woensdag 25 mei 2011

Give away met een bloemetje op woensdag…

Al eerder had ik een bos pioenrozen in huis, maar daar kwamen de knoppen maar moeizaam bij uit en tegen die tijd dat de bloemen zich echt lieten zien, was het fraaie er vanaf.

Afgelopen zaterdag had ik meer succes…bij de groenteboer zag ik deze mooie exemplaren staan waarvan een dag later de knoppen zich al toonden aan publiek…

IMG_1027IMG_1026

Ik ben gek op buikkannetjes, ze zijn ideaal voor een boeket bloemen maar ook zonder inhoud is het decoratief gezien een aanwinst voor in huis.

IMG_1029

IMG_0948

Ik wil ook graag één van mijn volgers blij maken met zo’n mooie kan! Zie je het al voor je dat jij de give away gewonnen hebt…deze kan met een mooi boeket bloemen buiten op de tuintafel of op een sfeervol  plekje in huis? Er zal nog een klein extraatje bij deze give away zitten, maar dat blijft nog even een verrassing

Als je mee wilt doen aan deze give away, laat dan als je volger bent of volger wordt bij deze post een reactie achter waarin je duidelijk je deelname aangeeft! Natuurlijk mag je met de laatste foto een link plaatsen op je blog, maar dat is niet verplicht! Ook volgers uit het buitenland mogen reageren!!

Inschrijven kan tot en met 9 juni aanstaande, een dag later maak ik de winnaar bekend!

Veel succes!

Lieve groet, Ingrid

P.S. Neem eens een kijkje bij Veronique van de blog Een sneller kloppend hart, daar vind je vandaag nog veel meer posten over bloemen!

Mocht je problemen hebben met reageren doordat blogger niet goed werkt, kies dan hieronder bij reactie bij Profiel selecteren voor Naam/URL, waarbij je bij URL de http:// van je blognaam moet vermelden. De http:// van jouw blog vind je links bovenaan als je op je eigen blog staat. Dan lukt het meestal wel! Ik heb gemerkt dat niet iedereen de optie Naam/URL heeft...dat kan bij jou dus de reden zijn dat je weinig reacties binnen krijgt, heel vervelend!! Aan deze problemen wordt door blogger overigens hard gewerkt!

Aanvulling: op aanraden van Sandra van Het Hoogerhuys ben ik van browser Internet Explorer overgestapt op Firefox. Ik vond het heel eng, maar i.p.v. dat je op je bureaublad Internet Explorer opgaat, kun je nu via een snelkoppeling van Firefox internet op. Ook de optie voor Internet Explorer blijft gewoon aanwezig. Dus download Firefox (wel op eigen risico hihi) en de problemen zijn voorbij!!

104 opmerkingen:

faire un songe zei

Ho Ingrid... Natuurlijk wil ik graag mee doen aan je give Away... heel erg leuk.. En zo'n mooie kan..daar staat vast en zeker een mooi boeket pioenrozen heel goed in..
Mij mag je noteren.. leuk..!!
Lieve groetjes Hetty

Unknown zei

Ooow, ik wil wel zo'n mooie kan voor een mooie bos bloemen. Ik zie het ook al helemaal voor me op mijn tafel.

Dus je begrijpt ik doe graag mee. Ik ben benieuwd.

Lieve groet en een fijne woensdag,

Marieke

http://gewoonmarieke.blogspot.com/

Thuis bij Tjits zei

wat weer een mooie post Ingrid, ik geniet ervan:) pioenrozen blijven mijn favoriet, ik blijf er naar kijken, zo mooi!
en je kan vind ik ook heel erg mooi en doe dan ook heel graag mee met je give-away, ik ga een linkje plaatsen op mijn blog.
dank je voor de URL-tip, hierdoor heb ik gisteren toch bij een aantal kunnen reageren, ik hoop dat het probleem snel opgelost is zodat we weer bij iedereen kunnen reageren:)

fijne dag!
lieve groetjes, Tjits

Susi zei

My dear..
Ohhh a giveaway...I would like to join your giveaway :O)))
your penonies are soooooooooooooooo beautiful.. I like it sooo much..
Kisses Susi

Room Seventeen zei

Tot en met 9 juni? Prima, dan ben ik jarig dus het kannetje is voor mij , haha.
Grapje....ben wel jarig op die dag maar ik heb al twee van deze beeldige kannen,dus ik laat ze even aan mij voorbijgaan. Ik zal in ieder geval je Give Away even op mijn blog plaatsen.

