zaterdag 19 september 2009

Asters


Op de vakantieperiode na heb ik eigenlijk altijd wel bloemen in huis. Het hoeft niet altijd een boeket te zijn, van een mooie hortensia met roze of blauwe bloemen of een witte of roze orchidee word ik ook blij!


Dit keer had ik een mooie bos asters gehaald. Het waren volle takken dus ik kon er naast een normale vaas ook nog een klein vaasje mee vullen.


En toen ik tussen het bladafval ook nog een paar losse kleine takjes vond, kwam er een nóg kleiner "vaasje" tevoorschijn..... is het niet schattig?

5 opmerkingen:

lia zei

Ja, want je moet wel alles gebruiken hé. Maar dat staat leuk hoor. Bloemen maken het altijd gezellig net als kaarsen.

groetjes Lia

Antonia zei

Heerlijk bloemen in huis. En de seizoenen zorgen voor afwisseling. Hop is wel verkrijgbaar hoor bij de bloemist. Maar meestal moet je er wel even naar vragen.
Jij ook een fijn weekend gewenst!

Simple pleasure zei

Ja het staat erg leuk, ik houd wel van zo.n klein boeketje in een glas waxine lichtje of iets anders. Zo heb je op drie plekken bloemen om van te genieten uit één bos.
Groetjes Jo

Mayflower zei

Hoi Ingrid, altijd gezellig een bos bloemen, het fleurt alles op. Ze staan heel mooi bij je grijs en taupekleuren en je heb er mooie foto's van gemaakt èn het is 3 maal genieten, leuk die kleine vaasjes met een takje bloemen.
Fijne zondag.
Groetjes Mea

theeleuten zei

Ja gezellig die asters!
Die kleine vaasjes zijn ideaal,agelopen zomer had ik er steeds annebelle is, stond ook zo leuk!

Groetjes Evelien