maandag 23 mei 2011

Een dag vol genietmomenten…

Afgelopen vrijdag heb ik een heerlijke dag vol genietmomenten gehad! Samen met mijn vriendin ging ik op weg naar Havelte in Drenthe, om Lejo van de blog en (web)winkel In den Uylenbal te bezoeken. De fotokaarten die door Fotokaarten Rosalie zijn ontworpen aan de hand van foto’s van mijn blog worden ook in de winkel van Lejo verkocht en natuurlijk wilde ik dat een keer met eigen ogen aanschouwen.

Het was ontzettend leuk om Lejo te ontmoeten! Lejo is bijzonder gastvrij en praat honderd uit en vol passie over zijn werk, de winkel is helemaal zijn ding!

In den Uylenbal is een erg leuke woonwinkel, ik heb niet alleen foto’s van mijn kaarten gemaakt maar ook even een paar andere leuke plaatjes geschoten…

IMG_2868

Wat een eer om mijn fotokaarten bij Lejo in de winkel te zien staan!

IMG_2870IMG_2872IMG_2874IMG_2873

Voor Lejo had ik een doosje heerlijke bonbons meegenomen (wedden dat hij er de hele dag mee onder de toonbank heeft gezeten, want aan het eind van de dag waren ze op haha) en van Lejo kregen we allebei een cadeau…voor mijn vriendin had hij een heel lief hartje en thuis bij het uitpakken werd ik verrast met dit superlieve windlicht…nogmaals enorm bedankt Lejo!

IMG_1023

Na een heerlijk en gezellig bakkie koffie en thee en een paar aankopen zijn we doorgereisd naar Christy, die In de Lindentuin in Diever beheert. 'In de Lindentuin' zit in een heel mooi pand en net als bij Lejo had Christy de mooiste woonaccessoires in de winkel staan. En ik dacht dat mijn kaarten alleen bij Lejo in de winkel verkocht werden, maar ook bij In de Lindentuin stonden ze bij de kassa uitgestald!! Ook Christy was heel gastvrij, met een kop thee in de hand mochten we zelfs een kijkje nemen in  het sfeervolle vakantiehuis!!

Natuurlijk wilde ik ook naar Alma van de blog en winkel Duifje van Drenthe in Ruinen, want ik wilde haar nog graag persoonlijk bedanken voor de geweldige give away die ik een aantal maanden geleden bij haar heb gewonnen. Die was echt waanzinnig en ik heb er nog elke dag plezier van. Ook Alma heeft een mooie winkel, waarbij ze ook mooie kleding van o.a. Ultimate Mik`s, ART en Rimini verkoopt. Als dank voor de mooie give away kreeg Alma ook een doosje met heerlijke bonbons en een setje van mijn fotokaarten cadeau.

Daarna zijn we doorgereden naar Anno Oud (een heerlijke winkel vol brocante) en De Olde Fietse, beiden gevestigd te Ruinerwold!

IMG_2878

We hadden prachtig weer dus tussendoor hebben mijn vriendin en ik uiteraard ook diverse terrasjes bezocht…

IMG_2875IMG_2877

Met deze geweldige dag vol genietmomenten (Lejo, Christy en Alma enorm bedankt!!!) wil ik graag mee doen aan de challenge van Renny van Bizzy at Home. Ga maar eens op haar blog kijken, daar wordt alles uitgelegd!!

Een hele fijne week!!

Lieve groet, Ingrid

60 opmerkingen:

Pink Princess zei

JAJA OES Drenthe is mooi ♥♥♥Volgende keer ff een bakkie bij mij doen hihi. (Zit niet bij hun in de omgeving (helaas), meer de ander kant van Drenthe zeg maar)

Groetjes van Marian

Claudia Leertouwer zei

jij het het rondje gemaakt wat bij mij al heel lang op mijn verlanglijstje staat. Helaas heb ik niemand die met me mee wil en om dit nu in mijn eentje te doen...

