vrijdag 11 april 2014

Stoere lamp…

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat we onze slaapkamer een metamorfose gaven. Nog altijd ben ik heel blij met het resultaat en ben ik er eigenlijk nog steeds niet helemaal aan gewend dat ik in zo’n mooie slaapkamer mag slapen.

Maar af was het nog niet, aangezien er al die maanden een peertje aan de wand heeft gehangen en ik maar niet kon slagen voor een mooie wandlamp. Ik wilde een stoer exemplaar, maar deze zijn of moeilijk te vinden of behoorlijk aan de prijs.

Home & Lifestyle

Om jullie geheugen op te frissen, heb ik meteen maar een aantal foto’s van de slaapkamer genomen.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

Mijn oog was al veel eerder op dit exemplaar (H*ouse D*octor) gevallen, maar het bedrag dat er voor werd gevraagd vond ik dus behoorlijk pittig, laat staan dat manlief voor de bijl zou gaan met zijn minder grote passie voor wonen ;-).

Dus toen ik dezelfde lamp veel goedkoper (maar nog best prijzig) op internet aantrof, sloeg ik na overleg met de thuisbasis toe. Inmiddels is op de betreffende site de prijs al weer flink bijgesteld, ik vermoed dat ik een beetje mazzel heb gehad.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

Het ophangen ging niet van een leien dakje. De gipsplaten muur is heel dun en er moest een constructie worden bedacht om de schroeven niet midden in de elektriciteitsdraden te laten uitkomen. Manlief kwam dus de bekende stressfactor tegen, deed er veel langer over dan gepland, maar ging - weliswaar chagrijnig - stug door. Bijkomend voordeel in zulke situaties is wel dat ik dan (ik kan er écht niets aan doen) nooit mijn lachen in kan houden en ook nog eens heel verliefd op hem word!

Toen de lamp hing, heb ik hem uiteraard een welgemeende schouderklop en een dikke zoen gegeven. Ik vind de lamp lekker stoer en het licht schijnt heel mooi weg op de muur tegenover ons bed. De slaapkamer is nu nog mooier dan ie al was.

Home & Lifestyle

Op het toilet hangt overigens ook nog een peer ;-). Dus weer op zoek, maar deze keer naar een goedkoper (en ook makkelijker op te hangen) exemplaar.

Ik wens jullie een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

P.S. Op mijn give away zijn heel veel leuke reacties binnengekomen, ook van een aantal stille volgers per mail. Mocht je de give away hebben gemist: tot volgende week vrijdag 18 april kun je reageren (klik). Die dag maak ik de winnares bekend.

66 opmerkingen:

Hann¥ zei

Je hebt een prachtige slaapkamer Ingrid waar deze stoere lamp perfect in past......
Je had nog geluk ook met de prijs hihi....vast verkeerd geprijst ;-)
Geniet van je mooie kamer, wat je al deed maar nu nog een beetje extra....

P.s een waterrat...ieghhhh is die niet net zo groot als een kat?
Las je reactie op mijn post en zag het gelijk voor mij.....ik zou me helemaal rot schrikken....

Zonnetje komt hier een beetje door....fijn weekend Ingrid met hopelijk de zon....

Liefs,Hanny

Unknown zei

Wat een mooie rustgevende slaapkamer hebben jullie en wat fijn dat je een stoere lamp hebt gevonden. Hij hangt er mooi en past helemaal in het plaatje!

Groetjes Anita

Anoniem zei

Wat een heerlijk verhaal, en.. zo herkenbaar ook ;) Maar, beslist de moeite waard dat je zo doorgezet hebt want deze lamp is echt prachtig! Om heel eerlijk te zijn wacht ik vaak met dit soort actie's totdat mijn man weg is voor zijn werk en dan vraag ik mijn zoon om te helpen, hihi! Fijne dag!

