donderdag 27 september 2012

Een kleine metamorfose…

Volgens mij heb ik jullie wel eens verteld dat ik niet zo happy was met deze wand tussen de deur naar de hal en de doorloop naar de keuken. Daar hing al vanaf het begin dat wij hier kwamen wonen een megagrote radiator, door onze keukenzetter geplaatst omdat wij het hier anders volgens hem in de winter veel te koud in de woonkamer zouden krijgen.

Home & Lifestyle
De eerste jaren stoorde ik mij er niet zo aan, maar dat werd anders, reden genoeg om een aantal winters bij te houden hoe vaak we daadwerkelijk gebruik maakten van deze radiator. Je snapt het al, dat was meestal op één hand te tellen, omdat we nog twee radiatoren in de woonkamer/keuken hebben staan waardoor we deze zelden hoefden te gebruiken.

Er werd op manlief ingepraat, net zolang totdat ik het mocht gaan regelen ;)! En omdat wij vrouwen graag vooruit denken, ging het witte kastje er uit en kwam onderstaand tafeltje er een paar weken geleden in, al voordat de radiator verwijderd was. Onze vriend Henk – die de tafel heel lief voor mij elders in Nederland ophaalde – begreep geloof ik maar weinig van mijn aankoop, zijn woorden dat hij er zelf nog geen 5,= euro voor had gegeven zeiden in ieder geval genoeg ;).

Home & Lifestyle

Maar ik had er beelden bij en dat voelde goed...

Wordt vervolgd :) !

Geniet van je weekend! Liefs, Ingrid* We hebben hier een cadeaubon liggen voor toegang voor 4 personen tot attractiepark Slag-haren. De bon is geldig tot en met 4 november 2012. Wij zullen de bon niet gebruiken, dus ik wil er graag iemand anders blij mee maken. Mocht je belangstelling hebben, laat het dan even weten, dan stuur ik de cadeaubon naar je toe. Indien ik meerdere reacties hier op krijg, wordt er geloot.

** Ik kreeg nogal wat vragen over het bankje in mijn vorige post: dit bankje met de naam S.iep kocht ik bij L.een B.akker! Alhoewel we het bankje al een paar maanden geleden hebben gekocht, is het nog wel op de website te vinden!


* * *

42 opmerkingen:

Unknown zei

jeeeeutje dat is inderdaad een joekel van een verwarming zeg! Ik snap je missie, en ik snap ook dat je al een tafeltje scoort terwijl die radiator er nog hangt....slimme meid is voorbereidt enzo;)!
benieuwd wat het gaat worden, en heb even naar Siep gekeken..die is OOK leuk.....mss zelfs als salontafel...hm hm...even aan manlief voorleggen ;)!

Liefs,
Lynda

Sabine zei

Ja ik zou ook die radiator weg halen, geloof dat het een goede beslissing is geweest. Ben benieuwd hoe het is geworden.Liefs Sabine

my way of living zei

Ben heel benieuwd hoe het word.
Maar het kan nooit erger :)
Wat een groot lelijk ding.
Ik wacht op het vervolg.

gr. anita

Sjonke's Kronkels zei

Spannend!!! Een vervolgverhaal met cliffhanger ;-)
Ik zou trouwens ook niet blij zijn met zo'n joekel van een radiator. Gelukkig dat in onze uitbouw destijds voor een normaal formaat is gekozen en niet voor een megagrote designradiator. Beste keus ooit....
Groetjes,
Marion

Room Seventeen zei

Hihi, exit radiator, weg ermee ;-)
Dat nieuwe tafeltje staat vast super op die plek....mooie krans er boven misschien?
Je hebt er vast iets leuks van gemaakt!

Joke zei

Jij kan je helemaal uitleven op de tafel, het zal best leuk worden.