Sjonke's Kronkels zei

Geweldig...zoveel mooie winkels op 1 dag. En superleuk om al die bloggers in het echt te ontmoeten. Ik kan me voorstellen dat je hebt genoten Ingrid.
Lieve groetjes,
Marion

Bizzy @ home zei

Dat ziet eruit als een topdag! Prachtige foto's, je proeft de sfeer..ik geniet met je mee.
Leuk dat je meedoet met de genietmomentjes!
Liefs, Renny

Lida zei

Mmmm, wat een zalige dag en wat hebben jullie veel gezien en ook nog lieve cadeautjes gekregen! Nu ik vind je kaarten er prachtig op staan en zal ook eens kijken of ze hier in het westen opduiken! Mooie sfeervolle foto's heb je gemaakt, ik heb heerlijk zitten meegenieten! Groetjes
Lida

Ingrid zei

PRACHTIG jullie topdagje want zo noem ik zo'n dagje Ingrid en wat een creatieve bij ben je met je mooie kaarten dat wist ik niet van je!!!ben ook verliefd op het aardewerk in de roze en blauwe pasteltinten en alles eigenlijk.....ik geniet zeker weer van je mooie foto's....ik wens je een prachtige nieuwe week toe...x

Bij Guusje Thuis zei

Jij hebt het rondje gemaakt wat ik binnenkort ga maken om iets bij Lejo op te halen en dan gelijk bij iedereen even 'aan te gaan'. Ik genoot dus even extra mee :-) Groetjes, Colin

Michelle zei

Dat is idd een heerlijk genietmoment, Ingrid, fijn dat je zo'n mooie dag had en het moet toch wel een apart gevoel geven om je kaarten zo in de winkel te zien! mooi je windlicht!

Fijne week!
Lieve groetjes Michelle

hokje zei

Wat een gezellig dagje uit en wat leuk om je eigen kaarten terug te zien in de winkel. Ben zelf ook wel eens bij het Duifje van Drenthe geweest; inderdaad een winkel met prachtige spullen. Bij Anno Oud en de Olde Fietse ben ik aan het begin van het jaar geweest met een vriendin en ook daar heb ik allerlei mooie spullen gezien (heb onlangs nog een kast verkocht aan de eigenaresse van Anno Oud; wie weet heb je hem nog gezien in de winkel ;) De winkels van Lejo en Christie staan nog op het verlanglijstje, dus wie weet de volgende keer...
Fijne week en geniet van het mooie weer!

Lieve groet,
Miranda

Anoniem zei

Wat een heerlijke fotoreportage, als je ze bekijkt is het alleen al meegenieten.Wat staan je kaarten daar mooi zeg, leuk om te zien hè!
Lieve groet, Sonja

Thuis bij Tjits zei

wat heb je deze genietdag leuk beschreven Ingrid!! leuke winkeltjes hè, ik kom er ook zo graag:)) mooie sfeerfotos heb je gemaakt, zo genieten wij ook een beetje mee:)

fijne week!
lieve groetjes, Tjits

Room Seventeen zei

Wat een superdagje! En wat geweldig om je eigen fotokaarten in de winkel te zien staan, mooie kaartenhouder ook, het ziet er perfect uit allemaal.
Mocht je nog eens een rondje Drenthe doen dan ook even bij mij binnenwippen hé?

Fluitenkruid zei

Wat een leuke brocante route en wat staan je kaarten daar mooi. Daar mag je wel trots op zijn!

Pieternel zei

Zo, nou dat was een topdag zo te lezen. Kon je 's avonds een beetje slapen door al die indrukken die je overdag gemaakt hebt?

Zulke dagen wil ik ook wel eens doen, maar wie weet komt het er nog eens van.

Pieternel

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Je hebt een leuk rondje gemaakt zo zeg. En ik herken heel veel plaatsnamen omdat we er altijd langs komen als we naar me schoonfamilie gaan. En je hebt er weer prachtige fotoos van gemaakt. Fijne daf. Liefs Rianne

Pauline zei

Wat een geweldig rondje. Niet alleen de adresjes die jullie bezocht hebben maken er zo'n fijne dag van maar nog veel meer de hartelijke ontvangst overal. Ook heel bijzonder natuurlijk om de kaarten van je te zien staan.
Als ik je foto's zie krijg ik ook helemaal zin in zo'n rondje.
Liefs, Pauline

Siljo zei

Wat een schitterende post !!
Mooi verhaal maar wederom
super mooie romantische
fotos kleine schilderijtjes
stuk voor stuk !!
Fijne week
groetjes Joke

Alma zei

Hoi Ingrid ( en vriendin),
Ik vond het erg leuk jullie te ontmoeten. Helaas was het op het moment van jullie bezoek behoorlijk druk in de winkel en had ik niet veel tijd. Graag doe ik het nog een keertje over. Je hebt weer fantastische foto's gemaakt! Je kaarten hebben een mooi plekje thuis gekregen (daar maak ik uiteraard nog even een post van) en je bonbonnetjes worden met zorg en veel genot genuttigd ( nee, ons bint zûnig ze zijn nog niet op:-)) Maar vanmiddag ga ik heerlijk in de tuin zitten met thee en een mooi plaatjesboek, dus.....

