donderdag 27 november 2014

Mijn 500e post: sober tin…

Bij een bezoek aan de kringloop kwam ik onlangs weer eens een hele bijzondere vondst tegen. Het lijkt wel of zulke dingen mij aantrekken – ik weet niet wat dat is – maar ik werd er weer helemaal gelukkig van ;-). 

Home & Lifestyle
Vaak staan tinnen kannetjes op sierlijke pootjes, maar het mooie van dit exemplaar vind ik juist dat het sober is. Uiteraard wilde ik ook even kijken in welke staat de binnenzijde van het kannetje zich bevond en tot mijn verbazing zag ik er opgerold een foto in zitten, met op de achterzijde een geschreven tekst.

Home & Lifestyle
Op de een of andere manier word ik dan ter plekke helemaal week ;-). Ik vind het zó mooi om dan ineens met iets in handen te staan, dat jaren geleden door iemand is gemaakt en waar een boodschap op vermeld staat. 

Home & Lifestyle
“Maart 1960
Opzij van de leeslamp hangt Jo Dijkstra haar pentekening ‘de Munttoren’. Boven mijn hoofd een koperen bordje ingelegd met zilveren vogels afkomstig uit Peru. Op de voorgrond de suikerpot en melkkannetje van ons trouwcadeau v/d R.C.M.A. De theepot is bij de zilversmid, handvat eraf. Verteerd! Het tinnen theepotje is van ons 12½ jarig huwelijksfeest”.
 
Home & Lifestyle
De dame op de foto heeft in haar hand dit tinnen theepotje. Ik heb geen idee wanneer het 12½ jarig huwelijksfeest heeft plaatsgevonden, maar hoe dan ook…dit tinnen kannetje is dus al minstens 54 jaar oud! 

Home & Lifestyle
Op de onderzijde staat vermeld dat dit product afkomstig is van Jeka uit Tiel. Ik weet niet of deze tinnen kan van oorsprong al zo vol deuken zat, maar ook dat vind ik heel erg mooi. Op de foto staat helaas geen naam, maar wie weet krijg ik een keer een bericht van iemand die hier zijn of haar familie in herkent. Dat zou pas écht bijzonder zijn. Het kannetje staat hier op een stoer schaaltje, dat ik laatst bij De Potstal kocht. 

Zoals al aangegeven is dit mijn 500e post! Dat is toch wel een mijlpaal in al die jaren dat ik hier mijn foto’s en verhalen aan jullie heb laten zien en lezen. En ondanks het feit dat ik tegenwoordig wat minder post, blog ik nog steeds heel graag. Men zegt altijd dat je op je hoogtepunt moet stoppen, maar dat laatste ben ik voorlopig echt nog niet van plan. Daarvoor geniet ik er nog veel te veel van, niet te vergeten ook van alle mooie posten die ik bij veel blogsters nog altijd met heel veel plezier lees. 

Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs, Ingrid

73 opmerkingen:

G-STYLE zei

Dit is wel een heel bijzondere vondst , met name omdat de foto erbij is en ook nog eens waar deze pot dan op staat …. heel erg leuk !

Gefeliciteerd met de 500e post , fijn dat je blijft bloggen. Ik merk dat het hier veel stiller wordt en er minder geplaatst wordt. Er zal wel veel op facebook geplaatst worden maar dat heb ik niet en ben ook niet van plan een pagina aan te maken. Ik vind het bloggen ook genoeg.

Wens jou nog veel plezier hier en hoop nog vele mooie posten van je mee te maken.

Liefs Gea

inge van der sanden zei

wat een mooi theepotje Ingrid, en het is er een met een bijzonder verhaal...dat maakt het nog leuker.
500 posten...gefeliciteerd...ik hoop dat je nog lang niet stopt...ik lees je posten met plezier...en niet onbelangrijk...ik steek er nog wat van op...(reisverslag)
Ingrid...op naar de volgende 500
Fijne Week nog.

