donderdag 24 september 2009

Nog even genieten in de tuin...

Nu het zonnetje deze dagen goed schijnt, neem ik het er nog lekker van als ik even de tijd heb om er bij te gaan zitten! Op de foto kijk je door de tuinpoort de achtertuin in....ik heb even een stoel op een zonnig plekje gezet! We wonen in een normale hoekwoning, maar het bijzondere aan het huis is dat we de achtertuin aan het water hebben.


We wonen hier al jaren, maar het water gaat nooit vervelen. In het voorjaar en de zomer zien we regelmatig moeder eend met kroost langskomen, de waterhoentjes blijven grappig en we verbazen ons nog steeds over de grote vissen die in het water zwemmen.

Achter in de tuin hebben we twee terrassen....meestal zitten we op het hoge vlonderterras (zie foto). Voor aan de rechterkant van het hekwerk zit een poortje, die je kunt openen om naar het vlonderterras onder aan het water te komen....daar zal ik een andere keer wel wat van laten zien!!

7 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat een prachtig tuin heb je en ooohhh aan het water nog wel, mijn grootste wens. Het is nu zeker heerlijk om buiten te zijn, ik heb vanmiddag ook lekker even van de zon genoten.
Ik heb in ieder geval genoten van de wandeling door je tuin en ben benieuwd naar meer.
Fijne avond.
Groetjes Mea

theeleuten zei

Oh wat heerlijk zo aan het water, dat is echt genieten.En ja het blijft maar mooi weer...heerlijk!
Groetjes Evelien

lia zei

Nou, zo'n gewone hoekwoning is het dus niet.
Ziet er leuk uit.

groetjes Lia

Anoniem zei

Via de blog-helpdesk waar ik aan meewerk,kwam ik op je blog,ik heb ook een woonblog,dus dacht,ga even een kijkje nemen,wat heb je een prachtige tuin,heerlijk de vlonder bij het water,ik hou van water,ben aan de plassen opgegroeid,ik heb me aangemeld bij je volgers en ik plaats je link op mijn blog,denk wel dat,dat oke is,anders hoor ik het wel,ik ga even verder kijken op je blog,groetjes Joke.

Corine zei

Ik zag je al een tijdje langs komen, en nu ben ik ook eens bij jou. Een heerlijke tuin, bij je 'gewone' hoekhuis! Ik blijf nu komen hoor..
Groeten, Corine(THUIS)

Antonia zei

Hoi Ingrid,
heerlijk zeg zo'n plekje aan het water. Lekker eendjes voeren in je eigen achtertuin! Dankjewel voor je compliment, het is mijn allereerste collage. Ben er gisteravond de hele avond mee bezig geweest om alle mogelijkheden uit te proberen. Leuk dat je al zoveel volgers hebt en een bezoekersteller.
Tot gauw, groetjes Anja.

Wondelgijn zei

Heerlijk, zo wonen aan het water! Kan me voorstellen dat het nooit verveelt!