Liefs Alma

Mayflower zei

Dat is een dag vol van genieten lieve Ingrid. Wat leuk om al die mooie winkels te bezoeken en wat zal dat bijzonder zijn als je daar je prachtige kaarten uitgestald ziet liggen.
Ik geniet weer van de prachtige foto's die je heb gemaakt, vooral die van Anna Oud met de fiets vind ik zo sfeervol.
Jij kan nog even heerlijk nagenieten van dit dagje uit en van de zon die nu al zo heerlijk schijnt.
Een fijne week en een lieve groet, Mea

Huis van "Mijn" zei

Wat leuk zeg om je kaarten zo in een winkel te zien liggen, en wat een heerlijk dag hebben jullie gehad, dat was echt genieten zo te lezen!

Groeten Willianne

Tilly zei

Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad..prachtige foto's van al het moois wat jullie tegen zijn gekomen..alleen de foto's zijn al om van te genieten. Geweldig zien de kaarten eruit met jouw foto's erop...idd een hele eer.
Lieve groetjes Tilly.

Martine zei

Dat klinkt zeker als een GENIETdag!! Wat heerlijk om zoveel van die prachtige winkels op 1 dag te bezoeken!
groetjes, Martine

Martine zei

Dat klinkt zeker als een GENIETdag!! Wat heerlijk om zoveel van die prachtige winkels op 1 dag te bezoeken!
groetjes, Martine

Tanja zei

Lekker Ingrid, dat meegenieten met jouw moment, trouwens het zijn er een heleboel die je hebt gehad afgelopen vrijdag.

Mooie foto's, dat is echt meegenieten.
Fijne dag

Liefs
Tanja

It's me zei

Ja leuk he de Lindetuin.....en Lejo...en de uylenbal en alles enzo.......die twee brocante kende ik nog niet ....leuk leuk !! fijne week...liefs van mij.....xxx..

Passione Helena zei

Wat heb je mooie foto's gemaakt in ons mooie Drenthe land...Ingrid! Dat moet een heerlijke dag zijn geweest! Ik kan me voorstellen, dat het een heel bijzonder gevoel moet hebben gegeven, om je eigen foto's in kaartvorm, uitgestald te zien in deze gezellige winkeltjes. Daar mag je enorm trots op zijn, lieve meid! En..volgens mij zijn er bij deze, weer nieuwe kaarten gecreëerd!

Fijne week!

Liefs, Helena

Jeanette zei

Wat een leuke winkels heb jij bezocht, maar heb jij nu ook nog wat gekocht of heb je alleen maar gekeken??Ik vind die serviezen bij In den Uylenbal helemaal super.Leuk voor je dat je je kaarten her en der terugziet, ik zou erg trots zijn.

Groet,
Jeanette

Emmy zei

Wat een top-dag, samen met een vriendin naar alleen maar prachtige winkels. Ze staan er mooi bij je kaarten die zullen vast wel goed verkopen.
Fijne week, groetjes Emmy

Antonia zei

Klinkt als een superdag Ingrid. En jij enorm trots natuurlijk bij het zien van jouw kaarten!!!! En terecht, ik geniet met je mee
:-) Hele fijne week gewenst (hier zon), lieve groetjes Anja

love lives in the kitchen zei

beautiful tableware (and everything else!) :)
sending you hugs from milan for a lovely week!
justyna

cindy 'wonenmeteenhart" zei

wat een leuk bericht en inderdaad dit zijn echt genietmomenten

leuk om te lezen, maarnog leuker als je het meemaakt

gr cindy

Samira zei

Dat klinkt echt als een fantastische dag! Leuk dat je een aantal bloggers in het echt hebt ontmoet. en je kaarten hebben een prachtig plekje bij Lejo gekregen :D

fijne week, liefs Samira

Unknown zei

wat een tour! maar wat een zalige momenten!!! Energie krijgt een mens daar van!
ZALIG!!

