woensdag 6 mei 2015

Consoles...

Toen ik laatst bij de kringloop was, zag ik ineens vier mooie consoles voor mijn neus liggen. Ik was blij verrast, want ik had nooit verwacht deze bij een kringloop aan te zullen treffen.

Home & Lifestyle

Ik nam er twee mee naar huis, want anders zou het teveel more worden in plaats van less ;-). Aangezien de witte kleur niet zo past bij mijn interieur, werden de verfspullen tevoorschijn getoverd en ging de kwast er over heen.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

In mijn meestal luie schilderbuien gebruik ik geen grondverf, maar dat had ik op deze ondergrond van gips misschien beter wel kunnen doen. De verf pakte niet zo goed, maar uiteindelijk is het toch aardig gelukt de consoles van een grijze laag te voorzien.  

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Later bedacht ik mij dat de consoles buiten vast wel mooi zouden staan onder de kleine overkapping naast het huis. Op de foto’s ziet het er drukker uit dan wanneer je er daadwerkelijk staat, al heb ik mij voorgenomen toch nog wat spullen weg te halen. 

De consoles maken het geheel iets chiquer dan het was, dus ik ben weer helemaal blij met het resultaat. 

Liefs, Ingrid

50 opmerkingen:

Home is where the heart is zei

superaanwinsten!! Ik had die andere 2 ook meegenomen denk ik hahaha.
Staat leuk zo en wat t 'drukke' betreft, vind t reuze meevallen hoor.
Fijne dag

grtzz Brigitte

Unknown zei

Wat een bofferd ben je om deze bij de kringloop te vinden. De grijze kleur heeft mooi uitgepakt op de consoles. Groetjes, Nancy

Roelie Steinmann Photography zei

Wat een super mooie vondst bij de kringloop. Zo met het nieuwe kleurtje past het helemaal bij jou stijl.

Groetjes Roelie

Corine(THUIS) zei

Prima aankoop en zo geverfd liggen ze mooi daar. Grappig dat je dan via de foto's bedenkt dat je er toch iets weg wilt halen omdat het nét iets teveel is. Ik dacht ook gelijk dat de flessen overbodig zijn ;-) Ben benieuwd wat jij denkt.. Heerlijk dat rondrommelen hè?!

Ger zei

Denk dat jij nog wel een paar keer met de consoles op en neer zult lopen van buiten naar binnen;-)
Dit soort Romeinse of Griekse decoraties doen het in mijn optiek het beste in een omgeving die qua sfeer in die stijl past.
Jammer dat gips niet weerbestendig is want dan hadden ze in originele staat met wat groene aanslag er op het als buiten decoratie goed gedaan.

Wat de kleur betreft zal het bij jou binnen absoluut ook niet misstaan.

Fijne dag en lieve groet,
Ger


Judith zei

Heel mooi Ingrid... en die kringloopvondsten zijn soms écht verrassend hè?! Heel mooi, je consoles... ik ken ze nog uit de jaren negentig: Toen had ik ze ook en nu zijn ze weer helemaal terug van weggeweest!

Liefs X

Unknown zei

met in gedachte dat je alles kunt verven shopt het zoveel leuker ;). Je had ze ook alle vier kunnen kopen en er twee cadeau kunnen geven ;)....
Ze liggen er gezellig bij, werd het maar wat beter weer he!

X

Anneke zei

Op de koningsmarkt zag ik er ook een paar liggen . Ik wilde er ook twee hebben maar daar lagen er ook 4 en ik moest ze alle 4 kopen. Heb ik niet gedaan en een spijt dät ik er van heb. En nu zie ik ze weer bij jou liggen. Zo mooi vind ik ze. Staat leuk zo hoor.
Liefs Anneke

Anoniem zei

Je boft wel met zo'n vondst, ik denk dat als ik een huis en een tuin had, ze wel alle vier had meegenomen. Onafhankelijk van elkaar zijn ze prachtig als decoratie, binnen en buiten.
Je hebt ze mooi passend in je omgeving gemaakt!

Liefs, Gerry

Passione Helena zei

Wat een mazzeltje Ingrid! Al had ik ze denk ik alle vier meegenomen gezien het resultaat ;-) Mooie stoere items onder de overkapping.
Buiten mag het toch een beetje meer zijn om gezelligheid te creëren?! Het is ook maar een klein stukje van de ruimte wat je hier ziet, in z’n geheel zal dat zeker anders op je overkomen. Eventueel zou je het glaswerk kunnen vervangen voor een stoere kandelaar/windlicht, dat zal s’avond ook een mooi effect geven. Je komt er vast wel uit tijdens het rommelen… en wie weet volgt er nog een foto!