Groetjes,
Inge, my choice

Het Moonhuis zei

Heel bijzonder Ingrid zo'n mooi oud tinnen theepotje. Ik vond laatst ook een hele mooie bij de kringloopwinkel, daar ben ik ook nog steeds helemaal blij mee. Er zat bij mij geen foto in, dat maakt het wel heel speciaal hoor! Het theepotje heeft bij jou een mooi plekje gevonden. Wat ook heel speciaal is, is dat dit dus je 500ste post is, daar ga ik je mee feliciteren en ik hoop dat je nog lang blijft posten hoor, ik kom altijd graag bij je kijken!!

Liefs Monica

crochetcookingandmore zei

Woh Ingrid wat een mooie vondst!! Toevallig heb ik vorige week bij de kringloop ook naar tin staan kijken. Het was een set 'maatkannen'. Aangezien ik alleen de grootste mooi vond, heb ik het maar laten staan; de prijs was dan nl. niet zo leuk meer. Maar t ziet er prachtig uit zo!! En dan dat briefje erin! Geweldig leuk!
500 posten geschreven.....nou van mij mag je nog heel lang doorgaan! Ik geniet er enorm van om bij jou een kijkje te nemen. Jij ook een goed weekend!

Tante Mali zei

Dear Ingrid,
what a lovely post! Congratulations to your 500!
Have a happy happy time
Elisabeth

Kom Achterom zei

Het is zeker een heel mooi potje!! en bijzonder bovendien met zo'n foto erin.
Gefeliciteerd met je 500 ste post hoor! wauw wat veel zeg en doorgaan natuurlijk! veeeeel te mooie foto's maak je om te missen!
fijne dag
Yolanda

Berna zei

Gefeliciteerd met je 500ste post en wat een leuk verhaal! Juist die foto in het kannetje maakt het bijzonder. Je snapt niet dat nabestaanden, want ik denk dat dit kannetje na overlijden bij de kringloop terecht is gekomen, zoiets weg kunnen doen. Als je terugrekent, de foto is van1960. Deze mensen zijn daar ongeveer leeftijdgenoten van mijn ouders dus rond de 35. Ze trouwden vroeg dus je kunt er zeker 10-15 jaar bij optellen bij die 54 jaar.
Hele leuke vondst. Laat je het weten als familie zich meldt?
Fijne dag!

Margo van Schaick zei

Wat een mooie vondst bij de kringloop. En dan nog een foto met verhaal erin verstopt. Dat maakt de aankoop nog meer bijzonder.

Maia zei

PROFICIAT INGRID MET JE 500 STE POST!
Zoals je weet lees en zie ik je posten altijd heel graag!
Altijd prachtige foto's, altijd een mooi verhaal er bij of ,zoals nu ook weer, er achter, altijd leuke tips om ook eens zelf te gaan bekijken, altijd gezellig, altijd interessant, altijd....en zo kan ik nog wel even door gaan hoor!
Prachtig deze vondst en nog mooier weer die speciale foto er bij!
Ik blijf genieten!
Een fijne dag vandaag!
Liefs Maia

It's me zei

Wat een mooi kannetje....leuk hoor...!...500. Al?....jeetje wat een boel.....nou gefeliciteerd met deze mijlpaal.....en nog heel lang blijven hoor zo gezellig...!....fijne dag liefs Ria...!..x!

Corine(THUIS) zei

Een prachtvondst met een bijzondere bonus! Natuurlijk hebben alle oudere spullen een geschiedenis, maar vaak kunnen we er alleen naar raden. Deze foto licht een tipje van de sluier op.. Mooi vastgelegd ook Ingrid!

Els zei

Mooie sobere vondst!
Bijzonder dat er nog een foto inzat...

Van harte gefeliciteerd met je 500ste post! Fijn om te lezen dat je nog wilt doorgaan met bloggen, ik lees je berichten altijd met veel plezier!!

