zaterdag 18 mei 2013

Pinksterfair en uitslag give away…


Home & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle

Alle foto’s zijn gemaakt bij de stand van Babette huis- en tuindecoratie, mijn favoriet van de fair.

Het is al een aantal jaren traditie dat ik met twee vriendinnen in het Pinksterweekend de Pinksterfair in Zeist bezoek. We vinden dat altijd een ontspannen en gezellig uitje, in een sfeervolle ambiance bij het slot.

Dit jaar zat het duidelijk niet mee. Eerst moest vriendin H. door ziekte afhaken en eenmaal daar bleek het kouder en natter dan voorspeld. We hebben dit jaar ook weinig aankopen gedaan en het was rustiger dan de afgelopen jaren, toen de zon meestal volop scheen.

Eigenlijk komen we nooit voor half drie ‘s middags het terrein af, maar deze keer gingen we om 13.00 uur snel op zoek naar een lokatie in de buurt waar we in een verwarmde ruimte konden lunchen, iets dat op de pinksterfair niet mogelijk is omdat men daar rekent op mooi weer en er alleen buiten gegeten kan worden.

We lunchten in het centrum van Zeist bij L*okaal V*ictoria, een echte aanrader. Bij binnenkomst was het aangenaam warm en we hebben heerlijk gegeten. Dat was dan weer een voordeel van de kou op de fair…we hebben er – op zoek naar warmte – wel weer een leuk adresje bij ;-).  En ondanks de kou was deze dag ook deze keer weer ontspannen en gezellig.

Home & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle

Nu de uitslag van de give away! Zoals ik al eerder vertelde, was ik aangenaam verrast door de reacties van een aantal stille volgers…super leuk dat jullie ook hebben gereageerd!

In de Number Random Generator voerde ik het aantal deelnemers in en gaf ik de beslissende “enter”, zodat de winnares digitaal kon worden bepaald. Het gekozen getal kwam uit bij de anonieme reactie van Evy, die reageerde met de volgende woorden:

Ik ben een stille volger en laat niet zo vaak wat achter, maar nu ik die prachtige gave away voorbij zie komen, kan ik het toch niet laten! Bij de plaatjes die je laat zien uit het boek, denk ik met heel veel lieve en leuke herinneringen terug aan onze huwelijksreis vorig jaar! Bijna 2 weken door Italië getrokken en natuurlijk ook door Toscane! Uhm..wat ik eigenlijk wilde vertellen..ik doe graag mee met je gave away! En nog heel veel succes met je blog, ik geniet ervan! Hartelijke groet, Evy

Lieve Evy, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze give away…ik hoop dat je op deze manier je huwelijksreis weer een beetje mag herbeleven ;-). Wanneer je je adres naar mij mailt, stuur ik het boek zo snel mogelijk naar je toe!

Ik wil alle deelnemers van de give away bedanken voor de lieve en enthousiaste reacties en iedereen een heel fijn Pinksterweekend toewensen!

Liefs, Ingrid

51 opmerkingen:

Het witte huis met de zwarte deur zei

Hoi Ingrid, jammer van het weer hè en dat er een vriendin niet mee kon. Je hebt mooie foto's van de fair, ben benieuwd wat je uiteindelijk nog wel gekocht hebt. En Evy, gefeliciteerd met het winnen van de give-away!

Fijn weekend!
Groetjes Patries

het Moonhuis Monica zei

Nou Ingrid wat grappig dat jij er ook was, ik was er tegen 1 uur, toen was jij dus al weg. De stand van jouw foto's heb ik gezien en onbegrijpelijk dat je de stand van Ann niet hebt gezien, want dat was de allermooiste haha ;-)
Heb je niks gekocht?
Ik was ook om 2 uur alweer weg hoor, mijn dochtertje had er totaal geen zin in en dan is het voor ons beide niet leuk natuurlijk, jammer van het weer hoor, want zo'n fair valt en staat met het weer en dat heb je niet voor het kiezen, helaas :-(
Ik had ook echt medelijden met de standhouders, die moeten hele dagen in de kou staan, ik zag gisteren op de facebookpagina van Ann dat ze het ook erg koud heeft gehad, echt jammer hoor en vorig jaar was het zo mooi!!
Fijne pinksterdagen en bedankt voor je reactie op mijn blog!!

