donderdag 12 november 2009

Aankopen woonwinkelroute

Zoals beloofd bij deze mijn aankopen die ik heb gedaan tijdens onze woonwinkelroute van vorige week vrijdag! Ik heb mij ingehouden (vooral bij De Potstal is zoveel moois) omdat we de komende weken nog drie keer op pad gaan naar van alles en nog wat en ik wel veel kan kopen, maar ook steeds meer tegen het probleem aan loop waar ik het allemaal laten moet! Herkenbaar denk ik ...! De foto's lijken wel allemaal op elkaar, maar ik vond het zonde om te schrappen ...!

Aankopen woonwinkelroute
Aankopen woonwinkelroute

Aankopen woonwinkelroute

Aankopen woonwinkelroute 

Aankopen woonwinkelroute

Aankopen woonwinkelroute

De krans en het kerstklokje heb ik bij Landelijk Verlangen gekocht, de oude roestkleurige bakvorm waar ik een waxinelichtje in heb gedaan (door inspiratie van andere blogs ..!!) komt bij De Potstal vandaan en bij Nouveau Vivre liep ik de winkel uit met een zware bos sleutels en een prachtige kerstbal! Ik kan niet wachten tot we weer op pad door Nederland gaan ... ik hou je op de hoogte!

17 opmerkingen:

kienkele zei

Wat een mooie aankopen, Ingrid en je hebt er een prachtig plaatje van gemaakt. Leuk sfeertje hoor! Een hele fijne dag, groetjes, Tineke

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat een leuke spullen heb je gevonden! Ik had ze ook niet kunnen weerstaan. De foto's zien er heel sfeervol uit! Fijne dag!

Lieve groet, Madelief

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een mooie nieuwe aanwinsten heb je. Wat leuk dat er aan dat bakblikje een ophangringetje zit, staat heel mooi met het kaarsje en die kerstbal, prachtig. Wat is het een leuke tijd hè om allemaal winkeltjes langs te gaan, alles ziet er zo extra sfeervol uit overal.
Je foto's zijn ook heel mooi gemaakt en het was weer fijn om hier even langs te komen.

Fijne dag en een lieve groet, Mea

oma leentje zei

Ha ha herkenbaar is dit. WAAR MOET IK HET LATEN. Mijn buuf heeft daar een systeem voor bedacht 1 er in 1 eruit. Maar ja dat vind ik nogal wat. Mooie foto's heb je van je leuke aankopen gemaakt. Fijne dag. Kram Leni

Yvonne zei

Wat een leuke aankopen !!!
heerlijk dat snuffelen he, ik heb m;n zinnen al gezet op Brocante op de deel :-)
vorige keer was dat ook super leuk, toen hielden ze het op de dijk, dus ben benieuwd naar deze keer
Veel plezier van je mooie vondsten !!
Groeten en een fijne dag!
Yvonne

Irma zei

Heeeeeeeeel herkenbaar, ja en om nou het 1 in de kast te zetten voor het andere gaat ook nergens over, maar om nou mooie dingen te laten staan op een markt of winkel grmmmm dilemma dilemma;-))
En geen foto's schrappen hoor ik heb genoten van iedere foto afzonderlijk, mooi aanwinsten hhor ja en nu dat plekje waar je het allemaal gaat laten nog hahahaha daar kom je vast wel uit.

groetjes irma en een hele fijne dag

Anoniem zei

Goedemorge Ingrid wat heb je mooie,lieve spulletjes gekocht en je foto`e ervan,zooo mooi,de krans heeft mooie glittertjes erin zitten,de bakvorm is geweldig,ik wil ze ook nog graag,kerstklokjes heb ik ook een keer gekocht bij een fair van Riviera Maison,de sleutels vind ik ook super en de kerstbal ook en ohhh dan ga je ernog een paar keer opuit,wat zul je dan weer voor mooi`s treffen,ik vind het ook zo leuk om door Nederland op pad te gaan,er zijn zoveel mooie plaatsjes met lieve winkeltjes,ik vind Nederland trouwens toch wel een mooi land,dank je wel voor de lieve reactie op mijn blog,het is een mooie kroonluchter op ons toilet en weet je,het koste maar 35 euro,dat is toch geen geld en om die reden dacht ik,dan hangt er toch iets sjieks voor niet al teveel geld,ik wens je nog een hele fijne dag,lieve groet Joke.

Corine(THUIS) zei

Mooie 'pure' aankopen heb je gedaan! En nog 3x op pad? O! Waar ga je allemaal heen? Leuk is dat ook in deze tijd hè?! Ik geniet met je mee! Groeten, Corine(THUIS)

Bonjade zei

Wat een mooie aankopen zeg.......super.
Zo mooi bij elkaar. Ik hou van deze foto's...
Mooi met details.
Super genoten.
Fijne dag

Antonia zei

Hallo Ingrid,
de laatste dagen lijkt het wel of iedereen opruiming aan het houden is. Ja, je probleem is heel herkenbaar! Wat een prachtige aankopen, een beetje stoer. Daar val ik zelf ook steeds meer voor. Veel plezier gewenst met struinen, heerlijk!!! Fijne week,
groetjes Anja

t brocante sfeertje zei

Hai,mooie aankopen heb je gedaan sleutels zijn ook erg leuk,heerlijk he zo shoppen.Ik ga over 2 weken naar n fair.Tel de dagen lekker even n hele dag voor mezelf en n pinpas wat wil n mens nog meer?Groetjes,Ingrid

faire un songe zei

Mooie nieuwe aanwinsten....
En ook weer mooie foto's, veel plezier met je nieuwe spullen.
Groetjes

love lives in the kitchen zei

i like the idea with the baking pan with candle inside! very original.
wish you a sweet day,
justyna

lia zei

Leuke aanwinsten heb je zo bij elkaar.
Ja het moet idd wel weer een plekje. maar je kunt het ook afwisselen natuurlijk.

groetjes Lia

Jannicke zei

Hi.
Thanx for visiting my blog, and thanx for lovely words.. :o)
I am sorry, but I have not got that "Follow" option on my blog yet... maby I should get it soon...
Lovely pictures you take, I really like them!!
Have a nice week-end!
J :o)

Brechtje zei

Hi Ingrid,

Wat een leuke dingen kocht je zeg! Vooral je lichtje in het bakvormpje is schattig. Ik heb ook nog ergens bakvormpjes; je brengt me op een idee.

PASSIONEDECO FRANCESCA zei

Dear Ingrid,
I wonder why I didn't find your gorgeous blog before!! Luckily I read a comment of yours on "La Maison de Lilas" and here I am.
A new follower, of course!
Have a good day,
Francesca