woensdag 13 januari 2010

Salontafel…

Bij een eerder bericht waarin ik vertelde over de aanschaf van onze vitrinekast vroeg Wil van Casa Nostra in haar reactie zich af of de aankoop van de salontafel  - in eerste instantie was dat tenslotte de reden waarom we naar Rio Stores waren gegaan – eigenlijk wel was doorgegaan…?!
     Home & Lifestyle

Home & Lifestyle 

We hebben toen inderdaad de salontafel ook gekocht, dus het werden twee vliegen in één klap!! De kleur van de salontafel past mooi bij de vitrinekast en de broodkast.

Je ziet op de foto mijn liefde voor kaarsen en olielampen, vandaar dat ik ook zo blij ben met het formaat van de tafel…ik kan er lekker veel op kwijt!
   
Onder de salontafel liggen mijn woonbladen. Aan de voorzijde zie je links een eerdere jaargang van de Ariadne at Home en rechts de Seasons liggen.

Home & Lifestyle

In de grote mand daarachter liggen de meest recente nummers van Ariadne at Home, Jeanne d’Arc Living en Wonen Landelijke Stijl.  De rest van het jaar kan ik telkens de nieuwe uitgave van één van de bladen bijvoegen, zodat ik aan het eind van het jaar de mand helemaal vol heb liggen en de bladen naar boven verhuizen (en bij al die andere jaargangen worden gevoegd, die ik ook allemaal bewaard heb).

Ja, ik geef het volmondig toe…gewoon volledig uit de hand gelopen verslaafd aan woonbladen, maar ik voel mij er zó gelukkig bij hi hi!!


Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Natuurlijk kan ik het niet laten om weer in te zoomen op de hyacint, die ook dit keer zoveel prachtige bloemen geeft. Het blijft telkens een wonder!

Ik wens je een hele fijne dag!! 

Lieve groet, Ingrid

28 opmerkingen:

Karin zei

Oh ja, wij zijn ook op zoek naar een nieuwe, grotere, salontafel maar heb hem nog steeds niet gevonden. Iedere keer is hij het net niet, maar die van jou is helemaal leuk. En die woonbladen.....ja dat ken ik, alleen verdwijnen ze bij mij na een paar jaar niet op de zolder maar....bij het oud papier, errug he...*zucht*
Fijne dag,
Karin

Petra zei

Hoi Ingrid, Wat een prachtige tafel zeg! En die verslaving wat betreft tijdschriften, daar heb ik geen last van (ahum..heb ze ooit proberen te tellen maar ben bij 500 maar gestopt, praat je dan over een verslaving?? ehh)
Ken je het tijdschrift Buitenleven>? Die is ook erg leuk. want wat is er nou fijner om met een kop thee, iets lekker, en kaarsjes en een tijdschrift op de bank te nestelen?

Groetjes van Petra

Corine(THUIS) zei

Hoezo verslaafd aan woonbladen? Is dat niet normaal dan?! Alleen bewaar ik ze niet zo lang als jij, is de jaargang compleet dan geef ik ze door aan mijn moeder en dan gaan ze de halve familie door totdat ze uitkomen bij mijn nichtje in Australië.. Leuk idee toch?
Groeten, Corine(THUIS)
PS Mooie salontafel!

faire un songe zei

Hoi Ingrid,.. ik vind het mooi staan zo... en woonbladen daar kun je er toch niet genoeg van hebben...???
Rio stores zat ook bij in Zutphen, ik ging er nog wel eens naar toe, onze kast in de keuken hebben we ook daar gekocht, Helaas is ie daar weg....!! Jammer..!!!
Fijne dag verder.
groetjes Hetty

Pink Princess zei

Ja is verslaafd aan dat soort bladen niet HEEL normaal?? Nou zo niet, dan ben ik dus ook niet normaal, lol. Heb heel veel bladen uit de USA en die gaan dus echt nooit en nimmer de deur uit. En mijn Ariadne @ Home en al die andere ook niet. Onder mijn salontafel heb ik een aantal manden staan met die bladen. En als het buiten koud is (NU dus, ja na het werk pas natuurlijk lol) dan ga ik op de bank met een mok warms en een blad. Dan ben ik blij.

Mooie tafen en idd een lekker formaat. Die van mij is ook best groot heerlijk ♥

Anoniem zei

Mooi, al dat wit. En je kan beter verslaafd zijn aan woonbladen, dan aan sigaretten. Want woonbladen vormen geen gevaar voor je gezondheid, hihi...!

Karin zei

Ik heb ook zo'n grote vierkante tafel, maar helaas paste hij niet in ons nieuwe intérieur. De tafel staat dus te wachten op het nieuwe huis, waar ik hem zeker weer in ere wil herstellen. En de woonbladen, stapels en stapels heb ik, Art & Décoration, Maison et Décors, Coté Sud en natuurlijk Ariadne at Home. M'n moeder heeft speciaal voor mij een abonnement genomen en stuurt het blad me iedere maand toe, héérlijk!!

Anoniem zei

Wat een prachtige salontafel,ik kan niet wachten tot ik ook andere meubels kan kopen,maar eerst de oude maar eens zien te verkopen en je kunt er lekker veel op kwijt,daar hou ik ook zo van en kaarsen,jaa daar geniet ik echt van,zo ook van de voorjaars bollen en ook ik ben verslaafd aan woonbladen,de At Home krijg ik lekker opgestuurd en de Seasons koop ik vaak los en nu natuurlijk de Jeanne d`Arc wat ik echt een topblad vind,dankzij het bloggen weet ik nu het bestaan ervan,ik vind dat je een sfeervol,warm huis hebt,geniet ervan,fijne dag,lieve groet Joke.

