maandag 14 juni 2010

Bloemenpracht met beesies...

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie lieve felicitaties in verband met onze trouwdag!  We doen er eigenlijk nooit zo heel veel aan (we zijn gisteren wél heerlijk uit eten geweest), maar de familie van manlief - althans, een gedeelte ervan - komt elk jaar altijd wel even een bak koffie doen! Zijn hele familie woont hier in het dorp of er vlakbij, dus dat is makkelijk!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
 

Home & Lifestyle
Van manlief kreeg ik een prachtige bos bloemen…en deze mooie roos heb ik er even uitgelicht!

Home & Lifestyle
Van mijn schoonzus en mijn nichtje kregen we dit lieve, schattige boeketje…de witte roosjes zitten er zo mooi tussen!

Home & Lifestyle

Ook oma bracht bloemen mee…een groot boeket pioenrozen, ik ben benieuwd hoe mooi dat is als alle knoppen uitgekomen zijn!

Home & Lifestyle

En ook al woont mijn familie ver weg…mijn zus stuurde ons dit lieve kaartje! Wat een verwennerij hè…ik ben er heel erg blij mee hoor!

Een dag eerder had ik trouwens zelf ook pioenrozen gekocht! Terwijl ik de bloemen aan het fotograferen was, kwam mijn jongste dochter terug van school.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Ik hoorde haar roepen “Ohhhh…..mam…..beesies”!!! En daar kwam ze aan….”Ohh mam, mag ik die in de bloemen zetten…en mag ik daar een foto van maken en zet je die dan op je blog?”  Nou, daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, nu we langzamerhand in WK stemming beginnen te komen!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Dus als eerste foto een creatie van mijn dochter en daaronder een close-upje die ik zelf nog even heb toegevoegd. Vanmiddag gaat het echt beginnen…

Home & Lifestyle 
Het Wilhelmus heb ik de afgelopen dagen trouwens al regelmatig gehoord!  Ik heb een paar vlaggetjes van de Action meegenomen, waar een ingebouwd muziekje in zit met ons volkslied...en dat is leuk speelgoed…ha ha…als ik nu de melodie niet ken, wordt het nooit meer wat met mij! De tekst van het Wilhelmus rolt uit de blauwe pen, mijn  voetbalpool kan ik in de witte pen bijhouden en het wedstrijdschema staat in de rode pen (ook Action)!!

Nu maar hopen dat onze mannen in Zuid-Afrika het super goed gaan doen!

Veel plezier vanmiddag!!

(...denk aan de bloeddruk )

47 opmerkingen:

atelier nanda zei

Hoi Ingrid, het klinkt afgezaagd maar wat een prachtige foto's weer. Heb jij een cursus fotograferen gevolgd? Prachtig die bloemen. Vooral die beesies, bij ons ligt het huis vol met beesies. Onze hond vindt ze geweldig die sleept ze overal naar toe. Echt een voetbalfan.
Spannend vanmiddag!
groetjes,
Nanda

Anoniem zei

Wat heerlijk om zo verwent te worden op je trouwdag. Prachtige die bloemen. Ik ben het helemaal met Nanda eens..wat mooi op de foto gezet, vooral die zwart wit met één roze roos..wat een prachtfoto.
Al ben ik geen voetbalfan, vanmiddag toch met de kids voor de tv..en idd hopen dat ze het goed gaan doen.
Fijne dag. Lieve groetjes Tilly.

Passione Helena zei

Goedemorgen...!

Oooh heerlijk om mijn dag te beginnen met het bekijken van jouw'n mooie foto's!
Prachtig, wat een bloemenpracht!

Zo lief en zacht allemaal. En dat beessie, och daar kan je toch ook geen nee tegen zeggen. Ze heeft talent! Van wie zou ze dat hebben?
Met een paar jaar begint ze zelf een blog, let maar op;-)

Fijne oranje dag! Spannend hé...

Veel plezier met het kijken!

Lieve groetjes, Helena

Carla zei

Jullie zijn lekker verwend met al die bloemen...heerlijk bloemen in huis!!!
Met dat oranje gedoe heb ik niks hoor....maar ik hoop wel van harte dat ze nu een keer winnen!!
Het zou toch weer sneu zijn voor al die mensen die de boel oranje versierd hebben, dat ze het allemaal weer weg moeten halen.

fijne dag en veel pelzier dan maar vanmiddag!!

lieve groetjes Carla.

