woensdag 27 januari 2010

The Notebook…een prachtige film!!

Als je deze film nog niet hebt gezien en zin hebt in een prachtige film, dan kan ik je deze van harte aanbevelen!! De verfilming van het boek van Nicholas Sparks is zó mooi, zó ontroerend, romantisch en aangrijpend…ik ben er helemaal vol van!! Ik heb hem al meerdere keren gezien, maar ik hou het nog steeds niet droog...en het zou mij verbazen als dat jou wel lukt!!

The Notebook
De film gaat over Allie en Noah, die een zomer vol hartstocht en passie beleven. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en moet Noah naar het front. Allie is verscheurd door verdriet, maar verlooft zich na een paar jaar. Wanneer Noah na de oorlog terugkeert, is zijn hart gebroken als hij ziet dat Allie een ander heeft. Toch zijn Allie en Noah elkaar niet vergeten...

The Notebook 1

De film is echt zóveel mooier en zóveel meer dan bovenstaande beschrijving!!! Misschien een idee voor Valentijnsdag...!!

En behalve mijn enthousiasme over deze film wil ik ook mijn enthousiasme over alle lieve reacties die ik tot nu toe op mijn give away heb gehad even kwijt! Dat is echt ook zó leuk!! Bedankt allemaal daarvoor!! Inmiddels hebben zich ook nieuwe volgers aangemeld, die ik bij deze van harte welkom wil heten!!

Lieve groet, Ingrid

22 opmerkingen:

Rummet för välbefinnande zei

Ohhh it seems to be a very romantic film. I´m a very sensitive person and often when I see romantic movies I cry a little bit :) :)
Emotions.......
Thank you for telling us!
//Mia

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Deze film is ook een van mijn favorieten! Vooral het einde is zó mooi.....

Ik vind zowieso alle boeken van Nicholas Sparks prachtig om te lezen!!

Een gezellige avond!

Lieve groet, Madelief

Pink Princess zei

Hewb je het boek al gelezen? is NOG beter. Alle boeken van Nicholas Sparks zijn geweldig..

Nog een boekentip, zomaar gratis:

Richard Paul Evans...GEWELDIG♥
Een van mijn favorieten, heb al zijn boeken en lees ze erg graag

The Old and the Beautiful zei

Nou dat klinkt toch wel erg veelbelovend. Ik ken de boeken van Nicholas Sparks helemaal niet.
Toch eens naar zoeken dan in de bibliotheek.
Bedankt voor de tip!
Groetjes,
Gonda

Patricia zei

Hoi Ingrid,

Ik heb die film nog niet gezien (hoewel ik toch echt een filmdiehard ben). Nu ik hoor van jou dat ie harstikke goed is moet ik hem toch maar eens een keer gaan kijken.
Bedankt voor de tip!

Liefs Patricia

Dreams Come True zei

Liebe Ingrid,

das Film konnte das richtige sein für mich.
Danke für diesen Tipp, ich sollte es mir einschauern !:-)

Liebste Grüße,
Angie

Romantic Today zei

Ik heb hem al even in huis maar nog steeds niet gekeken...:( Na jou berichtje weet ik het zeker, ik moet hem zien, dus dit weekend ben ik even niet bereikbaar! ;)
Bedankt voor je tip!

groetjes,
Mirelle

Antonia zei

Hallo Ingrid,
toevallig heb ik deze film meegenomen van mijn werk. Ben er helaas nog niet aan toegekomen. Ben nu het boek Julie & Julia aan het lezen van Julie Powell, ook prachtig! En ondertussen zoveel mogelijk bij iedereen langs gaan die hebben gereageerd op de give away. Het is bijna een dagtaak, maar wel heel erg leuk. Zie dat jij ook superveel reacties hebt gekregen! Ik ga gauw weer verder, lieve groet Anja

Granny's Place zei

Ja dit is een geweldige film heb hem al een paar keer gezien, maar zou hem zo weer aanzetten.
Groetjes Madelon (een van de nieuwe volgers!!!)

minkeltje zei

Jaa zo romantisch!

