maandag 26 juli 2010

My lovely garden…

Het is op een warme zomermiddag als ik door de tuin wandel en geniet van diverse hoekjes, van mooie kleurencombinaties en een prachtige enkele bloem. De moeite waard om vast te leggen...

Home & Lifestyle  
Teunisbloem

Home & Lifestyle

Op het moment dat ik deze foto maakte, bloeide het ballonklokje nog maar kort! Wat een prachtige bloemen, helderwit! Gelukkig zitten er nog veel knoppen, die de komende tijd uit zullen komen!

Home & Lifestyle

De geranium groeit tussen de bloemen van de hortensia door…dat geeft een prachtig kleurenpalet in combinatie met de witte bloemen van het ballonklokje!
 Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle   

Home & Lifestyle 

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle          

Home & Lifestyle

Soms zou ik willen dat mijn tuin groter was, want er zijn zoveel wensen! Een veranda, een stuk gras waar ik een hele lange tafel zou willen plaatsen, een plekje voor een spijlenbed om warme zomerdagen al lezend (en slapend ) door te brengen…ideeën te over!

Wie weet komen deze dromen nog eens uit…! Tot die tijd is er hier nog genoeg om heerlijk van te genieten!

Een fijne week allemaal!

34 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een prachtige bloemen heb jij in de tuin Ingrid, heb jij een wit zeeuws knoopje ?? dacht dat die er alleen in het rood was...
en de campanula met haar klokjesbloemen is bij mij ook favoriet, heb ze in verschillende maten en vormen in de tuin
Prachtige foto's !!
Fijne dag ! (hier regent het keihard, lekker dus voor de tuin)

Lieve groetjes Yvon

Carla zei

Wat een heerlijke tuin heb jij!!
Prachtig al die kleuren!!
Tja...en er moet wat te wensen over blijven hè!!
Ik heb ook 30 jaar moeten wachten op mijn veranda...dus wie weet komt die van jou er ook nog!

Hier regent het hard(en dat klinkt ook extra hard op het dak van de veranda)....lekker voor de tuin....minder voor mij ik had zoveel plannen vandaag.
't is hier ook altijd ALLES of NIKS hè!!

fijne dag...lieve groetjes Carla.

Anoniem zei

Prachtige hoekjes en bloemen..idd genieten van al dat moois. Een grotere tuin is ook niet alles..soms zou ik willen dat onze tuin wat kleiner was..wat een onderhoud. Eigelijk altijd wel wat wat gedaan moet worden. maar een veranda..ook mijn droom, waarvan ik ook hoop dat hij ooit eens uit komt.
Lieve groetjes Tilly.

flowing moments zei

Oh ja, ik droom ook van een grote tuin met een super grote tafel waaraan je kan eten of zo maar gezellig aan kan zitten, en een veranda al jaren een droom!! Mooie foto's heb je gemaakt van de bloemen ze zien er zo liefelijk uit!!

Groetjes Joke

Bonjade zei

Oh Ing.....wat een prachtbloemen....volgens mij is je hele tuin een plaatje om te zien....
Smaakt in ieder geval naar meer.......
Tja en mijn tuin mocht ook wel iets groter...
maar ach......;)
Fijne dag

by kuzz zei

Wat een mooie foto's! Prachtig, je hebt echt een geniet tuin!
fijne dag, groetjes Erna

Nieneke zei

Wat een prachtige plaatjes van de bloemen in je tuin Ingrid! En met al die ideeën droom ik even mee....
Lieve groet, Nieneke

G-STYLE zei

Hoi Ingrid ,

wat een prachtige foto's heb je tijdens je rondje tuin gemaakt , de kleurencombinaties zijn super en je hebt leuke accessoires erbij staan.

Tja en wie zou niet al die leuke dingen in de tuin willen , in onze kleine tuin toch een aantal dingen gerealiseerd, vijvertje , verandaatje , dit alles klein maar fijn op ons binnenplaatsje maar toch altijd zon en schaduw, niet voor 20 mensen maar dat komt toch niet zoveel voor. Ik zou wel zoals jullie aan het water willen wonen , hier aan de achterkant helaas zicht op de gevels van de achterburen ....

