dinsdag 18 maart 2014

Een heerlijke lentedag…


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoek aan Utrecht, waar ik had afgesproken met mijn lieve blogvriendin Madelief van de prachtige gelijknamige blog. Madelief en ik hebben elkaar door het bloggen leren kennen en het is elke keer weer zó leuk om elkaar te zien!

Eigenlijk is zo’n dag te kort. Behalve dat er veel bij te praten was, hadden we allebei onze camera meegenomen en maakten we van de gelegenheid gebruik veel foto’s te maken. Leuk om deze hobby te delen en ook bijzonder leerzaam, want Madelief leerde mij een andere manier van fotograferen wat ik helemaal geweldig vond.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Bij de Winkel van Sinkel hebben we geluncht. Vooral langs de Oude Gracht zitten veel leuke en kleine (woon)winkels. Ik had het gevoel dat er sinds een eerder bezoek aan deze stad veel mooie zaken bijgekomen waren. Van de bloemenmarkt langs de gracht word je sowieso vrolijk, er stonden kramen vol met voorjaarsbloeiers. Bovendien boften we met het weer: het zonnetje kwam regelmatig een beetje door, de temperatuur was aangenaam en het bleef droog.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Hier zie je de ingang van de pandhof van de Domkerk. Het wordt een van de mooiste binnentuinen van Nederland genoemd. Zelf kende ik het niet, maar gelukkig had Madelief er op internet iets over gelezen.

De Pandhof van de Domkerk dateert uit 1390-1440 en werd eind 19e eeuw gerestaureerd. Het is een kloostertuin met middeleeuwse stijlelementen, waar sierplanten en kruiden bloeien. Over een paar maanden staat de pandhof er waarschijnlijk nog mooier bij, want nu stond er uiteraard nog weinig in bloei. In het midden van de tuin staat een fontein met het beeld van de schrijvende 14e-eeuwse domkanunnik Hugo Wstinc. De tuin wordt omsloten door een kruisgang uit de 15e eeuw.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Voordat we het in de gaten hadden, was de dag voorbij. Maar het is er weer één met een gouden randje, een dag om in te lijsten. Beiden zijn we ons er van bewust dat het bloggen niet alleen digitaal maar ook in real life veel bijzonders en moois heeft gebracht!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Ik wens iedereen een hele fijne dag!

Liefs, Ingrid

76 opmerkingen:

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat zullen jullie het leuk gehad hebben samen. Ik ken Utrecht niet zo goed, maar wat ik ervan ken is wel heel erg mooi. Deze tuin bij de Dom, daar ben ik met mijn ouders geweest toen ik hooguit een jaar of twaalf was. Ik herken de perkjes met kruiden... We beklommen toen ook de toren, tenminste met mijn vader...
Ik vind je foto's weer heel erg mooi Ingrid, maar dat vond ik toch al...
Ik wens je een heerlijke nieuwe dag,
Lieve groet,
Mirjam

Colin (Bij Guusje Thuis) zei

Wat leuk Ingrid om zo'n dagje in Utrecht door te brengen met een blogvriendin en dan ook nog samen te gaan fotograferen. Als ik je foto's zo zie, had ik de laatste keer dat ik in Utrecht was, toch net iets verder moeten kijken want ik heb duidelijk wat moois gemist :)

Groetjes,
Colin

crochetcookingandmore zei

Wat heb je prachtige foto´s gemaakt, net alsof ik zelf door Utrecht loop!

Marjon zei

Hallo Ingrid, bij de eerste foto's dacht ik...Utrecht...en ja hoor...prachtige foto's en wat leuk dat jullie een gezellige en mooie dag samen gehad hebben...lieve groet Marjon

Mayflower zei

Wat een leuk uitstapje Ingrid en zo bijzonder dat er door het bloggen zo'n mooie vriendschap is ontstaan. Utrecht is een mooie stad en ik geniet van je foto's.
Vooral de foto's van de Dom met de bloesem vind ik supermooi.
Wens je een fijne week.

