zondag 15 november 2009

Birds

Voor de vogels wilde ik iets gaan ophangen in de tuin, een voederfles zodat ze de winter met wat extra's doorkomen. Om de voederfles zat een lelijk etiket, deze had ik er al afgehaald toen ik op het idee om kwam de fles geheel in stijl te gaan verfraaien. Ik heb patroonpapier gebruikt in de hoop dat dat minder kwetsbaar is voor regen. Het patroonpapier heb ik op normaal A-4 papier geplakt en vervolgens heb ik mijn creatie uitgeprint.

Birds
    
Birds

Birds

Birds

Eet smakelijk!

Birds

Birds

Eerst even het plastic dekseltje verwijderd, zodat de vogels bij het zaad kunnen en het bijgevoegde stokje er door heen gestoken, zodat ze er rustig bij kunnen gaan zitten en lekker kunnen genieten!

De voederfles hangt redelijk droog, nu maar hopen dat m'n creatie een beetje mooi blijft!

Ik wens je een hele fijne dag!

11 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een superleuk idee, ik hoop ook voor je dat het alle herfstregens doorstaat. Heel mooi zo met het koolmeesje en de tekst, wat zullen de gevederde vriendjes er heerlijk van smullen. Je heb er mooie foto's van gemaakt, echt weer een genietmoment.
Zo zie je dat je van iets heel simpels er toch een speciale draai aan kunt geven.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

Anoniem zei

wat een goed idee; die doosjes zijn inderdaad anders spuuglelijk in de tuin en nu een plaatje.

Groet, Lavender

lia zei

Wat een leuke fles is dat geworden.
Dat zullen de vogeltjes wel waarderen.

groetjes Lia

Ilse zei

Heel erg leuk gevonden!

Princess Of Pink zei

Ja zo'n fles hangt bij mij ook, maar die is niet zo mooi versierd als de jouwe! Wat een leuk idee zeg ♥

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Dat ziet er super leuk uit! Wat een goed idee om de fles zo te verfraaien.

Een hele fijne dag!

Lieve groet, Madelief

Anoniem zei

Jaaa ik vind dit helemaal geweldig,vooral als je het in de tuin ziet hangen,bij het groen,ik ben dol op vogeltjes,ik kan echt tijden naar buiten zitten kijken als ze zitten te eten en ruzie maken voor een plekje haha,op het moment heb ik nog niets,heb ook niets om het aan op te hangen nog,maar dat komt wel,ik verzin ernog wel wat op,ik hoop ook dat het bestand is tegen ons herfst klimaatje,een fijne zondagavond,groetjes Joke.

Antonia zei

Hoi Ingrid,
ik baal ook altijd van de lelijke kleuren van voedernetjes etc. Dit heb je super opgelost. En een nieuwe print is snel gemaakt toch?!
Fijne week gewenst, groetjes Anja

Romantiska Hem zei

Hi! Thanks for youre comment on my blogg! Nice blogg you got here, I have to check it out a litle bit more! Have a nice day! Hugs from Petra

love lives in the kitchen zei

oh how beautiful your bird-feeder project is! i love it!
wish you a sweet day,
justyna

kienkele zei

Ooh Ingrid, wat een enig idee. En nu maar hopen dat de vogeltjes er van genieten, maar dat zal vast zo zijn. Konden ze nou ook maar lezen.... (hihi). Doet mij denken aan die keer dat ik boos voor het raam stond te kijken naar die grote kraaien die alle kleine vogeltjes verjaagden, en mijn man zei: hang een bordje op, verboden voor kraaien....
Fijne dag, lieve groet, Tineke