Pierelantijntjes zei

Dag lieve Ingrid,
Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Wat een prachtige trouwfoto heb je geplaatst zeg.
En zulke mooie bloemen gehad, gezellig hoor dat de familie van je man even langskwam. De bloemen staan schitterend op de foto. Ja ook ik vraag me af of je een cursus hebt gevolgd.
Ik deed vanmorgen het rolgordijn bij de vooreur omhoog, had mijn man daar een oranje krans opgehangen (ik dacht dat ie goed verstopt was), maar hij had hem toch gevonden. Veel plezier met het kijken naar de wedstrijd. jij hebt in iedergeval leuke voetbal spulletjes ingekocht, daar kan het niet aan liggen. Ben zeer benieuwd hoe Nederland het gaat doen.
Liefs van Ester

Claudia Leertouwer zei

Meid wat ben je verwend!!!

Je hebt er werkelijk wederom schitterende foto's van gemaakt, ik zal regelmatig nog even terugkomen om ze te bekijken, zo mooi...

Ook hier moeten we er vanmiddag aan geloven. Op school hebben ze een 40 minuten rooster en de laatste uren vervallen. Om 13.30 uur zit hier mijn dochter met haar vriendinnen ons elftal aan te moedigen. Zometeen maar even op de versiertoer.

Geniet ervan!

Liefs Claudia

Bonjade zei

Oh jij hebt ook al last van beessiesss in je huis....brrr......
Wat ben je heerlijk verwend zeg, je zit echt in de bloemetjes vandaag....geniet ze en fijne wedstrijd....

Room Seventeen zei

Haha, denk aan de bloeddruk, ik ga vanmiddag naar de groothandel, dat zorgt doorgaans voor meer opwinding dan een voetablwedstrijd :-) Het zal er wel lekker rustig zijn nu iedereen voor de buis kruipt. Mooie boeketten en foto's!
Groetjes Hennie

Yvonne zei

Wauw wat heb je de bloemen die je hebt gekregen mooi vereeuwigd Ingrid, Prachtig !!!
als ik het zo lees heb je een heerlijke dag gehad !!
vind die foto met die beesies nog wel blog verantwoord hoor hihi
hier liggen die dingen ook overal, en ook de hands poppetjes (dekamarkt) en van de supercoop die oranje buddies) om gek van te worden haha
Verder hier geen voetbalgekken in huis, we hebben er geen van alle wat mee, alleen de oudste vind het wel leuk dat ze op school samen gaan kijken :-)
Veel plezier met je Wilhelmus gebeuren haha
groetjes Yvon

Rumour has it zei

Met vertraging mijn beste wensen voor jullie trouwdag! Ook al doen we er zelf ook niet veel aan, toch vind ik het mooi als de dag opgefleurd wordt met prachtige boeketjes zoals hier bij jou :)
Maar liever geen voetbal voor mij, tenzij mijn man af en toe eens wil checken waar het Franse Equipe nu precies staat in de ranking.
Beste groetjes, Marjolijn

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, jouw trouwdag is toch heel feestelijk geworden met al die schitterende boeketten :-)

It's me zei

Prachtig prachtig !! al je bloemen...............mooie foto's weer..........en wat schattig dat beesie erin !!! veel kijkplezier vanmiddag ik ga opschieten ...moet zo naar de mondhygieniste.......bah !! en het huis even gauw poetsen ....en dan.........ik hou helemaal niet van voetbal...en ben alleen................dus denk dat ik maar naar mijn moeder ga..................liefs fijne dag/week Ria

kienkele zei

Hai Ingrid, wat een mooie post weer, en wat ben je verwend met al die prachtige bloemen. Fijn dat jullie een gezellige dag hadden. Jij ook heel veel plezier vanmiddag, en het is inderdaad oppassen met de bloeddruk (ik slik er vijf tabletten per dag voor)! Ik zit hier alleen helaas, want manlief is gewoon aan het werk (had eigenlijk verwacht dat ie er een thuiswerkdagje van zou maken, maar nee dus, de plicht riep). Lieve groetjes, Tineke

di bianco e d'azzurro zei

Dear Ingrid, faboulose flowers, I love peonies but my plant haven't blommeed too!!!!
This evening play my Italy, here there is a ferment for the waiting!!!!
I hope to win!!!!
Heve a nice day, more kisses and hugs, Annamaria

