zondag 29 november 2009

Kerstboom…anders dan anders!

Het leuke van de workshops die ik een paar jaar geleden volgde is dat je heel lang plezier hebt van je creaties.  Een voorbeeld daarvan is dit kerstboompje, dat ik elk jaar van zolder haal. Soms vervang ik de eucalyptus als het blad niet mooi meer is, maar dat is dit jaar niet nodig. De kralenketting heb ik dit jaar toegevoegd, ik vond dat het boompje iets extra’s geven.

En ja, dit kerstboompje staat sinds vrijdag in de woonkamer…ik kon niet langer wachten!

Home & Lifestyle

Het boompje bestaat uit een ijzeren mal, waarbij twee kerstboomvormen dwars op elkaar staan. Het ijzer is helemaal met mos bekleed, waarna de eucalyptus en de lampjes er in vast gezet zijn. Vervolgens is het lint er om heen gewikkeld en konden er kerstballetjes in vast gestoken worden.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Inmiddels heb ik het al weer een beetje veranderd...!

Ik wens je een hele fijne week!

16 opmerkingen:

bellavien zei

Leuk hoor, heb de echte, echte kerstspullen nog in de kast staan hoor, wel al een paar x gekeken, of ik nog wat extra dingen kan gebruiken maar..... wacht met de kerstboom tot een week voor kerst, anders is die kaal voor dat het kerst is met de houtkachel hahaahah...

oma leentje zei

Prachtig boompje is dit. Mooie foto's ook. Wat zijn we toch erg he . Kunnen haast niet wachten. Heerlijk geniet van je schattige boompje. Jij ook fijne week. Groet van Leni

Anoniem zei

Wat een schattig,lief boompje Ingrid,haha je kon niet langer wachten,ik weet het,het is zoo moeilijk.


Enne speciaal voor jou,laat ik de banner erop staan,en zal ik vandeweek nog wat leuks posten,nu ik heb gelezen dat je erzo van geniet,kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om het te vervangen haha,lig in een deuk hier om je verhaaltje op mijn blog,fijne avond nog,lieve groet Joke.

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat een schattig boompje is het geworden. Grappig om te lezen hoe iedereen staat te popelen om alles in huis te versieren. Ik heb ook moeite mij in te houden, maar moet nog even geduld hebben. Fijne avond!

Lieve groet,

Madelief

lia zei

Leuk boompje. En jij hebt dus echt al kerst in je huis. Leuk, ik moet eerlijk zeggen dat het me dit jaar veel moite kost om ook niet te beginnen.

Groetjes Lia

Irma zei

heej Ingrid,

Ik ben zo vebaasd dat er steeds weer iets opduikt waarvan ik denk WAUW hoe verzinnen ze het, hij is enig en met zoveel mogelijkheden.
Nou Ingrid het is genieten van al die mooie posts van iedereen en dit is echt weer zo'n kerstboompje van ohhh wil ik ook:-)

Lieve groet Irma

jeanette zei

zo zie je maar dat je kerstbomen heel goed creatief zelf kan maken. deze van jou is erg mooi gemaakt. prachtig zo`n basis frame! zo kan je elk jaar je eigen draai er aan geven. wat knap dat zelfs het eucalyptus nog goed is. ik gebruik ook elke jaar heel veel eucalyptus, verschilldende soorten geuren mijn huis maar na kerst verwijder ik toch alles en koop het jaar erop weer nieuwe. Het blijft wel heel lang goed.

jootje zei

ook al zo´n mooi boompje! ik wacht tot zaterdag met kerstversiering. gelukkig vieren wij vrijdag sinterklaas!
groetjes van jootje.

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een mooi kerstboompje en wat leuk hè dat je dit jaar na jaar kan hergebruiken, soms met weer wat nieuwe materialen, maar je heb er heel lang plezier van. Ik zie als ik s'avonds met de hond loop en natuurlijk bij iedereen even binnenkijk hihi overal al kerstlichtjes, het staat ook reuze gezellig, vooral met die donkere dagen.
Ik ga volgende week aan de slag, maar ik heb ook een klein boompje en misschien zet ik die deze week ook wel neer hihi ik word aangestoken door al die mooie plaatjes.
Fijne week.
Lieve groet, Mea

love lives in the kitchen zei

i love your christmas ideas! everything is so inspiring!
wish you a great monday!
justyna

kienkele zei

OOh ingrid, wat een snoeperig kerstboompje is dat, zo zie je maar weer: wie wat bewaart....
Ik heb me nog in kunnen houden tot nu toe, alleen wat decoraties gemaakt die doorkunnen voor winterversieringen, hihi!
wens je een fijne dag, lieve groet, Tineke

Bonjade zei

Wow zeg die heb je mooi gemaakt. Hij is echt super om lang van te genieten denk ik.
Fijne week

Weißer Vintagezauber zei

Hallo Ingrid,
was für ein schönes Bäumchen.Mit all den Lichtern wirkt es so romantisch bei gemütlichen Abendstunden in deinem heimeligen Zuhause.
Ich hoffe ih hattet en wunderbaren 1.Advent!?
Herzlichst,
Elke.

faire un songe zei

wat schattig, ziet er erg leuk uit... heel erg sfeervol.
Ik begrijp het al jij bent al helemaal in de sfeer.
Geniet er lekker van.
Groetjes Hetty

Romantiska Hem zei

Hi!
Thanks for youre comment. The new book will come atum 2010, Iam so happy too work with it! Like youre blogg to! hugs from Petra

Les Cotrions zei

Hello Ingrid! I love your unusual Christmas tree! It's a very original idea!!! I like moss and eucaliptus and with the ribbon is perfect!
A nice evening to you!
Vale