Fijne dag
X Els

Hann¥ zei

Dat is een hele bijzondere vondst Ingrid, een vondst met het verhaal erbij.
En ook nog eens een mooie vondst, ik hou van het tinnen in een interieur.
Wie weet herkent iemand de foto
Jee dat zijn al heel veel posten zeg, ik denk niet dat ik er ooit zoveel zal posten, vind het nu al lastig.
Maar blog jij maar fijn verder dan lees ik met veel plezier jouw posten :-)
Fijne dag.
Liefs,Hanny

La Blomst-Living zei

Je hebt een heel speciale vondst gedaan, Ingrid. Dat je zo'n foto vindt met het verhaal erbij: echt een verrassing! Je houdt het al lang vol hoor: 500 blogposten is een mijlpaal, gefeliciteerd! Ik ben blij dat je niet van plan bent om ermee te stoppen!
Fijne dag, liefs Linda

Bizzy @ home zei

Oh, ja, hier smelt ik ook voor. Wat geweldig dat de foto er nog in zat. Nou ja, nog...niet echt gebruikelijk om een foto in een kan te stoppen haha. Maar goed, vroeger stopten ze altijd van alles overal in. Heel leuk dit. Je zou het op facebook kunnen delen, deze foto. Wie weet komt er dan een reactie?
lieve groet, Renny

Danielle van Heusden zei

Waaauw..500ste post!
Gefeliciteerd hoor!
Dat is inderdaad een mijlpaal!
Ben blij dat je nog niet van plan bent om te stoppen!
Enne wat een bijzondere vondst!
Hij is echt prachtig!
Zoiets vind je niet vaak!

Liefs Daniëlle

mandy zei

Super vondst inderdaad, erg mooi kannetje. Wel bijzonder die foto erin! Jaren door anderen gebruikt zoals op de foto te zien. Super gaaf!

liefs,
Mandy

Huys 50 zei

Dit is wel heel bijzonder en wie zouden het zijn hé denk je dan... zo er nog familie zijn..
Het is erg mooi en sober en staat mooi op je tafel.
En dan te bedenken dat wij alle tin zomaar ooit in de kliko hebben gegooid.....tja ;-)

Groetjes
Dicky Marie

angie zei

soooo viele schöne bilder!!! danke und liebe grüße von angie aus deutschland

bijzonder-oud zei

wauw dat is pas een bijzonder verhaal, daarom hou ik ook zo van brocante, de verhalen die er achter zitten....maar dit theekannetje van jou is wel heel speciaal met de foto er bij!

En gefeliciteerd met jouw 500ste post! Ik blog zelf ook wat minder de laatste tijd, maar ik lees nog altijd met plezier jouw blog!

Fijne dag nog verder,
groetjes,
Yolanda

Onder de rieten kap zei

Ingrid, van harte gefeliciteerd met je 500ste post! Wat een mijlpaal zeg! En wat een vondst met die foto erbij, wat zou het ontzettend leuk zijn als iemand de mensen op de foto herkende, ik ben heel nieuwsgierig of dat gaat gebeuren, dat zou echt heel apart zijn!
Groetjes, Yvonne

Nelleke Hobby zei

Wat een leuk verhaal. En die oude foto is nog mooi ook en je kan die hebben ze gewoon echt gebruikt!!!
Gefeliciteerd met je mijlpaal.
Groetjes,
Nelleke
http://nellekeshobbyhoekje.blogspot.nl/

