woensdag 16 september 2009

Pompoen

Al krijgen we nog een paar mooie zonnige dagen, ik ga de tuin toch al een beetje in herfstsfeer brengen. De Franse vaas had ik enkele weken terug gekocht...... en met een krans en een mooie pompoen.......is dit het eindresultaat!!

5 opmerkingen:

Antonia zei

Hallo Ingrid,
wat een prachtige vaas heb je gekocht. Een mooie combinatie met de krans en pompoen. Ben zelf ook in de tuin bezig geweest. Een beetje opruimen en de potten weer opnieuw vullen. Wat leuk, je post over het boek. Als bibliothecaresse spreekt me dat wel aan natuurlijk. Ik heb me inmiddels ook als volger bij je aangemeld. Super trouwens om een foto van mij op jouw pagina te zien staan. Tot ziens!

Simple pleasure zei

Welkom in blogland, het ziet er hier al super uit. Heel erg leuk die vaas met krans en pompoen een mooi idee voor in de tuin.
Groetjes Jo

lia zei

Hallo Ingrid,
Welkom in blogland en leuk dat je mijn volger wilt zijn. Je hebt wel de stijl die mij aanspreekt en ga je dan ook volgen. Grappig detail, Heb ook zo'n franse vaas en wilde daar ook iets met een pompoen doen. En vandaag stond ik met dat boek van Sarah in de hand. Maar heb er nog een liggen, dus lees die eerst maar uit. Dus het is wel een aanrader.
Nou het ziet er allemaal erg leuk en gezellig uit.

Tot later.

groetjes Lia

theeleuten zei

Elk jaar weer mooi die pompoenen en dan met zo'n mooie vaas...genieten!!
Je hebt trouwens een leuk blog ik ga je volgen hoor!

Gezellig weekend Evelien

Anoniem zei

Mooie vaas,ik heb erook 1,een roestige,maar wil de vaas wit gaan maken,maarre die van jou ziet eral heel stijlvol uit door de krans en de pompoen,hier kan ik echt van genieten,groetjes Joke.