G-STYLE zei

hahaha , jij aan de beessies , we ontkomen er niet aan hè .....
Mooie foto's ook van de gekregen bloemen , jullie zijn verwend zie ik al wel .
Wij doen ook nooit heel veel aan onze trouwdag , lekker etentje als gezin zijnde wel maar verder zoals jullie ,schoonfamilie woont ook in het dorp en komt even een bloemetje brengen .

Nou , jij ook veel plezier met voetbal kijken en m'n bloeddruk loopt niet zo gauw op hoor en dan nog eerder als ik iets moois brocants zie waar ik al lang naar zoek dan met voetbal.......
lieve groet Gea

Emmy zei

Nou jij bent er klaar voor hoor veel plezier vanmiddag als je gaat kijken. En als het even niet zo spannend is kun je heerlijk naar je prachtige bloemen kijken die gezellig in huis staan. Groeten Emmy

Petra zei

Het is al prachtig weer, en ik loop al te genieten, maar jouw foto`s en je verhaal van je dochter en haar beessies.. geweldig! Je tovert een glimlach op mijn gezicht (want ik zie dat dan zo weer voor mij hé!)
Fijn dat je zo genoten hebt en verwend bent door familie. Geniet ervan!

Enne.. veel plezier vanmiddag :-)! OLE OLE OLE OLEEEEEEEÉ!!

Groetjes van Petra

Karin zei

Haha, die vlag heb ik hier in huis ook. En zoonlief heeft ontdekt dat wanneer hij de stok in z'n fuvuzela (schrijf je dat zo) stopt, dat hij dan nog veeeeeel harder klinkt, leuk!
Prachtig je pioenrozen, met of zonder beesies :)

Margot zei

De slingers liggen nog ingepakt in de keuken bij ons, want na al het feestgeweld bij ons, wilde ik mijn huis eigenlijk even themavrij houden.
Maar ik zal er denk ik ook aan moeten geloven, en dan is het ook weer leuk.
Moet straks nog bloemen halen en zit te twijfelen tussen pioentjes of oranje dingen....
Pioenen met oranje dingen kan dus ook ,aan jouw prachtige foto's te zien.
Dank je voor weer wat inspiratie.

Groetjes Margot

Barnyard Country Gifts zei

Hallo Ingrid, wij zijn ook klaar voor oranje. Wij hebben het weer vol liggen met gogo's en oranje bloemen en slingers enzo. Kids gaan vanmiddag de wedstrijd op schoolkijken.
Lieve groet, Annemieke

MODERN COUNTRY zei

Goede maandag Ingrid !

Ik hoop dat je een geweldig weekend had! Hier Het regende het in emmers en emmers, maar vandaag ziet er een beetje helderder uit. Ik zie wat zon, en dat maakt goed humeur:)

Ik wil je bedanken voor alle mooie woorden die je achter laat, je maakt me erg blij! Altijd.
Ja, ik heb ook de neiging om die op de top van mijn lijst het eerste te bezoeken, en als ik moe ben en zonder energie ben slaat alleen maar een paar. Dus ik begrijp je! Het vereist enige tijd en energie om allemaal te kunnen beantwoorden.

Dus zou ik niet vergeten om je en je man te feliciteren met de trouwdag! Leuk dat jullie bezocht werden door familie. Ik moet zeggen dat je man was heel lief, dat gaf je prachtige bloemen. Ja, wij vrouwen kunnen nooit genoeg van krijgen! En je hebt zulke mooie foto's van ze ook gemaakt. Ja, ik denk dat je altijd mooie foto's maken, en vooral van de vogeltjes! We hebben ook veel vogels rond het huis, het is leuk om wakker te worden door het vogelgezang in de ochtend. Er zijn zelfs een paar vogels de nesten hebben gemaakt onder het hoofde van ons dak, en nu probeert de kleine vogels te vliegen uit het nest. Afgelopen week vonden we helaas een kleine jeugd die was gevallen en zijn nek gebroken. Wij gaven het aan de katten ..