Ger zei

Wat toevallig dat het kannetje met foto in jou bezit kwam.Nou loop je bij de kringloopwinkel wel sneller de kans om iets tegen te komen met verhaal omdat spullen van inboedelopruimingen daar terecht komen omdat diegene die verantwoordelijk is voor ontruiming zelf geen waarde hecht aan die spullen of er niet mee gaat leuren voor de handel.
Wanneer iemand zijn kasten opruimde en dit theepotje weg deed heeft niet in het potje gekeken of aantekening die vrouw op foto schreef hadden voor hem/haar geen enkele waarde of betekenis.
De vrouw op foto heeft waarschijnlijk wel veel waarde gehecht aan haar spullen in huiskamer omdat zij achterop foto schreef over hoe en wat,gericht aan de erfgename misschien?
Wie zal het zeggen,we kunnen er enkel naar gissen.
Het sobere model theepotje uit één van de kleinere tinbedrijven die Tiel ooit rijk was sluiten deze woorden perfect aan,uit een brochure(1963) van één van de grotere tin bedrijven Daalderop ook uit Tiel:'Tin lacht tegen ons als een kind: onbewust. Het zingt een simpele melodie. Het vraagt om eenvoud en om een eerlijke omgeving. Daardoor is het zo hartveroverend. En moeten we een voorwerp uit dit nobele en gelijktijdig nederig metaal geen warm hart toedragen? Het wil zo graag onbelemmerd binnen het bereik staan van ogen en handen. Het verlangt zo naar een huiselijke, intieme en harmoniërende omgeving. Het houd van gemoedelijk en ongekunsteld gezelschap. Op een eikenkast voelt het zich beter thuis dan op een kanten kleedje. Het heeft liever een aardewerk kom of kruik bij zich dan een pompeuze zilveren kandelaar. Voor een voorwerp met zulke voortreffelijke karaktereigenschappen moeten we wel liefde opvatten. Wij willen en kunnen er niet aan ontkomen. Eigenlijk bezit alleen tin behalve de schoonheid en gratie, die kostbare voorwerpen hebben, ook een bijna strenge soberheid. Daarom kan tin zich zonder moeite onderscheiden door oude en waardige traditie.'

En jij Ingrid hebt de liefde opgepakt voor dit sobere theepotje met deuken en al en de foto met opschrift maakt het voor jou nog meer bijzonder.

En ik smul van zulke blogposten met een verhaal uit vroeger tijden die op deze manier van bloggen nieuw leven ingeblazen krijgen.
En tussen de 500 berichten zitten er wel meerdere met een verhaal,ik volg je met veel plezier al bijna net zolang als dat ik blog.
Bedankt voor het delen en heel fijn weekeind gewenst!!
Ger

Room Seventeen zei

Ha Ingrid, gefeliciteerd met je 500ste post. Op naar de duizend ;-)
Wat een mooie vondst die oude kan en wat bijzonder dat er een foto inzat!

Sonja- Sezoentje zei

Je kannetje is prachtig en de tekst op de foto vind ik ook heel bijzonder. Lijkt wel een primitieve manier van bloggen, je verhaal kwijt kunnen bij een foto :)
Liefs, Sonja

Sonja- Sezoentje zei

Je kannetje is prachtig en de tekst op de foto vind ik ook heel bijzonder. Lijkt wel een primitieve manier van bloggen, je verhaal kwijt kunnen bij een foto :)
Liefs, Sonja

Verie - Vestywo zei

Gefeliciteerd Ingrid met je 500e post. Altijd leuk om dit te lezen, mooie aankopen gedaan, prachtig! Geniet ervan.

Lieve-Groetjes,
Verie

My name is Riet zei

Tjonge, waar blijft de tijd he Ingrid. 500 posten, geweldig. Gefeliciteerd. Ik heb geen idee hoeveel ik er heb. Moet eens kijken of ik dat kan vinden. Mazzel!
Leuk die tinnen vaas, jij vind vaak mooie dingen.
Lieve groet van Riet

Jilly Garcy zei

Wauw ingrid, al 500 leuke verhalen en foto's .
Dit is een heuse mijlpaal, hopelijk komen er nog vele bij.
Wij zitten aan 50 , nog een heleboel te gaan .;))))
Je hebt deze post dan ook opgevrolijkt met een hele mooie vondst , wat het echt bijzonder maakt is die foto.
Lieve groeten van Christel en Jilly

Anoniem zei

Wat een prachtig tinnen kannetje, Ingrid. En helemaal met zo'n prachtige kaart erin. Ik heb ook zo'n oudje van mijn oma, maar lichter van kleur. Ik vind ze prachtig!
En gefeliciteerd met je 500 ste log. Dat zijn er al heel wat. Ik vind het knap hoor dat je steeds weer een onderwerp vindt. Ik kom graag bij je lezen en ben blij dat je nog doorgaat.
Geniet van je prachtige aanwinst!

