gelukkig denken ze dat niet met alles dus ik kan er vaak nog wel leuk slagen.

nog een fijne dag grtjs saskia

Krek wak wou zei

Hahaha....ik herken het helemaal! Ik zit 2x in de week bij de kringloop maar niet al mijn aankopen vallen goede aarde. Even op z'n Brabants: wa hedde nou weer mee gebracht...zegt ie dan. Maar ook hier wordt er veel gedoogd! haha! Ieder z'n hobby he: en net als jij vind ik het echt een kick iets bijzonders te vinden voor weinig!
Veel plezier met je trapje....hij is super leuk....ik zou hem ook hebben meegenomen!
Fijne dag en liefs van Nicole

natuurlijk groen en doen zei

En dan zit er ook nog verf op ,dat zet je toch niet binnen ( zou mijn man zeggen) ,een heel herkenbaar stukje.

fijne dag
groetjes Bep

Room Seventeen zei

Helemaal leuk zo'n oude trap in de tuin, maar in huis vind ik het ook niets hoor. Alsof je continue aan het verven of behangen bent. Een oude plukladder uit de boomgaard vind ik trouwens wel weer leuk in huis. Maar die heb je volgens mij al , misschien kan die naar binnen?

sabine zei

Leuke foto's, en ach je moet hem gewoon binnen zetten, het decoreren en dan maar eens kijken of je man het ziet. Maar ook buiten staat hij schitterend hoor. Liefs Sabine

Martine vianen zei

Ik vind het trappetje erg leuk, heb er jaren eentje gehad. Stonden allemaal kleine potjes met eenjarigen op. Helaas heb ik die niet meer.
Volhouden hoor, anders buiten op een droog plekje.
Ik ga je blog volgen. Groet Martine
(via Madelief)
(www.martinevianen.blogspot.nl)

oma leentje zei

Biotexen noem ik dat of eigenlijk gewoon in de week zetten. Moet lukken met zo'n leuk trapje. Ga jij maar door met lief te bewerken dan weet ik zeker dat het goed komt. Fijne dag

Rainbow Gatherer zei

lovely and inspiring photos.
I'll be very happy if you check out my blog too:)

Pascale zei

Ik vind het een leuk trapje! Zou binnen zeker niet misstaan, maar buiten is ie ook leuk. GRoet, Pascale

Loraine Living zei

Wat een leuk verhaal Ingrid, zo herkenbaar. Ik geniet mee hoor van het pracht trapje.. heb er zelf ook een :)
Leg er met koud weer een dekentje, een tijdschrift en koffie met wat lekker op, wie weet mag hij dan binnen blijven staan!
Fijne dag en een lieve groet Diana

wilma oud zei

Ha ha ha, wat heb ik gelachen. Het kon mijn man wel zijn. Maar ik begrijp je helemaal. Fijne dag en groetjes Wilma

Marjonel M zei

Ha ha, prachtig en zo herkenbaar het verhaaltje wat je bij de foto's geplaatst heb zou zo maar hier weg kunnen komen, mijn man reageert precies het zelfde, nou ik begrijp je wel hoor ik vindt het een plaatje.

Fijne dag groetjes, Marjonel

MARIANNE zei

Ha, ha...dus dit was echt de overtredende trap!!!
Nou mijn steun heb je hier in hoor...bij de kringloop kan je (soms) goeie vondsten vinden, en je helpt het in stand houden ervan (salarissen worden betaald voor de medewerkers).
En ook ben ik weg van oude trappen...maar joh...van het nut van zulke ouwe meuk (volgens hen dan) daar begrijpen mannen toch niks van hi,hi!
Geniet jij maar van je trap hoor...hij zal ook hier eindelijk wel weer aan wennen.

Groetjes Marianne.,

Eefies day zei

Deze post moet mijn manlief ook lezen hoor..om hem te overtuigen dat meer vrouwen zo denken over trappen:) Je hebt een prachtexemplaar gescoord, zonde om buiten te laten staan, misschien moet jouw man de reacties maar lezen!!!!
Bij ons staat hier een grote uitvoering van dit trapje, een grijsblauwe ook uit opa's schildertijd...wij onderhandelen nu...mag hij wel of niet..met kerst wil ik hem toch binnen hoor...
Ik wens jou heel veel succes, nu eerst gewoon genieten van je trap!!!!