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Mooi zijn de pioenrozen weer ! En ook zo in je kannetje. Met een paar takken heb je al een mega groot boeket in je woonkamer staan. Ik ga een gokje bij je wagen hoor. DOe graag mee om het kannetje te winnen.
Fijne zonnige dag. Liefs Rianne

Tanja zei

O, ik doe graag mee Ingrid, wat een snoeppie is dit kannetje. En je foto's zijn weer helemaal genieten.

Fijne dag vandaag!

Liefs
Tanja

All Seasons zei

Wat is je pioenroos geweldig mooi en die geur, ik kan het hier bijna ruiken...
Ik sla je give-away over, ik heb hier nm een net zo'n mooie kan staan, precies de zelfde. Dus, ik gun het graag een ander.
Ik wens je een mooie dag, Ingrid
Liefs,

Antonia zei

Volgens mij ga ik vandaag nog heel veel pioenrozen tegenkomen Ingrid. Ze zijn dan ook prachtig, welke kleur dan ook. Ben blij dat ik niet de enige ben die hierin een beetje is doorgeslagen :-) Wat leuk, je give away en natuurlijk doe ik weer mee. Je weet maar nooit! Hele fijne dag gewenst Ingrid, lieve groetjes Anja

Pink Princess zei

Wat een leuke groenteboer heb jij...eentje die bloemen verkoopt :) JA ook ik doe heel graag mee hoor...ben dan wel met vakantie maar GEEN probleem hoor, mijn buuf let op de post dus....stuur maar op hahaha (en ik check mn mail ook nog op vakantie ;) )

Sjonke's Kronkels zei

Hoi Ingrid, ik doe graag mee met je give-away en zal een linkje op mijn site zetten.
Mooie foto's van je pioenrozen!!
Lieve groetjes,
Marion
ps Het trucje van naam/URL had ik ook al ontdekt, maar kan helaas niet bij iedereen.

Lida zei

Ben weg van je bloemen in het kannetje en al ben ik nog niet verslaafd, ik ben wel aangestoken door jou en sjok nu ook regelmatig door de kringloop! Zo even bij de gemeentewerf ernaast wat dozen weg brengen en dan weer lekker even neuzen! Ik doe trouwens heel graag mee met je give-away dat kannetje vind ik namelijk beeldschoon, het doet mij denken aan de melkkan van mijn moeder vroeger! Fijne dag
Lida

Sjonke's Kronkels zei

Het linkje voor de give-away komt later......het lukt op dit moment niet....grrrr.
Vanavond nog eens proberen
Liefs,
Marion

Wendy zei

Wat een geweldig leuke kan! Ik wil heel graag meedoen aan je give away, en volger ben ik al.

groetjes Wendy

Anoniem zei

Prachtig je pioenen,hier helaas uitgebloeid in de tuin,ik geloof nog 2 haha,wat een schattig kannetje is dat,ik doe niet mee hoor,maar wens je wel succes met je give-away,ik ga ook even wat foto`s maken voor bloemetje op woensdag denk ik,heb het eigenlijk te druk,ik wens je een fijne dag,lieve groet Joke.

Villa König zei

Lost my comment ;-) Try it again...:-)
Your peonies look so wonderful! Wish you a lovely day. Many hugs Yvonne

Michelle zei

Het zou heerlijk zijn jou give away te winnen, dus ik doe heel graag mee! is het duidelijk genoeg?? hihi...ik plaats een linkje op mijn blog enne je pioenrozen zijn prachtig!

Lieve groetjes Michelle

Sanneke Panneke zei

Ik ga het proberen......
Prachtige bloemen, foto's en roze mijn favoriete bloemenkleur.
En..natuurlijk wil ik een gokje wagen voor de prachtige kan, dus ga meteen de link plaatsen. een hele fijne dag gewenst.
Lieve groet Monique

Linda zei

Wat een heerlijke post met mooie foto's. De pioenen staan mooi in het buikkannetje.
Ook ik doe graag mee en waag nog maar eens een gokje. Veel succes met je give away.
Fijne week. Lieve groet, Linda

hokje zei

Wat zijn pioenen toch prachtig. Mijn bos is inmiddels ook weer uitgebloeid, dus maar even op pad voor een nieuwe...