Bizzy @ home zei

De stress was het wel waard, want wat hangt de lamp daar mooi en wat is hij mooi! Prachtige slaapkamer, dat jij daar in mag slapen Ingrid!! Ik ben nu ook eindelijk met de slaapkamer begonnen. En wie weet zet ik het dan ook op mijn blog...
Fijn weekend,
Lieve groet,
Renny

crochetcookingandmore zei

Er leuk geschreven! En je slaapkamer is een plaatje! Heerlijk rustig zonder 'rommeltjes'.

Bauke zei

Met recht een stoere lamp en past erg mooi bij de rest van jullie slaapkamer. En hey, een mazzeltje hebben we af en toe allemaal recht op toch? ;-)

Groetjes Patricia

Landelijk at Home zei

De lamp is super stoer. Mooi hoor.
En een lamp is idd een duur stuk. Vind de staande lampen van Tierlantijn ook zo mooi maar ik kan daar geen 250 aan uitgeven hoor. :)
Je hebt een erg mooie slaapkamer. Leuk ook die pot met de mooie takken.

Groetjes Wilianne

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat een leuke lamp heb je gevonden zeg! Maar is het echt alweer een jaar geleden dat jullie de slaapkamer deden? Jeetje de tijd vliegt nog harder dan ik al dacht...
Fijn om nog eens te zien hoe mooi het ook alweer geworden was! En nu met deze lamp, de spreekwoordelijke kers op de taart, is het helemaal af.
Leuk hè, dat je huis nooit helemaal af is...nu weer op zoek naar DE lamp voor op het toilet... Ik moet er niet aan denken dat ik niets meer weet te doen of veranderen hier in huis... En ik verander echt niet vaak hoor.... Serieus niet!
Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
Lieve groet,
Mirjam

lien zei

Haha, waar zo'n lampje al niet goed voor is... het wakkert je verliefdheid aan :-)
Mooie slaapkamer!!

Els zei

Wat een mazzel dat je 'm goedkoper hebt kunnen krijgen! Echt een stoer prachtexemplaar en tijdloos.
Ik ben grote fan van House Doctor!! Ze hebben een geweldige collectie!

Fijn weekend
X Els

Unknown zei

Wat leuk voor je dat je je lamp op MP tegen kwam, soms kun je het echt treffen. De lamp is erg mooi, past helemaal in t plaatje van je slaapkamer :)

Groetjes en fijn weekend!
Diane

Corine(THUIS) zei

Haha super leuke lamp! Deze had ik eerst op het oog voor in de keuken, maar daar hangen er 4 dus dat werd me met die prijs echt te gortig ;-))
Jullie slaapkamer is een heerlijke oase van rust geworden Ingrid! Ah en Marcel z'n chagrijnige bui was na een dikke zoen vast snel over.. En.. hij heeft het 'm toch maar mooi geflikt ;-))

het moonhuis zei

Heb jij wel mazzel mee gehad dan , dat je de lamp goedkoper aantrof.
Hij is echt stoer hoor!
Daar kun je dan zo blij mee zijn hè?
Ik moet eigenlijk nooit lachen om mijn man als hij een klusje moet doen in huis, er is dan namelijk geen land mee te bezeilen hihi ;-)
Hij heeft er zo'n hekel aan, daarom doe ik zelf heel veel en dingen die ik niet zelf kan, doet mijn vader dan voor mij (als ik hem niet had, hij is zo handig, echt fijn)
Echt een prachtge slaapkamer, ik kan me de metamorfose nog herinneren en ik kan me voorstellen dat je er nog iedere dag van geniet!
Fijn weekend!!

Liefs Monica

Blomkje en Wenje zei

Superstoere lamp! Soms word geduld beloond :) Hij staat prachtig in je nog mooiere slaapkamer. Een heel fijn weekend gewenst!

Groetjes, Pietrik

Hanna zei

fina bilder
Ha en fin helg!
Hanna

Jeanette zei

Hoi Ingrid,

dat ziet er zoals altijd bij jou weer heel leuk en mooi uit.

Fijn weekend!