Ik moet elke keer weer huilen als ik die film zie, hmm misschien vanavond eens kijken!

~*~ saskia ~*~ zei

Hi Ingrid,

ik zag dat ik nog geen volger was .... daar heb ik snel verandering in gebracht. Lovely Blog !!

Een leuke donderdag en een groetje van Saskia

Mayflower zei

Hoi Ingrid, hier nog een filmliebhebster, wij kijken hier ook heel veel films en goeie tips zijn dan ook meer dan welkom. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en ik ga op zoek naar de film.
Wat leuk hè die vele reacties op je give away, deze is dan ook heel erg mooi, maar het belangrijkste is dat je blog meer dan de moeite waard is, ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.
Fijne dag.
Lieve groet, Mea

Hannekie zei

he die ken ik nog niet....dat heb je met een mannengezin. maar ik ga hem zeker weten nog een keer kijken
gr hannie

fleur zei

Tranen met tuiten.......
heerlijk zo'n film!

groetjes fleur

Musje zei

Volgens mij heb ik deze film ook gezien,is ze op het einde niet een soort van ziek,of ben ik nu in de war met een andere film,fijne avond,lieve groet Joke.

Ik probeer ook moed te houden hoor in verband met mijn werk,maar het valt gewoon niet altijd mee en zeker niet als ze je zo tegen werken,ik snap niet dat mensen dit elkaar aan kunnen doen,je werkt toch veel beter voor een aardige baas,maar goed zal mijn visie wel wezen haha.

Madame Petite zei

Hi Ingrid!

Thank you for your nice words in my blog ...

The movie The Notebook is one of the most beautiful films I've seen, totally unique! I love it and I can see it over and over again. I cry like a child and live me into their world, so I almost think I'm there ...

Where have you found the fairy dust you have on your cursor? I've been looking and looking for a code for it, but I can't find it ... think it is so nice and I would be so happy if you would tell me:)

Hugs from Jenny in Sweden

The Old and the Beautiful zei

Hai Ingrid
Bedankt voor je reactie op mijn blog van mijn give away. Lief van je en inderdaad niet iedereen draagt zo'n stola dus als je daar niet aan mee wil doen begrijp ik het wel.
In Maart bestaat mijn blog trouwens een jaar en dan zal ik een give away organiseren met iets wat met wonen te maken heeft.
Hopelijk doe je dan wel mee?
Groetjes,
Gonda

Les Cotrions zei

Hello Ingrid! Thanks for your suggestion! I've never seen this movie and now I'd like to do it!
A beatiful love story...just perfect!
A nice evening to you!
Vale

fräulein klein zei

Dear Ingrid, thank you for the tipp! I love romantic movies!
Warm greetings, YVonne

The Spirit of Abundance zei

Hoi Ingrid,

Wauw!! Wat een toeval!! Heb zelf ook een post gemaakt over deze geweldige film, wel een hele snelle en korte, ook ergisteren, maar echt zonder enig idée te hebben over jouw post :). Ik kan meestal geen korte en zeker geen snelle posts maken, dus dit was voor mij echt een test om dat zomaar te doen :). Maar ja, toen wist ik nog niet dat jij een echte mooie post van had gemaakt.....

Kreeg gisteren van Mea van Mayflower te horen over jouw post. Grappig, toch :)!?! Voor mij is deze film echt heel erg bizonder, en is helemaal mijn feel-good movie en sort van therapie-film geworden. Heb de film meteen gekocht nadat ik hem voor de eerste keer zag! Ik luister ook al maanden naar The Notebook film-musiek van Aaron Zigman op YouTube. “On the Lake” is echt mijn favoriet!

Ik wens je een heel fijn weekend!

Je hebt trouwens een hele mooie blog :)!!

Groetjes,
Nona

The Spirit of Abundance zei

Hoi Ingrid,

Kijk alsjeblieft op mijn blog. Heb net een nieuwe post geplaatst :)

Groetjes,
Nona

Sofies Haus zei

Ohhhh das habe ich gerade entdeckt! Ich liiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeebe diesen Film!!! Bestimmt 20xhabe ich ihn schon gesehen!!GGLG Anja