Je moet een hele mooie dag hebben Ingrid, Ik hoop dat het weer goed blijft!

Lieve groet,
Aina

alma zei

Hoi Ingrid,

Wat een mooie foto's van al die prachtige bloemen. Je bent lekker verwend.
Ik zit hier al met een oranje pruik op want we gaan met de hele school de WK kijken. Jippie...hmmm!

Leuk die vlaggetjes maar je begrijpt dat de hele Action al geplunderd was!!

Groetjes
Alma

Jootje zei

jij ook een leuke middag, ingrid! en wat ben jij verwend met bloemen! groetjes van jootje.

lia zei

Ja Ingid, het feest gaat bijna beginnen. Maar ik ben alleen thuis en zet de tv natuurlijk wel aan, maar is toch anders dan dat je met een heel stel zit te kijken hoor.
Maar ze gaan gewoon winnen.....

fijne dag, en mooi al die bloemen.
lieve groet Lia

kralenqueen zei

Eerst nog van harte met je trouwdag. Had ik nog niet gedaan. EN hopelijk heb je een leuke dag gehad.
Mooie bloemen heb je gekregen en op de foto gezet ! Toch altijd lief als je familie je een kaartje stuurt dat ze aan je trouwdag denken.
Bloeddruk gaat prima hier ,heb ondertussen de tv aan .Eerste helft in de auto meegekregen en nu dus live op tv. is toch altijd leuker om te volgen.En natuurlijk hopelijk op de winst !

Groetje Rianne

Nancy Dooren ~ Nans zei

Hi Ingrid! Wat een prachtige bloemen heb je staan! Enne, ik zie dat je beessies hebt in huis. Ze zijn ook hier aangekomen en hebben een plekje gevonden in de erker tussen de engelen.

Hugs Nans

Anoniem zei

Ow wat ben je verwend,prachtige bloemen allemaal,haha de beesies in de pioenen,nou ik ga lekker verder met tuinieren,want voetbal kan mij gestolen worden haha,ik hoor het toch wel als ze scoren,want dat gilt de hele buurt,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

Hannekie(Sisterly) zei

de fotos zijn weer prachtig zeg...eneeee 2-0...goed he
gr hannie

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Ik zie het al, jullie zijn er helemaal klaar voor! Na de geweldige start van vanmiddag wordt het alleen nog maar leuker! Ook bij ons hangt het vol met beestjes. Mijn jongste dochter heeft ze langs de tv geplakt. Het ziet er echt verschrikkelijk uit, maar ben al lang blij dat niet het hele huis is versierd én het van tijdelijke aard is :-)!

Wat zijn jullie mooi in de bloemetjes gezet. Prachtige boeketten heb je staan. Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie dag!

Ik wens je een gezellige avond!

Lieve groet, Madelief

Mayflower zei

Ohhh.....wat ben je heerlijk in de bloemetjes gezet Ingrid en wat een prachtige boeketten. De mooie roos die je er zo prachtig heb uitgelicht en het prachtige boeketje van hortensia met kleine roosjes.
Wat heeft je dochter een prachtige foto gemaakt van de kamPioenen met dat eigenwijze beesie hihi,
De bloeddruk steeg hier vanmiddag behoorlijk hoor, ik ben altijd behoorlijk zenuwachtig. Gelukkig was mijn man eerder met z'n werk gestopt en konden we samen de wedstrijd kijken, toch leuker.
Nog even wat posten bekijken en dan ga ik weer zitten voör Italië.
Fijne week en een lieve groet, Mea

love lives in the kitchen zei

beautiful flower conpositions and beautiful pictures! ypur peonies are about to blossom! what a lovely perspective :)
have a sweet day,
justyna

Michaja zei

Oh wat zal jouw huis er mooi en fleurig uit zien met al deze prachtige bossen bloemen!! Die roos zo mooi, echt een beauty!
En die beessie haha LOL. Nou het heeft in ieder geval geholpen of niet dan?
Groetjes Michaja

Stina zei

Wat zag het er weer mooi uit, gezellig die bloemen.
Dat oranje beessie, leuk hoor.

Heb vandaag de hele dag gewerkt, dus was blij dat ik even kon zitten toen ik thuis kwam.