Liefs Monica

Indruk zei

Wat een prachtige spullejes zie ik op de foto. Wat jammer van het weer, dat gaat toch ten koste van de sfeer. Hier is een fair op de Olmenhorst, maar met dit weer laat ik het denk ik maar aan mij voorbij gaan. Gelukkig heb je er ondanks dat toch een gezellige dag van gemaakt met je vriendinnen! liefs Pascale

Annet Huistuinentollerblog zei

Een fair in de zon is zoveel leuker, jammer dat het weer niet meezit, ook voor degenen die dit allemaal georganiseerd hebben. De foto's van de stand zijn wel mooi en sfeervol. De achterkant van het bed vind ik prachtig en ook dat mooie kussen met de rozen.
Fijn pinksterweekend. Groet, Annet

Pascale zei

Mooie foto's van de fair. Jammer toch van dat weer maar helaas kunnen we daar niks aan veranderen. Evy van harte gefeliciteerd met het winnen van de give away. Het lijkt me een prachtig boek. Liefs, Pascale

inge van der sanden zei

De foto's van de fair zien er wel sfeervol uit, jammer dat het weer dan niet meezit.
Leuk voor Evy dat ze jou give away gewonnen heeft, proficiat Evy!

Fijne Pinksterdagen,
Inge, my choice

Colin zei

Jammer dat het weer voor stoorzender speelde op de fair, er valt zo veel in het water. Hier mopperen ze ook alleen maar dat het niet alleen nat maar ook zo koud is. Geniet van je pinksterdagen, wie weet piept er nog een zonnestraaltje door!

It Is The way of life zei

Jammer van het weer he' maar goed jullie hebben je traditie voort kunnen zetten en hopelijk volgend jaar beter!
Fijne dagen !
Liefs Ida

Lilablu at home / Tina zei

Hoi Ingrid,
Het zit momenteel met de markten wat het weer betreft niet altijd mee.......... Morgen en maandag sta ik ook weer buiten (volgens mij morgen 20 oC maar maandag daar wil ik nog even niet aandenken..........koud en regen???)Jammer hoor. Je foto's zijn wel prachtig en ik ben helemaal jaloers op die stand met die overdekte ruimte..........ik droom ervan om ooit met een pipowagen naar brocante markten en fairs te kunnen gaan......
Liefs,
Tina

Thuis bij Tjits zei

Ondanks het koude en ongezellige weer heb je wel mooie foto's van de fair gemaakt Ingrid! Wat leuk dat je in lokaal Victoria geluncht heb, dat gaan wij over een aantal weken ook doen als onze zoon en schoondochter net daarvoor getrouwd zijn in slot Zeist, leuk he!!

Evy van harte gefeliciteerd!

fijn pinksterweekend!
liefs Tjits

MARIANNE zei

Ja voor alle Fairs en Brocante markten, valt het met dit soort weer niet mee...en de Pinkster Fair in Zeist is altijd zo gezellig!
Maar gelukkig hebben jullie ondanks alles toch nog een leuke dag gehad, en een leuk 'warm' adres gevonden voor een gezellige lunch met elkaar!!
En ook al hebben jullie niet veel gekocht...ben ik natuurlijk toch wel benieuwd wat of je evt zelf gekocht hebt hoor!

Morgen schijnt de zon te gaan komen...dus dat wordt dan hopelijk een mooie eerste Pinksterdag!
Dus allemaal massaal de tuin, of bossen in...ha,ha!

Leuk voor Evy dat ze je give away gewonnen heeft, zo kan ze idd weer even terug dromen over haar huwelijksreis door Toscane!

Groetjes van Marianne.

lien zei

He wat jammer dat je vriendin niet mee kon en dan dat koude weer.. brr... toch hele mooie foto's gemaakt! Gelukkig was het toch gezellig. Fijn weekend nog, met hopelijk toch nog wat zon!

