vrijdag 27 november 2009

"Kerstplank"

Het begint langzaam toch een beetje toe te slaan...hier en daar verschijnen kerstversieringen in huis en dat zal zich de komende week nog wel verder uitbreiden. Meestal kan ik mij inhouden tot Sinterklaas het land verlaten heeft, maar dit keer is dat niet gelukt.

Geïnspireerd door Jeanette van Just Jeanette ben ik met mijn stokbroodplank aan de slag gegaan. Op de broodplank heb ik een lichtslinger met dennenappels (die er aan vast zaten) gelegd en met tillandsia en kleine glanzende en matgrijze kerstballetjes het geheel afgemaakt. De stokbroodplank staat normaal gesproken voor de sier tegen mijn vitrinekast, maar heeft nu in sfeervolle kerstuitvoering een mooi plekje in de vensterbank gekregen.

Home & Lifestyle
     Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle    
Ik wens je een sfeervolle dag
(dus niet naar buiten gaan maar lekker
op de bank kruipen en heel veel kaarsjes aan doen!)

15 opmerkingen:

kienkele zei

Hartstikke leuk, Ingrid, ziet er heel sfeervol uit. Ik zit ineens te bedenken dat ik dat ook wel op de schouw kan maken, heb alleen geen stokbroodplank, dus daar moet ik even een alternatief voor verzinnen. Fijne dag, lieve groet, Tineke

Corine(THUIS) zei

Haha, je bent om..? Ik wacht toch echt nog even met de kerstdeco! Wel erg mooi zo die plank op de vensterbank!! Simpel en sfeervol! Zit jij zelf al lekker op de bank? Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Hoi Ingrid,
Je stokbroodplank ziet er gezellig uit, en het moet toch kunnen een klein beetje kerst al, denk dat het bij iedereen wel heel langzaam aan erin sluipt.
Groetjes Sonja

Miranda | Taxx Life Blog zei

Ziet er mooi uit zeg, wat een sfeer en wat een mooie foto's!!

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een prachtige kerstdecoratie heb je gemaakt. Ja het bloggen werkt aanstekelijk, je doet hier zoveel prachtige ideeën op. Je heb er heerlijke genietfoto's van gemaakt.
Ik ben van de week traag met reageren, ben druk met van alles en nog wat, hoop het volgende week weer goed te maken.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

theeleuten zei

ja leuk staat dat, die Jeanette die heeft altijd zulke leuke ideeen.....
Ik wacht nog even......maar 6 december ga ik echt beginnen!!

Gezellig weekend, Evelien

Bonjade zei

Goh wat staat dat mooi......
Fijn weekend en geniet ervan.

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Dit is echt heel erg, maar ik wist echt niet dat er zoiets bestond als een stokbroodplank!! Je hebt er wel iets heel moois van gemaakt! Prachtig die grijze tinten met zilver. Helemaal mijn kleuren!

Fijn weekend!

groetjes van Madelief

lia zei

Dat staat heel leuk. En wat dat bloggen al niet met je doet hé. Maar bij mij nog steeds geen kerstdecoratie. Wel gekocht, maar niet geplaatst. Moet zeggen dat het nu wel begint te kriebelen.

fijn weekend, lia

Antonia zei

Hoi Ingrid,
leuk die stokbroodplank. Je hebt er toch weer je eigen draai aan gegeven! Ik barst zelf ook van de ideetjes voor kerst. Zeker nu ik vanmorgen even snel het JDL-magazine heb doorgebladerd. Het is een duur blad, maar zo mooi, elke keer weer! De uitvoering is een ander verhaal. Voorlopig ben ik nog druk in de weer voor 5 december. Jij ook een fijn weekend gewenst, groetjes Anja

Jeanette zei

leuk om mijn idee hier terug te zien, je hebt het erg leuk gedaan en het is maar zo sompel hè. de kaarsjes maken het zo sfeervol, geniet ervan!

groet van jeanette

Een sneller kloppend hart zei

Dat heb je hartstikke mooi gedaan...heerlijk he, dat gerommel en geknutsel rond kerst (ik doe geen Sint meer dus kan me met een gerust hart storten op de Kerstman hihi)
Geniet van al je mooie dingen in huis

Groetjes, Veronique

Rianne zei

Super, de kerstplank, ik denk dat ik toch ook maar een klein beetje ga beginnen (ondanks dat we de kerstweek niet thuis zijn). Heerlijk om bij je mee te genieten!
Groetjes en fijn weekend

Les Cotrions zei

Hello Ingrid! Advent looks so lovely at you! Charming decoration you made!
Wish you a nice and relaxing Sunday!
Vale

Anoniem zei

Prachtig Ingrid,owwww wat heb ik een zin in de kerst en ik wil altijd wachten tot na de sint,maar heb stiekum toch al wat in onze toilet versierd,het idee op zo`n plank is echt superleuk,heb ik weer wat op mijn verlanglijste staan,pfff en die word alsmaar langer,door al die inspiratie die ik van de blogs krijg,het word tijd dat ik een baantje erbij zoek haha,fijne zondag,lieve groet Joke.