Fijne dag,
Miranda

Anoniem zei

Ik wil wel een gokje wagen...mooi hè, de pioenrozen, ik heb ze hier ook staan. Nog steeds wil het reageren niet via google, zo irritant.
Lieve groet Renny

Bij Guusje Thuis zei

Ergens midden in wat verhuizingen is de kan die ik had (een look-a-like van die op je blog) verdwenen en nooit meer zo eentje gevonden, buitenkansje toch om dan mee te doen? Groetjes, Colin

Ingrid zei

Hey Ingrid ik ben hier eindelijk ook geraakt,hier zijn de problemen opgelost!!wat ben ik blij dat ik je weer kan zeggen hoe prachtig ik je pioenenpost vind,weer genietfoto's hoor.....geniet nog van een stralende dag...veel liefs...

Ingrid zei

Oh!!!Ingrid vergeet ik nog te zeggen dat ik wel wil meedoen voor je prachtig buikkannetje...

Het Hoogerhuys zei

Hoi Ingrid,
Tip van mij, stap over naar andere internet provider. Ik heb zelf Firefox en bijna nooit problemen met bloggen. Ik denk dat de mensen die problemen hebben allemaal bij Explorer zitten.

Dit terzijde, ik doe heel graag mee aan je give away, ik ben gek op kannetjes in alle soorten en maten en ik ga zeker een link plaatsen.

Succes nog, groetjes, Sandra

Eefie zei

Wat een mooie rozen, en de groenteboer???Nou die heeft er verstand van dat zien wij hier ook wel.
Schattig je give-away, mag ik meedoen???

Lieve groetjes,Eefie

Bonjade zei

Heerlijk pioenen...en ze ruiken ook zo goddelijk....mooie kleur deze!
Doe graag mee hoor, je weet maar nooit ;0)
fijne avond
Liefs

flowersandhome zei

Hey Ingrid! Denk dat ik met mijn roze pioenen net hetzelfde tegenkwam als jij. De witte gingen vlug open, prachtig om zien maar de roze, wat ging dat traag en uiteindelijk zijn ze verwelkt nog voor ze helemaal opengegaan waren. Denk dat het zowel met pioenen in de tuin als met die in de winkel een moeilijke zaak blijft... Maar wat een prachtexemplaren laat jij ons nu toch zien!!! Mooi!!! Jij bent die mislukkelingen natuurlijk al lang vergeten ;-)) Bedankt dat we even mochten meegenieten.

Wat vind ik dit kannetje MOOI!!! Ik doe graag mee aan je give-away.

Groetjes,
Marian

Een sneller kloppend hart zei

Sjonge wat zijn die pioenrozen toch geweldig, ik kan er geen genoeg van krijgen en vind 't zo leuk dat iedereen ze weer op een andere manier fotografeert! Genieten!

Veel groetjes, Veronique

Peggy zei

Wat een prachtige pioenen. Ik heb nu zo'n bos die net niet uit wil komen. De ene knop wel en de ander niet. Bedankt voor je tip over reacties achterlaten. Ga het nu proberen met url. Ik doe graag mee met je give away want ik ben gek op dit soort kannen. Groetjes Peggy

Trudie(truutske) zei

Jeetje Ingrid....wat 'n prachtige pioenrozen en wat heb je ze mooi op de foto vastgelegd.
Blijven samen met ranonkels mijn lievelingsbloemen. Ik had afgelopen week een bos witte pioenrozen gekregen en meis....zo ontzettend mooi uitgekomen,. ( zie mijn dank je wel blog). Nu ik kan reageren via url wil ik ook jou meteen heel hartelijk bedanken voor je medeleven en lieve reacties. Heeft me goed gedaan hoor!!!.


Je begrijpt natuurlijk wel dat ik dolgraag meedoe met je give away en 'n gokje wol wagen want kannen....je kunt er niet genoeg vn hebben, toch. Ik zal een linkje plaatsen op m'n blog hoor.
Wens je een heerlijke avond, liefs, Trudie (truutske).

Trudie/Truutske zei

Geen idee waarom ik niet meer als volger bij jou sta aangemeld!!!
Ga het snel weer invoeren hoor als het lukt.
Heb dit al een keer eerder van een andere blogster gehoord. Maar komt goed.
Lieve groetjes, trudie.
(ps..jij staat wel op mijn volgers lijst???)

