donderdag 8 oktober 2009

De hal

In het voorjaar hebben we de hal aangepakt. Er lag zeil op de vloer en daar stoorde ik me al een hele tijd aan…..ik vond het niet mooi en aangezien het niet gelijmd was, kwam elke keer bij het stofzuigen de hele boel mee omhoog. Ook wilde ik graag een nieuwe kapstok. Met het resultaat ben ik erg blij, als ik er door loop, geniet ik er nog elke keer van.

IMG_1795

Ik vind de donkere plavuizen in de hal erg mooi!


IMG_1352 
Deze mand is handig voor het (tijdelijk) opbergen van oud papier en voor sjaals en handschoenen….!

IMG_1351

Met twee dochters is een spiegel ook wel heel gewenst….nog even voordat je naar school gaat, kijken of je haar wel goed zit!

IMG_1347
Deze mand kreeg ik van mijn jongste dochter zo maar een keer spontaan cadeau….ze wilde het perse van haar eigen zakgeld voor me kopen. Lief hè!! Met een paar mooie flessen er in is het een aanwinst voor de hal!

IMG_1348
Dit rekje kreeg ik een keer voor mijn verjaardag van mijn vriendin Sandra. Ik heb paperclips verbogen, waardoor ik het sleutelrekje mooi kon ophangen aan de radiator!

IMG_1349

Ik wens je een fijne dag toe!!

12 opmerkingen:

faire un songe zei

Je hal is mooi geworden. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent..
Geniet ervan, fijn weekend

Irma zei

Heej Ingrid,

Wauw mooi!!!! ik ben dol op een mooie entree.
De eerste gezelligheidsprikkel ( mmm?? nieuw woord ???) is dan al voelbaar.
Je vloer is prachtig je spullen heel mooi en je spiegel heeeeeel goed over nagedacht ( ik heb zelf ook een tienerdochter dus weet dat het zeer gewaardeerd word.

Fijne dag en bedankt voor de mooie plaatjes, Irma.

Weerspiegeling zei

Goedemorgen Ingrid,
wat is je hal prachtig geworden!! Die mand vind ik echt supergaaf, zoéén wil ik er ook wel. Lekker alle losse troep uit het zicht.
En wat een spontaan, lief cadeau van je dochter.
Zo is het extra fijn thuis komen!
Fijne herfst gewenst.
Groetjes, Anita

Antonia zei

Goedemorgen Ingrid,
wat een mooie hal heb je met al die rieten accessoires. Lief van je jongste dochter om zo'n mand voor je te kopen van haar eigen geld. Ik ken het gevoel! Enne....mooie kapstok, maar geen enkele jas????
Groetjes Anja

lia zei

Je gang ziet er erg leuk uit. Die zwarte tegels doen het ook goed. Ik kan geloven dat je er steeds weer van geniet. Dat heb ik ook altijd.
Lief van je dochter ook om je dit leuke kado te geven.

groetjes Lia

theeleuten zei

Mooi geworden ,helemaal mijn kleuren.....
En wat lief van je dochter zeg!!!
lekker genieten van je nieuwe gang!!


Groetjes Evelien

G-style zei

Prachtige hal met die mooie rieten voorwerpen als warme tinten er tussen . Ik vind je vloer ook prachtig trouwens !
groetjes Gea

love lives in the kitchen zei

hello! your blog is lovely... i would like to understand what you are writing here...
i'm your new follower :)
have a great day!
justyna

Corine zei

Ziet er prachtig uit! Maarre.. hebben jullie geen jassen of schoenen in de hal? Groeten, Corine(THUIS)

Home and Lifestyle zei

Oké, Anja en Corine hebben gelijk...er hing op de foto eerst geen jas aan de kapstok (mijn jasje lag in de auto en van mijn dochter hing er alleen een knalroze vest, dat vond ik niet landelijk genoeg hi hi)! Nu hangt mijn jasje er wel en is de kapstok een echte kapstok! En de schoenen staan er wel, maar die zet ik echt niet op mijn blog!!

Anoniem zei

Zo dat is wel heel fijn binnen komen,wat mooi zeg,je spulletjes zijn prachtig,vind de mand ook errug mooi,helemaal fijn dat wanneer je stofzuigt,de vloer gewoon blijft liggen,ja je hal is super,fijn weekend,groetjes Joke.

Antonia zei

Hallo Ingrid,
mijn opmerking was niet vervelend bedoeld hoor. Onze kapstok puilt helemaal uit van de jassen, spijkerjacks, bodywarmers etc. Dat je je schoenen niet op je blog zet snap ik helemaal :-) Het is nu wel een echte kapstok!
Ikzelf spaar al jarenlang serviesgoed van Regout. Het valt echter niet mee om onbeschadigde delen te vinden. Daarom ben ik altijd zo blij met iets nieuws.
Hele fijne zondag gewenst, groetjes Anja