maandag 9 november 2009

Witte amaryllis

Mijn favoriete bloem is de witte amaryllis. Afgelopen zaterdag kocht ik er drie, er zaten ook een paar mooie takjes eucalyptus bij. Vanaf zaterdagavond heb ik de bloem gevolgd.

Amaryllis
Amaryllis
Amaryllis
Amaryllis

Zondag ...

Amaryllis
Amaryllis

Amaryllis Amaryllis

Maandag ...

 Amaryllis

Amaryllis

Wat een prachtige bloem!

14 opmerkingen:

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat mooi he die witte amarylissen. Ik vind ze ook zo prachtig. Toevallig net vorige week ook mijn eerste twee gekocht!

groeten, Madelief

lia zei

Oh, dat vind ik ook altijd zo mooi.
Die bloem past ook overal. Maar deze is wel snel open gegaan. Misschien ook wel door de kaars van zaterdag.

groetjes Lia

Jeanette zei

hallo ingrid, eerst wil ik je even bedanken voor je trouwe en leuke bezoekjes altijd op m`n blog. ik ben wel trouw bij mijn volgers en ik dacht ook altijd dat ik die van jou volgde maar krijg nooit updates en nu zie ik dat ik je helemaal nog niet volg. nu dus wel hè. je blog is prachtig. ook zo mooi deze foto`s van een stoere bloem. en wat is de potstal een prachtige winkel. ik had lia er aleens over gehoord. je zou er zo op de bank wilen neerploffen. ik ben nu een volger hoor, dus kom regelmatig wel ff aanwaaien.

groetjes,
jeanette

Yvonne zei

Prachtig !! moet zeggen dat ik hem zelf nog nooit gehad heb, heb bijna geen planten meer in huis, ze houden het niet zo heel lang bij mij uit :-(...
maar vind deze erg mooi !!
groetjes Yvon

Les Cotrions zei

Oh Ingrid it's faboulous to see your amaryllis blossoming! You created so beutiful atmospheres in the day and candle-ligh!
Golden dreams!
Vale

faire un songe zei

Mooi....!!!
door pure eenvoud..........!!!
fijne dag

love lives in the kitchen zei

amarillis is probably my favourite flower! i love it so much! i remeber it from my childhood as they were my grandmas favourites!
your pictures are simply beautiful!
wish you a sweet day,
justyna

Anoniem zei

Goedemorgen Ingrid wat heb je schitterende foto`s ervan gemaakt,wat super om te zien hoe de bloem stap voor stap open gaat en het gezellige kaarsje erbij,ik vind deze bloemen ook geweldig en zitten meestal ook in het boeket wat ik voor de kerst laat maken,ik had eerst ook alleen de bol op een schaaltje liggen met lint eromheen en witte speldjes her en der erin gestoken,is ook zo leuk,fijne dag,groetjes Joke.

Corine(THUIS) zei

Wat leuk zo de dagen op een rij, een prachtige stoere bloem! Al gaat ie bij jou wel heel snel open.. Ik fiets straks maar even naar de bloemist, ik wil ze ook.. :)
Groeten, Corine(THUIS)

kienkele zei

Oh, wat zijn ze mooi! En je hebt ook zo leuk de verschillende stadia gefotografeerd. Ga vanmiddag even naar Intratuin, eens kijken of ik er daar ook een paar kan bemachtigen.
Fijne dag nog, groetjes, Tineke

Twa zei

Ik ben hier volgens mij nog niet eerder geweest. Het ziet er hier wel gezellig uit! De Amaryllis is prachtig. Ik vind het 1 van de mooiste bloemen, en je hebt er zo lang plezier van. Ik had vorig jaar 2 bollen ervan en in een glazen vaas gezet, en die hebben prachtig gebloeid. Geniet er van!
Groetjes Antoinette

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wauw.....wat een prachtige foto's van een schitterende bloem. Wat heb je dat ontzettend leuk gedaan zo van dag tot dag, zo hebben wij heerlijk kunnen meegenieten.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Unknown zei

mooiiiiiiii....wist niet dat ze dus eigenlijk binnen een week bloeien :)
Hopelijk staat ie lang zodat je er lekker lang van kunt genieten!

theeleuten zei

Wat leuk gedaan om deze bloem te volgen.....een van mijn favorieten!!
Prachtige foto's....groetjes Evelien