Tilly zei

Prachtige pioen rozen..heerlijk dat de pioenrozen deze keer wel zijn uitgekomen. Wat is het toch elke keer weer genieten van je foto's.
De give away sla ik over..kannen genoeg en ik gun ze graag aan een ander.
Lieve groetjes Tilly.

Trudie/truutske zei

Wat was ik snel he....en dat veranderen...laat ik maar even aan manlief over...ben ik echt geen held(in) in.
Lieve groetjes, trudie.

hannie zei

ff een testje hoor...

hannie zei

mm geloof dat het lukt..die tip met de url..
dus dank je wel!!!
je bloemen zijn geweldig zeg..ik hou er ook zo van. mijne zijn alweer uitgebloeid helaas. ik heb nog wel een lichtroze die is nu bjna uit.
ik doe deze keer maar even niet mee met je gice away omdat ik vorige keer al je prachtige kaarten heb gewonnen.veel succes.
liefs hann

Emmy zei

Gezellig hé al die bloemetjes vandaag. Pioenen zijn prachtig heb hier ook al meerdere bossen van in huis. Fijne avond, groetjes Emmy

little sweet things zei

Oh ja graag wil ik mee doen. Ik zie het al helemaal voor me hoe leuk dat op tafel zal staan.
Wat een mooie kleur hebben je pioentjes.
Lieve groetjes, Sas

Berna zei

Prachtig vind ik ze die pioenen. Ik heb ze in hard roze in de tuin maar zou liever de lichtroze variant hebben. Maar ja, een goed bloeiende struik haal je ook niet zomaar uit de grond.
En wat een prachtige kan. Daar ding ik heel graag naar mee.

Jolanda zei

Mooi zijn ze, de pioenen en de kan...dus ik doe graag mee! Zie m hier al staan met een mooie bos!
Ik ga straks ook een linkje plaatsen en volgen doe ik je natuurlijk al heeeeel lang! Via Firefox, lieve groetjes

Theemuts Rommelhoekje zei

Ook ik heb de laatste dagen problemen met berichtjes achterlaten.
Hopelijk is het problem snel opgelost en anders ga ik aan de slag met jouw tips !

Ik ben dol op kannetjes ,zo mooi met een bosbloemen of wat dacht je van limonade
Graag doe ik mee met je Give Away ,leuk.
Jij maakt wel vaker iemand blij met een mooie give away,heel lief van je !!

liefs Romkje.

Daniëlle zei

Hoi Ingrid, ik wil alleen even laten weten dat ik je pioenrozen geweldig vind! De give away laat ik voorbij gaan, want zo'n kannetje heb ik al, dan is het leuker als je iemand anders er blij mee maakt.
Groetjes
Dani

It's me zei

Ik blog al heel lang op firefox ......dus het werkt echt goed hoor en snel.......mooi je give away......je brengt me gelijk op een idee.....word vervolgd......liefs van mij...xxx...

Eline Du Mongh Photography zei

Wat een prachtige bloemen !!!

Groetjes
Eline DM*

ps: kom zeker is langs op mijn blogje, en als je er bent laat dan zeker een berichtje na

Anoniem zei

hoop dat het lukt met dit berichtje, maar doe graag mee met je give away, leuk zeg dat kannetje.

liefs Stina

Shabby soul zei

Darling Ingrid, my favourite flowers are pink peonies!I love your pics!
Thank you for visiting me and for your lovely comments!
Hugs Silvia

Het stokpaardje zei

Ik ben net overgestapt op firefox. Nu kan ik dus gewoon weer reageren. Jij hebt ook al van die prachtige pioenrozen. En van die kannetjes kun je nooit genoeg hebben. Volgens een vriendin ben ik verslaaft aan deze dingen. Nou je hebt ergere verslavingen toch. Jij begrijpt dat ik dus graag met je give-away mee doe.
Groetjes Iris

rommy moosie68 zei

hoi wat een bende op het blog maar we gaan gewoon door we zijn niet voor 1 gaat te vangen toch ik ben nu via google chrome dat gaat ook goed maar leuk dat je de moeite hebt genomen om het weer langs te komen lief van je ik was ook al bij geweest mmar toen lukte het niet maar nu wel hoop ik ziet er supper uit je mooie foto`s liefs rommy

Sandy zei

Well, I did not need much to become a follower.
As Dutch girl in USA I miss my native language still.
I love beautiful pitchers and would love to add one too. For milk, flowers - pioenen or papavers (poppies), or just by itself.
Dank je wel voor deze give-away!
Count me in.

