dinsdag 6 juli 2010

Bijna jarig…

Nog drie nachtjes slapen…! Nog drie nachtjes en dan ben ik jarig! Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie denken over mijn leeftijd…hoe oud ik dus over drie nachtjes word! Nu eerst raden...en dan pas verder lezen hè!

  Home & Lifestyle

Je mag het in een reactie eerlijk zeggen hi hi…maar nog drie nachtjes slapen en dan word ik 46! Ik ben blij met elk jaar dat ik krijg, maar ik moet je eerlijk zeggen dat de leeftijd harder vooruit loopt dan mijn gevoel tussen de oren! Ik voel mij eigenlijk nog net als op mijn 28e of mijn 37e…wat wijzer misschien maar voor de rest zijn er tussen de oren maar weinig veranderingen op te merken!

Dat is lichamelijk wel anders!! Ik ben tevreden hoor…maar ik kan niet ontkennen dat het er na verloop van tijd allemaal toch wel anders uit gaat zien hi hi! De oogleden beginnen te hangen, ik ben in het bezit van malse kipfileetjes onder de bovenarmen en de plaatselijke slager kan aan mijn vetrol op de buik ook best een aardige cent verdienen ha ha! Inmiddels is die vetrol trouwens wel aan het slinken...in twee weken ruim twee kilo kwijt en uiteraard zet ik door!

Ondertussen zijn jullie natuurlijk mega nieuwsgierig naar mij geworden! En dat is niet alleen nu, want bij de posten waarin ik foto’s plaatste van mijn twee dochters werd er door verschillende dames ook steeds gevist naar mijn uiterlijk...en de meesten gingen voor blond! Nou vooruit, ik ga met de billen bloot...natuurlijk niet met de echte en ook maar een klein beetje hoor, want ik wil nog wel normaal over straat kunnen hi hi…!

Home & Lifestyle   
Home & Lifestyle

Je ziet het, 40 plusser...jawel, ook ik heb een leesbril!! En mijn dochters hebben dezelfde kleur haar als ik, ware het niet dat ik op mijn 19e mijn eerste grijze haar ontdekte en inmiddels eigenlijk helemaal wit ben, maar ik (of de kapper) er al jaren elke maand een verfbeurtje door heen doe(t) om dat allemaal een beetje te verdoezelen!

Maar ach...ik ben tevreden met wat ik heb...met een lieve man, twee heerlijke dochters, een goede gezondheid (met een stel van die kleine kwaaltjes), een leuke parttime  baan, lieve vrienden en (blog)vriendinnen, een heerlijk huis met een zalige tuin aan het water…besef ik dat ik in mijn handen mag knijpen en probeer ik bewust te genieten van elke dag! En heerlijk dat ik 46, 47, 48 en nog veel ouder word als dit mij allemaal gegeven blijft!

Nog drie nachtjes slapen…dan hebben we 's avonds de tuin vol, want uiteraard gaan we dit vieren. En niet alleen mijn verjaardag wordt dan gevierd, ook manlief staat in het middelpunt van de belangstelling want hij was afgelopen zondag jarig en is nu 47 jaar! Dus dat wordt dubbel feest!

Nog drie nachtjes slapen...


Home & Lifestyle

51 opmerkingen:

Meertje zei

Hallo Ingrid

Wat leuk om je te zien.
Groetjes Miriam

Logement it Foarhus zei

Wat een prachtig verhaal en je houdt de spanning erin, goed van je om zo bewust te genieten ook van je leeftijd, daar kan geen botox tegen op,

sterkte met de voorbereidingen en een fijn feest

groetjes Pauline

Logement it Foarhus zei

Goedemorgen,

Volgens mij ging er iets mis, zal wel aan de leeftijd liggen (grapje)

Een heel mooi verhaal, prachtige woorden en trots op je leeftijd. Ach daar kan geen botox tegen op.