Gr.
Jeanette

Huiz&zo zei

Wat leuk dat je toch een lamp naar je zin hebt gevonden! ook bij mij ging het ophangen van de lampen in de keuken en hal niet vanzelf. In ons huis missen namelijk alle haakjes om een lamp op te hangen. Mijn vader is er lang mee bezig geweest, maar ik ben er erg blij mee (en ze blijven de komende jaren gewoon zo hangen ;-)

Fijne dag!

Unknown zei

Je lamp is een prachtige aanwinst maar wat moest ik lachen met je blogpost want dat overkomt mij nu ook altijd. Manlief schiet in de stress en ik krijg de slappe lach;) Haha, en dat helpt hun op zo een moment ook niet echt hè :)
Fijn weekend, liefs, Sonja

Marjon zei


Ja die mannen van ons hebben af en toe wat te verduren met van die "ik verander mijn huis graag" vrouwen...
Je lamp is echt super mooi en soms mag je een beetje geluk hebben. Je slaapkamer ziet prachtig uit en genieten jullie samen maar lekker hiervan....liefs Marjon

G-STYLE zei

Haha, dan moet ie dus vaker wat ophangen en liefst wat moeizaam. Dan blijven jullie eeuwig verliefd en verdiend hij vaak een zoen.

Maar je slaapkamer ziet er prachtig uit, lekker rustig en sfeervol, helemaal met die mooie en stoere lamp erbij !

Fijn weekend alvast ,
Lieve groet Gea

Alie zei

Gewoon geduld hebben. Hij staat prachtig op jullie mooie slaapkamer. Fijn weekend Ingrid!

eigen thuis zei

Je hebt een mooie stoere lamp gekocht Ingrid! Wat heb je toch een heerlijke slaapkamer. Jammer dat je er zelf zo vaak je ogen dicht hebt :-)En volgens mij zijn alle mannen hetzelfde, als het even niet zo lukt worden ze chagrijnig. Hier precies hetzelfde. Wel leuk dat jij er om kunt lachen en er zelfs verliefd van wordt... Fijn weekend.

Liefs Gonda

Judith zei

Een heel leuk verhaal, Ingrid! Zo herkenbaar. Met mijn smaak voor (woon) accessoires beland ik ook heel vaak bij de té dure spulletjes. Zo moet onze tuin nog worden opgeknapt en de tegels die ik leuk vind, zijn maar weer de duurste... Dus ik wacht ook op een mazzeltje ((-;

Stoere lamp trouwens. Mijn complimenten aan je man, ik zie zo dat het ophangen niet makkelijk was!

Anoniem zei

Soms is het een heel karwei om te vinden wat in je hoofd zit. Het is altijd mijn ervaring dat als je de tijd ervoor neemt en het geduld, dat het toch op een gegeven moment komt.
En zo is het jou ook gelukt. Je hebt een mooie lamp gekregen.
En ondanks de moeite van het ophangen zijn jullie gelukkig weer heel erg verliefd. Nou, als dat de uiteindelijke uitkomst is, dan komt de lamp voor het toilet ook wel goed.
Ik was trouwens verbaasd dat het al weer een jaar geleden is dat je de slaapkamer hebt opgeknapt. Wat gaat het snel!
Ik wens jullie een fijn weekend!

Liefs, Gerry

It's me zei

Wat een prachtige lamp...heel mooi hoor !! fijn weekend liefs Ria...x !

What's in a day zei

Wat een mooie, stoere lampjes zijn dit Ingrid, je moet er inderdaad maar tegenaan lopen.
Lampen zijn tegenwoordig aardig aan de prijs, dus een geluk dat je deze voor een iets aantrekkelijker bedrag voorbij zag komen.
Je slaapkamer ziet er nog steeds mooi uit...welterusten dan maar voor vanavond:)

Liefs, Eefie

Unknown zei

Ja, jullie slaapkamer is een plaatje en daar draagt deze lamp nog eens aan bij. Heel mooi! Ook de pot met takken en het boekje maakt het gezellig. Ik zou niet meteen mijn ogen sluiten in zo'n slaapkamer.
Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