Karin zei

Ondanks het slechte weer heb je er wel mooie plaatjes kunnen schieten. Mooi hoor.
Fijn weekend

Anoniem zei

Jammer dat de fair in het water viel. Daar wordt het zo koud van. Maar je hebt nog mooie foto's gemaakt. Dat blauwe glas, wat een uitstraling heeft dat in het licht.
En Evy van harte gefeliciteerd met het winnen van deze mooie give-away!

Een mooi weekend Ingrid!
Liefs,
Gerry

Hann¥ zei

Het leek gisteren wel herfst en vandaag eigenlijk ook...
Zo jammer voor alles wat buiten georganiseerd is....
Mooie foto's zo krijgen we wel een indruk wat er was....alleen jammer dat het tegenviel....
Evy van harte meis....:-))
Lieve groetjes,Hanny

Judith zei

Hallo Ingrid,
Helaas zijn de laatste dagen niet zo mooi zonnig en warm. Vorige week waren we met een groep aan het kamperen. Heel gezellig, dat wel, helaas was het zó koud dat ik snipverkouden thuis ben gekomen. Nu herstellende (gewerkt heb ik wel). Nou, een heel verhaal om te vertellen, dat ik het voor jou en je vriendinnen jammer vind, dat de fair een beetje 'in het water viel'. Toch, als je een dag kunt afsluiten in een gezellig restaurant, heeft het ook wat (-:

Ik wens jou en je gezin een mooi Pinksterweekend!

Gefeliciteerd Evy met je prijs!
Mooi boek!

Hartelijke groet van Judith

PS: Ook al schijnt de zon niet, op je blog is het altijd prachtig!!!

Room Seventeen zei

Wat jammer dat het zonnetje niet scheen. Het zit ook niet echt mee dit voorjaar, de dagen met mooi weer zijn op één hand te tellen.
Je hebt in ieder geval mooie foto's gemaakt!

Anoniem zei

Mooie foto's van de fair. En Evy gefeliciteerd met het winnen van deze give away !

Liefs Lieke

La Blomst-Living zei

Fijn dat je ons even laat meegenieten d.m.v. je prachtige foto's. Deze stand vind ik ook wel heel leuk!
Ik heb deze keer je give-away dus niet gewonnen, hihi. Maar Evy van harte hoor, kun je fijn nagenieten!
Gezellig Pinksterweekend, Linda

Nancy B. zei

Jammer Ingrid dat jullie pinksterfair drietal niet compleet was. Hopelijk volgend jaar wel. Het weer werkt nog niet echt mee he? Wat leuk dat een stille volger jouw give away heeft gewonnen. Evy van harte gefeliciteerd! Ingrid, ik wens jou en je gezin een heel fijn weekend. Groetjes, Nancy

Anneke zei

Wat grappig dat jij ook op de fair bent geweest. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben. Je hebt mooie foto's gemaakt van de stand waar ik ook nog even bij heb staan kijken. En de stand van de Beukenhof vond ik mooi. Maar ik miste veel leuke adresjes. Elk jaar ga ik, maar voor het eerst niets gekocht op zo'n lekker broodje na. Heb jij nog wat gekocht? Ik wil je ook nog even bedanken voor je lieve berichtje wat je bij me achterliet. Ik wens je nog hele fijne dagen. Heerlijk he zo'n lang weekend.
Liefs Anneke

lia zei

Jammer dat het weer niet zo mooi was als andere jaren. Want dan ziet en voelt het meteen heel anders aan hé. Zelfs als het eigenlijk tegenvalt.

Fijn Pinksterweekend
Liefs Lia

Anita zei

Ondanks het weer heb je toch hele sfeervolle foto's kunnen maken. En lunchen is zo'n gezellige ambiance is ook niet verkeerd. Vooral héérlijk als je het koud hebt en je dan letterlijk kunt verwarmen ;-)
Een felicitatie voor Evy! Het boek komt goed terecht.
Hele fijne pinksterdagen Ingrid X
Groetjezz lfs mij

It's me zei

Wat leuk voor Evy !!..gefeliciteerd...en wat een mooie foto's Ingrid...heel misschien gaan wij ook nog....liefs Ria...xxx..!!