Succes met de voorbereidingen en een heel fijn feest,

groetjes Pauline

Rummet för välbefinnande zei

Congratulations to you Ingrid. So you are celebrating your birthday? So nice with a party....

You are a beautiful woman, and I understand exactly what you mean - I feel like 20 but I´m 44 this year. I really don´t have problems with my age, but sometimes I need to think how old I am, because I usually don´t think about it. I think that it´s important to enjoy life, laugh often and feel gratitude.

A big, warm hug to you and a "happy birthday"

I´m having a giwe-away now, so if you want to, you can check it out.

Mia

Susan zei

Hoi Ingrid,

Ik wens jou en je man een hele gezellige dag over 3 nachtjes slapen! Tja, ook ik ken het gevoel van "ouder" worden...in april ben ik 50 geworden en ik moet zeggen...het gevoel blijft hetzelfde als 40...maar toch...

Gr. Susan.

Corine zei

ha Ingrid, wat leuk om jou zo te zien! Je leeftijd had ik wat lager geschat, je uiterlijk totaal anders :))
Komisch is dat hè, dat je je toch vaak een beeld vormt (wat je eigenlijk nergens op baseert)en in dit geval klopt het dus echt niet.
Maar wat ik zie bevalt me wel, een leuke vlotte vrouw, maar dat had ik wel gedacht bij jouw huis, tuin en blog!
Fijne verjaardag en een feestelijke avond samen!
Groeten, Corine(THUIS)

Bizzy @ home zei

Wat leuk dat je een foto van jezelf plaatst. Weer heel anders dan mijn beeld van jou, wat ik in gedachten had. En ik dacht dat je 38 was. Ach, wat is leeftijd, je bent zo oud als je je voelt inderdaad.
Alvast een hele fijne verjaardag. Ik kom nog wel even de felicitaties overbrengen, over drie nachtjes..en nog gefeliciteerd met je mannetje.
Liefs, Renny

Ingrid zei

Nou dan ga ik jouw man nu een gelukkige verjaardag wensen en voor binnen een paar dagen jou ook natuurlijk :-))
De tand des tijds is er voor iedereen maar wees blij jij ziet er heel goed uit, houden zo :-))
Ik wens jullie een hele leuke party
lieve groetjes van een naamgenoot
Ingrid

Hannekie zei

hoi ingrid
ik ken het gevoel. ook ik ben 46 maar voel me nog jong. maar mijn rug speelt op en ik kan niet meer zomaar een stuk rennen met de hond. toch maar een sportschooltje doen??maar zonder gekheid je ziet er prachtig uit hoor. en alvast gefeliciteerd
gr hannie

Bo Butiek zei

Wat leuk om eens je gezicht te zien achter het blog. Ze zijn beiden prachtig!

Liefs Claudia

Nanda Palinckx zei

Heerlijke leeftijd 40+. Volgens mij hoef je ook niet te klagen. Het ziet er allemaal nog goed uit. Het leesbrilletje heeft ook zijn charme. Staat lekker intelligent :-)
Alvast een fijne verjaardag en geniet maar van je lieve man en dochters.
groetjes,
nanda

Room Seventeen zei

Oh Ingrid wat een leuk verhaal! Heel herkenbaar allemaal, ook bij mij leesbrillen en vetrolletjes. Echt leuk vind ik het niet hoor,ik zou liever 35 willen zijn. Best gek als de jaartjes gaan tellen, je wilt best ouder WORDEN, maar je wilt het liever niet ZIJN :-)
Ik wens je een hele fijne verjaardag :-)
Lieve groet Hennie

It's me zei

O wat leuk !!!...en zo jong nog......!! en wat zie je er goed uit lieverd!! leuk hoor.....ik ook nog een paar nachtjes meer en meer.....en dan is het zover bij mij ook hoor!!...........ik word??? 45...dusse....wat maakt het uit hoe oud je bent...niet belangrijk !!ik kan je nu alvast feliciteren.....want als je niet post op die dag dan vergeet ik het...tja de leeftijd he?? hahahahh!!

