woensdag 12 mei 2010

Pakketje bij thuiskomst…

We zijn weer terug na een heerlijk weekje Rome! En ben ik altijd al dankbaar dat we veilig thuis gekomen zijn…vandaag is dat gevoel nog veel sterker na de verschrikkelijke vliegramp in Libië.

Ik ben absoluut geen vliegheld en ik moet je eerlijk zeggen dat ik “blij” was dat ik nog niet van de ramp wist voordat we instapten. Het vliegtuig is een ideaal vervoersmiddel voor lange afstanden, maar mijn hobby zal het nooit worden…ik vind het altijd erg fijn om weer vaste grond onder mijn voeten te voelen. Thuis komen voelt dan ook zo anders….als we na een vakantie het dorp weer inrijden, op weg naar huis…

Op weg naar huis…waar je rondkijkt in de straat, naar het groen dat de grond uitgeschoten is, naar de woonkamer, die nog heel even heel opgeruimd is…en naar de post, waar deze keer misschien een enveloppe bij zit van Renny van de blog Bizzy at Home in verband met de door mij gewonnen surprise give away!
Ik had Renny gevraagd het pakketje deze week pas te verzenden dus ik wist niet helemaal zeker of het er was, maar verrassing…bij het openen van de brievenbus zag ik dat er inderdaad vandaag een enveloppe voor mij was bezorgd. Mijn dochters kwamen al nieuwsgierig bij mij staan...en vonden net als ik dat alles zo mooi was ingepakt!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
 
Home & Lifestyle
En kijk eens waar ik ontzettend mee verwend ben! Een prachtig hart, heerlijke geurzakjes, mooie labels, kant, een prachtige kaart en het ruikt ook zo lekker allemaal...! Geweldig, wat is het toch leuk om zoveel moois te krijgen! Dus…

IMG_4703
...heerlijk om zo thuis te komen! Wat je op deze foto's ziet, is overigens ook verkrijgbaar via Renny's webwinkeltje....klik hier als je er een kijkje wilt nemen!

Natuurlijk kom ik deze week nog bij jullie terug….ik heb mooie foto’s gemaakt in en rond Rome, ik ben blij verrast met awards….kortom, er is genoeg te vertellen zodat ik de schade helemaal kan inhalen na een week zonder blog ha ha!  Oké…ik geef toe dat dat niet helemaal gelukt is (ik ben er door enkele van jullie tijdens mijn verblijf in Rome ook op aangesproken hi hi), maar met koude avonden op een verlaten landgoed, met man en kids in de boeken of achter de nintendo en een lieve gastvrouw, van wie we op elke moment van de dag gebruik mochten maken van haar pc, was de verleiding toch te groot en vond ik het heerlijk om hier en daar wat posten van jullie te bekijken!

 
En o ja…er staat ook een give away voor jullie klaar, deze zal ik ook binnen enkele dagen op mijn blog plaatsen. Maar nu eerst de koffers uitpakken en wasmachines draaien….

Een lieve groet, Ingrid

38 opmerkingen:

Stina zei

Hey, fijn dat je weer veilig thuis bent gekomen, je ziet maar het kan ook anders.
Wat een mooie give-away heb jij gewonnen.
En nu maar wassen hé, succes.
Groetjes Stina

faire un songe zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn,.... inderdaad het is vreselijk wat er is gebeurd.
Vrienden van ons zitten in Zuid Afrika, ik heb geen idee wanneer en hoe ze thuis zouden komen.. ik blijf hopen dat ze niet in dit vliegtuig zaten, maar contact met hun krijgen we ook niet.
Mijn gevoel zegt dat ze vrijdag pas richting huis zouden gaan, dus daar hoop ik dan maar zo op.

Gelukkig zijn jullie weer veilig thuis, en die thuiskomst os helemaal leuk als er zo'n mooi pakje op je ligt te wachten
Geniet ervan.
EN veel succes met wassen.
Lieve groetjes Hetty

Passione Helena zei

Hoihoi Ingrid,

Welkom thuis!
Oh wat fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad in Rome! Ben ook erg benieuwd naar je foto's. Nou, dat is zeker maar goed dat je niet van te voren wist wat er gebeurd is! Gelukkig zijn jullie veilig thuis..wat is dat toch altijd weer fijn hé?! En wat een verassende thuiskomst..meid wat ben je goed verwend door Renny! Prachtig zeg!! En ook zo mooi verpakt.
Je hebt het zelf ook mooi gepresenteerd, complimentjes..

