zaterdag 7 november 2009

Woonwinkel De Potstal

Samen met vriendin Helga ging ik gisteren gezellig een woonwinkelroute doen! We kunnen daar samen zo van genieten!! Eerst gingen we naar Landelijk Verlangen in Bemmel (zie een eerder bericht voor diverse foto’s) en daarna zijn we door gereden naar Valburg, naar de woonwinkels De Potstal (Corine van THUIS, bij deze bedankt voor je tip op je blog) en Nouveau Vivre.

Bij Landelijk Verlangen waren we al behoorlijk in ons element, maar ons bezoek aan De Potstal was helemaal het einde! Wat een prachtige winkel, dat is alleen maar genieten, genieten en nog eens genieten! Er staan daar zoveel mooie accessoires, het is groot, knus, stoer, prachtig aangekleed…. echt geweldig! Met toestemming van de gastvrije eigenaresse heb ik foto’s gemaakt, maar in het echt is het nog veel mooier….! Als je op de foto´s klikt, kom je vanzelf op de website van De Potstal!

Woonwinkel De Potstal


Woonwinkel De Potstal


Woonwinkel De Potstal


Woonwinkel De Potstal


Woonwinkel De Potstal

Woonwinkel De Potstal
Woonwinkel De Potstal

Woonwinkel De Potstal
Woonwinkel De Potstal
Woonwinkel De Potstal

Woonwinkel De Potstal  Woonwinkel De Potstal
Omdat het open huis was, kregen we ook een heerlijk kopje koffie en een kopje thee met wat lekkers erbij aangeboden! Aan de keukentafel bij De Potstal kwamen Helga en ik tot de conclusie dat we er snel wéér naar toe gaan!

Daarna zijn we doorgegaan naar Nouveau Vivre. Deze woonwinkel zit als je De Potstal uitloopt en naar rechts gaat vervolgens in de eerste zijstraat rechts aan de rechterzijde. Ook absoluut een mooie zaak, maar wat ons betreft niet te vergelijken met De Potstal. De Potstal heeft ons “woonhart” helemaal gestolen!

Uiteraard hebben we overal wat gekocht! Mijn aankopen laat ik je binnenkort zien!

Ik wens je een bijzonder fijn weekend toe!

14 opmerkingen:

faire un songe zei

Hoi
Ik heb de adresje opgeschreven, ziet er erg leuk uit... heerlijke sfeer.
Dank je wel dat ik even mee mocht genieten.
Fijn weekend

kienkele zei

Oooh Ingrid, dat ziet er inderdaad fantastisch uit zeg. Ik vind die grote vaas met takken en lichtjes erin zo mooi. Heb nog een heleboel droge berketakken staan, misschien ga ik dat maar eens proberen. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Ben heel benieuwd naar je aankopen. Jij ook een heel gezellig weekend toegewenst, lieve groet, Tineke

Mayflower zei

Hoi Ingrid, Ohhh.....ik geniet, want wat ziet dat er allemaal mooi uit. Ik begrijp dat het je woonhart gestolen heeft, want het is een prachtige winkel en wat leuk dat we even met je mee mogen genieten, ik bekijk de foto's keer op keer want er is zoveel te zien. Ik ben benieuwd wat je allemaal heb gekocht.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

jolanda zei

er is niets gezelliger dan met een goede vriendin lekker woonwinkelen! en aan de foto´s te zien hebben jullie zeker genoten! lekker ronddwalen in mooie winkels....heerlijk!
geniet van je weekend,
groetjes jolanda.

Corine zei

Leuk dat jij ook zo enthousiast bent! Wij vinden De Potstal de mooiste woonwinkel die we ooit hebben bezocht! En al zijn het mooie foto's.. de echte sfeer moet je gewoon ter plekke proeven toch?! Groeten, Corine(THUIS)

Musje zei

Wowww wat een mooie spulletjes,ik zag een mooie lamp,whaaa met een hoog hebgehalte,dit was dus een zeer geslaagde dag,benieuwd naar je aankopen hoor!fijne zaterdag,groetjes Joke.

Antonia zei

Hallo Ingrid,
ik kan me voorstellen dat je samen met Helga enorm hebt genoten. Wat een prachtige winkel is dat, zo sfeervol! Ben benieuwd naar je aankopen. Een heel fijn weekend gewenst,
groetjes Anja

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Als ik de foto's zo zie had ik graag met jullie meegegaan! De winkel ziet er heel sfeervol uit. Wat hebben ze een prachtige spullen! Wat leuk ook dat je zomaar foto's mocht maken.

Een fijne zondag!

Lieve groet, Madelief

Les Cotrions zei

Oh Ingrid! That's a faboulous shop! What's better than a day of shopping with a friend???
I'm going to visit the website now!!!
I'm looking forward to see what you bought!
Happy new week!
Vale

monique zei

Wauw, wat een mooie foto's. Je word er alleen zo hebberig van, jammer is dat soms. Maar goed dat houden we wat te wensen.
Ben benieuwd naar de aankopen.
Ben zelf gister op de fair in Berkhout geweest en heb me even uitgeleefd toen ik thuis kwam.
Groetjes Monique

lia zei

Leuk dat je potstal ook hebt bewonderd. Ik ga daar altijd graag naartoe. Ik zit er maar 20 minuten vandaan. En ben er donderdag geweest. Leuk om het hier weer eens terug te zien. Wat vond je van de inrichting die ze zelf had in huis?
Ben benieuwd wat je gekocht hebt. Ik heb nu zo'n houten vaas meegenomen.

groetjes Lia

English style zei

Ik kon helaas niet afgelopen week om naar de open dagen te gaan, vind het een erg leuke winkel, ben een paar weken geleden voor het eerst geweest, superrr
je hebt erg leuke foto's gemaakt, proef het sfeertje zo weer terug :-)
groetjes Yvonne

Anneke zei

Hallo Ingrid,
Wat fijn dat je zulke mooie foto;s van de Potstal hebt geplaatst. Mijn bank komt er vandaan. Ik mag er ook graag snuffelen. Zo vind ik De Stamkamer in Liemden ook helemaal te gek. Ja je hebt leuke winkeld voor ons he?
Een vriendelijke groet,
Anneke

cestMoi Sandy zei

Hello Ingrid,
Wat leuk om even te window shoppen in Nederland.
I know for sure that it would be one of my favorite shops too, but well, I live a bit too far away!
It was nice to see a welcoming Dutch decorated store.

Thank you for making my day!

Sandy