dinsdag 28 mei 2013

Hortensia en een klein feestje…


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Eigenlijk was ik op zoek naar een witte hortensia, maar toen ik dit fraaie roze exemplaar zag staan was ik om. Ik vind de combinatie van roze en lichtgroen in de kleine bloemen zo mooi! De pot vond ik een tijd geleden bij de kringloop. Ik heb overwogen om het een andere kleur te geven, maar het is er nog niet van gekomen en twijfel nog of ik dat ook wel zal doen.

Home & Lifestyle
Hoewel ik binnen zelden planten in huis heb, is de hortensia favoriet, ook in de tuin. De annabellen zijn een aantal weken geleden teruggesnoeid en groeien inmiddels goed, ik ben erg benieuwd of we dit jaar een nog grotere bloemenzee cadeau gaan krijgen in vergelijking met vorig jaar, toen ze voor het eerst in bloei stonden.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle 
Ondertussen is dit de 400e post op mijn blog! Het is op een paar maanden na vier jaar geleden dat ik begon en ik heb er nog altijd heel veel plezier in. En dit is niet het enige feestje dat ik vier, want binnenkort mag ik ook de verkoop van de 1000e kaart in de webshop vieren! Dat had ik bij de start nooit durven hopen, daarom wil ik iedereen die in de afgelopen tijd een bestelling heeft geplaatst hartelijk bedanken! Door allerlei bijkomende kosten verdien ik er amper iets aan, maar het blijft gewoon leuk om voor enthousiaste klanten mooie kaarten te maken. Voor alle lezers en lezeressen van mijn blog wil ik dit feestje vieren met de actie 6 halen = 5 betalen (12 halen = 10 betalen enz.)! Je kunt van dit voordeel profiteren tot en met 15 juni 2013!

Wil je iemand blij maken met een mooie en bijzondere kaart, neem dan eens een kijkje…de keus is groot! Als je hier klikt, kun je een goede indruk krijgen van hoe de kaart er daadwerkelijk uitziet en ik verzeker je…ze zien er heel verzorgd uit en zijn het verzenden absoluut waard!

Blanco 15
kaart Blanco 15


Blanco 16
kaart Blanco 16


Blanco 17
kaart Blanco 17


Een hele zonnige dag gewenst!

Liefs, Ingrid

59 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

gefeliciteerd Ingrid. Wat een berg heb je al met ons gedeeld zeg! De pot met hortensia is prachtig. Ik vind de kleur zo ook mooi hoor.
Vandaag nog lekker het zonnetje. Geniet ervan.
fijne dag, liefs Ester

Bij Guusje Thuis zei

Ik kijk hier de Annabella's omhoog, zo benieuwd of ze het dit jaar ook weer zo goed doen. En je 400e post alweer, daar mogen er wat mij betreft minstens weer 400 bij hoor, blijf altijd graag even bij je binnen lopen. Groetjes en geniet van het zonnetje vandaag!

Lida zei

Gefeliciteerd, ik ben ook nu zo´n vier jaar bezig en geniet er nog dagelijks van! Ik kom zo graag even bij je buurten omdat je mij steeds weer inspireert! Ook nu weer schitterende foto´s!
Groetjes
Lida

Pauline zei

Al bijna 1000 kaarten! Geweldig voor je dat het zo goed loopt. Het zijn ook prachtige kaarten.
Fijn nog even van het zonnetje genieten vandaag. Ik ben in de tuin bezig hoor, loop zo achter met van alles en nogwat daar.
Liefs, Pauline

Jeanette zei

Gefeliciteerd! Doet mij er in een keer aan denken dat mijn "blogjubileum" ook in mei valt. Hortensia's zijn ook mijn favorieten, super!!
Even over je blog, ik zie dat bij jou de teller van het aantal bezoekers het weer doet of heb jij gebruik gemaakt van de update (tegen betaling?) Bij mij is deze stopgezet en moet ik eerst betalen voordat deze het weer doet. Hoe zit dat bij jou en wat heb jij gedaan?

Groet,
Jeanette

Huize Kip Kakel zei

Wat een prachtige beelden weer Ingrid!
En wat super dat je het met ons deelt en er andere blij mee maakt..

Ik heb juist gisteravond gezocht naar een foto cursus in de buurt, ben toch van plan er iets meer mee te gaan doen..zo leuk!

