vrijdag 1 januari 2010

Voorjaarskriebels…??

Allereerst hoop ik dat jullie een hele fijne en gezellige jaarwisseling hebben gehad en wil ik jullie voor het nieuwe jaar 2010 heel veel goeds en gezondheid toewensen!! Bij ons thuis is de jaarwisseling gezellig verlopen, vannacht hebben we met z'n dertienen geproost op het nieuwe jaar!! Een nieuw jaar waarin ik weer veel van jullie blogs hoop te genieten en waarin ik hoop ook mijn eigen blog met mooie posten te gaan vullen....!! Ik ben er klaar voor....!!


Voorjaarskriebels gaf ik al aan ....ik geef toe...we zijn het nieuwe jaar nog amper gestart en ik kijk al uit naar het voorjaar…! En ik weet het...dat is vroeg, maar als ik een voorkeur uit mag spreken, dan zijn zowel de lente als de zomer bij mij echt favoriet!!
In de lente kan ik zó genieten van alles wat uitloopt in de natuur en de temperatuur die al telkens een stapje omhoog gaat. Zodra het kan, ga ik in de tuin in het zonnetje zitten en mij met een glimlach op mijn gezicht verheugen op wat komen gaat.  In de zomer geniet ik van onze tuin, het buiten zijn, het mooie weer, de vakantie…ook dat vind ik een heerlijk seizoen!!

Maar nu is het nog winter…dat geeft niets, maar dat weerhoudt mij er niet van om alvast een beetje voorjaar in huis te halen. Je hoeft eigenlijk maar heel weinig te doen om ook binnen te genieten…zoom maar eens in op een hyacint of een andere mooie voorjaarsbloem die bij je op de salontafel staat!!

Home & Lifestyle 
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Als ik deze foto’s en vooral onderstaande foto aandachtig bekijk, is het toch heerlijk dat ik ook in deze koude tijd al kan genieten van de voorjaarspracht van de natuur! Ik wacht geduldig af, maar als het zover is... zal ik het voorjaar met open armen ontvangen!!!


Home & Lifestyle

Ik wens je een hele goede start van het nieuwe jaar…!

Lieve groet, Ingrid

22 opmerkingen:

Pink Princess zei

OH en ze ruiken zo heerlijk ook!

Ja voor mij mag het nu heet water gaan regenen. Ben een ECHT voorjaar/zomer mens ook vandaar. Maar toch...ik vind dit wel een gezellig jaargetijde (als je er niet elke dag door hoeft lol)
En die zomer?? Die komt weer, echt hoor

faire un songe zei

Ik doe met je mee... geef mij ook maar het voorjaar en de zomer... en inderdaad prachtige knolletjes met een fantastisch resultaat...!!
En door jou weer mooi op de plaat gezet.
Fijne dag nog,
Groetjes Hetty

oma leentje zei

Wat zijn je foto's weer mooi. Heerlijk, voorjaar. Heb er nu al zin in. Gezellige dag nog vandaag.
Groetjes Leni

English style zei

Nou ja ingrid, we hadden dezelfde gedachten, ik heb net ook witte hyacinten op mijn blog gezet, al zijn ze bij mij nog niet uit, ik heb ook vast wat voorjaar in huis gehaald :-)
Fijn te lezen dat jullie het leuk hebben gehad, wij hier ook wel, mijn broer en schoonzus waren hier met de kinderen (wij gingen eigenlijk altijd met z'n allen naar pa (en vroeger ook ma) toe, dus dit is het eerste jaar dat we thuis waren, wel raar hoor.
Fijne dag en nieuwe start van van het jaar gewenst!
Ik ga mijn eerste oliebol eten haha (met geen oliebollenmens)
Groetjes Yvonne

English style zei

Oh ja, zie hier van die leuke foto's van de Potstal, wat een gave winkel he, misschien gaan we er morgen wel even naar toe :-)
doeidoei

rose campagne zei

Happy 2010 !

Anoniem zei

Jaaa ik verlang ook naar het voorjaar,ik kan dan zo genieten,dan zijn de vogeltjes al heel vroeg vrolijk herrie aan het maken en het heeft ook een geur,dan zit ik s`ochtends vroeg op mijn fiets naar het werk en dan ruik ik zo`n heerlijke frisse geur en dan denk ik,het voorjaar zit weer in de lucht en ik kan eindelijk dit jaar plantjes gaan poten,JIPPIEEE,dat maakt me zo vrolijk,mijn hyacinten komen nu ook in de bloei,1 pot moest ik weggooien want Noa had alle knopjes eraf gehaald en ze werden geel,stout poesje haha,ik heb genoten van je foto`s en je verhaaltje erbij,precies zoals ik ook denk en ik wens je natuurlijk een GELUKKIG NIEUWJAAR,lieve groet Joke.

