donderdag 1 april 2010

The kitchen…

Vandaag een blik in onze keuken! Toen we hier tien jaar geleden kwamen wonen, is deze geplaatst.

Home & Lifestyle

In dit deel van de keuken vind je de vriezer, de koelkast en de combi-magnetron en boven op kan ik heerlijk het één en ander kwijt. Ik wil er binnenkort een oude houten plank plaatsen. Nu heeft het grootste deel er boven geen functie en wat extra bergruimte (voor nog meer rommel, zie ik manlief denken hi hi) lijkt me wel wat!

Deze borden – je ziet ze ook op bovenstaande foto - gebruiken we altijd als we eters hebben. Door de vorm kan het gerecht mooi worden opgemaakt…ik mag daar graag aandacht aan besteden.

Home & Lifestyle

Hier mijn verzameling glazen stolpen…

Home & Lifestyle   
Over een paar jaar zou ik graag een andere keuken uit zoeken. Manlief zei laatst dat dat nu al wel mocht, maar wat mij betreft wachten wij daar nog even mee. Al zou ik nu wat stijl betreft een andere keuken uitkiezen, ik kan hier nog prima mee uit de voeten en ik ben er tevreden mee! Mijn droom is een woonkeuken, maar dan moeten we verhuizen…we hebben er hier helaas geen ruimte voor!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle 

Home & Lifestyle 

De onderborden op de onderste foto's gebruiken we dagelijks, ook dan vind ik het leuk met aandacht de tafel te dekken!

Gezellige paasdagen gewenst en alvast bedankt voor jullie lieve reacties! Daar word ik altijd blij van!

Veel liefs, Ingrid

45 opmerkingen:

Loveforpiemonte zei

Hoi,
Ja ik droom ook van een woonkeuken, nu heb ik er wel de ruimte voor maar de centen niet hahah en zo is er altijd wel wat, dus we roeien met de riemen die we hebben en ik moet zeggen je hebt er wat moois van gemaakt! Vind je gewone borden ook prachtig trouwens!
Groetjes en een fijne dag Madelon

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat leuk om even een kijkje bij je in de keuken te nemen, ziet er allemaal nog als nieuw uit en je heb alles ook weer zo stijlvol aangekleed. Wij hebben dezelfde wens....een woonkeuken, ik heb nu een kleine hoekkeuken en die wordt binnen afzienbare tijd ook vervangen, hij is nu bijna 17 jaar oud en past niet meer bij de rest van het huis...dat wij hier kwamen wonen hadden we alles superstrak en modern hihi...niet te geloven hè.

Ik wens jou en je gezinnetje ook hele fijne Paasdagen toe.
Lieve groet, Mea

Wonen in wit zei

Wat een heerlijke keuken hebben jullie!

Ik wil je bedanken voor de lieve, leuke berichtjes die ik tot nu toe van je heb gekregen, het is altijd leuk als een ander de tijd neemt een berichtje te plaatsen.

Hele gezellige Paasdagen

Lieve groet,
Tamar

Passione Helena zei

Goedemorgen Ingrid,

Je keuken ziet er hartstikke gezellig uit! Het zijn ook met name de spulletjes en styling die een keuken maken, vind ik. En dan maakt het niet uit of het nieuw of iets ouder is.
Er komen hoe dan ook, altijd weer nieuwere en mooiere dingen op de markt. Ook een beetje mens-eigen om daar dan weer van te dromen.
Er zijn er vast genoeg die wel graag een keuken als die van jouw zouden willen hebben.