Anoniem zei

Hallo Ingrid,

Heel graag doe ik mee met je mooie give-away.

Groetjes, Marian.

Sjonke's Kronkels zei

Wat een supertip!!! Ik zag jouw reactie bij iemand anders staan en heb meteen Firefox geïnstalleerd. En nu doet ie het weer (ik maak een rondedansje nu...hihi)
Lieve groetjes,
Marion

siljo zei

Ja zeker wil ik mee doen aan deze
mooie give away !!
Hopelijk lukt het mij om erop tekomen
met een probleem in het blog!!
Zeker het proberen waard!!
Dat ik je blog zeer waardeer dat weet
je wel en je fotos zijn gewoon super!
Maar die buikkan zou zeer mooi op mijn
tuintafel staan met er aan vast een
leuke manier waar die vandaan komt,
maakt hem nog waardevoller !!
Een fijne dag
groetjes Joke

Siljo zei

Je gelooft het niet het is me gelukt !!!
Super bedankt voor de tip :))

Brigitta Tuik zei

Poeh! 50 liefhebbers voor mij!! Toch wil ik heel graag meedoen met je give-away, want ook ik ben gek op buikkannetjes, ze hebben iets aandoenlijks en ik zie hem hier al op tafel staan met een paar mooie pioenrozen hoor. En nu maar duimen!

groetjes
Brigitta

Evelyn zei

Hé Hé EINDELIJK kan ik reageren...ik heb het gister zovaak geprobeerd maar mn google-account deed heel raar...

Anyway:
wat een PRACHTIGE pioenrozen zeg! Ik ben een stille genieter van jouw foto's op je blog...

De vaas ziet er prachtig uit, ik zou heel graag mee willen doen met je give-away want ik zie er in gedachten al een mooie bos bloemen instaan!!!

Groetjes, Evelyn

Mayflower zei

Wat een prachtige foto's van de Pioenen en wat een heerlijk geurende ruiker haal je hiermee in huis. Het buikkannetje vind ik prachtig, maar....en je weet wel waarom hihi, ik doe ook deze keer niet mee.
Ik wens je een fijne dag Ingrid.
Lieve groet, Mea

Passione Helena zei

Mooi zijn de pioenrozen hé?! Op de markt hadden ze vrijdag prachtige dikke pioenrozen staan, drie bossen voor 5 Euro. Helaas kon ik ze niet meenemen, dat hadden ze zo lang, niet overleefd.
Ik geniet dus even van jou prachtige foto's!

Alvast een fijn weekend!
Liefs, Helena

Pauline zei

Wat een prachtige roze pioenen.
En met die give- away ga je weer iemand heel blij maken.
Ik wil zelf ook wel een gokje wagen daarvoor.
Liefs, Pauline

Nicole Claudia zei

Wat een prachtige pioenrozen en zeker in zo'n kan een pláátje. Ik doe héél graag mee met je give-away en zal de foto ook op mijn blog plaatsen.

Fijne dag, groetjes, Collie

Esther zei

Ja de pioenrozen zijn er mooi . Heb ze bij mijn blog van dag tot dag gefotografeerd maar deze kleur is prachtig.
Graag doe ik mee met je give away en hoop dat ik iets heb aan je bovenstaande tips om deze reaktie te plaatsen

Groetjes
Esther

Desirée-ScrapDees zei

het schijnt dat je de knoppen van de pioenrozen schoon moet maken, want ze plakken een beetje en daardoor gaan ze niet open! Wat een heerlijke foto's heb je gemaakt, leuk hoor! Enne wie wil nu niet zo'n kan?
Fijne donderdag verder, het is al bijna weekend heerlijk!

La Maison zei

Lieve Ingrid, natuurlijk heb ik pioenrozen staan en ik denk dat het aanbod zo groot is door het geweldig mooie voorjaar.
Mijn browser is al een poosje Google Chrome en hoewel ik ook problemen had, zijn ze nu gelukkig over.
Ik vind je giveaway erg mooi, maar ik ga niet mee doen, stel je voor dat ik weer win.
Ik ben nog steeds blij met mijn kan en sauskom en gebruik ze vaak.

Liefs
Hermine

Yvonne zei

Wil ook meedoen !
Ben gek op deze kannen heb er al 5 staan!!
Straks komen ze aan mijn keukenrek te hangen.