Liefs, Mea

Ingrid B zei

Dat geloof ik zeker dat jullie een leuke en gezellige dag gehad hebben met elkaar in Utrecht. Het is een mooie stad ik kom er regelmatig. Maar het pandhof ken ik toch niet dus daar ga ik ook eens kikken.
Je hebt niet alleen prachtige foto's gemaakt maar je moet het ook maar zien. Waant een bloesempje aan een boomstam ik zou daar zo aan voorbij gelopen zijn. Maar dat is jou wel toevertrouwd.
Fijne dag, groetjes, Ingrid.

Nancy Blaauwgeers zei

Mooie foto's heb je weer gemaakt. Waardevolle momenten als deze moet je koesteren, gaat het een beetje met Madelief? Ik lees af en toe haar posten en ze komt op mij over als een hele krachtige vrouw die de meest prachtige foto's maakt.
Groetjes, Nancy

It's me zei

Heerlijk zo'n dagje.....koester de herinnering deze week lieverd......mooie foto's !!..en jullie waren wel heel dicht bij Maarssen hoor !!...liefs Ria...x !

All Seasons zei

Goede Morgen Ingrid.
Wat leuk dat je ons ook even mee neemt met je pracht foto's door Utrecht. Ik had het al bij Madelief gelezen dat jullie elkaar zouden zien die dag. Zo bijzonder, dat zoiets uit het bloggen kan groeien.
Voor mij is het al zo lang geleden dat ik eens in Utrecht was. Maar leuk hoe jij ons weer de leuke plekjes laat zien. We zien bij Madelief ook vast wel wat foto's van jullie dagje langskomen.
Hou het gevoel van deze mooie dag heel lang vast!

Fijne dag vandaag
Liefs,
Patricia

Judith zei

Wauw Ingrid, wat heb jij mooie foto´s gemaakt in Utrecht!! Ik heb er echt van zitten genieten...

Het blijft bijzonder hè, die ontmoetingen IRL van internetkennissen en zeker als zo'n ontmoeting een vriendschap teweeg brengt!

Liefs X

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Prachtige foto's en voor mij natuurlijke heel herkenbaar want ik ben geboren in Utrecht en heb aar 43 jaar gewoond ... kan elk plekje in de binnenstad woonde tegen de binnenstad aan ... altijd mooi om terug te zien en voor een dagje vind ik het altijd wel weer eens leuk om naar de kids toe te gaan , maar ben dan ook wel weer blij terug te zijn in Harlingen .... Heerlijk dat je zo mooie band op gebouwd heb met je blogster en je passie samen kan delen .. en dat is goed gelukt je foto's zijn super ... wens je een fijne week ...lieve groet rosita

G-STYLE zei

Goh Utrecht komen we eigenlijk nooit maar is wel de moeite waard als ik jouw foto's zo zie.

En wat leuk dat je je passie op woongebied en fotografie kunt delen met een blog-vriendin, En jullie hebben vast wel meer gedeelde interesses ;-)

Prachtige foto's ook weer !

Wij gaan straks lekker uit eten en daarna als verrassing karten Onze jongste is vandaag 16 geworden en dat hebben we zondag met de familie gevierd en vandaag met ons vieren.
Hoe ik even niet te bedenken wat we eten vandaag.

Jij ook een fijne dag vandaag !
Lieve groet Gea
G-STYLE zei

Goh Utrecht komen we eigenlijk nooit maar is wel de moeite waard als ik jouw foto's zo zie.

En wat leuk dat je je passie op woongebied en fotografie kunt delen met een blog-vriendin, En jullie hebben vast wel meer gedeelde interesses ;-)

Prachtige foto's ook weer !

Wij gaan straks lekker uit eten en daarna als verrassing karten Onze jongste is vandaag 16 geworden en dat hebben we zondag met de familie gevierd en vandaag met ons vieren.
Hoe ik even niet te bedenken wat we eten vandaag.