En nu maar wassen...pff dat klusje valt nooit te stoppen haha.

Geniet nog maar even lekker na.

Fijne dagen,
Liefs Helena

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Kan mij goed voorstellen dat je blij bent weer thuis te zijn...Veilig thuis komen. Je staat er niet elke dag bij stil, wel dan?

Liefs van Petra

G-style zei

Hallo Ingrid,
fijn dat jullie weer veilig thuis zijn en het leuk hebben gehad .
Ik las al een berichtje van jou bij een van m'n posten en dat vond ik o zo leuk, heb geen bij jou achter gelaten want je had vakantie maar ik ken het als je een pc tot je beschikking hebt dan "moet" je gewoon even kijken her en der, heb ik ook gedaan ..............hoezo verslaafd.
Nou , je kadootjes waren leuk en je hebt alles super mooi op de foto gezet , ik ben benieuwd naar die mooie vakantiekiekjes.
fijne avond nog en tot de volgende keer, lieve groet van Gea

Pink Princess zei

Zeker is het een vreselijke ramp wat er gebeurt is. Maar weet je, er gebeuren dagelijks meer ongelukken op de weg dan dat er in de lucht gebeuren. En iedereen stapt iedere dag weer gewoon in de auto zonder er bij stil te staan. Nogmaals het is vreselijk wat er is gebeuirt en logisch dat je blij bent weer voet aan wal te hebben. Over 2 weken vlieg ik naar Thailand, met NET zoveel vertrouwen als ik morgen in een auto zou stappen :)

Liefs en welkom thuis ♥

Bizzy@Home zei

Oh, Ingrid, ..toen manlief vanmiddag zei dat er een vliegtuig met nederlanders was neergestort..flitste gelijk even door mijn hoofd, dat jullie vandaag weer thuis zouden komen. Toen ik Libie etc. hoorde begreep ik wel dat jij daar niet in kon zitten..fjoeh!
Fijn dat je de give away hebt ontvangen en leuk vindt. En wat een timing, want maandag na mijn werk kwam ik erachter dat ik het was vergeten...dus gister pas op de bus gedaan. Je hebt er mooie foto's van gemaakt.
Nu maar gauw aan de was!
Ben benieuwd naar de verhalen en foto's.
Lieve groetjes Renny

Room Seventeen zei

Fijn dat je weer veilig thuis bent. Ik ben benieuwd naar je foto's :-)
Groetjes Hennie

Corine zei

Welkom thuis Ingrid! Op vakantie gaan/zijn is heerlijk, maar thuiskomen is toch zeker zo fijn hè?! En ja vliegongelukken zijn vreselijk, zoveel slachtoffers in één keer..
Wat zul je dankbaar zijn dat jij en je gezin nu 'gewoon' weer hun ding doen!
Lieve groeten, Corine(THUIS)

Pink Princess zei

Hoi nog even:) Ja dat is idd het ergste: De vele slachtoffers tegelijk. Je hebt meteen in de tien tallen en met een auto meestal veel minder. Maar je hebt ook gelijk: Het IS een van de veiligste manieren van vervoer. (Maar ook IK doe een gebed hoor als ik de lucht in ga ;) )

Nogmaals liefs

Kom Achterom zei

Fijn dat je weer goed thuis bent gekomen!
Heerlijk in je eigen huis kachel aan!
Want het is hier weer eens heeerlijk koud weer!
Ik ben benieuwd naar je foto's hoor landgoederen zijn altijd welkom hahah
Wonen we toch allemaal in onze dromen!!
Ik wens je nog een fijne week
Yolanda

Franse Lelie zei

Weer veilig thuis, fijn en dan gelijk zo verwend! Super.... Ben benieuwd naar je foto's en verhalen en waar je gelogeerd hebt.
wacht in spanning af maar ga eerst maar lekker aan de was!
Lieve groet

kienkele zei

Hoi Ingrid, wat fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Je wordt inderdaad door zo´n ramp wel weer even met je neus op de feiten gedrukt. Ook ik ben af en toe geen vliegheld, als het niet perse hoeft doe ik het liever niet. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. De give-away van Renny ziet er inderdaad fantastisch uit, leuk zo´n verrassingspakketje bij thuiskomst!
Geniet nog maar even lekker na, en we kijken natuurlijk met spanning uit naar je foto´s!
Fijne avond nog, lieve groet, Tineke

It's me zei

Ha fijn je bent erweer !! blij hoor dat je weer veilig en heelhuids thuis bent !!