Het zijn wel verschillende maten hoor. haha.

Nou ga je Give Away plaatsen op mijn blog.
Gr yvonne

Gerreke zei

Lieve Ingrid,
Veel dank voor je lieve woorden. Wat doet dat goed!
Liefs,
Gerreke

Muggensteekjes zei

Hoi Ingrid,
wauw, hier ook al van die mooie pioenen, ben er dol op. Als ze in de winkel te koop zijn dan koop ik ze het liefst elke week maar ik heb ook hele mooie neppers zodat ik er het hele jaar van kan genieten. Je kan is ook een plaatje en ik ga ook zeker een gokje wagen, zal een linkje op mijn blog plaatsen.
Fijne avond nog, liefs Ingrid.

Pierelantijntjes zei

Hallo Ingrid,
Dank je wel voor de tip, maar gelukkig werkt de tip van Renny en kan ik weer reageren.....zucht!
Wat zijn die pioenen toch mooi he?
Ik doe graag mee met je giveaway en zal een link plaatsen op mijn blog.
Een heel fijn weekend,
liefs Ester

Michelle zei

Ik heb er wel al aan gedacht, hoor ;-)))maar bah...toch maar niet...

Fijn weekend
Lieve groetjes Michelle

Unknown zei

Dag Ingrid,

Ik zal ook graag mijn kans wagen..Ik vind zo'n buikkannetje(wat een leuke naam trouwens)ook mooi.Ik heb reeds enkele melkkannetjes in die stijl.( Boch)

Mooie blog trouwens...Ik heb bewondering voor al die mooie foto's op de verschillende blogs die ik volg.Ik kan dat (nog) niet...
groeten,
michèle

Nieneke zei

Bedankt voor je tip! Ik heb het vinkje bij "aangemeld blijven"verwijderd en zie hier!!!
Prachtige pioenen heb je staan!

Elly zei

Ik las laatst inderdaad in een tuintijdschrift dat pioenen die nog heel dicht in een knop zitten vaak niet open gaan op een vaas!!
Om zeker te zijn dat ze helemaal open gaan kun je beter halfopen pioenen kopen.
Maar wat een super mooie kan Ingrid!!!!
helemaal mijn smaak!!
Dus wil ik graag meedingen naar deze super mooie give away!!
Een lieve groet van Elly.

sneksniltje zei

Pioenrozen, wat brengt dat herinneringen naar boven: die hebben we zelfs vanuit de tuin van mijn ouderlijk huis uitgegraven en 60 km verder herplant in de tuin van ons nieuwe huis. Want het was een oude soort die nog door mijn bet-overgrootmoeder gekweekt was en telkens door haar kinderen en kleinkinderen uitgegraven en herplant of herzaaid werd in hun eigen tuin !
Een heel leuk buikkannetje, mag ik ook mee doen aan je give-away ?

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Peonies are just beautiful ..... Unfortunately I have none at all in my garden, but I want to .... Or by the way, I have a small one that does not bloom every year. I think that it is positioned wrong.

Oh, What a beautiful pitcher. Perfect for flowers, I agree with you!

Of course, I participate in your giveaway - links of course!

Have a nice weekend!
Love
Charlotte

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Het is mij vanmiddag eindelijk gelukt om weer berichtjes achter te laten! Ik was eergisteren al bij je, maar toen lukte het nog niet.

Je pioenrozen staan er prachtig bij! Ik heb op het moment zo'n zelfde boeket hier op de schouw staan :-). Van een collega kreeg ik de tip om de knoppen met lauw water af te spoelen, voordat ze de vaas in gaan. Tot nu toe heeft het bij mij gewerkt. Zelfs de wat kleinere zijknopjes gaan open :-)

Vind je het erg als ik niet meedoe met je giveaway? Ik heb een kan die er erg veel op lijkt hier in de kast staan en vind het dan leuker als een ander hem krijgt.

Een heel gezellig weekend!

Veel lieve groetjes van Madelief xox

Daniella Frederiche zei

Hi Ingrid!

I just love your blog, and i am always looking what's new. May i participate, and try to win this lovely vase with flowers?

Regards,

Daniella

Room Seventeen zei

Hoi Ingrid, het was er even bij ingeschoten maar ik heb je Give Away geplaatst hoor :-) .
O ja, de Firefox truc werkt helaas niet bij mij :-(
Hopelijk lost blogger de problemen snel weer op.
Fijn weekend!