Roelie Steinmann zei

Leuk dat Evy je give away heeft gewonnen. Jammer dat het weer niet zo goed was de afgelopen dag met de fair. Voor de sfeer maakt dat wel uit. Misschien als het morgen lekker is ga ik ook nog een kijkje nemen..

Fijn weekend, Roelie

Ús hûs ús thús zei

Wat jammer dat veel van dit soort leuke uitjes nu in het water vallen. Ik was deze week met een vriendin bij de Libelle Zomerweek. We hebben de hele dag regen gehad. Ook wij zijn (voor het eerst!) eerder vertrokken.
Jij hebt wel prachtige foto's gemaakt van jullie uitje!
Fijn pinksterweekend.
Groetjes van Aleta

Pure & White zei

Jammer he, van het weer!
Je hebt toch mooie foto's gemaakt!

Heel fijn weekend!

Dineke

Huize Kip Kakel zei

Je foto's geven wel een heerlijke sfeer aan, maar ik ijk ze dan ook lekker in warme woonkamer en loop niet in de kou...
Gefeliciteerd voor Evi!
En jij bedankt voor je mooie organisatie van je give away!
Fijn weekend,
lieve groet,
Hannie

Jeanette zei

Het weer is zeer bepalend bij de brocante fairs dat heb ik ook ondervonden bij mijn bezoek aan de fair in Emst. En dan heb ik natuurlijk nog maar 1 vraag, wat zijn jouw aankopen?

Groet,
Jeanette

Maia zei

Allereerst wil ik je even bedanken voor alle snelle lieve reakties die je altijd geeft op mijn blog posten. Je vorige post had ik gemist wat prachtig die foto's van alle strooiers en vaatjes!
Jammer zeg dat het zo koud was tijdens jullie uitje maar je hebt er wel weer schitterende foto's kunnen maken!
Misschien hebben we morgen nog eventjes wat mooier weer maar veel regen is er ook voorspeld, ach wellicht valt het mee!
Fijn pinksterweekend!
Lieve groet Maia

Miranda zei

Jammer van het weer! Deze fairs hebben inderdaad een zonnetje en wat warmte nodig, dat is ook de reden waarom ik vandaag niet naar de summerfair in Ommen ben geweest...

Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

IS Interieur Styling zei

Hoi Ingrid, wat jammer dat je vriendin ziek was, en dan ook nog eens geen lekker weer wat een pech.
Ik lees dat er meerdere bloggers aanwezig waren. Misschien kunnen we wel eens een blog bericht maken, dat we als andere bloggers het leuk vinden. Elkaar ontmoeten op zo'n fair, lijkt mij heel erg leuk. Dat idee borrelt al een tijdje bij mij. Of dat we misschien eens iets anders kunnen organiseren, om heel veel bloggers te ontmoeten. Ik ben benieuwd of meer mensen dat leuk vinden.
Fijne pinkster dagen, lieve groet Ingrid

Mayflower zei

Wat jammer dat je vriendin door ziekte afhaakte en dat de zon zich niet liet zien, maar de sfeer was er volgens mij niet minder om Ingrid.
Wat een prachtige foto's.
En Evy van harte met de gewonnen give away.
Ingrid ik wens jou en je gezin ook fijne Pinksterdag toe, met hopelijk wat zon.
Lieve groet, Mea

Kelly zei

Prachtig. Vind dat kussentje ook erg mooi!

Anita r zei

Het lijkt me een leuke fair.
Als het weer morgen mee zit.
Willen we wel een kijkje wagen.
Kom al helemaal in de stemming met je mooie foto's.

fijne Pinksterdagen.

gr. Anita

ilona zei

Ja, met een warm zonnetje erbij zijn zulke uitstapjes toch een stuk gezelliger. Maar je hebt weer mooie foto's gemaakt en er toch het beste van gemaakt met een heerlijke lunch. Fijn pinksterweekend, Ilona.