Nou fijn begin van de week gewenst , hier is het niet warm en ik denk vandaag toch maar even een beetje in huis te gaan doen wat betreft schoonmaken , ik voel allemaal zand onder de voeten ....

lieve groetjes van Gea

Irma zei

prachtige foto's helemaal mijn smaak jouw tuin en ja wensen ohhh ik weet er alles van hoewel ik wel denk dat als mijn tuin groter zou zijn ik wel anders zou moeten gaan tuinieren dan zou het onderhoud te veel werk worden.
Ik geniet van je tuinfoto's en je combinaties zijn net een boeket,

liefs Irma

Fluitenkruid zei

Heerlijke zachte kleurtjes in jouw tuin, ik voel mij er helemaal thuis enne.. blijven dromen mag! Groetjes Jannet

Berna zei

Prachtige plaatjes laat je ons weer zien. En een mens moet wat te dromen overhouden toch?

Meertje zei

Jaaa, een veranda en door de lange tafel aan weerskanten een plataan.
Spijlenbed onder een oude boom met een hoop kussens en een klamboe.:-)
Mooie Foto´s heb je gemaakt.
Groetjes Miriam

Kom Achterom zei

Wat zijn we toch erghé!! hebben we een heerlijk tuintje zo te zien bij jou een grote bloemenpracht en dan bedenken we wat we ook nog graag hadden gewild hihihi Ik heb hetzelfde maar heb besloten om mezelf af en toe toe te spreken met de mooie dingen die ik wel heb en daar wordt ik dan weer heel gelukkig van hihih
fijne dag hoor en geniet van je tuin
Yolanda Ik ga even in de regen staan roken oooh slechte gewoonte die ik alleen buiten bedrijf!!
groetjes Yolanda

Willy zei

Hoi Inrgid Wat fijn om hier nu even zo'n prachtige serie foto's van je bloemen te zien. De regen komt hier met bakken uit de lucht en het is zo donker.
Een spijlenbed staat hier op zolder opgeslagen maar onze (kleine) veranda staat al vol er is geen plek meer. Ik droom lekker met je mee.
Fijne week, lieve groet

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Wat een prachtige foto,s van een (klein) lustoord. Prachtig die bloeiende rijkdom, en ach wensen en dromen, wie weet....

groetjes Pauline

Petra zei

Wat een prachtige foto`s van de planten in je tuin. Hier regent het nu ook, maar is wel goed voor de planten, en het gras....Maar heb liever zon :-))

Groetjes van Petra

Ingrid zei

Ik heb meegenoten van de wandeling in je tuin Ingrid,prachtige foto's heb je ervan neergezet met zoveel mooie bloemen!

Liefs Ingrid

Daniëlle zei

Mooi vastgelegd Ingrid!
Wat is dat voor een bloem/plant op die laatste foto? Erg mooi vind ik die.
Ik heb ook nog zoveel wensen voor de tuin, helaas is deze daar ook niet groot genoeg voor, maar ik kan nog gelukkig mijn creativiteit er nog genoeg op botvieren, want er moet nog veel gebeuren.

Fijne week,
Dani

Anoniem zei

Je tuin is werkelijk waar een plaatje,de prachtige bloemen,de spulletjes die je zo mooi op de foto heb gezet en ja hoor Ingrid haha,die wensen heb ik ook,ik wil ook een joekel van een tuin,maar als ik zie wat ik nu allemaal in dit tuintje prop haha,ben ik ook wel blij,maar wensen en dromen mag altijd,dat is juist fijn,ik wens je een fijne dag,lieve groetjes Joke.

kralenqueen zei

Hoi Ingrid,
Moooie fotoos heb je weer van je bloemen gemaakt in de tuin. De kleurtjes passen ook zo goed bij elkaar. Geniet er maar heerlijk van ! Nu regent het bij ons maar eind van de week werd het weer beter is me verteld.... Fijne dag.
Groetje Rianne

Pink Princess zei

MOOI die Platycodon!! Heb ik ook voor in het wit en achter in het zacht rose :D

Groetjes, hier is het droog en zonnig ♥

It's me zei

Hoi hoi.....meid wat een mooie tuinfoto's.......geweldig !! lekker sfeertje......en je hebt plannen/fromen genoeg dat hoor ik al.....het regent hier....dus we gaan even wat in huis doen....hele fijne week ....lieve groetjes Ria....

