zaterdag 13 februari 2010

Happy Valentine…

Valentijnsdag vind ik een commercieel gebeuren, maar echte liefde niet...dat blijft toch iets heel bijzonders!!

Als het goed is, voel je deze liefde niet alleen op 14 februari, maar merk je ook op andere dagen dat er mensen zijn die heel blij zijn met jouw bestaan!!

Home & Lifestyle 
Binnen ons gezin spreken we de woorden "ik hou van jou" of andere liefdevolle woorden  regelmatig naar elkaar uit…! Dat gebeurt niet dagelijks en wordt ook niet overdreven, maar ik vind het wel heel belangrijk dat onze meiden weten dat onze liefde voor hun onvoorwaardelijk is. Dat is ook iets wat we de kinderen mee willen geven…computers, mobieltjes, hebbedingetjes, mooie vakanties…het is allemaal leuk, maar het is veel belangrijker om liefde te kunnen geven en te kunnen ontvangen....! De warmte die je aan anderen geeft en die je van anderen ontvangt, draagt écht bij aan je geluk!


Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Love is the most wonderful of all feelings in this world!!

Happy Valentine!!

32 opmerkingen:

Karin zei

Bedankt voor je lieve reacties op mijn Blog. Nu wordt het weer zaak de draad langzaam op te pakken. Zal de ene dag vast wat beter gaan dan de andere, maar alles gaat "gewoon" door. Wij doen ook niet aan valentijn, de liefde voor elkaar is er gewoon, daar hoeven we niets bijzonders voor te doen, af en toe uitspreken is voldoende. Fijn weekend, liefs, Karin

faire un songe zei

Ik ben het helemaal met je eens... het hele jaar moet je de liefde naar elkaar uitspreken..
Wij doen ook niet echt aan Valentijnsdag maar stiekem hen ik voor viktor een reep chocolade gekocht met een hart en ik hou van jou erop.... meer als grapje.. en die chocola die eet ik dan weer op.... ;-))..
Fijn weekend verder
Liefs Hetty

The Old and the Beautiful zei

Mooi gesproken en zo waar.
Liefde hoef je niet te kunnen zien in tastbare dingen maar voelen...iedere dag weer.
Heel fijn weekend.

Groetjes,
Gonda

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Ik kan mij helemaal vinden in je woorden! It's all about love....

Een gezellig weekend!

Lieve groet, Madelief

Mayflower zei

Hoi Ingrid, ik ben het er helemaal mee eens. Ik probeer het mijn zoon ook zoveel mogelijk mee te geven, want dit is waar het in het leven toch allemaal om draait en dat is met geen geld ter wereld te betalen.
Mooie foto's en een liefdevolle post.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Fijn valentijnweekend voor jullie, heerlijk vind ik het om te lezen dat je het begrip liefde ook echt aan je kinderen zo doorgeeft. Inderdaad toch heel belangrijk, ook voor hun verdere leven,
lieve groet, Sonja

Irma zei

mooi gezegt hoor ben het helemaal met je eens.
Hier zeggen wij het ook tegen elkaar ( ik houd van jouw) en ik vraag mij wel eens af of dat over zal gaan ik bedoel het zeggen daarvan, ik denk het niet volgens mij blijft dat ook als je kinderen volwassen zijn.
Heel veel liefde voor het hele jaar en een lieve groet van mij Irma

Bizzy @ home zei

Ik denk er net zo over Ingrid. En het is idd. heel belangrijk zo af en toe te zeggen dat je van ze houdt. Wij doen dat ook en soms krijg je dan ineens een spontane omhelzing: "mama, ik hou zo van je". Heerlijke geluksmomentjes zijn dat. Een fijn liefdevol weekend!
Groetjes Renny

Unknown zei

Hello!
Thanks for your friendly comments!
It´s warming to knew you visit my blog!
Lieve groet Anna

Bonjade zei

Is dit hart nu van snoep....? Tja want daar ben ik gek op hoor.......
Goed van je om het 'gewoon' te zeggen......dus geniet maar fijn van morgen.
Fijne dag

La Maison zei

Wat een lieve woorden schrijf je, en je hebt gelijk, iets zeggen vanuit je hart is veel mooier dan iets doen omdat de winkels dat willen.
Geniet van elke dag en liefs
Hermine

Anoniem zei

Je hebt helemaal gelijk Ingrid,je foto`s zijn super met de luikjes op de achtergrond,ik doe erook niet aan,maar vind het wel leuk om mijn hartenschaal dan neer te zetten haha,wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

MODERN COUNTRY zei

Yes you are so right Ingrid, Love, kindness and compassion is the answer to anything! I think it is so nice to hear that you regularly tell each other how much you love one another. Our family do it too :))

Have the best weekend!
Dikke knuffel, Aina

It's me zei

Hoi Ingrid

Wat een prachtige woorden,ik ben het helemaal met je eens..............houden van is zo belangrijk ,en dat komt vanuit je hart en heeft niks met bloemen of kadootjes te maken !