Corine(THUIS) zei

Ah je bent toch geweest, ik dacht er gister nog aan dat jij elk jaar gaat!
Jammer van het weer inderdaad maar zo'n lekkere lunch maakt dan weer veel goed ;-)

What's in a day zei

Jammer dat je op de fair niet het weer van vandaag had, dan zou het er anders uitgezien hebben, toch zien we een mooie indruk van de fair!!
Voor Evy van harte!!! Leuk om ene stille volger blij te kunnen maken.

Fijne dagen nog en lieve groet,
Eefie

Shabby soul zei

The fair must have been beautiful, looking your photographs darling Ingrid! This spring seems don't want arrive here in Italy where I live, we too have rain every day... =(
Hugs my darling friend
Silvia

Wendy zei

Prachtige foto's!! Heb vele mooie spulletjes voorbij zien komen :)

www.tbezigebijtje.blogspot.com zei

Wat een sfeervolle foto's, het was vast leuk om er rond te struinen met al die leuke kraampjes. Wel jammer dat het steeds zo koud is he, .. morgen wordt het nog frisser. Brr..

Een fijn Pinksterweekend verder!
Lieve groet,
Miriam ('t Bezige Bijtje)

Pierelantijntjes zei

Evy, van harte gefeliciteerd!
Hoi Ingrid. Jammer van het weer zeg! Ik moet zeggen dat ik het vrijdag op de libelle zomerweek ook koud heb gehad hoor. En wederom geven ze een koude week op...jammer hoor maar het is niet anders.
Ik wens je ondanks de kou toch een hele gezellige week toe.
liefs Ester

Marjon zei

Prachtige foto's van de fair Ingrid en ja het weer wil gewoon niet meewerken......lieve groet Marjon

Henny van der Wal zei

Wat jammer dat het weer niet mee zat, maar desondanks heb je mooie foto's gemaakt! Ik zie mooie spullen liggen!
Lieve groet,
Henny

Maison Louise, Paintings by Louise, zei

Het weer werkt niet altijd mee, maar desondanks heb je toch een fijne dag gehad.

Aan de foto te zien zag de fair er wel erg aantrekkelijk uit.

Voor Evy de hartelijke felicitaties met het winnen van dit prachtige boek.

Een hele fijne 2e Pinksterdag en lieve groet,

Loes

amy zei

Ja het zit niet echt mee met het weer ,alhoewel het gisteren nog aardig was ,vandaag is een troosteloze dag
Volgens mij ben ik ook wel es op die fair geweest (op den duur weet je niet meer welke je wel en niet hebt gehad he ?)


Evy gefeliciteerd met de give-away!

Beatriz zei

Gratulations to Evy! Nice pictures! Beatriz

Janny zei

Ik ben Eerste Pinksterdag op de Fair geweest. Het was heerlijk weer en het was ook behoorlijk druk. Gelukkig voor alle standhouders dat er toch één dag goed weer was, want vandaag was het ook niet om naar huis te schrijven. Ik vond het een leuke fair, hoewel ik de entree best duur vindt. Heb eigenlijk alleen maar eetbare dingen gekocht:-)
Lekkere spaanse worst en oude Comté, jammetjes en mosterd, geitenkaasje en nog een pestootje.
En dat terwijl ik op mijn lijn moet letten, het schiet echt niet op met mij....!

Petra zei

Liep zaterdag ook te kleumen op de rommelmarkt maar toch heel blij dat ik ben gegaan ;-)

Hele fijne week Ingrid!

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Mooie foto's van de fair! In het verleden gingen wij er ook regelmatig naar toe, maar ik ben er nu al een tijdje niet meer geweest. Als ik jouw foto's zo zie moet ik volgend jaar toch maar een opening houden in mijn agenda :-)

Een fijne week toegewenst! Hopelijk knapt het weer een beetje op. Wij zijn vandaag naar de tuin geweest, maar dat was niet te doen :-(

Liefs, Madelief x

"In de Boomgaard" zei

Ingrid, wat een gave witte vaas, met witte lobelia. Heel mooi gefotografeerd.

Groet,

Marieke.