Liefs, Gerry

Indruk zei

Allereerst gefeliciteerd met je 500ste blog Ingrid! Wat een hoop inspiratie, verhalen en foto's heb je al gedeeld. Fijn te lezen dat je blijft bloggen. Wat een mooi kannetje heb je gevonden Ingrid, nog veel mooier ook met het verhaal erbij. Het kannetje had niet op een betere plek kunnen komen. Hij staat heel erg mooi in je interieur, veel plezier ermee en leuk dat je dit met ons hebt gedeeld. Liefs Pascale

Mirjam zei

Hoi Ingrid, jeetje je 500ste post al weer. En het blijft leuk hè, dit bloggen, dit gaat niet vervelen hoor, al hebben we zo nu en dan wel eens even niet zo veel tijd. Ik zou er niet meer van buiten kunnen hoor...
Je tinnen kannetje is super mooi, wat is dat toch een prachtige kleur hè, dat grijs van tin... Ik heb een kleine verzameling van 5 kannen op de kast staan en nog een groot bord, dat lange tijd op de salontafel stond met de kaarsen er op... Het is echt tijdloos en blijft super mooi...
Ik wens je een heerlijke avond,
Liefs,
Mirjam

De Meidenmuts zei

Gefeliciteerd met je 500 ste post!
Ik kocht eerder wel eens oude boeken en hier zat ook wel eens een aantekening of gewoon een briefje in. Ik vroeg mij altijd dan af wie deze boeken allemaal in handen hadden gehad, en bedacht me hier altijd een voorstelling bij. Jij hoeft geen voorstelling erbij te denken. Jij hebt er gewoon een foto bij.....hoe leuk!!
Van zo'n vondst kun je dan echt genieten!
Het is ook een heel schattig kannetje!
Leuk verhaal!

Groetjes Anita

Cora M. zei

Wat bijzonder zeg, en wat een mooi onderwerp voor je 500e post!
Ik hoop nog een tijdje mee te genieten met je..dus ehh niet stoppen hoor!
Groetjes Cora

What's in a day zei

Wat heb je een prachtig verhaal met een prachtig kannetje.
Mijn oom werkte vroeger op die fabriek en heel wat spullen zijn door onze familie daar gekocht.
Het verhaal erbij is zo bijzonder dat maakt hete helemaal af.
Ja, 500 posten verder, waar blijft de tijd, ik mis je posten wel hoor, ik dacht deze week nog, waar blijft ze toch:) maar gelukkig ben je er nu.
Ik hoop nog lang te genieten van al je mooie verhalen.

Liefs,
Eefie

Bonjade zei

Wat een mooie vondst en zo'n cadeautje binnenin maakt het net nog iets specialer.
Van harte met je 500e, zit ook aardig in die richting denk ik.
Beleef ook nog steeds veel plezier hier in blogland....hoop je dus nog lang te volgen.

Fijne avond

LIefs

Things and Thoughts zei

What a wonderful surprise to find this photo and message accompanying this unusual teapot! It's lovely, simple, quite and neutral exactly like you love. Who knows how many happy moments it has lived through the years...
Wish you a beautiful first Sunday advent!
Olympia

lia zei

Vanmorgen al een reactie achter gelaten, en toen dacht ik al dat er iets mis ging. Dus dan maar weer even opnieuw zeggen hoe leuk ik je sobere kannetje vind, en hoe speciaal word het door die foto.
Ik weet nog dat er hier in Tiel een tinfabriek zat, en dat het er in die dagen vreselijk druk was.

Veel plezier van je kannetje.
En ik zou niet weten hoeveel posten ik heb gemaakt, want door de jaren heen heb ik er af en toe ook nog weleens een paar verwijderd.
Maar fijn dat het er bij jou nog meer worden.
Liefs lia

Ingrid B zei

Proficiat met je 500ste post. En wie weet hoeveel foto's dat geweest zijn. Ik lees ze graag en hoop dat je nog lang doorgaat al had ik de verandering in frequentie wel gemerkt.
Wat een bijzondere vondst met inhoud heb je gevonden. Even meebeleven in iemands leven vroeger.
Ik bedenk me dat ik zelf helemaal geen tin in huis heb en toch is het mooi.
Groetjes, Ingrid.