Jij ook een fijne dag vandaag !
Lieve groet Gea
Pure & White zei

Ingrid wat maak je toch prachtige foto's!!
Zo mooi allemaal! Wat een heerlijk dagje was dat! Ben het met je eens dat bloggen meer is dan wat berichtjes plaatsen....het zorgt voor verbinding met mensen die je anders nooit ontmoet zou hebben!

Bedankt voor je mooie post!

Liefs Dineke

Anita zei

Wat een heerlijke dag samen! En dan ondertussen ook nog zoveel moois gezien én weten vast te leggen. Ik geniet gezellig mee :-)

Ik ga nog even een rondje surfen. Nee niet op een plank hihi Manlief viert zaterdag zijn 50e verjaardag (groot feest) officieel dinsdag maar dat is zo'n rare dag. En ik moet nog iets bedenken!Ik weet het dat is niet vroeg maar ben compleet inspiratie-loos ;-)
Groetjezz lfs mij

La Blomst-Living zei

Wat kan je dan eigenlijk veel zien in een dag, prachtige geveltjes, kleine details...Ik heb daar vorig jaar aan de gracht thee van verse munt gedronken, in het zonnetje.
Je hebt een mooi overzicht gemaakt, Ingrid, een mooie herinnering ook dat je dit met je blogvriendin beleefd hebt!
Liefs, Linda

Hann¥ zei

Ik dacht huh wat een bekend terrein hihi....mijn eigen stadje Utrecht....
Ik kwam er als jong meisje elke dag...mijn school zat op de Oudenoord en in het weekend ging ik er stappen bij verschillende discotheken....
Wat leuk om foto's te zien van mijn stad ;-)
Wat een bijzondere vriendschap....en wat heerlijk dat jullie er zo genoten hebben....
Je eerste foto brengt gelijk de lente...alleen vandaag is het een sombere dag qua weer.....
Geniet nog maar even na Ingrid...
Fijne dag en liefs,

Berna zei

Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad en uitgekozen om Utrecht te verkennen. Dank voor het delen van de mooie foto's.
Zelf kom ik ook graag in Utrecht. Zou eens een stadswandeling moeten doen voor de achterliggende info.
Fijne dag!

Huize Kip Kakel zei

Wat leuk om samen op stap te gaan, en om samen te fotograferen...
Jullie zullen genoten hebben van een mooie stad, heerlijke koffie en van gezellig samen zijn...
Geniet moment!

Je laat prachtige details van Utrecht zien, ben je ook nog in de winkeltjes onder bij de grachten geweest, die vind ik altijd zo leuk!

Fijne dag ♥

Anneke zei

Wat leuk dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad in utrecht. Jammer dat ik het niet wist want dan hadden jullie gezellig bij mij op de koffie kunnen komen. Ik ben geboren en getogen in utrecht. Dus voor mij is het allemaal bekend terrein. Leuke winkeltjes heb je langs de grachten he? Hebben jullie nog wat gekocht?
Wat heb je een mooie foto's gemaakt.
Liefs Anneke

Corine(THUIS) zei

Met recht een dag met een gouden randje! Fijn dat Madelief en jij er allebei van genoten!
Ik ben wel benieuwd welke andere manier van fotograferen je van haar hebt geleerd...

Ger zei

Hoi Ingrid,

Ja, ons land heeft veel mooie steden waar van alles te ontdekken valt,niks leuker dan dat samen met iemand te doen die dezelfde interesse heeft,waar je een klik mee hebt,dat moet helemaal goed zitten tussen jullie als ik lees dat Madelief jou lieve blogvriendin is.
Mooie foto's van een gezellig dagje uit!!

Fijne dag en lieve groet,
Ger

Anoniem zei

Dat was een prachtige dag, Ingrid!
En wat is een oude stad mooi. Je laat het heel mooi zien in je prachtige foto's! De Domtuin is ook prachtig.
En ja, er zal wel heel wat afgekletst zijn door jullie. Dat je elkaar door beeld en live mag ontmoeten is toch wel bijzonder!
Geniet er nog even van!