Bedankt voor je lieve reactie,

Gezellige paasdagen voor jouw en je gezin,
Liefs Helena

Vosje zei

Zeker een heerlijke keuken ja een woonkeuken is ook mijn ideaal maar ja je kunt niet alles hebben wij hebben wel een behoorlijke keuken met een tafeltje en stoelen maar hij is beetje lang en smal maar goed ik ben er blij mee!!
Ook voor jou fijne Paasdagen gewenst ik hoop dat het weer een beetje meewerkt!! groeten

It's me zei

Mooie keuken !! Ingrid........en leuk zit mijn capucinno te drinken uit de zelfde kopjes.en op zo'n kleien dienblaadje......leuk he al dat rm spul.....fijne paasdagen.........wij gaan even lekker genieten vandaag,.....tis onze trouwdag ! nou lieve groetjes van mij

Willy zei

Je keuken zier er heel sfeervol uit. Mooie verzameling stolpen heb je. Ik heb 16 jaar geleden voor een keuken in Jasmijn kleur gekozen en die vind ik nog steeds mooi.
Groetjes

G-STYLE zei

Hoi Ingrid ,

allereerst jij ook bedankt hoor voor je trouwe berichtjes , ook ik wordt er altijd blij van .

Nou , je keuken ziet er nog netjes uit (dat geld kun je ook eerst aan iets anders besteden hè ) ik vind ook dat je hem mooi hebt aangekleed .

Wat leuk dat je de tafel altijd met zoveel aandacht dekt , dat schiet er hier vaak bij in omdat we eigenlijk zelden allemaal tegelijk thuis zijn rond etenstijd . Ik vind dat wel eens jammer maar het is op dit moment gewoon even zo door alle late diensten die ik (nog ) heb , de werktijden van Sharon en het twee uur achter elkaar dansen van de beide dames hier (rond etenstijd )

Er zijn ergere dingen maar vind het wel leuk , daarom ontbijten we de zondagochtenden dat ik vrij ben wel vaak samen uitgebreid aan tafel.

Nou , ik wens jou en je gezin ook hele fijne paasdagen toe en tot de volgende keer
lieve groet Gea

Petra zei

Bedankt voor je felicitatie. Je keuken is echt veel te mooi om weg te doen. Je kan 'm ook altijd nog schilderen. Ik heb tegenwoordig ook vierkante borden, wat komt het eten of hapjes dan professioneel uit hè?

Hele fijne Paasdagen,
groetjes Petra

lia zei

Je keuken ziet er nog mooi uit, en misschien kun je een stukje aanbouwen. Ik heb door een aanbouw eigenlijk ook een soort van woonkeuken. En het is heerlijk. Als je staat te koken zit er altijd wel iemand aan de tafel, en je bent overal bij betrokken. Ja, het is heerlijk. Maar ook fijn dat je een feest maakt van het aankleden van je borden.

Fijne dagen
lieve groet Lia

Unknown zei

Happy Easter! Hugs from Petra

Antonia zei

Lieve Ingrid, dankjewel voor je lieve berichtje. Je trouwe bezoekjes stel ik heel erg op prijs! Heb enorm genoten van het maken van deze foto's. Al was het best moeilijk om witte eieren te vinden. De schaduwfoto is per ongeluk ontstaan, de narcissen stonden gewoon in de weg. Hier regent en waait het alweer een paar dagen dus ben ik binnen maar aan de slag gegaan. Heb heerlijk weer even door jouw blog gebladerd. Mooie keuken heb je hoor, en supergezellig gestyled. Grappig om te lezen dat je graag de tafel mooi dekt. Dat vind ik zelf ook erg leuk om te doen. De komende dagen kun je je op dat gebied gelukkig enorm uitleven! Hele gezellige Paasdagen gewenst en tot maandag wanneer ik even naar de uitslag van je give away kom kijken. Lieve groet, Anja

Claudia Leertouwer zei

Het ziet er gezellig uit, dan heb je inderdaad nog helemaal geen nieuwe nodig! Vaak zijn het de accessoires die het doen en daar heb jij wel kaas van gegeten.