Lieverd bij deze VAN HARTE......GEFELICITEERD.....en een hele dikke knuffel van mij.........zo die heb je alvast...fijne dag........nu douchen en wegwezen........ik ga genieten vandaag !! liefs Ria..

willy zei

Lieve Ingrid Leuk om bij je naam nu een beeld te hebben, al zou ik je niet herkennen van de foto als ik je tegen zou komen. Dat je rond de 46 bent wist ik want dat had je al vermeld op mijn blog, je weet wel met mijn Sara ;)
Felicitaties voor jou en je man en een fijne dag over drie nachtjes.
Liefs Willy

Yvonne zei

Hoi hoi, gewoon heerlijk blijven genieten en alvast van harte gefeliciteerd. Geniet ze vrijdag.

Groetjes Yvonne

Ellen zei

Hoi Ingrid,

Spannend hoor, bijna jarig;-p, altijd leuk. Ik heb hartelijk gelachen om je geschreven berichtje. Herken er veel in terug maar ik ben inmiddels 51 sinds 9 Juni j.l. maar ach net wat je zegt met wat ongemakken hier en daar mag ik niet klagen. Wens je alvast een hele fijne verjaardag en zo te zien zit het met het weer wel goed dus kun je lekker naar buiten met al de visite.

Liefs,
Ellen

love lives in the kitchen zei

oh lavender! what a lovely scent! i wish i were in provance now (or in your garden :)
have a sweet day,
justyna

JOLANDA zei

Ingrid alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben zelf een dagje eerder jarig en ik wordt 39. Volgend jaar als ik 40 wordt ga ik het vieren met een groot feest.

Groetjes Jolanda

Dani zei

Ik had gedacht dat je begin 40 zou zijn! Leuk dat we je eens zien.
Succes alvast met de voorbereidingen van jullie verjaardagen (nog gefeliciteerd met je man).
Groetjes
Dani

Ger zei

Ha lieve Ingrid,

.......Uuuuuh.....39?

Ja, ik ben sportief....tussen de oren;-)en rade eerst en scrolde verder.

Nou meid dat gaat een lekker tuinfeest worden bij jullie, twee verjaardagen tegelijk.
Trouwens....nog van Harte!!! voor je man.

En jou manlief van Harte met jou....neeeeeeh....niet met je verjaardag.....met met zo'n mooie vrouw!

Wat is dat toch met ons vrouwen.....er niet direct voor uit willen komen hoe oud je bent....en altijd maar vinden dat er daar wat te veel zit en op andere plaatsen te weinig.

Ach denk ik dan als ik voor de spiegel sta.....echte schoonheid zit toch van binnen....dat lees ik tenminste vaak....ja stel dat die schoonheid verborgen zat in dat zwembandje of in die loverspoiler.....dan zou er met al dat lijnen toch veel schoonheid verloren gaan......hi,hi.

Leuke foto's van een sterke bloem die midden in de tuin van het leven staat!

Succes met alle voorbereidingen!
Lieve groet,
Ger

Stina zei

Ha Ingrid,

leuk je verhaal zo te lezen.
Had gedacht dat je jonger was, idd, maar als je gezond bent is ook al heel wat waard toch.
Je staat leuk op de foto.
Alvast een fijne verjaardag, geniet van de gezelligheid. Ook nog een felicitatie voor je man.
Fijne week, liefs Stina

Joan Ottevanger zei

Alvast gefeliciteerd en maak er maar een super feest van.
Je man natuurlijk ook nog gefeliciteerd en dat jullie nog maar lang van elkaar mogen genieten.
Klinkt oudbolig maar het is goed bedoelt.