van alles wat in huis en tuin. zei

Wat bijzonder om zoiets te vinden! Ik kan me voorstellen dat je daar ter plekke voor valt!
Vooral de deuken maken 'm zo mooi. En die foto: ik hoop dat je via via nog wat te horen krijgt wie het zijn geweest.
Veel plezier met je nieuwe aanwinst en nog van harte gefeliciteerd met je 500e post!
Dat er nog maar 500 mogen volgen..

groet Trijnie

inro soor zei

je kan is nu dubbel bijzonder!
wat leuk zeg zo,n foto met tekst erin.
enne gefeli met deze "mijlpaal"op naar de volgendede 500:)
groetjes, inge

Anita zei

Hi lief mens van HARTE met je 500e post.
Wow wát veel en dit is wel een heel heel bijzondere post!
Wat een prachtig kannetje en dan nog de foto als toegift.
Een hele mooie en bijzondere vondst!
En gewoon doorgaan hoor. Jij bent een blogdame pur sang :-)
Fijn weekend! Groetjezz lfs mij XX

Jolanda zei

Wat een mooie 500e post! Natuurlijk gefeliciteerd met de 500e maar ook met je bijzondere vondst. Wat leuk dat er een foto inzit en dan nog wel met een verhaal erop. Heel apart om te zien en zo schattig!
Lekker doorgaan hoor, ik heb doe er wel van alles naast, maar bloggen is eigenlijk het leukst:) Lieve groetjes

Monique G Moraes zei

I love your photos, and your site. May I ask you which camera do you use? congratulations for 500 pics. Monique.

Home is where the heart is zei

Ik heb nog even te gaan voor ik aan de 500 zit:))
Ik hou niet van tin, de sierlijke tinspullen maar dit potje vind ik heel mooien idd heel sober. En hoe bijzonder is die foto. Ben benieuwd of iemand de mensen op de foto herkend, dat zou wel heel speciaal zijn....het verhaal erachter
Fijn weekend alvast
lieve groet Brigitte

Anoniem zei

Een heel bijzondere vondst. Net of dit kannetje daardoor nóg meer waarde heeft gekregen. Ik hoop dat iemand deze foto herkent en reageert, dat zou toch geweldig zijn!
Proficiat met je 500e post!! Ik hoop nog heel lang van je posten te kunnen genieten. Want jouw blog was toch wel één van mijn inspiratiebronnen om ook te beginnen. Dus blijf vooral doorgaan!
Liefs, Peetje

Nancy Blaauwgeers zei

Wauw Ingrid, je 500e post al. Ik vind het knap hoor. Ik geniet ook nog elke keer volop vzn je mooie posten. En je lieve en leuke reacties bij iedereen. Jij verwoord het altijd zo mooi, daar ben ik stiekum altijd een beetje jaloers op. Haha.
En je tinnen kan is helemaal leuk, vooral met die foto met tekst er binnen in. Dat maakt het toch wel extra speciaal.
Ik wens je een fijn weekend. Groetjes, Nancy

quilting Jeannet zei

Ik heb het ademloos gelezen, wat een verhaal.........prachtig.

Alie zei

Foei, wat heb ik een moeite moeten doen om een reactie te plaatsen, constant spam. Wordt je niet goed van. Maar, een supervondst en zo leuk die foto. Dat is toch veel leuker dan ene nieuwe pot??

Thuis bij Tjits zei

Je 500e post, wow!! En nog altijd even inspirerend!! Wat een prachtige vondst Ingrid, zo fijn dat juist jij dit soort vondsten aantrekt en dit kannetje met het bijzondere verhaal hierdoor de aandacht krijgt die het verdiend! Wat zou het leuk zijn als je hier een reactie op krijgt!