G-STYLE zei

Wat een leuke give-away weer Ingrid......ik doe desondanks niet mee want ik heb al een aantal kannen dus gun hem aan een ander.
En ik zie dat je al reacties genoeg hebt , leuk zijn al die reacties he.

Ik wens je een fijn weekend met je man en de meiden,
hartelijke groet Gea

Anoniem zei

Nou heb ook ik ruzie met blogger.

Ik wil graag meedoen, vindt het kannetje geweldig.

groetjes Natasja
100en1dingenblog@blogspot.nl

Bianca zei

Ik wil graag meedoen met deze give-away, dus bij deze.......mooie pioenrozen....wil ze graag nog op mijn dakterras...toch maar binnenkort een keer naar het tuincentrum...
Fijn weekend.
Groetjes Bianca

Anita zei

Ik heb net de ruzie met blogger bijgelegd,ik kan weer reacties achterlaten.Dus bij deze JA! ik doe graag mee met je give away.
Groetjes Anita

Antonia zei

Vanmorgen heb ik nog heerlijk buiten koffie gedronken Ingrid. In de loop van de middag begon het hier te regenen, maar toen zat ik op het werk. Morgen rijden wij van verjaardag naar verjaardag, maar als het goed is is het maandag ook weer lekker weer. Heerlijk weekend gewenst, zo zonder kinderen (ja, ik weet alles :-)) lieve groetjes Anja

Le Patiné zei

Ik had gisteren al anoniem gereageerd maar zie hem er niet tussen staan dus nu hoop ik dat het wel lukt.
Ik wil heeeeel graaag meedoen!

groetjes Natasja

Scrappingann zei

Hoi Ingrid,
Ik ben héél erg gecharmeerd van jouw Blog, SUPER!!!
Geen kaartjes of scrap LO maar Life style, mijn grote liefde, net als Vintage style
Ik doe dan ook graag mee met jouw Give Away, ik ga deze plaatsen op mijn Blog, zodat steeds meer volger jou weten te vinden.
Groetjes van Scrappingann

Desirée-ScrapDees zei

(zet het even tussen haakjes want heb me hier al voor aangemeld hihi! Maarre heb er even een fotootje op mijn blog bijgeplakt, dan weet je wat er bij mij te scoren valt hahaha geen voetbal dus!)

Pauline zei

Ha,
Dankjewel voor je leuke reacties.
Wel raar dat ik ze opeens weer moest goedkeuren.
Is er iets in je ip-adres of e-mail gewijzigd?
Fijne zondag.
Liefs, Pauline

Kom Achterom zei

Ha Ingrid,
Jeetje had ik toch bijna je give away gemist zeg!!
Ik doe graag mee wat oude kannen is echt mijn ding hoor! heerlijk brocante en prachtig om te decoreren. Ik plaats ook nog even een link op mijn blog hoor. en die pioenen wat een plaatjes echt genieten!!!
fijne avond
Yolanda

Anoniem zei

Hoi Ingrid,

mijn pioenen staan al te wachten op zo'n mooie vaas!

Ik zou graag meedoen aan jouw give away, en heb een link op mijn blog gezet.

Liefs Inge

alma zei

Wat verwen je ons Ingrid. Echt mooi die kan! Ik vind het altijd zo bijzonder dat je altijd zo trouw bent ik het plaatsen van een reactie. Waardeer ik heel erg.
Ik wil heel graag meedoen aan je give away en plaats een link op mijn blog!

Lieve groet
Alma

Anoniem zei

Wat een mooie en inspirerende blog! Ontzettend mooie foto's! Ik doe graag mee met de give away.
Ik plaats gelijk een linkje op mijn blog.

Groetjes Hanneke

Huize Kip Kakel zei

Wat eenplaatje..
Ik had inderdaad je bericht gemist, dus fijn dat je er nog even op attendeerde!
Kan ik toch nog mee doen, met je give away!
Ik kijk er naar uit om alle leuke spullen in mijn nieuwe kamer een plekje te gaan geven.Ik moet nog wel geduld hebben want de vloer moet 6 weken uitharden en tot die tijd zet ik mijn meubels nog niet terug!
Ik zet een link op mijn blog!
Groetjes Hannie

cindy 'wonenmeteenhart" zei

HOI HOI
WAT EEN LEUKE GIVE AWAY ZEG!!!
IK BEN GEK OP PIOENROZEN MAAR ZO'N LEUK KANNETJE ERVOOR HEB IK BOG NIET DUS
JA DOE ERG GRAAG MEE
EN IK ZAL JE LINK OP DE BLOG ZETTEN
LIEVE GR CINDY