Lieve groet,
Gerry

Verie -Vestywo- zei

Prachtige foto`s! Leuk hoor dat je zo goed contact hebt met iemand via blogger! Geniet ervan.

Lieve-Groetjes, Verie

Bonjade zei

Oh......wat een leuke dag.....
Meeting met een leuke blogster, foto's maken, bijkletsen, eten en drinken......klinkt me als muziek in de oren ;)

Mooie sfeerbeelden.

Fijne dag

Liefs

eigen thuis zei

Ik krijg door jouw prachtige foto's gewoon zin om m'n tas te pakken, in de auto te stappen en lekker te gaan struinen in Utrecht. Maar ja, de huiselijke plicht roept dus hou ik maar in m'n achterhoofd dat ik snel eens een dagje naar Utrecht ga;-)

Leuk dat je zo'n dagje uit met een blogvriendin doet, dat is toch wel extra genieten en bijzonder.

Mag ik jou bij deze ook hartelijk bedanken voor je leuke reacties iedere keer weer. Ook ik vind ze erg leuk om te lezen. Fijne week nog Ingrid.

Liefs Gonda

Fuchsiaantje zei

hallo ingrid deze blog had ik bij mirjam gezien en het heeft me weer wat opgevrolijkt. ik heb mijn pols gebroken en kan niet veel doen, maar gelukkig kan ik wel blogs bekijken en er op reageren en dat geeft veel afleiding. nou die van jou is heel mooi en je hebt mooie foto`s gemaakt. ik geniet er van. fijne week nog en groetjes van mij, riet.

inge van der sanden zei

Ik ben eigenlijk nog nooit in Utrecht geweest, behalve dan op Hoog Catarijne...wat ik op je foto's zie dat bevalt me wel...ziet er heel leuk uit allemaal.
Mooie foto's Ingrid.
Fijne Dag nog.

Groetjes,
Inge, my choice

Anoniem zei

Wat een heerlijke genietpost! Genieten van de sfeer die Utrecht sowieso heeft, de achtergrondverhalen over de stad, je prachtige foto's (vooral van de bloesemtakken was ik gecharmeerd) en het feit dat bloggen zoveel meer kan betekenen. Fijn dat je ons even hebt laten meegenieten van je dag met een gouden randje...
Liefs, Peetje

My name is Riet zei

Wat zullen jullie het gezellig gehad hebben in Utrecht Ingrid en wat heb je een prachtige foto's gemaakt.Ik ga ook eens kijken of ik bij Madelief in de leer kan.:))))Heerlijk zo samen een dagje lekker bijkletsen. Wat is blogland toch geweldig.
Lieve groet van Riet

Bizzy @ home zei

Heerlijk dagje dus. De eerste foto is prachtig en ik was een beetje verbaasd door al die kleur op jou blog hihi...maar ja, ik snap het wel, samen met Madelief.
Lieve groet, Renny

Kom Achterom zei

Wat een heerlijke wandeling! Echt lente hoor! Die deur waaah een plaatje!
Ik heb genoten
Yolanda

Sober en Stijl zei

Ohh wat een heerlijk dagje, en gezellig om met een blogvriendin op stap te gaan. Utrecht is prachtig!
De eerste foto vind ik zo`n plaatje met de kleurtjes...genieten!

Liefs, Dorine

Homemade Home zei

Prachtige foto's van een mooie stad en een heel gezellige dag Ingrid.
Lieve groet Nelly

Thuis bij Tjits zei

Wat leuk om samen met een blogvriendin een dagje erop uit te gaan! Ik geniet van je foto's.. Utrecht is de stad waar mijn dochter al 6 jaar woont, voor mij dus veel herkenning zo leuk!