Fijne week,
lieve groet,
Hannie

Unknown zei

Mooi je roze hortensia, de hortensia staat ook gaaf in je stoere pot.
Wat een hoop posten al zeg, gefeliciteerd.
Je kaarten zijn super, ik ga vanavond eens op mijn gemak kijken.

Fijne Zonnige Dag,
Inge, my choice

Kom Achterom zei

OOh gefeliciteerd hoor Ingrid! leuk leuk!! Net als jij geniet ik van mijn webwinkel! voor de verdiensten hoef je het niet te doen maar het is super leuk om foto's te maken en te genieten van de markten in mijn geval!
fijne dag
Yolanda

Vlijtig Liesje zei

Prachtige hortensia! Ik kan niet wachten tot die van ons gaat bloeien.

Anoniem zei

Dit is echt een hele mooie hortensia,gefeliciteerd,wat vliegt de tijd,zoveel kaarten al verkocht,wauw echt super,fijne dag,lieve groet Musje.

Ger zei

Goede aankoop van hortensia én pot,denk dat de plant nog wel wat meer naar roze zal gaan kleuren als de bloemetjes in volle bloei komen.

400 posten....1000 kaarten verkocht....ja dan heb je wel wat te vieren,hoer,hoera,hoera!!!

Ben niet zo van de cijfertjes en aantallen op mijn blog,het maakt me eerlijk gezegd ook helemaal niks uit....dus bij mij geen feestjes;-)wat dat betreft.

Een feestje is het zeker om in AL die posten van jou naar de mooie foto's te kijken!!!

De hortensia's in mijn tuintje zijn ook elk jaar weer een feestje en zie dat de Endless Summer die ik vorig jaar kocht in pot ook nu weer volop in het blad zit....nou de bloemen nog.

Leuk dat je zoveel succes hebt met de kaartverkoop en dat zal na deze post met feestelijke aanbieding alleen nog maar groeien en groeien en groeien....
Gelukkig grijp jij niet mis in je foto archief om telkens weer leuk kaarten thema te zoeken.

Fijne zonnige dag en lieve groet!!
Ger




Things and Thoughts zei

Enchanting photos Ingrid ! I still don't know how you play with light and shadows for having these wonderful pictures... Perhaps I don't have the correct engine. Hydragenas are so spectacular , even desiccate.
I would choose the card with the glorious bougainvilleas.
Enjoy your blog experience even more !
Kisses, Olympia

Michelle zei

Gefeliciteerd met je blog en webshop!
Hortensia's zijn altijd mooi, ik zie ze ook graag :)

It Is The way of life zei

Proficiat Ingrid met je blog ,het is altijd weer genieten hoor van je mooie posten .En die prachtige hortensia is toch weer een plaatje met z,n mooie pot !
Geniet van je dag !
Liefs Ida

Unknown zei

Wat een prachtige hortensia, de pot zou ik zelf wit maken maar dat komt bij ons is alles wit thuis! Mooie foto's maak je.

Groetjes van
Marije en nog een fijne dag verder

www.homestylingbymonisha.blogspot.nl

Tussen Wal en Schip zei

Van harte, wat een posten (en mooie!) heb je al gemaakt zeg! En zoveel kaarten al verkocht, hoe leuk! Je hortensia is prachtig, ik hou ook van roze met groen, prachtige kleuren bij elkaar. Je pot vind k een plaatje hoor, verven kan altijd nog, zo is ie wel echt ;-)

Lieve groet,
Alberta

Mayflower zei

Wat leuk dat je kaartverkoop zo goed gaat, je maakt ook prachtige kaarten en daar heb je al veel mensen blij mee gemaakt.
Wat staat je Hortensia mooi in die stoere pot, ik zou deze zo laten en je Hortensia kleurt er mooi bij. Ik koop de laatste tijd ook vaker bloemen met wat kleur, het hoeft van mij niet persé wit te zijn.
Ik wens je ook een zonnige dag toe Ingrid, wat is het genieten hè, hier waren we aan toe.
Lieve groet, Mea

Abacaxi & Hortelã zei

Hoi Ingrid,

Gefeliciteerd met beide mooie 'prestaties'! Ik ga snel in je shop kijken, je foto's vind ik altijd prachtig, dus komt helemaal goed met de kaarten.