Fijn weekend,
liefs Tjits

Ingrid Adam zei

Ingrid
I think you found a piece of treasure!And the 'stoere schaaltje"past er zo mooi by! Pragtig hoor!
And congratulations with your 50th post....
Verlede maand, in een poging om myn leven een beetje simpler te maken, heb ik van vele e-mails unsubsribed, maar een e-mail met link naar jou post kan ik niet verloren! Mischien is het omdat wy dezelfde naam hebben, of dat ik de kontakt met Nederlands zo leuk vind, of omdat ik jou foto's geweldig bewonderd, wel, was weereens heel erg leuk jou post te lezen!
Veel liefs uit Kanada!
Ingrid Adam

Anneke zei

Gefeliciteerd met he 500ste blog. Wat een mijlpaal zeg. En wat laat je ons een enig tinnen kannetje zien. Wat bijzonder dat je een foto hebt gevonden met een tekst. Dan krijgt het nog meer betekenis. Zo heb ik een kastje wat ik al jaren in bezit heb op de foto zetten voor mp. Ik wilde de binnenkant reinigen, zie ik ook allerlei aantekeningen staan aan de binnenkant van het kastje. Zo leuk. Geniet van je aanwinst.
Liefs Anneke

Athomebymy zei

Wat een mooi theepotje , proficiat met je 500 ste post !

Liefs Petra

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Ik ben blij om te lezen dat je niet stopt :-)! Het bloggen zou veel minder leuk zijn zonder jou! Ik moet je eerlijk zeggen dat het ook wel eens door mijn hoofd speelt, maar net als jij beleef ik er nog steeds erg veel plezier aan.

De tinnen theepot is prachtig! De foto met het verhaaltje achterop maakt het extra speciaal. Daar zou ik ook week van worden.

Ik ga dit weekend mijn keuken leeghalen. Volgende week wordt alles gesloopt en dan hopelijk voor de kerst een nieuwe keuken :-)

Fijn weekend!

Liefs, Madelief x

Huize Kip Kakel zei

Jij bezit wel over en groot talent..na 500 posten nog steeds inspirerend en bijzonder:)
Fijn om jou iedere keer weer te 'horen'in een reactie of een mooie post,
dank je voor je trouw en altijd originele reactie's ♥
Je kannetje is trouwens ook weer een heel bijzonder verhaal, zo leuk!
Fijn weekend

Janny zei

Je kannetje is al heel bijzonder, maar met zo'n foto en geschiedenis erbij nog meer.
Ik houd ook erg van oud tin. Gek, vroeger had ik er weerzin tegen maar ik denk dat dat kwam omdat ik vaak aan het doorsnee tin moest denken dat je destijds veel zag. Maar het echt oude, sleetse tin vind ik prachtig.
Fijn weekend.
Janny

Easyliving zei

Prachtig sober tinnen potje....en jazeker bijzonder dat je er deze foto in vind....ik denk dan,,,,wie brent dit onder welke omstandigheden naar de kringloop?
Dat vind ik zo intrigerend...heeft iemand vooraf nog in het kannetje gekeken.....Jij hebt er iets heel moois bij, dat is zeker, mooi zo op het schaaltje!

Lieve groet Dinka

eigen thuis zei

Allereerst van harte met je 500ste post. Wat een mijlpaal zeg!! Vooral zo door gaan , lees je posten altijd met heel veel plezier. En wat een prachtige tinnen theepot heb je gevonden. En dan ook ook nog zo'n bijzondere vondst, dat maakt het wel heel speciaal. Je vraagt je toch af hoe dat kannetje bij de kringloop terecht is gekomen... Fijn weekend nog Ingrid.

Liefs Gonda

lien zei

Ik word blij van het lezen van je blog. Dus ik kan goed begrijpen hoe blij jij was bij het zien van die foto en de tekst....zo bijzonder! Dat maakt het kannetje nog veel meer waard! Zou er geen familie meer zijn die dit kannetje wilde hebben...zo zonde!! Maar bij jou is het ook in goede handen. Een mooie 500e post, op naar de 1000 :)

Colin (Bij Guusje Thuis) zei

Wat een lief kannetje! En gelukkig maar dat je nog lang niet aan stoppen denkt, wat mij betreft er weer 500 blogjes bij hoor :)

La Maison zei

Lieve Ingrid, gefeliciteerd met je 500ste blog.
Ik weet niet waarom maar jij hebt een speciaal plekje in mijn bloghart.
Misschien wel omdat een dierbare vriendin van me ook Ingrid heet.
Ik vind de vondst van die foto in het theepotje, een cadeau. het maakt jouw theepotje heel bijzonder.
Een fijne week en geniet van alles.

liefs
Hermine

Marjonel M zei

Wat bijzonder zeg een kannetje met een verhaal.
Gefeliciteerd met je 500ste blog zo ver ben ik nog lang niet.