Groetjes Joke

Alie zei

Ja, ik heb het bankje ook zien staan. Ik wil graag zoiets als salontafel, maar vond hem daar iets te klein voor. Maar wel gaaf hè? Leen Bakker heeft nu heel veel leuke dingen. Ik kocht er vorige week een leuke ijzeren mand voor speelgoed en een prachtige stenen vaas. Wat een leuke tafel, zal mij benieuwen. Als we wat in ons hoofd hebben, dan ...... Groetjes Alie

My name is Riet zei

Heerlijk als er weer iets verandert in je huis hè.Vooral als je er al zo lang op gewacht hebt. Wij hebben ook verwarmingen laten verplaatsen toen we hier kwamen wonen, die dingen staan soms op de idiootste plaatsen, naar mijn mening tenminste. hihi
LIeve groeten van Riet

lacasasullaScogliera zei

Wow what a nice big radiator! You must be very cold in the winter there ...
a greeting from Sicily!

Mayflower zei

Wat zal dat straks een metamorfose zijn als die radiotor is verdwenen Ingrid.
Ik moest wel lachen om ...die is nog geen 5 euro waard....zo herkenbaar hihi.
Ik dacht al dat je dit bankje bij Leen Bakker heb gekocht. Ik was er een poos terug en heb er ook nog voor gestaan, maar twijfelde tussen die krukjes en het bankje.
Nu is Leen hier al een poosje dicht omdat ze verhuizen naar een groot pand en moet ik wachten tot 4 oktober (zucht)

Alvast een fijn weekend Ingrid.
Lieve groet, Mea

hokje zei

Dat is inderdaad wel een heel grote radiator ;) Het tafeltje ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd naar het vervolg...

Fijne avond. Liefs, Miranda

When-D zei

De radiator is inderdaad behoorlijk flink ja! Maar als je hem haast niet gebruikt dan is het zonde van de ruimte, heel begrijpelijk.

Maar hoe gaat het nieuwe tafeltje staan...oeehhh....spannend...we wachten af!

Lieve groet, When-D

Bij Guusje Thuis zei

Gaat de verwarming eruit of krijgt het een mooie ombouw ... wordt vervolgd :-)

In onze badkamer zit ook zo'n joekel van een design radiator die teveel warmte afgeeft als hij aan staat en het dan helemaal zo'n stoomhok wordt, had minstens de helft kleiner gemogen en als we (ooit) die badkamer gaan aanpakken, vliegt hij er gelijk uit (is nog lelijk ook)

Anoniem zei

En op het spannendst moment haak je af. Wel ja...
Maar ik kan me begrijpen dat je die radiator kwijt wilde. Want dat is me nogal een joekel.
Ik ben wel benieuwd hoe je het nu gedaan hebt.
Welterusten zometeen!

Lieve groet,
Gerry

Thuis bij Tjits zei

ja ik kan me ook goed voorstellen dat de grote radiator je stoort en een tafeltje aan die wand komt zoveel mooier uit zonder! en ik zie net als jij veel mogelijkheden in je nieuwe aanwinst, ben heel benieuwd naar het vervolg!
en je mooie bankje gewoon van de leen bakker.. had ik echt niet verwacht! ik ga binnenkort ook maar eens een kijkje nemen:)

lieve groet, Tjits

Els zei

Brrr wat een lelijk exemplaar :-) Helemaal geweldig voor je dat je manlief hebt kunnen overtuigen dat ie eindelijk weg mag!
Krijg je er meteen weer een nieuw stylinghoekje bij en met dat tafeltje komt dat helemaal goed!

Fijn weekend
Liefs Els

Unknown zei

Je hebt idd veel meer mogelijkheden zonder de radiator, en helemaal als ie toch bijna niet wordt gebruikt. Ben benieuwd wat je van het tafeltje gaat maken. Gaat vast goed komen!
Ik heb wel oren naar de bon van Slagharen. Wij wonen er niet zo ver vandaan en willen er nog graag naar toe met zijn viertjes...
Groetjes, Nancy

It's me zei

Yakkes ja !!..wat zou jij blij zijn dat ie weg mag......fijn weekend meis...liefs Ria...xxx..