HAahahahh!! ik heb je wel gemist hoor!!!

En kijk uit naar je vakantie kiekjes!! en je give away !! leuk !!! had je gezien wat ik heb gewonnen?? !!!!

Ik moet de mijne ook nog steeds doen...........komt er maar niet van !! hahahh!! en mijn volgers lopen maar door............nou geniet morgen en nu en overmorgen...en dan en dan !! lieve groetjes Ria

Pierelantijntjes zei

Blij dat je weer veilig thuis bent gekomen! Het is echt vreselijk, die vliegramp. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit gevlogen heb en als het aan mij ligt ga ik dat nooit doen ook. Maar zeg nooit nooit zeggen ze altijd...
Wat een prachtige kado's lagen er op je te wachten. Heerlijk om het uit te pakken en te bewonderen.
Lieve groet van Ester

Anoniem zei

Lieve Ingrid dank je wel voor je lieve berichtje op mijn tuinblog,fijn dat je weer veilig thuis bent,gefeliciteerd met je prachtige gewonnen Give-Away,ik wens je fijne dagen,lieve groetjes Joke.

Ger zei

........ik roep altijd; kom terug zoals je gegaan bent....
...maar dat is helaas niet altijd het geval..
Vreselijk weer zo'n vliegtuigramp wat enorm veel verdriet zal geven in de vele families.

Ben heel benieuwd naar foto's van Rome en jullie verblijf.

Maar eerst de ''wasjes'' draaien.....

Geniet nog maar wat na de komende dagen van de vakantie en van je mooie Give Away!!!

Lieve groet,
Ger

Karin zei

Haha, geef toe, je miste ons natuurlijk VRESELIJK! Fijn dat je zo hebt genoten in Rome Ingrid, moet een koude thuiskomst geweest zijn brrrr. En neem je tijd, ik wacht je giveaway rustig af. Je mag hem ook gewoon meteen opsturen, ik mail je het adres wel hoor :o))

jootje zei

ha, gelukkig, ze is er weer! wat heb je een mooie give-away gewonnen, dat is nog eens leuk thuiskomen, toch. ik ben benieuwd naar je foto's van rome, en je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt waarom jij aan me moest denken in rome..?! ik slaap vannacht niet hoor;) groetjes van jootje.

Bietje zei

Fijn dat je weer veilig op de grond staat in ons eigen landje. Na gisteren krijg je inderdaad de schrik wel te pakken.
Ik ben erg benieuwd naar je verhalen en foto's over Rome. Zelf was ik er afgelopen september. En ik ben nóg onder de indruk van die prachtige stad.

with love zei

Ik kan me voorstellen dat je "blij" was dat je het nog niet wist toen je het vliegtuig in stapte hoor! Vreselijk zoveel slachtoffers.
Maar gelukkig ben je weer veilig thuis en hebben jullie een heerlijk weekje gehad in Rome!
Leuke give-away heb je gewonnen hoor, dat is nog eens fijn thuis komen!
Fijn hemelvaartsweekend! Lieve groet Erna

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, dat is nog eens leuk thuiskomen zo! Ik ben benieuwd naar je foto's.
groetjes Jannet

Bo Butiek zei

Fijn dat je weer veilig thuis bent, maar doe het rustig aan hoor anders ben je de vakantie zo weer vergeten.

Groeten,
Claudia

Granny's Place zei

Nou dat is natuurlijk een tragedie, heb ook zo te doen met dat jongetje dat daar dan alleen ligt. Gelukkig ben jij veilig en wel thuis en heb je kunnen genieten van een heerlijke week in een fantastische stad. Kijk uit naar je foto's.
Fijne dagen,
groetjes Madelon

Mayflower zei

Hoi lieve Ingrid, wat ben ik blij dat jullie weer veilig thuis zijn van een heerlijke vakantie in Italië.
Ik heb zelf nog nooit gevlogen, maar zoiets houdt je toch bezig, wat vreselijk die ramp waar weer zoveel slachtoffers zijn gevallen.