Een lieve groet,
♥Eefie

Kom Achterom zei

ooh Ingrid wat een herkenning! hahaha
hier staat hij dus ook nog steeds in de tuin te wachten! Ik gok op de kerst! hihihi dan denkt hij dat het tijdelijk is tja en wat er eenmaal staat betekend meestal hier gewenningsproces! hihihi
Fijne dag
Yolanda

faire un songe zei

Super.. dat zijn de mooiste vondsten.. goed gedaan..
Groetjes Hetty

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Tot nu toe snapt Ben al mijn aankopen, maar op een dag vindt hij het wel erg vol in huis geworden en dan zal hij het misschien ook niet meer snappen...? Ik heb pas een heel leuk tafeltje uit 1942 naar huis gehaald en een Franse spiegel uit 1921. Ook nog een oud grijs-gewolkte petroleumkannetje met messing beslag... Gelukkig vindt hij het allemaal ook mooi, want het moet echt allemaal 'binnen'.
Onze laatste aanschaf is een heel oude geloogde kast uit de jaren-30. Maar daarvan wist ik bij voorbaat al dat Ben deze ook heel mooi vindt, we hebben de kast overgenomen van onze vrienden uit Harlingen. Zij hebben de kast afgelopen zondag bij ons gebracht... Ik ben er zo blij mee.
Maar als jouw trapje bij jou toch geen mooi plekje in de tuin kan vinden, dan hou ik me zeker aangevolen hoor, ik vind hem prachtig...
Ik wens je een heel fijne dag,
Lieve groet,
Mirjam

Sjonke's Kronkels zei

Hihi....herkenbaar, maar bij mij zijn het de jongens die tegengas geven. Vinden al mijn kringloop/rommelmarktspulletjes 'ouwe troep'. Ze mogen van geluk spreken dat ik nog nooit zo'n keigaaf trapje ben tegengekomen....... Ik vind hem geweldig, Ingrid.
Groetjes,
Marion

Pure & White zei

Ik snap je helemaal..en helaas herken ik de reactie van je man ook....;-))))
Gewoon niks zeggen en doen is soms een uitstekende remedie..haha!

groetjes Dineke

Bizzy @ home zei

Dat herken ik maar al te goed Ingrid, zo'n blik zegt meer dan duizend woorden. Ik schiet dan ook direct in de twijfel stand. Maar goed dat je hebt doorgezet en de trap een plekje hebt gegeven. Hij is in één woord geweldig!
Lieve groet, Renny

Gerry zei

Ik vind dat je hem zo heel mooi hebt neergezet, zo met de krans en de hedera.
Tja, en de verschillende smaken, verras hem een keer met iets waar hij van houdt.
Gelukkig word je niet tegengehouden in je zoektochten naar brocante.
Een fijne dag, Ingrid!

Lieve groet,
Gerry

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

hahahahaha ik herken dat wel ale deelt ook veel van mij passie's maar heb dat ook wel hoor , heb er ook 1 buiten staat , veel dingen kunnen maar je gaat zo ding met verf toch niet binnen zetten hahahaha ....tja denk is goed na eigenlijk is dat niet met heel veel dingen mijn vader jammer genoeg leef hij niet meer had dat ook met veel dingen als ik dingen liet verroesten , zei hij ..ben je gek dat zet je toch niet binnen vroeger brachten we dat naar de ijzerboer jullie betalen goed voor een bonkroest hahahaha tja tijden veranderen ..... fijne week lieve groet rosita

Hannekie zei

nou eigenlijk is ie buiten natuurlijk ook geweldig...dus ik ben heel benieuwd waar hij gaat eindigen...
liefs hannie

Ger zei

Ja, houten trapjes zijn al jaren in zwang en je kan er binnen en buiten leuk mee stijlen.
Hier blijft het beperkt tot buiten,ook al kom ik de oude schilders trappen vaker tegen in sfeervolle interieurs (waar ik helemaal verlekkert naar kan staren) dan past het dáár helemaal bij de rest van geheel,hier in huis zou ik er niet voor kiezen.
Maar buiten ben ik al aan m'n 4 trapje bezig 3 zijn er in de loop der jaren al helemaal ingestort en op dit moment staat er een te rotten en te wiebelen.
Tja dat krijg je wanneer die trapjes van zachthout gemaakt zijn.
Dus Ingrid ik zou je aanraden zolang het trapje buiten moet blijven om het onder een afdakje te zetten als het geen hardhout is.

