dinsdag 17 november 2009

Helemaal blij!!

Ik ben helemaal happy want zojuist heb ik van Tineke van de blog Kienkele (klik op de naam van haar blog, als je bij Tineke een kijkje wil nemen) mijn eerste award ontvangen. Ik vind het helemaal super dat ze mij op deze manier laat weten dat ze mijn blog waardeert. Tineke, je bent een trouwe bezoekster en ik waardeer deze award en je lieve en trouwe reacties op mijn blog bijzonder!

kreativ-blogaward

Onderstaande tekst kreeg ik van Tineke mee:

Er zijn een paar regels om ervoor te zorgen dat de lijst blijft groeien :

1. Plaats de award en het berichtje op je blog
2. Een bedankje en link naar degene die je de award heeft gegeven
3. Vertel ons 7 dingen over jezelf die wij niet van je weten
4. Kies 7 andere bloggers die volgens jou deze award ook verdienen
5. Plaats een link naar deze 7 bloggers
6. Laat deze 7 mensen weten dat je ze deze award hebt gegeven

Aan de eerste en tweede regel heb ik voldaan. Nu mag ik 7 dingen vertellen die jullie nog niet van mij weten…! Oké, daar gaat ie dan!

- De meiden kunnen zich er behoorlijk aan irriteren, maar ik ben nogal opruimerig!
- Onze vakanties breng ik het liefst door in Italië, we gaan al jaren naar Toscane.
- Ik vind het altijd erg gezellig om met mijn vriendinnen Helga en Sandra wat te ondernemen of lekker bij elkaar op de koffie te gaan.
- Wat zeg ik…koffie? Ik zet graag koffie maar drink het zelf niet…geef mij maar een lekker bakje thee.
- Ik neem geen sigaret bij de thee, want ik rook (gelukkig) niet.
- Ik ben gek op chocolade, maar omdat ik aanleg heb om uit te dijen weet ik mij over het algemeen goed te beheersen.
- Ik sta elke morgen op de weegschaal (om te kijken of er al een chocolaatje bij kan ha ha)!

IMG_2377a

Nu mijn zeven blogs aan wie ik de award wil doorgeven. Als je op de naam van de blog klikt, kom je vanzelf op de betreffende blog!

Mea, ik vind jouw blog prachtig en ik stel je trouwe bezoekjes en lieve reacties altijd erg op prijs. Ik weet dat je liever geen award meer ontvangt, maar ik kan niet anders….! Je hoort gewoon bij mijn favoriete blogs!

Jeanette, je hebt een eigen stijl en een prachtige blog. Ik kom altijd graag bij je langs en heb gisteren trouwens ook erg om je reactie op mijn blog moeten lachen.

Joke, als het even stil is op je blog, mis ik de verhalen van je twee poezen. Ik vind het altijd gezellig om bij je langs te komen en lig vaak dubbel om je openhartige, gezellige en lieve reacties op mijn blog.

Anja, we zijn ongeveer gelijk begonnen en dat schept (wat mij betreft) een band. Je bent altijd trouw in je bezoekjes en reacties en ik kom ook graag bij jou langs.

Lia, je hebt een prachtige blog en ik waardeer het dat je altijd trouw probeert te reageren, terwijl je gezondheid dat helaas niet altijd toe laat. Mede als steuntje in de rug voor jou deze award!!

Madelief, op jouw blog neem je mij vaak mee naar buiten…lekker de bossen in of naar je tuin en dat is altijd genieten! Ook jij bent trouw met je lieve reacties!!

Gea, jij bent helaas gestopt met je blog. Deze award geef ik jou als bedankje omdat je met je blog een inspiratie bent geweest voor mij en veel anderen. Ik hoop dat je ooit het bloggen weer op gaat pakken, maar blijf je hart volgen!

0-0-0-0-0-0

Van harte gefeliciteerd allemaal!! Ik vond het overigens wel een moeilijke klus, want er waren er meer die ik graag een award had willen geven!

Voor al mijn lieve en trouwe bezoekers (en speciaal voor Tineke) dus bij deze een bedankje van mijn kant, ik hoop dat jullie nog vaak op mijn blog komen buurten!! Dit hart geef ik symbolisch aan jullie allemaal!

Home & Lifestyle

Lieve groet, Ingrid

8 opmerkingen:

Musje zei

Hoi Ingrid dank je wel voor de lieve award en daarbij je lieve woorden,leuk om te lezen,ook leuk om te lezen de dingetjes die je over jezelf verteld en nu ben ik dus reuze nieuwsgierig of er vandaag een chocolaatje bij kon haha,ik ga de award vandaag nog plaatsen,een fijne middag en avond,groetjes Joke en ow ja de poesjes liggen nu trouwens heerlijk te slapen,gelukkig,want ze waren druk!!dat ik het niet eens bij kon houden om ze te volgen in hun spel.

Mayflower zei

Hoi Ingrid, Allereerst van harte gefeliciteerd met je Award, helemaal verdiend, want ik vind je blog prachtig en ik vind het ook superlief dat je aan mij ook deze Award doorgeeft, maar vooral je lieve woorden doen me veel.
Bedankt hiervoor. Ook heb ik met plezier de 7x Ingrid gelezen, een raakvlak is de chocolade, de weegschaal en het orderlijke hihi
Lieve groet Mea

Weißer Vintagezauber zei

Liebe Ingrid,
meinen herzlichen Glückwunsch zum verdienten "Award"!!!!
Ganz liebe Grüße,
Elke.

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Van Harte Gefeliciteerd!!! Je verdient het! Je hebt een prachtige blog, die ik iedere keer weer met veel plezier bezoek. Maar........ook ontzettend bedankt....kan het bijna niet geloven...een award en dan nog van jou...ik voel mij vereerd!!! :) Een hele fijne avond.

Lieve groet, Madelief

jolanda zei

hoi ingrid, gefeliciteerd met je award!
en ik ben ook gek op chocola!!! wat is dit toch een heerlijke tijd....
groetjes jolanda.

lia zei

Hoi Ingrid, Eerst gefeliciteerd met je award. En bedankt dat je hem aan mij doorgeef en voor je lieve woorden. Fijn om dat te horen en ook jouw 7 bekentenissen. Wel leuk om dat te lezen trouwens.

groetjes Lia

Antonia zei

Hoi Ingrid,
daar ben ik dan eindelijk! Allereerst gefeliciteerd met je award. Dik verdiend wat mij betreft. Wat een eer van jou een award te mogen ontvangen. Ook ik vind onze trouwe bezoekjes aan elkaar heel erg leuk. Kom je ook nog even een kijkje nemen bij mij? Kun je lezen dat ik ook dol ben op Toscane :-) Superbedankt, lieve groet, Anja ♥

G-style zei

Lieve Ingrid,
dit had ik natuurlijk nooit verwacht , stoppen met m'n blog en dan toch nog een award ontvangen ..................ben er een beetje ontroerd van .
Heb inderdaad zulke lieve reacties gehad van alle lieve meiden hier en daardoor was het stoppen even extra moeilijk maar ik heb toch het gevoel er op dit moment goed aan te doen , heb nu zelfs het nieuwste boek van Dan Brown al gelezen deze week en ben helemaal bij met m'n cursus.
Ik wens jou nog veel plezier hier met je blog , ik ben dan wel weg gegaan maar met jou hebben ze er een prachtige blog en dito persoonlijkheid bij gekregen hoor !!!
Tot ziens .........
veel liefs van Gea