Fijne avond Ingrid,
liefs Tjits

flowersandhome zei

O Ingrid!!! Die eerste foto, zoveel prachtige ranonkels samen! Kom ik hier nooit tegen. Onlangs zag ik enkele bosjes roze ranonkels in de winkel maar toen ik vroeg hoeveel ze waren, kon ik ze helemaal niet kopen, ze waren 'besteld'. Zo zit het dus, als je ranonkels wil, moet je ze op voorhand bestellen, dat weet ik intussen ook weer ;)
Wat fijn dat je weer eens met Madelief afsprak. Intussen zijn jullie natuurlijk veel meer dan gewoon blogvriendinnen. Zo leuk voor julllie.
Lieve groet,
Marian

What's in a day zei

Prachtig om Utrecht door jouw lens te zien, ik kwam er vaak, maar de laatste jaren iets minder.
Wat zullen jullie samen genieten hebben van elkaars gezelschap, maar ook van alles om jullie heen...een heerlijke dag zo te zien Ingrid.

Liefs en een fijne avond,
Eefie

Ús hûs ús thús zei

Prachtige foto's! Ik heb echt genoten van Utrecht!
Fijn dat jij en Madelief samen zo'n heerlijke dag hebben gehad. Dit zijn inderdaad van die momenten die jij altijd bij je blijft dragen. Bijzonder!
Groetjes van Aleta

lia zei

Oh, Utrecht heeft zoveel moois, maar dat pandhof kende ik niet.
Leuk dat je dat samen met Madelief gedaan hebt. En dat je van elkaar kunt leren... Op de een of andere manier zie ik iets aan je foto's, dus ben benieuwd wat je van haar geleerd hebt.

Fijne avond
Liefs Lia

Wonen aan boord zei

Wat leuk om zo een mooie vriendschap op te bouwen en daar dan samen van te genieten! Je foto's zijn prachtig.

Lieve groet,
Alberta

fo miento zei

Leuk zo'n gezellige dag met je blogvriendin doorbrengen. En dan nog prachtige foto's gemaakt.
Vele grtjes Mien

Moni Waldfee zei

Liebe Ingrid,
mein Herz schlägt höher bei solch wunderschönen Hollandfotos. Es ist ein herrlich schönes Land in allen Dingen. Hab lieben dank fürs zeigen.
Sicher hattet ihr einen wundervollen Tag!
Liebste grüße, Moni

Nely zei

Dear Ingrid,
Greaat pictures, I feel as if I took a walk along with you..
Many hugs
Nely

van alles wat in huis en tuin. zei

Wat leuk om zo'n dagje met een blogvriendin door te brengen. Wanneer je het goed met elkaar kunt vinden is het idd iets extra's in je leven! Geniet daar van.
Ik heb genoten van je foto's, ze zijn mooi geworden. Moest wel lachen om de lantaarn samen met de boomstronk: het leek wel of de lantaarn er uit groeide. Toeval zeker?

Groet Trijnie

Alie zei

Lekker even genoten bij je. Wat wonen we ook in een mooi land!

Sonja- Sezoentje zei

Fijn om zo een dagje samen er op uit te trekken en te genieten van zo een mooie stad.
Zelf ken ik niet zoveel van fotografie maar ik geniet wel steeds van de prachtige foto's die je met ons deelt :)
Liefs, Sonja

het Moonhuis Monica zei

Dit zijn voor mij natuurlijk allemaal bekende plaatjes!
Wat leuk om ´mijn´ stad door de lens van jouw camera te zien, echt mooie foto´s hoor!
Wat gezellig om zo´n dag door te brengen met een blogvriendin, je hebt hier vast enorm van genoten!!

Liefs Monica

Room Seventeen zei

Heb jaren in de buurt van Utrecht gewoond, heerlijke stad! Al tijden niet meer geweest, superleuk om jou foto's te zien!

lien zei

Wat een mooie foto's van een superleuk dagje uit zo te zien! Van de bloemenfoto word ik helemaal blij. Liefs Carolien

La Maison zei

Utrecht is voor mij heel dichtbij en ik vind het nog steeds een mooie stad. Wat gezellig dat Madelief en jij zo'n klik hebben. De foto's zijn prachtig en ik zag direct dat het bekent terrein was.
Wat Frankrijk betreft, we hopen in de mei vakantie te gaan.