Athomebymy zei

Jij hebt inderdaad een héél mooie slaapkamer gelijkt zelfs héél véél op de mijne en ik ben ook nog steeds blij met mijn slaapkamer ja echt zelfde stijl geeft zo dat warme maar toch strakke hotelletjes gevoel vind ik , de lamp is prachtig die mag er bij mij ook nog wel aan toegevoegd worden ...
(je lettertype is wel héél klein het is voor mij echt pieren om het te kunnen lezen)

Liefs Petra

Unknown zei

Het lampje past perfect in je mooie slaapkamer Ingrid.
Die mannen hebben wat met ons te stellen...hihi...
Fijn Weekend.

Groetjes,
Inge, my choice

Huize Kip Kakel zei

Helemaal goed, toch?
Verliefd worden op je eigen man..:-)

Prachtig mooi, je slaapkamer, je kastenwand, je details en natuurlijk je lamp...

Fijn weekend ♥

Anoniem zei

Hihi, ik zal nooit meer vragen om dit of dat 'even' op te hangen, er zit altijd wel wat tegen, volgens de 'mannen'. Maar als je ze dan goed prijst om hun oplossingsvermogen zijn ze weer blij. Ze hebben wat te stellen met ons...
Je lamp staat mooi in je heerlijk rustige slaapkamer. Hij zal zeker sfeerverhogend werken (net als bij het ophangen van de lamp, hihi).
Fijn weekend!
Liefs, Peetje

Tussen Wal en Schip zei

Wat zal jij heerlijk slapen daar! haha en ik zie het helemaal voor me.. die van mij doet ook altijd zo.. en inderdaad, dan begin ik met lachen wat de sfeer meestal niet ten goede komt, haha!

Je lamp is in ieder geval een plaatje! Prachtig.

Fijn weekend,

Lieve groet,
Alberta

Home is where the heart is zei

lamp past er perfect bij Ingrid. Jullie slaapkamer is een plaatje. Ik vind je kussens helemaal geweldig!!
Fijn weekend en succes met je zoektocht voor en badkamerlamp
lieve groet Brigitte

La Blomst-Living zei

Je geduld is dus wel beloond en nog met mazzel ook! De lamp past mooi in je slaapkamer en geeft een prachtig sfeertje. Deze lamp zal best snel wennen ;-)!
Lieve groet en een gezellig weekend, Linda

Unknown zei

Zojuist heb ik mij aangemeld als volger van je blog. Dit was ik al eerder van plan i.v.m. je give-away, maar toen lukte het niet en bleef ik dus een anonieme volger. Zelf ben ik ook altijd enthousiast met het huis en de tuin bezig en inspiratie is altijd welkom. Altijd leuk om bij 'iemand binnen te kijken' die ook zo enthousiast met het interieur bezig is.
Graag kom ik via deze weg ook in aanmerking voor je give-away en wens ik je heel veel succes met alle toekomstige blogs.
Groetjes, Astrid

lia zei

Je hebt een mooie stoere spot gevonden, en heb jij even mazzel dat de prijs meeviel.
En als je maar geduld hebt, dan komt op een gegeven moment alles in orde.
Dus ook voor op de wc kom je een keer iets tegen.

Fijn weekend
Liefs lia

Jolanda zei

Mooie aanwinst en ik zie helemaal voor me hoe jullie m ophangen:) een lamp met een verhaal dus! Maakt m nog meer bijzonder. Lieve groet

my way of living zei

Mooie slaapkamer hebben jullie.
En da lamp vind ik ook erg mooi.
En mooi opgehangen.
Ik begin in zulke situaties ook altijd te lagen.
Waar man lief niet tegen kan ;-)

fijn weekend.
gr. Anita

Room Seventeen zei

Mooie lamp, past perfect!

Bonjade zei

Oh moet gelijk aan je mannetje denken....met die peer in het toilet.....de arme man...;)

Deze is top en staat perfect en oh....wat heb je toch een heerlijk rustgevende slaapkamer.