Deze hortensia heb ik vorig jaar eens gekregen en in de volle grond gezet, het blad is inmiddels alweer te zien, bloemschermpjes zie ik nog nie dus of het ooit weer zo wordt als de jouwe betwijfel ik... Hij is mooi he.

Geniet lekker van de zon vandaag!

Lieve groetjes uit het zuiden, Chantal

Maia zei

Goh zeg al 4 jaar aan het bloggen en nog altijd zeer mooie posten met natuurlijk super foto's!
Proficiat hoor!
Heerlijk dat de kaarten ook zo goed verkopen!
Deze hortensia heb je weer super mooi gefotografeerd, ik zou de pot ook gewoon een tijdje deze kleur laten, likje verf kan altijd nog als het je gaat vervelen.
Jij ook een hele fijne week!
Lieve groet Maia

het moonhuis zei

Super toch? Je maakt ook altijd hele mooie foto's dus logisch dat de kaartverkoop dan ook een succes is.
Hortensia's zijn mooi, maar wij hebben ze allemaal uit de tuin gehaald, er komen nu taxushagen, omdat die in de winter ook gewoon groen zijn.
Ik zou de pot gewoon zo origineel laten, uuh denk ik ;-)zie je...daar twijfel ik nou ook altijd over.

Fijne avond!!

Liefs Monica

lia zei

Ik heb de Annabellen uitgedund, want ze stonden overal...
En 1000 kaarten, toe maar..
Leuk hoor, dat het zo goed loopt.

Fijne week
Liefs Lia

Anoniem zei

Mooi deze hortensia in combinatie met de pot. Ik zou de pot mooi bruin laten. Een beetje contrast is ook mooi.
Wat geweldig dat je al bijna 400 loggen hebt gemaakt. En dat je kaarten zo aanslaan. Dat heb ik onlangs gemerkt toen ik kaarten van jullie kreeg. Er waren drie dezelfde allemaal bij jou weg!
Ik heb van je mooie foto's genoten!

Lieve groet,
Gerry

A place for my home zei

Proficiat met je blog Ingrid, 4 jaar is al een hele poos! En 1000 kaarten, daar mag je ook trots op zijn. Zeker in deze tijd, want iedereen stuurt tegenwoordig een e-card of mailtje. Ikzelf vind kaartjes op de post toch altijd leuker en meer speciaal.

Fijne avond!

Groetjes, Cynthia

faire un songe zei

Heerlijke foto's weer.. altijd genieten bij jou.
al je 400ste post..?? veel hé..!!
Maar o zo leuk..
Lieve groetjes Hetty

Alie zei

Dat zijn al heeeeel veel berichten en nog steeds leuk om te doen of niet dan??? Hoop dat er nog heel veel komen!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 400e post! Wat zul jij een mooi naslagwerk hebben over die 4 jaar! Leuk om terug te kijken wat je toen mooi vond...
En al 1000 kaarten verkocht! Begrijp wel waarom. Ze zijn ook zó mooi!
Zoals je ook deze hortensia weer op de foto hebt vastgelegd, zegt genoeg!
Liefs, Peetje

Nely zei

Dear Ingrid,
What a beautiful hortensia,my favorit flower,I like it so much!
Congratulation for 400.post,you have beutiful teme and pictures on blog blog:)
Many hugs
Nely

lien zei

Hortensia's zijn hier ook favoriet! Mooie foto's! En leuk dat je zoveel plezier aan je kaarten beleeft. Ik heb er nog heel veel op voorraad en stuur bovendien meestal enkele met Postcrossing. Maar leuke actie!! Liefs Carolien

Roelie Steinmann Photography zei

Gefeliciteerd hoor. Je pot vind ik zo ook mooi, zeker met de hortensia er in.

Gezellige avond, Roelie

Anneke zei

Gefeliciteerd met je 400 posten en 1000 kaarten verkocht ja dat is wel een feestje waard. En ik zou de pot lekker zo laten hoor. Ik vind hem pracht. Annabellen heb ik dit jaar ook voor het eerst gesnoeid. En ik zie hem al behoorlijk in de knop komen. Ik hoop dat je nog veel posten zal polaatsen want ik kijk er altijd wel naar uit,
Liefs Anneke

What's in a day zei

Je posten zijn nog steeds mooi, ik heb pas teruggelezen in je eerste blogjaar...zo leuk om te doen alsof je een boek doorbladert.
Fijn dat je kaartverkoop zo goed gaat, je foto's zijn iedere keer een inspiratiebron.