Liefs,
Lynda

Anoniem zei

Heerlijk zo'n dagje in het prachtige Drenthe, de foto's geven een mooie sfeer van een ongetwijfeld prachtige dag! Wat bijzonder zal het zijn geweest om jou foto's tot kaarten gemaakt in de winkel te zien, ik zou er maar heel trots op zijn, want je foto's zijn zo sfeervol!

groetjes,
Mirelle

Wunderbares Zuhause zei

Dear Ingrid,
I keep my fingers firmly crossed for you and hope that your wish to find a mirror you dream will be fulfilled.
Your picture are gorgeous! And I like very much how you decorate your home. It is really beautiful!
Have a great week.
Warm regards,
Lucia

lia zei

Dat was me het dagje wel, en ja dan kost een post maken natuurlijk ook wel wat tijd.
Je bent nu toch wel aangekleed hé. haha...

Maar leuk dat je die kaarten dan ziet staan, staat jouw naam ook op de kaart gedrukt ofzo.

liefs Lia

Greet Lefèvre zei

Goede middag Ingrid!!
Maar wat een ongelooflijk mooie foto's dat jij neemt!! Echt prachtig!! Ja, ik lees en zie dat je een prachtige dag hebt gehad gisteren!!
Dank je voor je berichtje Ingrid!!
Dikke kus,
Greet

Hannekie(Sisterly) zei

wat een heerlijke dag hebben jullie gehad zeg...geweldig allemaal. en dan zo leuk je kaarten op de toonbank. wat ben je dan trots he..fijne week
liefs hannie

Elly's kleine idylle zei

Kijk, KIjk....Ingrid was in ons mooie Drentheland!!!!!!!!Ik woon ook in Drenthe maar dan in.. DU NORD..Dus al deze mooie winkels ken ik natuurlijk op mijn duimpje!!!!
Duifje van Drenthe is inderdaad pas begonnen met een kleding lijn.
Hele mooie foto's van een topdag!!!!Het ziet er prachtig uit!!!
En nu maar hopen dat je kaarten goed worden verkocht, maar daar twijfel ik niet aan!!!!
lieve groet van Elly.

Anja zei

Dat is idd op en top genieten, wat een heerlijke dag in al die mooie winkels. Mooie foto's heb je weer gemaakt.
Groetjes Anja.

Muggensteekjes zei

Hoi Ingrid,
wauw lieverd, wat een geweldige dag was dat, heel erg genoten dus. En ik geniet hier met je mee, vind je foto's geweldig. En wat gaaf dat je kaarten in de winkel worden verkocht, het zijn dan ook prachtige creaties van je!
Liefs en een fijne avond,Ingrid.

What's in a day zei

Wat heb je genoten, het straalt van je foto's en je verhaal af.Je kunt trots zijn hoor dat je foto's bij lejo staan en de rest is puur genieten op zo'n dag.

Lieve groetjes,eefie

Berna zei

Dat klinkt zeker als een dag lekker genieten! En wederom mooie plaatjes erbij.

Yvonne - Frl. Klein zei

So many green gate treasures! Love it!
Have a nice week,
Yvonne

All Seasons zei

zo dat is maar echt genieten van zo'n dag.
Wat leuk je kaarten te zien, hoe ze in de verkoop zijn. Verkopen ze overigens goed je kaarten?

Mooie foto's heb je van jullie dag gemaakt, genieten hoor :-)
Fijne avond
Liefs,
Patricia

Marga zei

Hallo Ingrid.
Als eerste wil ik je bedanken voor je snelle en lieve reacties op mijn blog. Dank je wel!
Wat een leuke dag heb je vrijdag gehad en wat laat je onsrhodondrendrons.
mooi mee genieten. Prachtig de winkeltjes zoals jij ze omschriijft en laat zien.
En wat ontzettend leuk dat je kaarten in dit soort winkeltjes verkocht worden.
Ik zie nu pas de foto's van je vorige posts. Regelmatig kijk ik op je blog maar zijn de foto's niet zichtbaar. Ligt volgens mij aan mijn eigen computer (site)
Fijne avond.
Groetjes Marga

Miss M zei

Oh, wat een heerlijke dag heb je gehad, zo te horen!
Ruinen is leuk he, we zijn er een paar jaar terug geweest, voor onze vakantie daar. We hebben er ook zo van genoten, mooie omgeving, rustgevend... Heerlijk...
Leuk zeg dat er meerdere winkeltjes zijn die je prachtige foto's verkopen. Ik vind dat zo ontzettend leuk voor je!
Ik geniet met je mee, liefs, Marjolijn.