Fijn weekend

Liefs

Unknown zei

Prachtige stoere exemplaren hoor! Staat heel mooi in dat sobere sfeertje.

Liefs Marieke

Unknown zei

Wat een mooie lamp in een sfeervolle slaapkamer. En een leuke bijkomstigheid bovendien, vlinders in je buik!!!!
Zonnige groet Silvia.

Clarieke zei

Wat een stoere lamp! Staat heel erg mooi!

Things and Thoughts zei

Your lamp is really nice Ingrid and matches perfectly with your bedroom.
Have a nice and restful week end!
Hugs, Olympia

Indruk zei

Zo Ingrid, eindelijk tijd om bij je te reageren. Je lamp vind ik prachtig, ik vind die klemlamp hiervan ook zo mooi. Lastig is het vind ik altijd om een goed passende lamp te vinden. Je zult wel blij zijn dat ie nu opgehangen is :-). Liefs Pascale

It Is The way of life zei

Mooi hoor de lamp , wat lief dat iedere keer weer verliefd kan worden , en dat nog steeds op de zelfde man haha grapje !
Liefs ida

Maia zei

Vorige week had ik het nog over de slakken in hosta's bij een oud collega.
Zij heeft gewoon haar tuin vol hosta's staan hier vlakbij en niet in emmers zoals ik dus. Haar familie woont in noord holland en heeft inderdaad ook veel last van slakken maar hier in brabant ...tenminste hier in de buurt geen last gelukkig zelfs niet gewoon in de tuin dus.
Nu over je mooie dure ( maar toch wat goedkopere) lamp, prachtig het past perfect bij jullie stijl en ook de foto's zijn weer fantastisch!
Die takken in die pot prachtig!
Fijne zondag lieve groet Maia

Unknown zei

Hoi Ingrid,
Nu kunnen jullie volop genieten van de volledig afgewerkte kamer tot de kleinste details. Heel mooi die lampjes!
Fijne zondag grtjes Mien

Unknown zei

Het ziet er rustig en sfeervol uit hoor! En die lamp, tja daar loop je vast een keer tegen aan! Liefs Nathalie

Dineke@esatto zei

Wat een supergave lamp!
Daar zou mijn hart ook een sprongetje van maken!!
Liefs Dineke

Marjonel M zei

Mooie stoere spot heb je gevonden, helemaal goed dat de prijs ook nog mee viel.

Fijne week!
Liefs, Marjonel

Pierelantijntjes zei

de lamp is echt een plaatje Ingrid! Ik kan me de stress van manlief wel een beetje voorstellen hoor, ook hier is dat zo. Helaas hebben wij ook vele slechte wanden in huis, en hou ik erg van schilderijtjes enzo aan de muren.....
ik wens je een hele fijne week toe.
liefs Ester

SOBERenSTIJL zei

Wat een prachtig exemplaar zeg!
En een heerlijk rustig sfeertje ademt je slaapkamer uit!

Liefs, Dorine

Janny zei

O, hoe goed kan ik me dit soort taferelen voorstellen. Kom ik weer thuis met het een of ander en dan weet ik al dat bevestiging etc. problemen gaat opleveren. Kan ik mijn mans uitdrukking voor me zien:-) Maar hoe leuk zijn ze als ze dat toch maar weer voor ons doen!!
Hij is echt heel gaaf, Ingrid! De lamp bedoel ik (je man vast ook:-)
En wat heb je een heerlijke rustige slaapkamer!
Liefs,
Janny

All Seasons zei

Wat een pracht exemplaar, Ingrid!
En als zo'n peertje er dan heel lang hangt, zie je het op den duur niet eens meer. Maar dan toch, als je met de schoonmaak of id bezig bent, kan je je daar zo aan ergeren. Maar het is het wachten én je zoektocht meer dan waard geweest, zelfs de ergernis van manlief... hihi

Ik ga even je give-way bekijken. Want ik zie dat je over de 1000 volgers bent. Wat een flink aantal al!