Fijne week, gr Stina

All Seasons zei

Ik kom je alsnog even feliciteren, Ingrid via deze post. Jullie hebben vast een heerlijk dag gehad en goed in de bloemetjes gezet, erg mooi en je kan daar zo van genieten.
Het oranje feest is hier vandaag ook in volle gang geweest op school, een en al oranje :) ja wij hier in ons Nederland zijn de echt supporters ;)
Geniet van je mooie bloemen
Fijne week
Lieve groet,
Patricia

Nieneke zei

Wat een commercie hè rond de voetbal...En wij....wij trappen er maar weer in...
Zal het geholpen hebben???
Voor de Action is het WK in ieder geval 1 groot succes!

basiclabelSweden zei

Hier nog een late felicitatie, maar niet minder hoor :) Wat ben je heerlijk verwend zeg, prachtige pioenrozen met super leuke beesies hahahah...


En gelukkig heeft Nederland gewonnen, komt door de zo trouwe supporters denk ik ;)

lieve groet

Ellen zei

Hoi Ingrid,

Wat zijn jullie in de bloemen gezet zeg, PRACHTIG ALLEMAAL. En uhhhh dat BEESIE hoort er gewoon bij hè;-) we hebben er hier ook al meer dan een elftal.

Veel succes met de komende voetbalwedstrijden!!!

Groetjes en een fijne dag,
Ellenxxx

Les Cotrions zei

I'm happy you had a nice anniversary time Ingrid! How many wonderful flowers you received!!! What's better than a house filled with these beauties!!! I saw you won yesterday! Lucky you...we only had 1-1! But this is only the beginning!
A nice day to you!
Vale

Danielle zei

Hai Ing
Wat een mooie bloemen heb je gehad en uiteraard nog van harte gefeliciteerd.
Ziet er schitterend uit!
Staan heel mooi in die wite melkkannen, ik kan ze maar niet vinden. Ik heb zelf alles koloniaal en ben beetje aangestoken door jullie allemaal met die witte accessoires.

liefs danielle

little sweet things zei

Super mooie bossen allemaal, jullie zijn heerlijk verwend.
Gek word ik van al die beessies, ik vind ze overal, mijn dochter heeft ook die grote en die pluist enorm, de hele kamer ligt er vol mee.
Maar goed mijn hele woonkamer is zo wel in wk stemming.
Liefs Sas

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid, your photos are so wonderful! I like them all!
Have a nice evening,
Yvonne

Helena, The Swenglish Home zei

STUNNING flower photos!!!

Regards, Helena, The Swenglish Home

Willy zei

Prachtige boeketten heb je gekregen en die oranje beesies misstaan niet ;) Je ontkomt er gewoon niet aan om iets oranjes in huis te hebben.
Je hebt je goed voorbereid op de wedstrijden. Met al die support moet het ze toch lukken.
Groetjes

Anoniem zei

Hoi Ingrid, mijn felicitaties alsnog voor jullie trouwdag xxx
De pioenen drogen echt heel erg makkelijk in, je moet er alleen opletten dat je niet wacht tot ze al afvallen, ze moeten nog een beetje stevig in elkaar zitten. Ooit heb ik ze gebruikt in een krans en die heeft hier zeker drie jaar gehangen, je kan er zo dus nog heel lang plezier van hebben.
Wat heb je prachtige bloemen gekregen én er mooie foto's van gemaakt,
liefs, Sonja

Bizzy @ home zei

Wat heerlijk om zo verwend te worden, bloemen doen zoveel. Je hebt ze prachtig gefotografeerd. En de beesies, hier duiken ze ook overal op....en dat mag. Maar daar houd ik het ook bij...beesies.
Bedankt voor je lieve reacties op de gedichtjes. Ik bloos er van, hihi.
Liefs, Renny

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Wat een leuke post! een bloemenzee heb je staan, prachtig! En wat leuk dat je dochter ook een foto heeft gemaakt, ze heeft er talent voor en dat heeft ze dan weer niet van een vreemde ;-))
Groetjes Hilde

Pas de deux zei

Mooie foto's heb je gemaakt. Echte kunst. Het is nu zo genieten van al die mooie bloemen en tere kleuren. Het voorjaar op zijn best. Dag, Lilian