jootje zei

een gelukkig nieuwjaar! ik worstel me ook altijd door de maanden januari en februari heen. gelukkig vieren wij altijd carnaval, dus dat geeft altijd wel wat afleiding. gelukkig blijft het nu nog even lekker vriezen, dat geeft toch weer een heel ander gevoel dan regen.. ik vind je foto´s van je hyacinthen erg mooi, helaas kan ik ze niet in huis nemen,want ik moet er altijd zo van niezen en snotteren!
fijne dag nog, groetjes van jootje.

lia zei

Fijn dat je een leuke avond hebt gehad. En nu alweer present. En ook ik kan niet wachten op het betere weer. Heb vanmiddag eerst even alle kerstspullen uit huis gehaald, zodat ik morgen de boel even heerlijk kan soppen.

Gelukkig nieuwjaar, groetjes Lia

Room Seventeen zei

Ja, joehoe, hier nog een lente/zomermens!
Sneeuw en ijs zijn leuk met de kerst, maar daarna hoeft het voor mij niet meer . Volgende week matige tot strenge vorst, bah!
Mooie foto's trouwens, ik kan ze bijna ruiken :-)

Bonjade zei

Ik ben ook voor.....heerlijk die geuren en alles weer in de knop. Even een voorbode hier bij je, ik geniet.
Fijne dag

Renny zei

Jij ook alle goeds voor 2010. Dat we maar veel inspiratie mogen delen. Voorjaar....was het maar vast zover.
Lieve groet, Renny

marga zei

Ik verheug me ook al op de lente......mijn favoriete jaargetijde maar ja, dat duurt nog ff!!!
Ook voor jullie een fantastisch 2010.
Liefs Marga

Inspiration i vitt zei

Hej, hoppas din nya året är underbar, massor av kramar / Ingela.

faire un songe zei

Ja erg hé 10 stuks.. maar ze staan verdeeld over een aantal verdiepingen.
1 in de gang, 3 in een groepje bij elkaar in de woonkamer en dan nu die ene voor het luik, een kleintje bij de tv en in de voorkamer twee.. en op de overloop een kleintje met beentjes en dan nog één op de slaapkamer..
Viktor had wel voorgesteld om er 1 weg te doen, maar ik zou niet weten welk, ze zijn me allemaal even dierbaar.
Binnenkort een leuk stukje in de at home met mijn poppen en uiteindelijk ook mijn verhaal ( zou eerst door een deskundige gedaan worden) maar die konden ze niet vinden en tien is het het verhaal geworden van een liefhebber, nu dat ben ik geloof ik wel. :-))
Het is een leuk stukje geworden.
Het komt in uitgave 3, die komt ergens half febr. uit.
EN je man... gewoon om praten,....;-)) ze zijn zo leuk..!!
Groetjes Hetty

Richie's 2ts Inspires zei

Dropping by to say: wishing you all the best of 2010.

Great blogsite to come back again.

cheers!

Karin Lindström zei

Dearest Ingrid!

Thank you so much for your greetings! I wish you the very best of years this new one 2010.
Your pictures is so nice, I love hyacinter as we call them here in Sweden.
Has the snow come back yet?

Have a cosy and nice Sunday!

Hugs
Karin

thornwoods at home zei

Voor jou ook al het goeds in 2010!!! Heerlijk al vast een beetje lentegevoel zo met jouw foto's!! Prachtig zijn ze. Geniet ervan.

Groetjes van Monique

Les Cotrions zei

I'm already thinking to Spring and your bulbs make me thinking to the good season!
Happy Sunday!
Vale

Mayflower zei

Hoi lieve Ingrid, allereerst voor jou en je gezin ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Jij bent al heerlijk gestart met een beetje voorjaar in huis te halen, ik krijg er de voorjaarskriebels al van hihi.
Hier is alles nog in kerstsfeer, met al de sneeuw die er ligt kon ik het niet verkroppen om de versieringen al weg te halen, dat doe ik aan het einde van de week wel.
Ik heb ook hele leuke dagen gehad, maar jullie ook wel gemist. Ik moet nog even een weekje op gang komen, maar dan gaan we er weer met frisse moed van start.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Twa zei

Wat een mooie foto's! Ik heb ze ook al staan hoor, en ze ruiken zo lekker. Ik ben eigenlijk ook meer een lente en zomer mens, maar nu zo met die sneeuw ben ik ook wel gek van de winter hoor.
Groetjes Antoinette.

* zei

Ruiken ze ook zo heerlijk, ik vind dan altijd als je opstaat en je ruikt de heerlijke geur...... laat het maar snel weer voorjaar worden.

lieve groet van bellavien