M. zei

wat fijn hé dat je niet de enige ben met zo'n verslaving....ok...ook ik heb heeeel veel tijdschriften...ik kan ze nog steeds kwijt maar er komt een dag...nou ja daar denken we maar niet aan....
veel plezier met je salontafel!!!

fijne week verder!
groetjes manuela

Bizzy @ home zei

Een prachtige salontafel...de tijdschriftstapeltjes maken het helemaal af!
Ziet er sfeervol uit zo.
Groetjes Renny

&Styling Interieur en kleuradvies zei

Mooi hoor, de salontafel. tja en die woonbladen.....ik ben ook verslaafd, maar ik heb gelukkig het excuus dat ik ze nodig heb voor mijn werk, haha.

Antonia zei

Hallo Ingrid,
wat een mooie en superhandige salontafel. Heerlijk die ruimte eronder voor je tijdschriften. Die heb ik ook heel veel, mijn man wordt er soms gek van :-) Zo te lezen ben ik toch echt geen uitzondering! En wat gezellig al die kaarsen en olielampjes. Kun je daar ook verslaafd aan zijn???? Fijne week verder, groetjes Anja

Yolanda Elizabet Heuzen zei

Mooie salontafel Ingrid en inderdaad lekker groot. Bij mij staan de Hyacinten binnen ook volop te bloeien en te geuren.

Weißer Vintagezauber zei

Liebste Ingrid,
wunderschön und sehr elegant sieht es bei dir aus.
Danke auch für deine so lieben Zeilen.
Lieben Gruß und bis bald,
Elke.

Hannekie(Sisterly) zei

wat een prachtige salon tafel
lekker groot blad zo te zien, kan je lekker decoreren. hele mooie fotos hoor
gr hannie

oma leentje zei

Volgens mij hebben er hier een heleboel de zelfde afwijking hahahhaha WOONBLADEN je kan er niet genoeg van hebben. Mooie tafel. Hier hebben we ook een grote . Lekker om van alles onder te schuiven. En onze kleinzoon noemt het zijn huisje. Gaat er heerlijk onder liggen en neemt dan van alles mee in zijn ,,huisje,
Fijne avond,lieve groet Leni

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Net als jij ben ik gek op bladen. De At Home is ook een van mijn favorieten, maar ik lees ook graag de Buitenleven en Engelse tijdschriften, zoals de Country Living en Country Homes and Interiors. Net als jij heb ik grote stapels onder de salontafel liggen! Die is trouwens prachtig! De tafel staat perfect bij je kast en de andere spullen in jullie huis. Je hebt het heel smaakvol ingericht!

Een gezellige avond!

Lieve groet, Madelief

kienkele zei

Ach Ingrid, het is een onschuldige verslaving toch, die woonbladen. Ook bij mij liggen overal stapels, dezelfde als die jij hebt. Je huis ziet er prachtig uit, mooie nieuwe salontafel heb je! Ook ik ben nog altijd op zoek naar een mooie, heb nu twee zwartleren hockers staan met grote zwarte vierkante dienbladen erop.
Fijne avond! lieve groetjes, Tineke

Les Cotrions zei

Your table is fantastic Ingrid and you arranged it in a so nice way! I'm addicted to magazine too and also to bulbs!
A nice thursday to you!
Warm hugs!
Vale

Patricia zei

Hoi Ingrid,

Ik ben via via op je blog gekomen en moet zeggen... Love your style!!
Mooie salontafel en inderdaad lekker groot... ik ben ook zo iemand van de prullaria en hoe meer je kan combineren hoe mooier het vaak word!!

Je stijl voor fotografie is erg mooi hoor!!

Liefs,
Patricia

MODERN COUNTRY zei

Good morning Ingrid,

Thank you so very much for your lovely message that you left me!! What a wonderful way to start my day :)

What a great style you have, and it is so consistent! Beautiful colour scheme, I like it warmer these days, after a long time just living with only white and more white. Earth tones makes it much warmer and I like how it add contrast. But I stille like it quite light though :)

Have a beautiful day!
Aina

Yvonne zei

Prachtig die salontafel, daar horen ook echt stapeltjes woonbladen bij te liggen hoor :-)
erg die verslaving he, heb er ook "last" van, niet van die woonbladen,maar meer dat ik ze niet weg kan doen zucht...
ach er zijn ergere verslavingen, lekker van genieten dan maar
groetjes Yvon

theeleuten zei

Prachtige tafel en zeker gezellig met al de kaarsen en olielampjes.Wij hebben ook sinds kort een grotere salontafel, je moet er wel wat op kwijt kunnen..'
Ik ben ook nog op zoek voor iets eronder..
Ach en je verslaving ieder toch zijn ding...

Groetjes Evelien

Rietje zei

Hallo Ingrid,

Ben ik toch benieuwd of je die olielampen en kaarsen elke dag aansteekt?

Groeten Rietje

LillaFlisan zei

Georgeous pictures!

So inspirational and beautiful!

I just love the different shades of grey !

Have a great weekend!

Hugs

Flisan

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een prachtige salontafel en heerlijk dat je er zoveel op kwijt kunt. Mooi het blad met de verschillende kaarsen en waxinelichtjes, daar kan je nooit teveel van hebben en die bladen, helemaal mijn bladen, ik lees èn bewaar ze ook allemaal, om ze zo af en toe weer door te bladeren. De foto's van je Hyacinthen zijn ook prachtig, ik heb er ook een staan, maar die moet nog uitkomen.
Lieve groet, Mea

beate zei

Hi!
Love your blog - AND your style!!!

Beate

Millas hem zei

Hi!

Thank´s for visiting me! I hope you´ll have
a lovely weekend too!

Hugs Camilla