Je Hortensia is prachtig, mooi zo in die bruine pot.

Lieve groet en fijne week nog,
Eefie

It's me zei

Wowwww zoveel kaarten al verkocht !! superrr...en 400 posten al !!...leuk hoor.....we lezen je graag !!...liefs van mij...xxx..

La Blomst-Living zei

Dubbel gefeliciteerd dus! Het is heel wat: al zoveel berichtjes geplaatst. Je moet iedere keer maar weer wat verzinnen tenslotte. En al 1000 kaarten verkocht, wow. Maar ze zijn ook zo mooi!
Je hortensia heeft zeker een prachtig kleurtje en past prima bij de pot.
Liefs Linda

Ús hûs ús thús zei

Wat een mijlpaal ...400 posten! Wat mij betreft, op naar de volgende 400.
En wat heb je weer prachtige foto's gemaakt! De kleur van deze hortensia is zo mooi. Ik ga ook vaak voor wit maar deze is toch wel erg bijzonder.
Ik heb ook nog even kijkje genomen bij je kaarten. Je maakt prachtige kaarten! Echt iets om trots op te zijn. Ik ga één dezer dagen een bestelling bij je plaatsen hoor! Altijd leuk om een paar mooie kaarten op voorraad te hebben.
Fijne week.
Groetjes van Aleta

SOBERenSTIJL zei

Wat een prachtige foto`s! en hortensia`s zijn bij mij ook favoriet. ik zou de pot zo laten...
Groetjes Dorine

Marjonel M zei

Je posten worden ook graag gelezen..En je hortensia is prachtig.

Liefs, Marjonel

hokje zei

Wat een prachtige hortensia! Ik lees altijd met veel plezier en geniet van je mooie foto's, dus op naar de volgende 400. Je kaarten zijn werkelijk prachtig, maar meestal verstuur ik mijn eigen kaarten ;)

Lieve groet, Miranda

Indruk zei

Gefeliciteerd Ingrid, wat een hoop posts! Je hortensia is erg mooi, ik hou er ook erg van. Wij hebben witte staan in de voortuin en in de achtertuin een klimhortensia. Je foto's verdienen het ook om er een kaart van te maken zo mooi. Liefs Pascale

Ingrid zei

Gefeliciteerd met je 400 posten en de goede kaartverkoop.
De hortensia staat prachtig in de pot. Ik zou hem zo laten met de bruine glazuurlaag er op dat hoort e het bij zo'n soort pot.
Groetjes, Ingrid.

Le Style zei

Genieten dat is wat elke keer weer doe bij een bezoekje aan dit mooie blog! Je maakt sfeervolle schitterende foto's, boeiende Posts en super je kaartverkoop. Zeker een feestje waard!

En hartelijk dank voor je altijd even hartelijke, lieve reacties!
Ook daar geniet ik van!

Liefs,
Yet

Marjon zei

Prachtige hortensia en wat een mooie kaarten heb je gemaakt...ook proficiat met je 400e post...fijne week en lieve groet Marjon

Anneke zei

wat een super mooie foto,s, het zijn net schilderijtjes en wat is je pot met hortensia,s schitterend.
liefs An

MARIANNE zei

Bijna 4 jaar aan het bloggen, 400 posten, en 1000 kaarten verkocht!
Ja dan is het zeker tijd voor een feestje hoor...Gefeliciteerd!!!
En mooi staat de roze hortensia in de pot ook!

Groetjes van Marianne.

Groetjes van Marianne.

Corine(THUIS) zei

Wat leuk dat je fotokaarten zo goed gaan! Zelf stuur ik ook altijd kaarten met een zelfgemaakte foto, die zijn toch net wat persoonlijker hè?!
En 400 posten.. ik ga zo eens kijken hoever ik ben ;-)

Anoniem zei

Wat een prachtige foto's en super lief dat je ze met ons deelt.