Joan Ottevanger zei

Je tuin ziet er prachtig uit en ja die wensen, die heb ik ook hoor wil ook wel een veranda.
Maar je moet iets te dromen over houden toch?

Room Seventeen zei

Wat een mooie foto's ! Een veranda is super, ik heb een kleintje en zou best een grotere willen :-) Zo zie je maar weer, er blijft altijd wat te wensen over.
Groetjes Hennie

atelier nanda zei

Inderdaad mooie bloemen in je tuin. Gelukkig heb je nog iets te dromen anders is het leven ook zo saai.
Hopelijk is het gelukt met de hedera.
groetjes,
nanda

Emmy zei

Schitterende plaatjes hoor van de blommetjes in je tuin. Dromen moet je houden hoor als je alles hebt kun je nergens meer van dromen en of dat nu zo leuk is weet ik niet. Groeten Emmy

Ger zei

Wat is er nou mooier dan dromen....

Wie weet komt er nog eens een tijd dat je tuin zo vol bloemen staat dat je niet met de schaar en plukmand naar buiten gaat maar met de zeis;-)

Maar jij geniet nu ook lees ik en dat is een teken dat je tevreden bent met wat je hebt.

Prachtige foto's heb je gemaakt, en het witte zeeuwsknoopje, geweldig....die staat vast met zijn voetjes dicht aan de waterkant in de kleigrond.

Ik steek m'n neus nog ff in jou blommekes.

Fijne avond!
Lieve groet,
Ger

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat een heerlijke foto's van je tuin! Ik zie dat onze tuinen trouwens hetzelfde sfeertje hebben :-). De bloemen die bij jou in de tuin staan, passen er bij mij ook goed in!

Ik zie trouwens dat je de sidebar van je blog hebt aangepast. Het ziet er leuk uit!

Een gezellige avond!

lieve groet, Madelief

Pierelantijntjes zei

Wat heb ik genoten van je prachtige foto's Ingrid. Zo mooi, al die kleuren bij elkaar. Ik zou eigenlijk ook een stuk gras willen. Staat zo gezellig vind ik.
Een fijne week toegewenst,
Liefs van Ester

lia zei

Maat weet je Ingrid, je hebt in ieder geval een tuin om van al dat moois te genieten. En dromen moet je eenmaal hebben. En wie weet, ooit.....

lieve groet Lia

Antonia zei

Wat een heerlijke foto's weer Ingrid! Wij hebben veel dezelfde bloemen in de tuin staan, alleen zijn die van ons al weer aardig op z'n retour door de warmte. Eerlijk gezegd heb ik al aardig wat van de achtertuin "ingepikt". De lavendeltuin en de aankleding van de terrassen en twee sierappelboompjes bij de vijver. Maar Maurice snoeit wel 2x per jaar de buxus voor mij! Dromen heb ik ook hoor,maar we boffen toch maar dat we een tuin hebben. Hele fijne zomervakantie gewenst, lieve groet Anja

fleur zei

Kan er nooit genoeg van zien ; mooie foto's van bloemen!Vooral met het licht er mooi achter of op...
De witte ereprijs is ook heel mooi!
En die helder witte klokjes:prachtig!
Groetjes Fleur

Greet Lefèvre zei

Beste Ingrid,
Jouw foto's zijn geweldig mooi! En jouw tuin ook! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook al had aan gedacht om enkele foto's te nemen bij ons in de tuin. Maar het is er nog niet van gekomen! Theoretisch is het verlof maar ik ben nog altijd druk aan het werk! Heb ook zo weinig tijd om te bloggen!
Dank je van harte voor je berichtje op mijn post van vandaag!
Nog een heel fijne avond gewenst en hopelijk nog een week met heel mooi weer!
Dikke knuffel!
Greet

Unknown zei

Oh thanks for charing so much beautiful flower whit us! Hugs from Petra