Fijne dag!!
Liefs Helena

Mirjam zei

"More" is toch makkelijker dan "Less" hè? Dat ondervind ik toch telkens weer.. maar zo mooi bij elkaar gegroepeerd vind ik het wel heel erg mooi hoor... Wat een bof hoor, dat je deze bij de kringloop vond... ze zijn prachtig en je grijze verf komt er heel mooi op uit.
Fijne woensdag,
Liefs,
Mirjam

Margo van Schaick zei

Ik heb laatst ook de mazzel gehad 2 consoles te kunnen kopen bij de kringloopwinkel. Ook bij mij hebben ze een grijze kleur gekregen. Hier staan de consoles binnen. Met 1 console heb ik het zicht op een kleine speaker vd muziekinstallatie voorkomen, gewoon ervoor gezet. Blij dat dat lelijke ding op een goede manier onzichtbaar is geworden want je kan ook weer niet zonder.
Jij hebt met de consoles buiten een mooi sfeertje gecreeerd. Leuk om te zien dat jij er iets anders mee hebt gedaan. (inspiratie)
Blijft leuk he, die kringloopvondsten.
Groet, Margo
(casadinarda.blogspot.nl)

Indruk zei

Jij scoort de laatste tijd goed bij de kringloop Ingrid! Nu je weet dat je het makkelijk een likje verf kunt geven is het altijd de moeite waard om het dan mee te nemen. Ze zijn zo echt veel mooier geworden en staan prachtig op die tafel. Heerlijk hoor zo'n overkapping. Denk dat als ze in de regen liggen de verf er misschien wel afgaat dus ze liggen daar goed!

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Heel mooi geworden, Ingrid! Je hebt ook een gezellig hoekje zo in de tuin!

Lieve-Groetjes,
Verie

Thuis bij Tjits zei

Wat een treffer Ingrid, zoiets moois zou ik ook niet bij de kringloop verwachten! Heel mooi in de grijze kleur. Haha die grondverf ik ken het..

Liefs, Tjits

Unknown zei

Ik heb hier nog steeds consoles hangen...die hangen er al tien jaar...ik heb ze ondertussen wel van een lik verf voorzien...prima objecten om mee te decoreren.
Die van jou liggen daar heel mooi...en ze zijn ook mooi van kleur.
Ben benieuwd wat je nu teveel vindt op de foto.
Fijne dag nog.

Groetjes,
Inge, my choice

Unknown zei

Zo wat een geluk zeg om deze te vinden bij de kringloop!
Al had je ze alle vier gekocht, was je ze nu vast al kwijt geweest via je blog zo aan de reacties te lezen! :-)
Geniet ervan!
Groetjes, Lydia

My name is Riet zei

Wat leuk Ingrid. Ik heb ze vroeger ook gehad maar op een gegeven moment gaan ze toch weg en nou zijn ze weer in de mode. hihi. Het staat erg mooi zo bij elkaar, heel smaakvol zo in dat grijs.
Lieve groet van Riet

lien zei

Wat een mooie consoles, ik kan begrijpen dat je daar blij van werd, zoiets verwacht je niet gauw bij de kringloop! Haha, ik dacht trouwens dat ik de enige luie schilder ben, maar jij gebruikt dus ook niet altijd grondverf. Toch is het resultaat vaak veel mooier he? Maar ja, .... eigenwijs...

Janny zei

Wat een goede vangst in de Kringloop. Leuk hoor.
Staat goed, zo op dat dienblad.
Liefs.
Janny

Athomebymy zei

Oh die zijn mooi !!! Wat een geluk dat je die daar tegen kwam !!!

Liefs Petra

Joke zei

Altijd leuk om even bij de kringloop te kijken.en als je dan mazzel heb kom je met leuke consoles thuis.

Groetjes Joke.

Room Seventeen zei

Wat een beauty' s !

La Blomst-Living zei

Nou, ik zou ook heel verrast zijn geweest, jij hebt echt geboft!
In deze kleur passen ze helemaal in het plaatje!
Liefs, Linda

Unknown zei

Mooie aankoop bij de kringloop hoor. Ik vind de kleur ook mooi geworden. Groetjes Renata

Unknown zei

Ohhh, wat een gelukstreffer zeg , die zouden ook snel in mijn auto liggen .
Gezellig hoekje daar onder de overkapping , en ja less is more , tegenwoordig is dat een zinnetje dat mijn man nogal eens uitspreekt, hoe zou dat komen ,haha.
Fijne avond nog
Groetjes
Christel Garcyasplace

het moonhuis zei

Natuurlijk neem je die meteen mee bij de kringloop. Je kunt er echt wat moois van maken en ze zijn super om mee te decoreren. Ze liggen daar leuk hoor!

Liefs Monica

flowersandhome zei

Wat een mooie nieuwe aanwinsten! Helemaal eigen gemaakt met de laag verf eroverheen. Vind ze prachtig zo!

It's me zei

Leuk gedaan zo hoor...mooie kleur ook nu..!...liefs van mij... Ria..x!

crochetcookingandmore zei

Supergezellig!!