Wat heb je een prachtige give away gewonnen en je heb alles zo mooi op de foto vastgelegd. Lief ook van je dat je even aandacht schenkt aan Renny haar webwinkel.

Bedankt ook voor je lieve reacties tijdens je verblijf in Rome hihi, het blijft toch zo aanstekelijk het bloggen en als je dan in de verloren uurtjes een laptop tot je beschikking heb is de verleiding wel heel erg groot.

Ik ben benieuwd naar de mooie verhalen en foto's van jullie vakantie en wat leuk dat je weer een give away gaat houden.

Nou lieve meis, ik hoop dat je alle was snel heb weggewerkt en dan lekker kunt genieten van deze dagen.

Lieve groet, Mea

Room Seventeen zei

Je kast is inderdaad prachtig! Had hem al eens gezien in de zijbalk, en dacht in eerste instantie dat ie bij de Potstal hoorde.
(Is een compliment hoor:-)
Groetjes Hennie

alma zei

Hoi Ingrid,

Wat is het toch een wereldstad Rome. Ik kan me voorstellen dat je prachtige foto´s hebt gemaakt. Wat een tragedie zo´n vliegramp. Ik moet over 2 dagen de lucht weer in. Gelukkig gaat het bijna altijd goed.

Groetjes
Alma

M&D zei

Ja, heerlijk na een lekkere vakantie thuiskomen hahahaha... voelt allemaal weer zo vertrouwd!

OOOh spannend een giveAway, hou je in de gaten ;)

gewoon gezellig zei

Hoi Ingrid,

Dat vind ik nu het fijnste van weggaan...weer thuiskomen! En dan nog wel met zo'n mooie give-away in de brievenbus, genieten!
groetjes Hilde

Bonjade zei

Wat heerlijk dat je weer VEILIG thuis bent....
Tjonge wat een drama niet....bah.......ik blijf ook maar met de voetjes aan de grond.
Wat een heerlijke thuiskomst zo met zo'n verwennerij....geniet er maar fijn van.
Was ze vandaag en liefs.

Susan zei

Hoi Ingrid,

Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Ook van jou verhalen en foto's geniet ik elke keer weer. Fijn dat je weer veilig thuis bent gekomen na (denk ik) een prachtige week Rome.

Gr. Susan.

Yolanda Elizabet Heuzen zei

Fijn dat je er weer bent en dat jullie heelhuids zijn thuisgekomen. Ik ben ook net terug uit Engeland.

Wat een verwennerij zeg zeg, heerlijk om zo thuis te komen.

Michaja zei

Fijn dat jullie weer thuis zijn Ingrid. En wat vreselijk he van het vliegtuig ongeluk. Inderdaad gelukkig dat jullie van niets wisten voordat jullie vertrokken.
Ik kan niet wachten om jullie vakantie foto's te zien!
Lieve groetjes Michaja

Mitt hvite hus zei

Heisan ..velkommen hjem..kjekt du har kost deg på din reise... godt at reisen gikk fint..

Roma har jeg aldri beskt men ønsker dt veldig gjerne...

Klem O=)

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Fijn dat je weer heelhuids terug bent!! Ook ik ben iedere keer weer opgelucht wanneer ik met beide benen op de Hollandse grond sta. Fijn dat jullie het zo goed hebben gehad in Rome. Verheug mij op je foto's. Zelf ben ik er nog nooit geweest!

Wat een mooie giveaway heb je gewonnen! Wij boffen toch maar :-)!

Lieve groet,

Madelief

marga zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.....leuk dat er dan zo'n mooi kadootje op je ligt te wachten!!!

Sonja zei

Wauw Rome! Welkom thuis.. ben benieuwd naar de foto's ;)

Groetjes, Sonja

Margot zei

Hoi Ingrid, ik ben je 209ste volger, en ik vind het leuk!
Toch een warme thuiskomst met de cadeautjes, leuk zeg.
Ik zie nu al, dat we nog meer overeenkomsten hebben, naast de passie voor sfeer thuis:
Italië, rustige adresjes, dolce vita.
Deze zomer gaat er voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling: Rome.
Dus ik ben ook heel erg benieuwd naar je foto's en verhalen.

Groetjes, Margot