Wat oude spullen betreft zitten mijn man en ik aardig op een lijn,alhoewel ik in het verleden degene was die haar wenkbrauwen wel eens optrok al hij met bussel ''oudhout'' in vuilniszak thuis kwam meestal gekocht voor 'n prikkie,tja je moet er dan een ''beetje'' doorheen kunnen kijken....want die zak vol hout staat nu al weer jaren(30) in huis als opastoel,manlief zorgde zelf dat de romp weer bruikbaar werd met houten pennetjes,lijmen en schuren, en de stoffeerder deed de rest ambachtelijk met spieraalveren,paardenhaar,singels in zitting en geheel gestoffeerd met een klassieke wollen-moquette meubelstof met gecapitonneerde rugleuning.Jaha mijn man had/heeft er kijk op:-)
Goh....spring ik weer van de hak op de tak, maar ja het heeft toch wel allemaal met elkaar te maken:willen (in)zien en de ander proberen te overtuigen van je ideeën.

Ik denk dat het bij jullie wel helemaal goed zal zitten,en dat leid ik af uit jou zin:gedoogt, wetende dat zijn vrouw er gelukkig van wordt, mooi toch.

Veel plezier met en van je trapje en dat je in de kringloopwinkel maar vaak op het juiste moment op de goede plek mag zijn.....want echt leuke spulletjes zijn meestal snel weg.

Fijne dag en lieve groeten!!
GerLida zei

Haha! Ik herken dat maar al te goed en weet zeker dat er hier ook geen trap naar binnen mag komen, tenzij van licht metaal en om de ramen te zemen! Maar het is inderdaad een gaaf lapje en hang er gewoon wat mooi linnen overheen en het staat geweldig! Groetjes
Lida

anita zei

Ik herken dit, het lijkt mijn man wel ;-).

gr. anita

Pauline zei

Hahaha, zo'n herkenbaar verhaal :)
Geniet van fijn van je aankoop; dat trapje is super en let op...het staat vast binnenkort binnen.
Liefs, Pauline

ria zei

Wat een geweldig trapje!!Ik herken je verhaal helemaal hoor.Heb toevallig ook pas een (wit) trapje bij de kringloop vandaan gehaald.Ook mijn man keek erg ebdenkelijk,maar vind m nu erg leuk nu hij staat :-).Was net van plan er ook een blog aan te wijden.
Lieve groet ria

Carla zei

Ow geweldig!!
Zie al helemaal dat gezicht van hem....dat lijkt dan vast heel veel op het gezicht van mijn wederhelft...denk trouwens van een hele hoop mannen hahaha.
Hij zoiu vragen of ik niet goed bij mijn hoofd ben zo' n oud geval te kopen....
Hij begint het langzamerhand hier ook wel door te krijgen gelukkig...maar die mannen van ons allemaal...ze zijn er nog lang niet!!!

liefs Carla.

btw...leuk trapje hoor!!!

Happy Living zei

heerlijke post om te lezen vrouw!
heb echt even zitten gniffelen want net als zovelen als schreven; zó herkenbaar!

fijne avond! liefs Debby

Marian zei

Ach, jou man is niet de enige :)
Die snappen vrouwen gedachten nou eenmaal niet zo goed, trapjes zijn Gereedschap en geen designobjecten in hun ogen...

Maaike zei

Ach ja, heel herkenbaar! Maar het nut van de aanschaf van die trap begrijp ik helemáál! Mooi!
Hopelijk komtie noges binnen te staan, maar inderdaad staat hij buiten ook niet verkeerd!
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Het stokpaardje zei

Ik leef met je mee. Soms moet je wat geduld hebben. Ik spreek uit ervaring ;) succes.
Groetjes Iris

lien zei

Haha, hier nog een man die niks van het kringloopgebeuren begrijpt... ik ben ervan overtuigd dat je laddertje ook nog eens binnen belandt...! Liefs Carolien

Martine zei

Hi hi, ik moet lachen om al die verhalen hoe de mannen reageren op onze kringloopvondsten. Heel herkenbaar. Ik denk dat de mannen van de blogdames eerdaags ook een blog moeten beginnen waarin ze steun zoeken bij elkaar over onze aankopen hi hi.
Ik vind je trap erg leuk. Een supervondst.

Een fijne avond, liefs Martine

Alie zei

Niks van aantrekken hoor, gewoon doen. Dan gaan ze het zelf mooi vinden. Vraag maar eens waar hij het het gezelligst vindt. Wedden dat hij zegt: "Thuis natuurlijk". Groetjes Alie

It's me zei

Tja...gewoon een keer in huis zetten joh !!..ik zeg doen !!...hihihi...liefs van mij......ik vind hem gaaf......maar als ik heel eerlijk ben....zou ik hem buiten laten staan....liefs van mij...xxx

Linda zei

Leuk trapje, Ingrid! Als je er de ruimte voor hebt, zou ik 'm lekker binnen zetten en 'leuk aankleden'. Ik heb er zelfs nog twee staan in m'n kas, die moet ik nog opknappen. Je ziet ze wel een keer langskomen op mijn blog. Ben benieuwd wanneer het trapje bij jou in de kamer staat!
Liefs Linda

Willy zei

Leuk verhaal Ingrid en mooie trap. Deze reacties moet je maar niet aan je man laten lezen, anders wordt het misschien nooit wat met het trapje binnen. Lieve groet,

Blomkje en Wenje zei

Wat een beauty!