400 posten!! Super!! Gefeliciteerd zeg en ga asjeblieft door :)

Lieve groet
Wendy

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wij hebben de laatste hortensia vorig jaar aan het eind van de zomer uit de tuin gehaald. Eentje werd veel te groot en moest ruimte maken voor de perenboom en een ander stond in de voortuin ontzettend dominant te wezen. Daar was helemaal geen ruimte voor iets anders. Dat hele voortuintje is toen op de schop gegaan. Misschien wordt het nu wel tijd voor weer eens een nieuwe, kleine, hortensia. Dan wil ik graag een blauwe, die vind ik ook zo mooi.
Het verbaast met niets dat je je 1000ste kaart hebt verkocht. Ze zijn werkelijk prachtig.
Ik wens je een heel mooie dag,
Lieve groet,
Mirjam

Thuis bij Tjits zei

400 posten en 1000 kaarten, dat is wel een feestje waard! Fijn dat zovelen mogen genieten van je mooie blog en kaarten!
Je hortensia in de mooie pot vind ik een prachtige combinatie, ik zou de pot zo laten!
Ik heb gisteren ook hortensia's in rieten manden gezet, alvast voor de bruiloft.

lieve groet, Tjits

Dineke@esatto zei

gefeliciteerd!
400 blopgposts is niet niks...;-))
Wat is de hortensia toch mooi he, ik heb ze ook altijd graag, vooral in de tuin,en van mijn zoon vaak als bloem in de vaas, prachtig!

Lieve groet,

Dineke

Hann¥ zei

Je hortensia staat prachtig in die stoere pot....
En wat fijn Ingrid dat je kaartverkoop zo goed gaat :-)
400 posten pfff dat zijn er al veel....maar leuk hoor :-)
Onze dochters zijn klaar met het examen....nu afwachten tot de 13de juni... ;-)
Vrijdag heeft Laura eind-gala....ik hoop op goed weer want ze gaat in een open cabrio erheen...zou zo zielig zijn als het dak dicht moet....
Fijne dag Ingrid! Lieve groet,Hanny

MARTINE'S BLOG zei

Prachtige hortensia. Vind wit ook zo mooi, maar deze mag er ook zeker zijn.
Je 400ste post alweer.... ik hoop dat ik dit mag halen.
goed hoor!
Fijne middag nog en prachtige foto's van je kaarten.

Liefs. X

Beatriz zei

I love hortensias!!!Nice pictures!Hugs, Beatriz

vintage-rose Cottage zei

I love your picture,lieve groet Belinda

Unknown zei

Allereerst gefeliciteerd met je 400e post. Knap hoor dat je al 4 jaar blogt en nog altijd inspiratie hebt. Bij mij is het soms ver te zoeken.
Ik zou de pot eerst zo laten. Verven kun je altijd nog.
Groetjes, Nancy

Jolanda zei

Gefeliciteerd met al je jubilea! De eerste foto vind ik prachtig en niks gek dat je al zoveel kaarten hebt verkocht. Hoop dat er nog vele mooie posten volgen maar dat zal vast wel want ik kan blogland niet zonder jou en je trouwe reacties voorstellen. Lieve groet

Loraine Living zei

gefeliciteerd! Wat heerlijk om weer even bij je op visite te komen ... En wat een pracht foto's!
Bedankt voor je lieve berichtje, een fijne week
Diana Xx

Janny zei

Ik vind je pot juist mooi! En zo is hij echt. Niet altijd dat overgeverfde, dat maakt het vaak zo onecht.
Wat heb je al veel posten gemaakt zeg! Mijn complimenten. Ik kijk altijd graag bij je en vind je een echt inspiratiebron.
Ga vooral zo door, zou ik willen zeggen;-)

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Het was mijn bedoeling om gisteren al een berichtje achter te laten, maar uiteindelijk kwam het er niet meer van. Gefeliciteerd met beide jubilea! Jeetje, 1000 kaarten....dat is niet niks :-)!

Ik hoop dat de examens van je dochter goed zijn verlopen. Ik zal duimen voor haar!

Liefs van Madelief x

Rozen van papier zei

Hortensia's zijn altijd zo mooi! Lekker veel bloemetjes hebben ze.
Wat een mooie kaarten maak je!

Groetjes Janny

Unknown zei

Dear Ingrid,

thanks for your sweet comm. You know what... I think you should go to Denmark (Northsealand) one day. I guess you will like it there...

Thanks for the wonderful flower pictures!

Happy weekend

Amalie