donderdag 1 oktober 2009

Fleurig.....

Om de komende maanden de tuin er mooi bij te laten staan, ben ik afgelopen weekend naar een kwekerij geweest, waar prachtige violen werden verkocht. Lekker voor de winter....toch nog wat kleur in de tuin!Ik werd op de kwekerij geattendeerd door een stukje in een streekkrant: de kwekerij verkocht 136 verschillenden kleuren violen! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het er niet terug zag, maar het was wel heel erg mooi om hele lange "velden" vol met violen te zien staan.


Ik geloof dat ik voorkeur heb voor wit, lila, blauw en paars....hi hi...al zie je op de collage hier onder op een foto ook violen in geel / oranje....maar die heb ik op de foto gezet, omdat dat paarse viooltje er zo grappig in zijn eentje tussen stond...


Natuurlijk heb ik een kistje met violen meegenomen...


...een andere keer zal ik laten zien wat ik er mee gedaan heb!!

12 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Ingrid, prachtig al die viooltjes. Ik heb er laatst de bakken ook mee gevuld, staat weer fleurig. Ben benieuwd naar waar je ze planten gaat.
Fijne dag.
Groetjes Mea

G-style zei

hallo,
wat een lekker fleurige post . Ik stond laatst ook al te aarzelen bij de violen maar niet mee genomen , nu denk ik , had ik het toch maar gedaan . Nou ja , kan altijd nog even wat kopen natuurlijk.
Ben benieuwd naar de volgen de foto's
groetjes Gea

lia zei

Dat zouden ook mijn kleuren zijn.
En viooltjes blijven heerlijk lang staan.

Geniet ervan, groetjes Lia

Bellavien zei

Wat een heerlijke kleuren, nu ik het zo bij jou zie denk ik, die viooltjes zie je niet veel zal er morgen eens op letten.

Dank je voor het meegenieten.

huisjeaandekust zei

Prachtig! Grappig dat ik vandaag ook gevallen ben voor paars, maar dan in de vorm van Herfstasters..
Paars springt er zo fel en vrolijk uit, nietwaar?

Geniet van je mooie violen en ik kan niet wachten tot de foto's van Het resultaat..

Groetjes, Susanne

Bonjade zei

Wist nooit dat ze in zoveel kleuren waren....
Mooi zeg je collages.
Je hebt er vast iets heel moois mee gedaan.
Ben benieuwd.
Fijne avond

All Seasons zei

Wat hebben deze viooltjes prachtige mooie kleuren, zo leuk en gezellig samen de winter door. Jouw tuintje ziet er straks spik en span uit en kan je daar heerlijk binnen van genieten.

♥ Patricia

Les Cotrions zei

Ciao! Thank you for your nice comment and for being a follower of my blog! Also my English isn't very good but what's important is to understand! You've such a nice blog and I love your pansies! Faboulous garden you have!
Nice to meet you!
Till next time!
Vale

Antonia zei

Hallo Ingrid,
laat ik nou net precies dezelfde kleuren viooltjes gekocht hebben. Ben eigenlijk van plan om eerst weer een stukje over het interieur te posten. Anders gaat het alleen maar over de tuin. Waar ik overigens met veel plezier in bezig ben de laatste tijd. Ik ben benieuwd naar meer foto's van je viooltjes.
Groetjes Anja

faire un songe zei

Ziet er gezellig uit... Ben benieuwd hoe het eruit ziet als je alles een plekje heb gegeven..
Fijn weekend

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Leuk al die viooltjes! Ik hou zelf ook van wit, blauw en lila. Bij mij zijn de geraniums nog heel mooi dus voorlopig nog geen viooltjes voor op balkon.... Een heel fijn weekend! groetjes van Madelief

theeleuten zei

Leuk violen, ik ga ze ook morgen halen...en wat voor kleur zou ik doen?wit of paars....ik zie het wel....
Zo gezellig violen....

Gezellig weekend!Evelien