Lynda zei

mag ik je wel nu al van harte feliciteren of moet IK ook nog drie nachtjes slapen????;)

Wat kan het schelen hoe oud je bent, het valt me op dat we steeds aktiever worden naarmate we ouder worden, heel apart!
Ik ben afgelopen december 40 geworden, deed geen pijn, nog geen rimpel te bekennen(teveel vet trekt alles ook wat strakker he ;)).....en wijzer dan ooit tevoren *kuch*.....
Dus.....een HELE fijne verjaardag, ook nog voor je mannetje, en geniet gewoon lekker van elke dag, ook al zou het je tigjoenste zijn ;)!

Groetjes
Lynda

di bianco e d'azzurro zei

Dear Ingrid, then three days there will be a big party for you and your husband! Quiet age does not count, but has the heart and then you are beautiful, the pictures say it!
Best wishes for you and your husband much happiness yet!!!
More kisses and hugs, Annamaria

Margot zei

Hieperdepiephoera, wat een feesten.
Je moet inderdaad vieren, wat er te vieren valt, houdt je jong.
Groetjes, Margot

Belle Brocante design zei

Je bent hoe je je voelt he Ingrid! Leuk om je eens te zien in het echie. Alvast van harte met je verjaardag.

Lieve groet,
Annemiek

lia zei

Alvast gefeliciteerd hoor....
Leuk om je nu een beetje in het echt te zien. En ik heb dat ook, ben dan al 50 maar voel me echt niet zo. En ik geniet overal van en misschien houd dat ons wel jong. En natuurlijk komt er een beetje het "verval" in hihi... Maar als ik weleens om me heen kijk, dan mogen wij nog trots zijn om er nog zo uit te zien.
En hier ook grijs hoor, en word het ook iedere 5 wk van een kleurtje voorzien. Mijn man begon echt al heel jong grijs te worden. En nu is hij spierwit, witter kan bijna niet.
Als we maar gezond en gelukkig zijn, toch?

fijne dag en avond......
lieve groet Lia

gewoon gezellig zei

Oke, nou niet gaan lachen, voel je maar gewoon zeer vereerd, want zonder je leeftijd te weten, of je kinderen hebt of niet, ik had echt geen idee....zei ik, je bent vast 36 jaar!!
En ergens klopt het ook wel, want zo voel je je tussen de oren ;-)))
Alvast een hele fijne dag!

Bonjade zei

Oh Ingrid alvast van harte meid.....
Ik ging raden hoor en ik dacht hmmm... 39/40 jaar....nou aardig toch?
Wat heerlijk dat je zo blij bent me alles om je heen en wat je hebt....rijker kun je niet zijn.....
Fijne verjaardag alvast en ook voor je man natuurlijk.......
Maak maar veel herinneringen;)
Liefs

almay`s home zei

Hoi Ingrid,

Ach wat is leeftijd?? Als je maar lekker in je vel zit. Zit ook al aan de verkeerde kant van de 40 maar geniet van alles wat niet meer zonodig hoeft. Ik herken trouwens wel de uiterlijke kenmerken :( maar ben te lui om er iets daadwerkelijk aan te veranderen!

Een hele fijne dag en lekker genieten van het zonnetje!

Groetjes
Alma

Emmy zei

Alvast van harte gefeliciteerd. Ik had ingedachte dat je wel zo rond de 45 zou zijn en dat klopt dus aardig. Ik zelf ben dit jaar 44 geworden en ben blij dat ik dat kan zeggen. Ik heb nog geen leesbrilletje maar betrap mezelf erop dat het soms toch wel lastig is die kleine lettertjes dus het zal er binnenkort toch wel van komen. En joh als je 't hebt over kipfiletjes dan mag je niet klagen bij mij hangt er een hele kip haha. Maar goed mijn man heeft ook geen sixpack meer maar ondertussen een hele krat. En al zou ik willen dat het er wat steviger uit zou zien neem ik daar niet de moeite voor dus mag ik ook niet klagen van mezelf. We worden toch allemaal ouder met de daar behorende gebreken erbij maar ach wat geeft het je bent er nog en dat is toch het belangrijkste. Dus geniet van je gezin en alle andere dingen die het leven biedt. Groeten Emmy