Groeten,
Claudia

Yvonne - Frl. Klein zei

Your kitchen is so wonderful!
I wish you and your family a happy easter!!!!
Many regards, Yvonne

Rummet för välbefinnande zei

I wish you a happy easter!
I´m going to take some days off now - surprise :) :)
Take care and "see you" next week!!!!
Hugs Mia

love lives in the kitchen zei

dear ingrid! your kitchen is lovely! beautiful furniture and lovely accessories! i'm planning a post on my kitchen soon (which unfortunately is not so pretty as yours...)
sneding you hugs and love for easter!
justyna

Jolanda zei

gezellige keuken hoor, (nog) niets mis mee. En je hebt van die leuke spulletjes staan, ik vind dat vaak onhandig op het aanrechtblad maar het staat super. Je stolpen vind ik prachtig...ik ben er helemaal weg van.
Fijne dagen en groetjes Jolanda

Shabby Homestyles zei

Beautiful Impressions. Happy Easter too.

Melly

Haikey love of living zei

Prachtige plaatjes van een mooie keuken.
Geniet er lekker van!

fijne paasdagen!

groetjes, Haikey

Hannekie(Sisterly) zei

hahha jij droomt van een woonkeuken..ik droom van een keuken waar de kastjes niet uit elkaar dreigen te vallen. ik vind je keuken echt prachtig
gr hannie

kienkele zei

Dag Ingrid, je keuken is prachtig hoor, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd welk sfeerje je dan zou willen uitzoeken? Je borden zijn prachtig, en inderdaad, het is leuk om een beetje aandacht aan het opdienen te besteden. Ook al eten wij soms voor de tv (we hebben geen kids die we het goede voorbeeld moeten geven, hihi) dan nog gebruik ik een tafellaken op een van de hockers die als salontafel dienst doen, en pannen komen bij ons niet op tafel, altijd schaaltjes!
Fijne paasdagen alvast, lieve groet, Tineke

Emmy zei

Hoi, je hebt een gezellige keuken hoor, alleen vind ik persoonlijk de kleur van je kastjes niet mooi daar zou ik 'n lik verf overheen halen, maar voor de rest is het een toppertje zou zo met je ruilen al die leuke spullen dat lijkt me wel wat. Groeten Emmy

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Je keuken ziet er nog heel goed uit. En wat een prachtige sfeer heb je gemaakt. De glazen stolpen vind ik ook prachtig, daar kun je steeds weer wat anders onderleggen, dan ziet je keuken er weer heel anders uit.

Maak er hele fijne en gezellige paasdagen van, met vast een mooi gedekte tafel,

groetjes Pauline

Karin Lindström zei

Lovely kitchen!

Happy Easter Ingrid!
Many hugs,
Karin

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat fijn dat je zo nog gelukkig bent met je keuken. Hij ziet er dan ook sfeervol uit met de mooie glazen stolpen en al het witte porcelein. Wij hebben zelf een keuken uit 1982. De keuken zat al in het huis toen we het kochten en is niet helemaal mijn smaak. Zo'n keuken als die van jou is voor mij als een droom!

Hele gezellige paasdagen! Veel plezier!

Lieve groet,

Madelief

faire un songe zei

Haha.. ja het is je weer gelukt. en dan kom ik op jou blog en dan denk ik ehh.. deze post heb ik ook nog niet gezien.... Laten we het er op houden dat jij vreselijk alert en attent bent.. zo die kun je weer in je zak steken..haaha..
Fijn dat je keuken je zo bevalt..we brengen er als moeders ook genoeg uurtjes door...!
Fijne dagen..
Lieve groetjes Hetty

Millygarden zei

Hi Ingrid,

Sending you a big hug and a nice happy Eastern

Marina

Irma zei

Je hebt een hele mooie keuken. Tja een woonkeuken, dat zou ik ook wel graag willen maar daar heb ik ook geen ruimte voor helaas.

Fijn paasweekend

Groetjes
Irma

LOPPISLIV zei

Hi Ingrid! Nice kitchen pics you show us, so warm and cozy. Wish you a Happy Easter. Hugs/ Paula

Pierelantijntjes zei

Wat een mooie keuken. En wat zijn die onderborden leuk! Een woonkeuken lijkt mij ook geweldig, maar de keuken die ik nu heb vind ik ook prachtig.
Ik wens je fijne dagen toe.
lieve groet van Ester

Karin zei

Je keuken kan er nog wel even mee door dacht ik zo, ziet er gezellig uit (en zo opgeruimd..!) Ik heb ook altijd van een leefkeuken gedroom en nu heb ik 'm. It's a dream come true! maar ik moest er dan ook voor verhuizen :o)
Fijne dagen Ingrid, hopenlijk wordt het een zonnige pasen.
Karin

Rianne zei

Tja...... een woonkeuken, dromen mag toch? Maar de keuken die je nu hebt ziet er ook mooi uit, zou je eventueel de kastjes niet kunnen schilderen?