Fijn weekend groetjes Ria

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid, have a happy valentine, too!!!!
Yvonne

kienkele zei

Lieve ingrid, ik heb het al bij diverse valentijn-posten neergekrabbeld: vind het allemaal best, maar liefde is inderdaad voor iedere dag. En meestal krijg je ook terug wat je geeft!
Fijn weekend, lieve groet, Tineke

Nieneke zei

Helemaal mee eens: de liefde voor elkaar is er altijd en spreek je vaker uit dan alleen op Valentijnsdag! Toch vind ik het wel wat hebben, hoor.....Wij spreken nu met z'n allen, op alle blogs, toch al heel wat dagen over de liefde en over de bijzondere mensen in ons leven. En misschien toch net even meer dan anders. Het is ook wel eens goed om daar extra bij stil te staan. Juist nu.
Fijn weekend, vol liefde
Nieneke

Inspiration i vitt zei

Hej Ingrid, jag håller med er, barnen måste lära sig att de betyder mer än någonting annat i livet. Sweet Valentine's grejer du har.
 Ha en varm helg och kram på dig / Ingela.

Riitta / Wanilla zei

Happy Valentine´s day to you!

Riitta

Unknown zei

Hi! I just want to say: HAPPY VALENTINE! KRAM Petra

Susan zei

Hallo Ingrid,

Leuk dat je blogvolger bent geworden van mijn blog, echt helemaal SUPER! Jou blog is ook heel mooi met prachtige foto's.
Nogmaals bedankt en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

Weißer Vintagezauber zei

Hallo liebe Ingrid,
ich wünsche dir ebenso einen wunderschönen Valentinstag.
Liebste Grüße und bis bald,
Elke.

LillaFlisan zei

Lots of joy and love to you on Valentine´s day!!

Hugs

Flisan

Petra zei

Mooie woorden gesproken. Als je bepaalde dingen hebt meegemaakt in je leven zijn mooie spullen niet meer zo belangrijk. Maar er zijn voor elkaar geeft veel voldoening.

Groetjes Petra(nell)

Antonia zei

Ben het helemaal met je eens Ingrid. Wat een lief muisje! Valentijnsgroetjes van Anja ♥

Susan zei

Hoi Ingrid,

Bedankt voor je reactie op mijn blog! Ik denk dat het gelukt is, vraag me niet meer hoe, haha. Soms lukt het gewoon en dan weet je niet meer precies hoe je het gedaan hebt??

Gr. Susan.
p.s. ik zie dat jij wel de foto van de give-away op je blog hebt gekregen, dat is mij niet gelukt maar ik heb wel de link ervan op mijn blog gezet (we gaan gewoon verder met puzzelen).

A Box Of Dreams zei

Hallo Ingrid, helemaal mee eens hoor! Ik wil dit ook graag aan onze kinderen meegeven! Hun het gevoel geven dat ze in een warm nestje huizen!
Met Valentijn word er gewoon nog eens extra aandacht aan geschonken bij ons!
Uiteindelijk is diegene die jij graag ziet en die jouw graag zien toch het allerbelangrijkste hé
Een warme avond gewenst, An

Les Cotrions zei

Hello Ingrid! You're right! It's very important speaking of love to the children...and also kissing them!!!
Hope you're having a warm and sweet day!
Vale

Jaana zei

Hi, This is my first visit in your blog and have to say LOVE AT FIRST SIGHT!! Had to become a reader so I can visit more ofter!

Happy valentine's day!

- Jaana

Millygarden zei

Happy valentine and many hugs from me!

Marina

Rummet för välbefinnande zei

I send you a warm valentine hug through cyber-space :)
Hope you´ve had a nice day today!
Mia

Auntie Cake zei

Yes, love is so important, both to give and to receive! I adore your sweet little mouse, hope you had a wonderful Valentine's Day!
Kate