Unknown zei

Van een geluksvondst gesproken, deze is wel heel erg mooi.
Wat knap om er maar twee mee te brengen, weet niet of mij dat zou lukken ;)
Ze zijn prachtig geworden, daar kan je heel veel mooie hoekjes mee decoreren.
Fijne dag,liefs, Sonja

Marjan zei

Daar hoef je zeker niet lang over na te denken om ze mee te nemen. Ze zijn super leuk en je kan er zo heerlijk mee decoreren....

liefs, Marjan

Unknown zei

Wat een gelukkig gevoel krijg je dan hè als je zoiets ziet liggen!:) ze zijn heel mooi geworden! Ik heb er ook 2 die ik aan een houten plank heb gehangen als kaarshouders.. ze liggen op een heel mooi plekje bij jou! Sfeervol hoekje!:)
Liefs Daniëlle

Huize Vizzini zei

Hoi Ingrid, ik ben jou blog per toeval tegengekomen. Ik dacht dat ik jou al volgde. Niet dus....hihi dat is vreemd. Nou hierbij heb ik mij aangemeld als volger hoor!!
Mooie consoles heb je gevonden.
Liefs Patricia
Huize Vizzini

Bonjade zei

Had je geen spijt van die andere 2......Oh deze passen toch overal....? Idd mooi onder je overkapping....maar ook mooi om 2 bijv met een plank erover als extra plek te creëren...
Wel knap hoor.....ik had ze vast allemaal meegenomen.....;)

Maar ha....hier moet het ook minder......
Volgens mij heb jij dat al aardig in de hand.......ziet er super altijd bij je uit.....

Fijne dag

liefs

van alles wat in huis en tuin. zei

Dat jij zoiets zomaar vind! Ik heb nooit zoveel geluk! Bofferd!
En wat staan ze daar mooi op de tafel.....

groet Trijnie

Madelief zei

Een prachtige vondst Ingrid! Ik sta er iedere keer weer versteld van hoeveel moois er bij de kringloop ligt. De consoles staan mooi op het dienblad. Volgende week kun je er waarschijnlijk extra van genieten. Het schijnt 27 graden te worden :-)

Alvast een fijn weekend en veel tuinplezier volgende week!

Veel liefs,

Madelief xox

Bij Guusje Thuis zei

Soms ben je gewoon precies op het juiste moment op de juiste (kringloop)plek. Helemaal leuk zo onder de overkapping!

Unknown zei

Wat een goede vondst, dat overkomt mij nou echt nooit! Mooi geworden zo, na het verfbadje. Ik wens je vast een heel gezellig weekend Ingrid! Liefs Nathalie

Onder de rieten kap zei

Mooi he die consoles, mooie kleur heb je gebruikt zeg, zien er top uit!
Groetjes, Yvonne

Marjonel M zei

Dat is wel een hele mooie vondst,als ik bij de kringloop ben dan zie ik nooit wat of ik kijk niet goed genoeg Hi Hi. .

Fijn weekend!
liefs,Marjonel

Unknown zei

Dat ks echt mazsel hebben, prachtig zijn ze!
Fijn weekend hoor!

Liefs, Diane

Bij Sandra Thuis zei

Leuk is dat he, iets scoren bij de Kringloop. Had laatst oo vreselijk mazzel met een houten schaal! Je consoles zijn prachtig!
Groet,
Bij Sandra Thuis

Lida zei

Soms heb je echt geluk en vind je iets echt moois en als je het dan zelf nog mooier maakt is het helemaal te gek! Geniet ervan, groetjes
Lida

June zei

I love corbels of all kinds too Ingrid and these you found are especially lovely. I love how you made them 'you' and fit into your beautiful style!
Your previous post was just wonderful and I can see you are finally finding spring too.
sending hugs your way....

Marijke zei

Prachtig de consoles altijd leuk om mee te decoreren en jij hebt ze nog mooier gemaakt dan ze al waren!
fijne dag,
groetjes van Marijke

Le Style zei

Wat is dat toch een heerlijk hoekje bij jullie! Supervondst, mooi in dit grijze kleurtje.

Fijn weekend!

liefs, Yet

Inge R. zei

goeiedag zeg, wat een mazzelaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nou geniet er maar heel erg van! t was vast een kooppie:)
leuk, leuk
stom is dat he? dat het op een foto vaak druk overkomt....heb ik ook wel eens, terwijl het in het echt niet zo is, ik kan me dan echt zelf aan zo,n foto storen en ga dan dingen weglaten haha ben benieuwd of jij dat ook gaat doen!
groetjes, Inge R

Tussen Wal en Schip zei

prachtig! Hier ligt er ook nog een te wachten op een kwast.. Vaak is dat he, op een foto krijg je een mooi bekaderd beeld waaruit soms een heel ander inzicht ontstaat. Maar ik vind t mooi zo bij elkaar!!

Liefs

Marie-José zei

Mooi geworden Ingrid, ik vind het niet druk maar ja ik ben dan ook meer van more...haha ;-)
Ik heb er op de koningsmarkt ook een paar gevonden voor een prikkie en ze liggen nog te wachten.
Ik vind die grijze donkere kleur wel mooi...leuk idee!
Ik heb het verfboek van Jeanne d'Arc
en daar staat ook patineertechniek in...dus ik maak ze ook donker, weet ik nu, maar dan met een vleugje antiek...wordt vervolgd ;-)
Thanks voor de inspiratie!

Fijn pinksterweekend en lieve groet, MJ