Shabby soul zei

So much prettier painted white, darling Ingrid!
I still haven't finished paint all the things I had to, in my house ...
Have a nice week my darling
Silvia

Ger zei

.....Hi,hi....Ingrid...wat jou niet lukt met (om)praten moet volgens mij nog uitgevonden worden;-)

Tja.....als die loei van een lelijke radiator had moeten blijven hangen had je beter opzoek kunnen gaan naar een schilderij van afmeting De Nachtwacht...in plaats van 'n tafeltje.

Tja.....ik ken ze al jaren.....van die ''Henk'n''......die ons met bedenkelijke blik in de ogen en opgetrokken wenkbrauwen aankeken wanneer manlief weer eens met iets thuiskwam,'n opknappertje van antiek rechtstreeks uit Engeland door hem zelf mee gelost uit het vrachtwagentje van vriend die wekelijks de grote plas over stak om spullen te kopen.
Wim was een echte antiek kenner met goede smaak,manlief een goede restaurateur die in zijn vrije tijd heel wat meubeltjes opknapten voordat het in de winkel kwam te staan, of bij ons in huis..
En we zijn maar wat blij dat ook wij toen al door die ''oude troep'' werd het toen door velen genoemd heen keken.....
Wil niet stoeven over ons interieurtje.....maar ik krijg nog vaak reactie's van mensen die nog nooit hier binnen waren....van oh....mag ik even rondkijken....wat heb je mooie spullen...

Ben heel benieuwd wat jij voor sfeervols in gedachten hebt!!!

Fijn weekeind en lieve groeten!!
Ger

MARIANNE zei

Oh, en 'dat' is dus het tafeltje van je 2 posten geleden...en nu ga je ons 'weer' in spanning houden...hoe het verder is, met de (kleine) gang/radiator metamorfose is...zucht...ha,ha!

Tot later dan maar weer hé!
Groetjes van Marianne.

In den Uylenbal zei

Hoi Ingrid, en, vordert het al ? Ben benieuwd naar het eindresultaat ! Leuk tafeltje en dat voor 5 euro :-) Greetz Lejo

Pauline zei

Ik denk dat ik ook plannen had gemaakt voor die radiator. Iets erom heen of inderdaad maar weg ermee. Voor de hal vind ik het echt niet zo belangrijk dat het lekker warm is.
En zonder radiator is het opeens een muurtje met veel mogelijkheden. Het tafeltje vind ik geweldig. Ben benieuwd hoe het straks is geworden.
Wens je een fijne dag. Liefs, Pauline

lien zei

Nou je maakt ons wel nieuwsgierig Ingrid! Ben benieuwd naar deel 2! Fijn weekend, liefs Carolien

Dineke@esatto zei

ik snap je punt....die radiator is idd enorm....!
Super dat-ie weggaat en jij een mooi hoekje terug krijgt!

Ik ben heeel benieuwd!

Fijn weekend.

Dineke

saskia zei

ik snap dat dat ding weg moest ha ha wat zijn die krengen toch lelijk en nog stofnesten ook he.
dat tafeltje snap ik ook helemaal ik heb er ook 1 en daar snappen sommige mensen ook niks van .
ben erg benieuwd naar het eindresultaat maar dat gaat vast mooi worden .
whaaaa dat bankje ik heb toevallig bij leenbakker gekeken op de site van de week en zag inderdaad zo'n zelfde bankje staan maar dacht die is natuurlijk niet zo mooi als die van jou wel dus ha ha .

een heel fijn weekeind grtjs saskia

Rozmeen zei

Pfff wat een joekel kan me voorstellen dat je een oplossing gezocht hebt..