Groetjes, Pietrik

kienkele zei

Dag ingrid, wat een heerlijk herkenbaar verhaal. Ook ik heb een hele gemakkelijke echtgenoot, die veel goedvindt, maar het duidelijk af en toe ook even niet begrijpt.... Trouwens, ik heb het gevoel dat velen in mijn omgeving mij niet begrijpen, hihi, tot ze het uiteindelijk resultaat zien, aaaah, dat wilde je daarmee, neeee, nou snap ik het, leuk hoor!
Hele fijne avond, lieve groet, Tineke

Franse Lelie zei

Inderdaad heeeel herkenbaar! Maar wat een leuke aanwinst, Lieve groet

little sweet things zei

Mijn man heeft in de loop van de tijd geleerd om brocante ook leuk te vinden en neemt soms zelfs ook leuke dingen mee naar huis. Maar een houten trapje voor de sier! nee dat hoef ik bij hem niet in de tuin te zetten, hij is schilder en zo'n trapje is bij hem gewoon een vast onderdeel in zijn bedrijfswagen. Jammer voor mij maar het is niet anders haha.
Lieve groetjes, Sas

Maia zei

Volgens mij komt dat trapje uit mijn vaders garage vroeger, precies ook zo met die verfspetters....maar daar zat wel wat houtworm in maar verder een prima trapje niks mis mee hoor!
Grapje natuurlijk, ik hou ook van die trapjes hoor, wie weet wat voor een verhaal er achter zit.
Nu alleen je man nog even wat ompraten lastig hoor haha.
Schitterend je foto's!
Fijne week nog.
Lieve groet Maia

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Ingrid..♥
Bedankt voor je berichtje♥ op mijn post♥, en ik zeg je dit trapje vind ik Super leuk..♥
Je kan er zoveel mee doen..;)
Liefs♥ en fijne week Gaby..♥

Pierelantijntjes zei

ja, die mannen snappen niets van ons he Ingrid! Ik snap jou wel hoor! Geweldig weer zo'n vondst.
Wij gaan vrijdag weer sinds lange tijd naar een rommelmarkt. Hoop er ook wat moois te vinden.
fijne dag, liefs Ester

Riet zei

Lieve Ingrid.
Ha ha even wachten maar dan komt het wel goed. Tijdschriften laten zien heeft bij mij nog nooit geholpen, haha, maar net zo lang blijven schuiven tot het niet meer opvalt helpt bij mij meestal wel. haha. Succes ermee.
Lieve groet van Riet

love lives in the kitchen zei

dear ingrid,
i'm back your blog after a long break. it's always an eye candy, every single picture you take.... i love the atmosphere of your living space and your way to present it. it's nostalgic and calming, so cute!
my life recently has been so busy that i hardly find time to post something on my blog. the only think i do frequently (cause it's fast and easy) are iphone pics with instagram. my professional camera is already covered by dust... i hope to find some more time during christmas that i will be spanding in rome and then in warsaw, and of course, i will come back here as often as possible!
i wish you a very sweet halloween and send you lots of hugs from foggy milan!
justyna

Created by Essie zei

Prachtige foto's en zo lekker herkenbaar. Mijn man noemt dan alles prullaria en gedoogd het ook , want vindt het ook wel gezellig. en dat trapje dat doet me zo denken aan het trapje dat hier staat alleen is het door mijn man zelf gemaakt toen hij nog naar de middelbare school ging en hij wordt hier gewoon gebruikt.