Liefs, Marjonel

Claudia Leertouwer zei

Ik heb je even gemist Ingrid, las de nieuwe posten via de mail van Bloglovin en daar stond je niet meer tussen. Fijn om nu precies je 500e post mee te maken! Gefeliciteerd meis!!!!!

Hilgonda Mons zei

Wat een bijzondere vondst . En wat maakt die foto het waardevol .
Gefeliciteerd met je 500-ste post. Wel een mijlpijl hoor! Ik lees je blog met veel plezier, dus ik ben blij dat je nog niet aan stoppen denkt.

Fijne week gewenst.

Lieve groet, Hilgonda

flowersandhome zei

Prachtig Ingrid, het theepotje, het verhaal,en uiteraard je 500ste post. Proficiat!
Lieve groet,
Marian

Paintings by Louise, Maison Louise zei

Hoi Ingrid,

Heb mij weer aangemeld bij op je blog, wat een gedoe met blogger.

Wat een prachtig verhaal bij een mooie thee/koffiepot en met de foto met tekst erin, zo bijzonder.

Kan mij voorstellen dat je hier gelukkig mee bent en met de inhoud zo een gevoel bij je teweeg brengt.

Wens je nog een hele fijne week en lieve groet,

Loes


Petra zei

Ik kon niet stoppen met lezen, wat een bijzondere vondst! prachtige foto trouwens ook! En 500ste post, ik heb voor een tijdje terug de eerste drie jaar maar even onder water gezet, (in concept dus..)
Het blijft wel leuk om ze door te lezen en te zien hoe je smaak kan veranderen in een paar jaar.

Groetjes van Petra

Willy zei

Hej Ingrid, leuk zoals jij het altijd weer weet te vinden. Met die foto erbij is het kannetje heel speciaal. Ik ben zaterdag bij de kringloop in Zutphen geweest, maar heb niets gevonden en vond veel dingen eigenlijk heel erg duur. Veel plezier met deze mooie kan. Lieve groet,

June zei

Such a treasure inside a treasure Ingrid! A happy surprise for sure. The little teapot is beautiful and can see why you love it.

I'm not sure how long I will blog, and it seems that everyone is going over to Facebook to share more, but I just don't care for FB the way I do blogging. So maybe you and I will blog until our fingers don't work anymore :))))
sending hugs to you today dear friend!

Marjon zei


Wat een prachtig kannetje Ingrid wat kan ik dat goed begrijpen dat je hier zo blij van wordt. Het is bijna een schat wat je vindt want nu weet je ook nog van wie het is geweest...Het staat zo mooi samen op het schaaltje en proficiat met je 500 post....ik hoop dat je nog lang zult blijven doorgaan...lieve groet Marjon

Marjan zei

Wat een mooie pot. Ik ben er ook helemaal verliefd op...... en zo leuk als er een verhaal achter zit.
Gefeliciteerd met je 500e post.

Liefs, Marjan

Loraine Living zei

Gefeliciteerd! Super hoor en wat een gave pot heb je gescoord. Genieten weer van de mooie foto's..
groetjes Diana

Marie-José zei

Wat een prachtige post met een prachtig verhaal!
Ik had het al wel gelezen op mijn mobiel maar nog geen tijd om te reageren door alle drukte rondom de fair, sorry daarvoor, want jij bent altijd zo trouw Ingrid ;-)
Wat een bijzondere vondst heb je daar te pakken Ingrid.
En echt een hele mooie eenvoudige kan ook nog, want idd hebben die tinnen kannen altijd wat potsierlijks.
Toch maakt de foto met tekst het nog waardevoller hè.
Dit is echt iets om te koesteren dus het is heel goed dat het bij jou terecht gekomen is.
Dat is aan jou wel besteed.

Fijn weekend nog en lieve groet, MJ