Carla zei

Iedere leeftijd heeft zijn bekoring vind ik hoor!!
En laten we wel zijn...als je 46 bent en je wil er als 20 uitzien...dan is er toch een steekje los hoor.
Ik ben 53 en ben er best tevreden mee....ik ben blij dat ik zo oud mag zijn...er zijn massa's die het nooit gehaald hebben.
En jij zie er hardstikke goed uit....niks mis mee...prachtige leeftijd 46!!!
Geniet van jullie dubbele feest!!!
Voor je man natuurlijk ook de beste wensen!!

lieve groetjes Carla.

tanja zei

Nog 3 nachtjes slapen en dan ben ik ook jarig, 41 wordt ik dan, en soms ben ik blij met mijn leeftijd en soms wilde ik ook wel weer 20 zijn maar ja ik geniet van het leven en dat is belangrijker

http://picasaweb.google.nl/tanjakarst

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Leuk om je nu eens op de foto te zien ! En ik wens je een hele fijne verjaardag toe en maak er een super dag van ! Groetje Rianne

Michaja zei

Leuk berichtje Ingrid. En inderdaad leeftijd zeg niets het gaat om hoe je je voelt. Erg leuk om te weten hoe je er uitziet!
Alvast van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat jij en je man een super feest hebben!
Lieve groet
Michaja

Les Cotrions zei

I see a beautiful and charming 46 girl!!! And you're one year younger than me!!!!! Surely time passes and we are not the same, but we may be even better!!!!
Big hugs!
Vale

Pierelantijntjes zei

Hoi Ingrid,
Alsnog van harte gefeliciteerd met je man, En alvast met jou verjaardag ook.
wat ontzettend leuk om die foto's van jou te zien. Ik snap helemaal wat je bedoelt met je tussen de oren jong voelen. Ik ben vorig jaar 40 geworden en in mijn hoofd voel ik me niet als 40 maar gewoon als vroeger. Maar ja, toch gaat alles een beetje zakken en komen er langzamerhand wat ongemakken. Haha, maar voor de rest gaat alles goed hoor.
Een heerlijk verjaardagsfeest toegewenst,
Liefs van Ester

Anoniem zei

Wat prachtig geschreven en zo herkenbaar. Je soms zo jong voelen en dan een blik in de spiegel die je laat weten dat je toch zo jong niet meer bent.
Wat een prachtige foto van jou..wens je een hele fijne verjaardag en nog van harte gefeliciteerd met je man.
Lieve groetjes Tilly.

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, wat leuk om jou eens te zien. Ik stel me bij medebloggers eigenlijk nooit iemands uiterlijk voor, ik denk altijd meer in termen als 'aardig, creatief, hartelijk, eigenwijs, groene vingers'. Jij zit bij mij in het hokje hartelijk :-)
Een hele fijne verjaardag en een mooi feest wens ik jullie toe. En natuurlijk nog vele jaren in gezondheid. groetjes Jannet

Twa zei

Nou meid, alvast gefeliciteerd met je verjaardag dan! En natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je mannetje.
Ik had ook ongeveer iets van 40 in gedachten.
Grappig is dat dat je je een beeld bij iemand voorsteld, ik had je ook iets anders in gedachten, maar toch ook weer niet heel veel anders. (snap je het nog?)
Je ziet er in iedergeval zeer jeugdig uit.
Ik wens je alvast heel veel plezier komende vrijdag, het word als het goed is mooi weer, dus dat wordt een gezellig tuinfeest.
Groetjes Antoinette.

