zaterdag 26 september 2009

Landelijk verlangen

Vanmorgen was ik in B.emmel (Gld.), waar ik op zoek ging naar de woonwinkel "Landelijk Verlangen". Wat een leuke winkel!! De winkel is een half jaar geleden gestart en verkoopt bekende merken. Sinds ik met mijn blog begonnen ben, maakt mijn fototoestel overuren en ook in "Landelijk Verlangen" heb ik een paar mooie foto's (met toestemming) gemaakt. Ik ben best een beetje trots op het resultaat!


Een impressie.....


....van een mooie winkel......waar je heel goed terecht kunt voor meer sfeer in huis...!

8 opmerkingen:

Antonia zei

Hallo Ingrid,
wat een sfeervolle winkel heb je bezocht! Mooie foto's ook, moest wel lachen om je opmerking over je fotogedrag. Heb je nog iets leuks gekocht?
Groetjes Anja

Anoniem zei

Hoi Ingrid wat een gave woonwinkel en wat nog leuker is,mijn vriend heeft daar heel lang gewoond,zijn ouders zijn inmiddels verhuisd naar Nijmegen,maar een goeie tip,want soms komen we er nog wel is,groetjes en een fijne zondag,Joke.

lia zei

Dat is niet ver bij mij vandaan, dus zal het eens onthouden. Ziet er leuk uit.

groetjes Lia

Meertje zei

Prachtige Foto´s!
Groetjes Miriam

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat jammer dat ik niet bij jou in de buurt woon. Lijkt mij leuk om in het winkeltje een kijkje te nemen! Ook erg aardig dat je zomaar foto's mocht maken. Een fijne zondag!

groetjes, Madelief

faire un songe zei

Hallo Ingrid.. ziet er leuk uit..ga ik onthouden.

Weerspiegeling zei

Hoi Ingrid, zoals je ook op de foto's op m'n blog kunt zien, is er zeker veel meer dan alleen maar 'modern spul' op de woonbeurs, anders ging ik er ook niet (bijna) ieder jaar naar toe!! Er zijn vier hallen met elk een eigen thema/sfeer: Home, Style, Outside en Design. Vooral de HOME is erg leuk!! Dus ik zou er zeker een keer naartoe gaan. Groetjes, Anita

Mayflower zei

Hoi Ingrid, het ziet er prachtig uit, ik hou heel erg van dit soort winkels. Je heb er mooie collages van gemaakt. Ben benieuwd of je er ook wat leuks heb gekocht?

Fijne zondag en groetjes, Mea