Corine(THUIS) zei

Fijn is dat hè, als je zo samen met je vriendin zulke dingen kunt ondernemen?!
Moet zeggen dat ik dubbel gezegend ben, want ook Gert gaat graag met me op brocantetour :))
Mooie foto's heb je weer gemaakt, en ik zie dat je voor van 't zomer nog steeds in de bloemtjesmood bent!
groeten, Corine(THUIS)

Kim zei

Je mag zeker trots zijn op die mooie fotokaarten!
Groetjes van Kim

Anoniem zei

Wauw wat een heerlijke was dat en wat een gave winkels,ik zag heel mooi servies voorbij komen,volgens mij van Greengate,ik vind je foto`s prachtig,fijne week,lieve groet Joke.

Susi zei

My dear Ingrid..
I love Green Gate.. and I love your Blog :O))
big Kisses Your Susi from Bavaria :O)

flowersandhome zei

Wat is dit allemaal prachtig! Ik heb samen met je meegenoten.
Groetjes,
Marian

Rozet zei

Wat een leuke dag en wat zal je trots zijn als je je kaarten zo in de winkels ziet staan!! Ze zijn ook erg mooi.

Groetjes, Jolanda (Rozet)

Ger zei

Wat kan jij veel doen op één dag, wat 'n energie;-)

Maar wel een hele leuke en gezellige dag moet het geweest zijn.

Je kaarten staan in elk geval mooi als blikvanger in dat houten rek.

Lieve groeten!
Ger

Linda zei

Wat een heerlijke dag, lekker zo op struin. (Ik weet niet of je/jullie dat woord kennen.)
Fijn dat je genoten hebt. En super joh dat de kaarten in de verkoop zijn. Ze zijn het zeker waard. De foto's zijn erg leuk en daar geniet wij weer van. Fijne week nog.
Lieve groet , Linda

Low Tide High Style zei

What a lovely day you had with your friend Ingrid, and congratulations on having your beautiful cards for sale!

Kat :)

Anoniem zei

Wat ben je lekker op pad geweest & wat leuk om zo mensen 'in real life' te ontmoeten! Prachtige plaatjes heb je ervan genomen... Komende zomer toch ook eens rondneuzen daar (m'n schoonzus woont in Meppel, dus da's aardig in de buurt!!). En ja, Roland garros zit hier bijna letterlijk om de hoek, 20 minuutjes rijden, dus dat is zeker genieten... ik ga vrijdag, zondag en volgende week zaterdag (damesfinale), verheug me er écht op!!
Fijne avond & bisous uit Versailles,
Chantal
http://abacaxihortela.blogspot.com
(inlogproblemen bij Blogger)

Mayflower zei

Bedankt voor de tip die je me zojuist gaf, ik ga het nu ook doen met de URL.
Er is een storing en er wordt aan gewerkt kreeg ik zojuist door.
Fijne avond en liefs, Mea

Yvonne zei

Wat een heerlijk dagje zo Ingrid, superrr
In de Lindetuin ken ik wel, dat is toch in een oude smederij ??
anno oud wil ik nog graag naar toe, is meer mijn ding denk ik, ben meer van de oude spulletjes :)
al met een super dagje voor jullie, met heeeeel mooi weer, jullie konden het niet beter treffen
en wat super cool dat je foto's tegenwoordig overal zo'n beetje op de toonbanken staan te pronken hihi
super meid !!!!
lieve groetjes Yvon

Anita zei

Oooh dat is écht wel GENIETEN lieve Ingrid !!!
Ik ga de volgorde even opschrijven ...
Een bakkie bij Helena kan ik wel eens gaan combineren
met een route langs deze prachtige winkeltjes ;-)
Gewéldig om je eigen kaarten daar terug te zien.
FIJNE DAG
Lieve groetjes, Anita