Riet zei

Hallo Ingrid, we zijn (bijna) even oud, bij mij duurt het nog een paar maandjes, heel herkenbaar je verhaal.
Voor je verjaardag ziet het weer er goed uit, normaal is het op 9 juli niet zo best. (mijn zoontje is dan jarig en we zitten bijna altijd binnen..)
Een hele fijne dag met leuke kadootjes en veel gezelligheid.

kienkele zei

Hoi lieve Ingrid, alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ook nog gefeliciteerd met je mannetje! Wat leuk om nu eens te zien hoe je eruit ziet. Had me een totaal andere voorstelling gemaakt, weet niet waarom, maar dat heb je soms.... en het slaat natuurlijk ook helemaal nergens op, want waar moet je dat nou op baseren??? De vetrolletjes hier en daar en de leesbril (ik heb varifocus, ja ja) zijn zo herkenbaar, ik was nog geen maand 40 of moest al aan de leesbril, ja mevrouw, dat hoort erbij als je boven de 40 bent, heel fijn! Maar goed, je ziet er fantastisch uit voor je 46 jaartjes meid! Ik wens jullie een heel fijn feest, geniet ervan! Veel liefs, Tineke

flowing moments zei

Alvast Gefeliciteerd met je verjaardag!! Leuk je verhaal te lezen en heel herkenbaar, ik word dit jaar vijftig en de zwaartekracht begint te tellen, maar ja je mag blij zijn met elk jaar wat je mag vieren :)
Een leuk en mooi feest gewenst, Joke.

It's me zei

Heeee................kom even feliciteren hoor!!! nou meid maak er een mooie dag van !!!! ook al is het snik heet...............pfffff....wij gaan niksen vandaag even een dagje rust....heerlijk..........nou daar komt ie...heeeeeeel hartelijk gefeliciteerd !!! dikke knuffel van mij.........liefs Ria.....

Antonia zei

Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Ingrid! Een heel fijn feest gewenst, lieve groet Anja

G-style zei

Lieve Ingrid ,
bedankt voor je tips , ga even met Sharon overleggen wat we gaan doen allemaal...
Maar nu eerst de hartelijke felicitaties van mij voor jou, 46 jaar maar je ziet er goed uit hoor en nu weet ik waar de meiden hun looks vandaan hebben,gewoon knappe genen van mams (paps misschien ook wel maar die hebben we nog niet gezien ....)

Ik wens je een hele fijne dag vandaag, jullie zullen wel heerlijk aan het water zitten.
Rest me nog je nog vele jaren in goed gezondheid te wensen , dus bij deze !
lieve groet van Gea

Les Cotrions zei

Is it your birthday today Ingrid????
If it's...happy birthday my dear friend!!! wish all the best for you! And remember you are a wonderful girl!!!!
Happy week end!
Vale

kienkele zei

Hoi Ingrid, beetje laat maar het kan nog net, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en ik hoop dat je hele gezellige dag hebt!
Neem binnenkort even per mail contact met je op want ik wil je wat vragen.......en wie weet licht ik ook wel een tipje van de sluier op, hi hi! Liefs, Tineke

Weerspiegeling zei

Haai Ingrid,
nou ben ik potjandorie toch nog een dag te laat... maar daarom niet minder van harte gemeend: Gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel fijne jaren met alles wat je lief is. Ik hoop dat jullie een gezellig feest gehad hebben.
Ook maar meteen een fijn weekend gewenst dan.
Groetjes,
Anita

English style zei

Lieve Ingrid,

Alsnog Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !! heb je het gisteren leuk gehad, wat een warm weer om lekker buiten je verjaardag te vieren, en vandaag vast een beetje uitpuffen, en misschien wel genieten van de cadeautjes !
lieve groetjes en nog een fijn weekend verder Yvon

Anoniem zei

HOERA nog VAN HARTE GEFELICITEERD enne ik vind je er top uitzien,een knappe vrouw en de leesbril staat je sjiek,ik ga gauw naar je cadootjes kijken,lieve groet Joke.