Ik vind vierkante borden ook zo mooi als ze opgemaakt zijn, maar de ronde zijn ook zo mooi..... Voorlopig hou ik het maar op rond, maar sluit niet uit dat ik ooit over ga op vierkant.

De paasdagen breng je vast ook weer wat uurtjes in de keuken door! Geniet ervan!
Fijne dagen en groetjes

Bonjade zei

Je keuken is een plaatje vind ik......
Ha wat een lieve man dan.......
Gezellig trouwens om de tafel steeds weer mooi aan te kleden, om van te genieten.......
Dan smaakt alles nog beter.
Fijne paasdagen

Anoniem zei

Wat een prachtige en sfeervolle keuken heb je en overal die prachtige spulletjes erbij,ja een woonkeuken is geweldig he,ik heb er ook geen plek voor,maar goed ben wel gelukkig hoor met onze landelijke keuken,misschien dat ik in de toekomst in de bijkeuken een klein tafeltje zet met 2 stoeltjes,zodra de schuur af is maak ik de bijkeuken mooi,daar staat onze vriezer en koelkast,wat lief van je man dat je nu ook al een keuken mag,ik wens jou en je familie hele fijne paasdagen,lieve groetjes Joke.

It's me zei

Hoi.

Ja ik kon niet bij mijn blog komen vanavond .het gaat wel.de begrafenis was heftig maar had zin in een nieuwe post ..............pfffffff ik dacht ik ben mijn blog kwijt !!

Maar ingrid zo lief allemaal zoveel reacties gehad WEL 100 !! dat heeft me zoveel steun gegeven !! fijn dat bloggen !!



Lieve groetjes FIJNE DAGEN......

VINTAGE HOME lifestyle zei

You Have Such A Lovely blog ...
Cathleen Alyce

Weißer Vintagezauber zei

Liebe Ingrid,
ich wünsche dir und deiner Familie ein frohes Osterfest!!!!!
Herzliche Grüße,
Elke,

VITA NYANSER zei

GLAD PÅSK as we say in sweden! Happy easter it means!

L-L

Rumour has it zei

Van harte fijne Paasdagen toegewenst!
Ik vind de combinatie van strakkere keuken met toch landelijke charme erg geslaagd bij jullie.
Beste groeten,
Marjolijn

Pia zei

Hello Ingrid!
I found your lovely blog via Anette´s Lantlif!
The effect touching the mouse is so wonderful, that I could sit here for ever and watch how the sparkling stars or snowflakes comes and goes!!!

I wish You a happy easter!

Room Seventeen zei

Hoi Ingrid, ik kom op de valreep nog even in je keuken kijken. Het ziet er warm en sfeervol uit! Mooi die krans op het aanrecht.
Bedankt voor de juiste link van het tuincentrum, Wilma had het foutje ook al ontdekt.
Groetjes Hennie

Inspiration i vitt zei

Hej Ingrid, vad roligt att titta i ditt kök, så fint du har det. Dina glas glober är underbara, jag har flera.
Påsk kramar. / Ingela.

Birgitte zei

Hi Ingrid,
And a happy easter to you too. :-)
Hugs, Birgitte.

Splashes of Pink and Mint zei

Hij lijkt nog als nieuw! Ook qua ontwerp en materialen. Wij hebben een soort van woonkeuken(tje) en al zou hij wat groter mogen, ik geniet er elke dag van!
Mooi die stolpjes!
Nog een hele fijne 2e paasdag!

Auntie Cake zei

Looks beautiful to me!
Kate