Liefs
Hermine

Janny zei

Wat een mooie foto's, doet me toch ook heel erg aan Amersfoort denken!
Ook mooi voorjaar in de stad,

groeten Janny

Jolanda zei

Wat een heerlijke plaatjes van Utrecht, ik kom er graag maar zie allemaal plekjes die ik niet ken! Wat zullen jullie het gezellig hebben gehad samen en lekker bijgepraat. Ik ben wel benieuwd wat jij voor fototips hebt gehad. Lieve groetjes

Willy zei

Gezellig om samen een dagje samen op te trekken en dan ook nog in een leuke stad waar veel mooi plekjes zijn. Lieve groet

Els zei

Wat geweldig dat jullie elkaar ook in real life zien en dat jullie een gezamelijke passie delen :-)

Bedankt dat we mochten meegenieten van deze geweldige stad!

Fijne dag
X Els

Huiz&zo zei

Mooie foto's!! Leuk dat jullie elkaar ook in het echt ontmoet hebben! En wat is dat hofje mooi he! Ben er ook een keer geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Helaas had ik toen geen camera bij me, maar via jouw foto's krijg ik weer helemaal dat gevoel!

Fijne dag!

Indruk zei

Wat bijzonder toch dat het in het echt ook zo met elkaar klikt. Ik had twee weken geleden ook afgesproken met een andere blogster. We hadden Den Bosch uitgekozen omdat we een heel eind van elkaar vandaan wonen en dat voor ons alletwee ongeveer een uurtje rijden was. Het was ook zo gezellig en hebben 5 uur lang non stop met elkaar gekletst. Leuk ook dat je samen met Madelief bent gaan fotograferen en zo wat van elkaar kunt leren. Je hebt weer prachtige foto's gemaakt Ingrid! Liefs Pascale

Clarieke zei

Ontzettend leuk om iemand via de blog te ontmoeten. Gaaf hoeveel nieuwe mensen je op deze manier leert kennen!

Hanna zei

härligt
Ha en fin kväll
Hanna

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Ik had gisteren al een kijkje genomen, maar vandaag eindelijk tijd voor een reactie. Je foto's zijn prachtig geworden!

Ik vond het een ontzettend gezellige dag. Wat vliegt de tijd toch iedere keer. Fijn dat het nog gelukt is bij De Bijenkorf! Ben je daarna nog verder de stad in geweest om foto's te maken? Ik twijfel nog steeds over mijn post. De kwaliteit van de foto's valt een beetje tegen. Misschien laat ik het zitten :-)

Een hele gezellige avond toegewenst!

Veel liefs,

Madelief x

Huis in de Provence zei

Leuk dat je een heerlijke dag hebt gehad. Je hebt ook prachtige fotos gemaakt.
Fijn weekend.
Lieve gr. Mirjam

Things and Thoughts zei

Wonderful place and lovely details through your camera Ingrid!Share a day with a special friend is always enjoyable!
Happy, sunny weekend!
Olympia

Things and Thoughts zei

Wonderful place and lovely details through your camera Ingrid!Share a day with a special friend is always enjoyable!
Happy, sunny weekend!
Olympia

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Ohhh wat een kleurrijke♥ ranonkels♥ prachtig♥ gewoon..;)
Ja de stad Utrecht♥ is gezellig♥ en ook veel te zien..;)
Fijn dat je zo genoten♥ hebt van de dag en vandaag☼ zeker wel van het Lente♥ weertje..;))
Liefs♥ en fijne Lente♥ weekend Gaby..♥..;))

More Than Living zei

Wat gezellig! En wat een prachtige foto's heb je gemaakt!
Liefs Cindy

Janny zei

Ja Utrecht is zo'n leuke stad. Mijn jongste dochter woont er al heel lang en ik kom er vaak. De bloemenmarkt vind ik ook altijd zo geweldig, al die kraampjes langs de gracht. Het klinkt als een leuke dag. Het lijkt me ook heel leuk dat eens een keer te doen met blogdames, als ik dat zo zie.
Je bent een goede leerling, want je hebt mooie foto's gemaakt. Goed hoor, die details op de foto.
Liefs,
Janny

Le Style zei

Wat mooi zo'n ontstane blog vriendschap. Zo leuk die gedeelde interesses. Ik heb genoten van de mooie foto's van een mooie stad!