Ik wens je een fijn weekend.
Liefs,
Rozmeen

Judith zei

Met een brede glimlach zit ik jouw bericht te lezen. Ik zie de gezichten van de mannen zo voor mij (-;

Ingrid, ik ben er 100% van overtuigd, dat jij hier een muurtje van gaat maken, waar iedereen met open mond naar gaat kijken. Succes!

ida zei

Idd helemaal mee eens weg met die radiator ,en prachtig is je tafeltje en nog een leuk prijsje ook !
Leenbakker daar kan je best leuke assessoires kopen ik heb er vandeweek een mooie kandelaar van 10,euro gekocht is toch geen geld !
Fijn weekend !
Liefs Ida

Unknown zei

Ik begrijp je helemaal. Noodzakelijk kwaad is het die radiatoren. Fijn dat je hem op deze plek kunt weghalen. Dat tafeltje gaat vast heel mooi worden en mooi staan. In onze kleine entree is ook een (wat lagere) radiator. Ik stoor me niet aan de radiator zelf maar aan die lelijke metalen buizen langs de muur. Twee weken geleden de witte muur bij de deuren die altijd vies werd in een mooie grijsbruine tint geschilderd. Dat knapte al behoorlijk op. Ik maak er wel eens een post van als het helemaal naar mijn zin is.
Fijn weekend. Groetjes, Annet

What's in a day zei

Laat ik toch denken dat er streepjesbehang op die muur zat:) einde van de week zullen we maar zeggen, maar een joekel van een verwarming is idd niet zo leuk...
Nu dus een metamorfose..spannend, maar met jouw inspirerende kijk en gevoel komt er vast een heel mooi plaatje tevoorschijn.

Geniet van een mooi weekend Ingrid,
Liefs,
♥Eefie

Nely zei

Looks so wonderful,
very nice details:)
Have a nice weekend.
Hugs,
Nely!

Tussen Wal en Schip zei

Zo ik heb even heerlijk bij je bijgelezen! Wat is je bankje leuk, en dat dan gewoon nieuw van de winkel.. lachen zeg! En je tafeltje, ik ben toch zo benieuwd hoe ie er nu helemaal uit ziet ;-) Je maakt me echt nieuwsgierig hoor! En jou kennende, zal dat vast een heel leuk hoekje worden.

lieve groet,
Alberta

Des guirlandes zei

't is dat je zelf ook vindt, anders had ik het niet durfen zeggen: Vreselijk zo'n verwarming! En dat 'midden in je kamer'. Hoe kan iemand dat nou aanraden?! Wat zul je blij zijn dat hij nu WEG mag.
Succes ermee,
Groetjes,

lia zei

Ik snap je helemaal Ingrid, wat een lelijk ding....
En het tafeltje had ik al in een eerdere post gespot. Die is leuk!!!!

Fijn weekend, Liefs Lia

Judith zei

Tja, als je 'm toch niet gebruikt: Weghalen zo'n ding! haha

En herkenbaar hoor, met dat tafeltje... sommigen snappen dat brocante gewoon echt niet:-)

fijn weekend X

Liefde voor kransen ♡ zei

Wat fijn dat je straks van die radiator af bent! En ik vind je tafeltje super! Hij zal er prachtig staan en als de radiator weg is wordt het alleen nog maar mooier. Ben erg benieuwd naar het resultaat. Fijn weekend nog! Liefs Lindy

Bloemerig Bloemen Blog / Marieke Nolsen zei

Ingrid, bedankt voor je snelle reactie. Meteen even naar jou blog gegaan, leuke tafel hoor!

Groet,

Marieke.

Willy zei

Hè Ingrid, je maakt me nieuwsgierig. Laat je het morgen zien? Ik heb nog wel even met veel plezier naar je nieuwe bankje gekeken. Wat is die leuk!
Fijne zondag, lieve groet

butiksofie zei

Der Tisch mit den gedrechselten Beinen ist super toll! GLG Anja

House of Seasons zei

Ha Ingrid!!!
Dat tafeltje heb ik ook!
Bij mij istie in zeer afgebladderde staat en heel decoratief!!!!
Ik ben benieuwd wat jij er mee gaat doen?????
Liefs
Lia

La Blomst-Living zei

Hoi Ingrid,

Wat leuk dat je me gaat volgen, ik zal snel weer een berichtje plaatsen, ik heb er echt zin in!
Wat een mooi blog heb je en wat een prachtige foto's! Ik ga je natuurlijk ook volgen!

Groetjes Linda