Geniet van jullie pracht slaapkamer
Liefs
Patricia

Bij Guusje Thuis zei

Zo leuk als je uiteindelijk een lamp vindt die het gewoon helemaal is. Zou er daarom in ons keukentje al een tijdje zo'n sneu peertje hangen? Groetjes, Colin

Rozen van papier zei

Dat is een mooie lamp, hij past heel goed in jouw slaapkamer!

Groetjes Janny

Jade zei

Looooove your style and that wonderful palette of colours! Happy Easter,

hugs Jade

MODERN COUNTRY zei

Thank you so much for stopping by Ingrid, you were the only one to comment my last entry! :) Sometimes I get thoughts, maybe they don`t like my writing ? And feel a bit sad about that. Maybe I am not personal enough ? It can be a though balance to know how much to say, and not... But then you leave a couraging note, and then I smile and think, Well she gets me, she knows how I feel and what I mean. She likes it and that makes my heart warm. At least I reach one person ;))

Your bedroom is Lovely, calm and serene. Perfekt setting for slowing down. I like the colours, me too tend to favor grey, white, brown and blue. Actually I like these combinations everywhere ! And the lamp fits perfectly in.

Hope your days is filled with joy, spring makes us all a bit happier right ?

Liefs ~ Aina

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Ingrid..♥
Je hebt een prachtig♥ serene stoere slaapkamer♥..;)
Je nieuwe stoere spot lamp♥ past er dus bij jou stijl van wonen..;)
Mooie foto's♥..;)
Nog fijne dagen♫ en Vrolijke♫ Paasdagen♥ Liefs♥ Gaby..♥

Willy zei

Mooie stoere lamp Ingrid. Goed dat je zoveel geduld kunt opbrengen tot er een geschikt en binnen het budget passend exemplaar op je pad komt. Nu nog een vervanger voor dat andere peertje. Fijne week, lieve groet

Passione Helena zei

Hoi hoi.. lieve Ingrid, heb je even weer bijgelegen, wat heb je weer prachtige foto's gemaakt van de tuin en het heerlijke uitje met Madelief. Leuk dat jullie elkaar ook buiten blog zo inspireren.

Moet wel een beetje lachen om dit verhaal, zoals je het beschrijft, ik zie het bijna voor me. Wat een mooi en stoer exemplaar zeg! Het koste wat moeite en tijd om hem te vinden, maar dan heb je ook wat! Hoop dat manlief dat inmiddels ook in ziet ;-) Je moet ook niet gaan lachen Ingrid!! hihi Maar de blijk van waardering zorgt er vast voor dat er nog een stoere lamp in het toilet word gehangen, 'mits een minder ingewikkeld ophangsysteem'. Het licht weerkaats in ieder geval erg mooi op de muur, gezellig sfeertje! Mooi te lezen dat je er zo van geniet, het is ook een prachtige kamer.

Wens je een fijne avond en alvast een gezellig Paasweekend met het gezin!

Liefs, Helena

Unknown zei

Jouw geduld is wel beloond Ingrid. De lamp is echt prachtig en staat daar heel mooi, een lekker stoer exemplaar. Wat ademt jullie slaapkamer een heerlijke rust. Groetjes, Nancy

Unknown zei

Jouw geduld is meer dan beloond Ingrid. Je hebt een prachtige lamp gevonden, zo lekker stoer. Jullie slaapkamer ademt een heerlijke, rustige sfeer.
Groetjes, Nancy

Homemade Home zei

Leuke post en prachtige slaapkamer Ingrid. Mooie lamp soms heeft een mens gewoon een beetje geluk.
Ik wens je fijne paasdagen.
Lieve groet Nelly

IS Interieur Styling zei

Lieve Ingrid

Wat een mooie rustige romantische
slaapkamer, met stoere lampen.
Je hebt even gewacht tot je de juiste lamp tegen kwam. Hij is erg stoer. En hij schijnt prachtig. fijne paasdagen, lieve groet Ingrid