Groetjes
Esther

butiksofie zei

Tolle Bilder! Besonders die Leiter finde ich toll! GLG Anja

Beatriz zei

Nice pictures! The colour is alwaya fantastic!Hugs!Beatriz

Barnyard Country Gifts zei

Zo herkenbaar! Hoewel mijn man het wel gezellig vind om mee te gaan naar de kringloop of rommelmarkt. Maar een trap in huis gaat hem ook net even te ver ;-)
Lieve groet, Annemieke

Annet Huistuinentollerblog zei

Hoe herkenbaar deze post.
Mannen hebben nou eenmaal minder met 'oude meuk', hier is dat niet anders.
Groetjes, Annet

Wonen aan boord zei

Whoei!! Ik heb ook zo'n man.. haha die begint al te zuchten als ik ZEG dat ik naar de kringloop ga, laat staan dat ik weer iets mee naar boord sleep.. haha! Maar je trapje is geweldig! Hopen dat je m nu nog een keer stiekem naar binnen kunt smokkelen :d

Lieve groet,
Alberta

Els zei

Prachtige aanwinst Ingrid! Ik zou 'm ook gekocht hebben...de berichten die je typt ivm onbegrip van manlief, ik moet er altijd om lachen. Het is zo herkenbaar. Toen ik enkele jaren geleden onze "tuinladder" binnen neerzette werden er ook wenkbrauwen gefronst en er volgde wel degelijk een zucht haha! Gelukkig is Marco nu gewend aan mijn uitspattingen. Bij ons thuis staan er intussen 4 ladders binnen als decoratie. Onze laatste aanwinst in de slaapkamer hebben ze eerst op straat nog een stuk kleiner moeten zagen vooraleer hij mee kon in de auto...mijn schoonvader was niet echt amused :-)
Helemaal niet toen hij in de kofferbak tussen de ladder en een dekenkist gepropt mee naar huis moest. Dit was zo een leuke dag waar ik en mijn schoonmoeder nu nog steeds om lachen!

Alvast een fijn weekend gewenst
Liefs Els

A Box Of Dreams zei

Hahaha wat heerlijk herkenbaar!! Mijn dochterlief vindt zelfs alles van de kringloop even vies als ik het leuk vind!! Tot het gepimpt helemaal dat is wat ik in dat woonblad had gezien...
Mooi trapje!!!
grts an

Judith zei

Haha, ik ken het... Zolang wij gelukkig zijn, gedogen ze het maar goed... Voor de meeste mannen is een strakker en stoerder interieur toch aantrekkelijker dan al dat landelijke 'gedoe'.

Maar zolang ze ons onze gang laten gaan, gunnen wij ze nog wel 'ns wat extra tijd om extra aan te wennen hihi

Groetjes

Friesch Famke zei

Het is toch een prachtig knus trapje, niets mis mee :).
Leuk stukje.

Claudia zei

Soms een stapje te snel, haha!

Annelies zei

Goedemorgen Ingrid,
Het komt vast omdat manlief schilder is en ik al ladders en trapjes genoeg zie rond het huis dat ik er zelf niet aan moet denken er ook nog één in de kamer te hebben. En ehh...manlief ziet mij idd. al aankomen...wordt hij dag en nacht geconfronteerd met z'n werk hahaha. Alhoewel...nu wij middenin de verbouwing zitten moet ik toegeven dat er wel één in de kamer staat LOL. Maar jij weet er wel altijd prachtige foto's van te maken!
Liefs en fijne dag!
Annelies

Suzanne de Jong zei

Hoi!

Wat een mooie blog heb je...! Ik ging even een rondje bloggers bij showhome doen :0) en wat een leuk verhaal! Zoals vele heel erg herkenbaar! Die mannen hebben het maar zwaar te stellen met ons! Ik vind het trapje ook erg leuk buiten hoor...
Mijn vriend vraagt altijd wat voor meuk in weer heb meegenomen als ik bij de kringloop ben geweest. Met een lach hoor, want heel veel vind hij uiteindelijk wel leuk. En dan op een verjaardag hoor ik 'trots' zeggen. Ja dat heeft Suus voor maar 6,- euro bij de kringloop gevonden en daarna opgeknapt!
:0)

Goed weekend alvast!
Liefs Suus

Linda zei

Pfffff mannen .... ik heb precies ook zo'n man die elke brocante vondst totaal niks vind. Dus soms best lastig omdat ik zelf dan dol enthousiast ben. Maar ook hier word het gedoogd maar kan niet zomaar van alles mee nemen :-(((
Je trapje is in ieder geval erg leuk.

Fijn weekend.
Lieve groet,Linda

Linnie's kaartjes zei

Wat een super gaaf trapje......ik hoop dat je je man kunt overtuigen dat dit binnen heel bijzonder is en anders maar een mooi plekje in de tuin zoeken, maar het is echt een plaatje....

Lieve groet,
Linda
(www.lindagboek.nl)

Annas röda stol zei

Så vackra bilder och hyacinter ska vi glädjas åt länge nu..en av mina favorit blommor/lökar. Ha en härlig kväll. Kram Anna

Frollies en Frummels zei

Wij hebben z'n trapje op de badkamer gezet voor de handdoeken, misschien nog een idee om manlief te overtuigen?