Fijn weekend!

Liefs,
Yet

Lemons and blue zei

Dat klinkt als een heerlijke dag, bijzonder dat jullie elkaar ook in het echt treffen. Prachtige foto's heb je gemaakt het geeft echt de Lentesfeer weer.
Groetjes, Joke

Pauline zei

Wat is er nu nog fijner dan zo'n lentedag door te brengen met een goede vriendin in Utrecht...dat hoort toch echt bij de favorieten. De Winkel van Sinkel is ook zo leuk. Ook praten over jullie fotografiepassie is in Utrecht een goede plek; je kan meteen zoveel vastleggen.
Dit soort dagen moet je erin houden. Dat doet de mens goed.
Nu wens ik je een fijn weekend.
Liefs, Pauline

Pauline zei

En ik vergeet nog te zeggen hoe mooi je foto's ook zijn geworden.

inro soor zei

gave foto,s en wat leuk door het bloggen:)

groetjes, Inge

Shabby soul zei

I desire since so many time to take a trip in Nederland, and all these photos make me hope to make it soon! The daughter of my best girlfriend lives and study medicine just in Utrecht! Sooner or later I will come to visit your beautiful country, my darling friend.
Surely your day with Daisy has been soulful =) Hugs
Silvia

Linda zei

Hoiii , had even deze post gemist , maar wat een heerlijke (veel) foto's. Ja leuk he zo'n dagje Utrecht, lekker even weg. En hoe leuk is dat met een blog vriendin, gezellig toch. Zo te lezen en zien hebben jullie je prima vermaakt.

Fijne dag , groetjes Linda

Marie-José zei

Wat een prachtige post Ingrid.
Sorry dat ik zo laat reageer op je post, erg druk momenteel...
Utrecht staat ook bij mij vaak in het lijstje van ff lekker shoppen.
Ook ik wil altijd wel graag lunchen bij de Winkel van Sinkel...zo'n leuke zaak.
Wat gezellig om het samen met een Madelief te doen.
Een medeblogster snapt de fotowoede, hihi...
Ik ga ook vaak alleen wandelen want als ik dat met een vriendin doe kan ik geen foto's maken ;)
Wat een mooie foto's heb je nu en van mooie details waar je nog wel es zo aan voorbij loopt.

Fijne week en lieve groet, MJ

Marjon zei


Hallo Ingrid, ik lig weer een paar posten achter maar ik wil toch op iedere post mijn reactie geven....
Wat een prachtige foto's van Utrecht, leuke details heb je laten zien en ik ben er ook voor een paar jaar geleden geweest en ik herken zelfs sommige huizen en in de Dom ben ik zelfs naar binnen gegaan..super mooi...Ik was toen nog niet aan het bloggen, de foto's die ik toen gemaakt heb, waren helemaal niet mooi...dus toch veel geleerd van het bloggen...leuk om dit samen met een blogvriendin te mogen meemaken....lieve groet Marjon

les michous zei

Wunderschöne Fotos bin hin und weg!
Wau ich komme gerne wieder vorbei und bestaune Deinen wunderschönen Blog
Herzlich Michou

Petra zei

Hoi Ingrid, even heerlijk bijgelezen en foto s gekeken. Wat mooi allemaal. Ben benieuwd wat je nog bijgeleerd hebt op fotogebied, dacht dat jij alles wel wist. Giveaway zal ik me ook nog bijzetten, gefeliciteerd met je 1007 volgers!!
Dat gaat niet vanzelf hoor. Je verhaal van het lampje vond ik ook heel grappig en heel herkenbaar, hihi. Supermooi lampje ook!

Hele fijne zondag,
liefs Petra