Alle mooie dingen zei

ik had je give away inderdaad gemist.
maar ik doe graag mee... wat een leuke kan..!
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

Marga zei

Hallo Ingrid.
Bedankt voor je enthousiaste reacties op mijn blog!!!
En nu wil ik wel graag mee doen aan je give away.
Prachtig kannetje dat hiet wel erg leuk zal staan.
Groetjes Marga

Marga zei

Beste Ingrid.
Ik snap er niets van.
Dit is de derde poging om te reageren op je give away.
Ook had ik je bedankt voor je enthousiaste reacties op mijn blog.
Ik hoop toch echt dat het nu bij jou ook lukt.
Op de andere blogs kan ik nu wel reageren.
Groetjes Marga

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

What a really sweet greenhouse! Understand that you fell for it. I'm also very fond of purple ... Beautiful color :-)

So sad with the pictures that was 'taken' without asking for permission - so disrespectful.

What fun, we have children in exactly the same age. The son is 13 and daughter is 16, as yours :-)

Thank you for your nice words .....

Have a wonderful week!
Love
Charlotte

wonen aan boord zei

Prachtige give away ik doe dan ook graag mee! Ga je ook zeker volgen... Je bent van harte welkom om eens te komen buurten!

Hartelijke groet,
Alberta

Anoniem zei

Ingrid, natuurlijk wil ik graag mee doen aan je give Away. Het is een mooie kado voor je lezers !! En ik hou erg veel van alles wat in het keuken mag staan.

Ik wens allemaal veel suksess !

Aina - Modern Country blog

@Let zei

Ik loop achter ;-( ohoho wat erg, sorry!
Maar wat doe ik graag mee met deze super Give-Away...
En dat vinden 96 andere gegadigden ook ...

Suc6 met de loting...

Liefs, @Let

Onder de knotwilg zei

Net melde ik me al als volger en nu ik verder terug las bij je zag ik ook nog deze give away. Ik zou hier ook heel graag aan mee willen doen, wat een lief kannetje!

'K Zal ook meteen even een linkje op m'n blog plaatsen!

Groetjes Tineke

fleur zei

Ha Ingrid, graag waag ik ook een kansje voor zo'n mooi kannetje...ik zie er al een mooi boeketje bloemen uit de polder in staan!
Ik hoop dat het reageren gaat lukken!
Wat naar dat gedoe met het gebruiken van je foto's!
Ze zijn inderdaad altijd weer mooi, MAAR natuurlijk VAn JOU!
groetjes Fleur

Geke zei

Dag Ingrid,

Ik doe heel graag mee.
Groetjes,
Geke

Home is where the heart is zei

Hoihoi, hier nog iemand die graag meedoet aan je gave give away.
Ik ga ook een link plaatsen op mn blog en wens je een fijne zondag verder

lieve groet Brigitte

Anita zei

Pff ik ben nog op tijd :-)
Nouh ja zeg hoe kan ik deze nou hebben gemist ?!
Ik sluit nog even aan in de rij: ik doe graag mee hoor
enne tuurlijk plaats ik de link !!!
FIJNE DAG
Lieve groetjes, Anita

T ' Achterhuisje zei

Hallo Ingrid,

Mij zal je waarschijnlijk nog niet kennen daar ik pas nieuw ben in blogland! Ik ben via via toch op je blog geraakt en dacht meteen "die wil ik ook wel volgen" ;-) Dus waag ik nog mijn kans en doe ik mee aan je give away en zet het ook op mijn blog! Kom maar ook een kijkje nemen op mijn blog en laat een reaktie dit zou mij echt plezier doen.

Carine

T'Achterhuisje zei

Hallo Ingrid,

Mij zal je waarschijnlijk nog niet kennen daar ik pas nieuw ben in blogland! Ik ben via via toch op je blog geraakt en dacht meteen "die wil ik ook wel volgen" ;-) Dus waag ik nog mijn kans en doe ik mee aan je give away en zet het ook op mijn blog! Kom maar ook een kijkje nemen op mijn blog en laat een reaktie dit zou mij echt plezier doen.

Carine