zaterdag 20 maart 2010

Give away Home & Lifestyle

De teller staat wat volgers betreft nog niet op 150, maar ik wil niet langer wachten hi hi. Ook 147 volgers vind ik reden genoeg voor een feestje!! Dit had ik niet durven dromen toen ik een half jaar geleden met mijn blog begon en zoals eerder beloofd gaan we dit vieren met een give away!!! Maar voordat ik verdere informatie geef, wil ik eerst  alle nieuwe volgers van de laatste weken  van harte welkom heten!! Ook wil ik mijn (trouwe) volgers laten weten dat ik enorm van het bloggen, van jullie blogs en van jullie altijd zo lieve, gezellige en hartelijke reacties geniet!

Het is lente, we hopen op heel veel zonnige dagen in de tuin en daarom krijgt de winnaar van deze give away deze mooie Seasons tuinplanner met prachtige foto’s!!

De tuinplanner biedt 160 pagina's praktische informatie over de verzorging en teelt van tuinplanten, geeft ideeën voor boeketten en decoraties, recepten met groenten, fruit en kruiden van eigen oogst en in de planner zitten insteekmapjes voor het bewaren van knipsels. Ook is er veel ruimte voor eigen foto's, notities en ideeën. Toen ik de tuinplanner in handen kreeg, vond ik hem zo leuk dat ik er zelf ook nog één gekocht heb. En omdat ik hem zo leuk vind, kan ik ook niet langer wachten met mijn give away hi hi...ik wil er zo graag iemand anders blij mee maken!!

Door de veelzijdigheid van de tuinplanner is het trouwens ook voor deelnemers zonder tuin een welkome aanwinst!

Tuinplannera 
Door een reactie op deze post achter te laten doe je mee aan deze give away en word je op de verlotingslijst geplaatst. Degenen die reageren en op mijn blog – dus voor mij  zichtbaar - bij de volgers staan (of nu volger worden) worden 2x op de lijst geplaatst en maken dus 2x zoveel kans. 

Natuurlijk mag iedereen meedoen…met blog, zonder blog, in binnen- en buitenland, anoniem (zorg dan wel dat ik je kan bereiken)...iedereen is van harte welkom!! Uiteraard mag je met bovenstaande foto op je eigen blog een link plaatsen naar deze give away!

IMG_3841 
Je hebt twee weken de tijd om een reactie achter te laten...op 5 april aanstaande (tweede paasdag) maak ik de winnaar van deze give away bekend!

Heel veel succes gewenst!

78 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Ingrid,wat leuk zeg.Zo'n prachtig boek wil iedereen toch wel winnen!!! daarom doe ik graag mee met je give away. Ik ben al een volger van je heerlijke blog.hoop dat ik win.ha ha. veel succes. groetjes Anneke

Hannekie(Sisterly) zei

hoi ingrid
daar doe ik graag aan mee hoor. gefeliciteerd met al je vlogers
gr hannie

Claudia Leertouwer zei

Ik ben al in het bezit van de Seasons Tuinplanner en kan hem iedereen zeker aanraden.

Groeten, Claudia

WEERspiegeling zei

Hoi Ingrid, dát is een supergave give-away, waar ik graaaaaag aan meedoe! De foto staat al op m'n blog en nu ga ik 2 weken duimen draaien :-)
Je zult zien dat je binnen no-time die 150 volgers hebt (of meer nog!).
Veel plezier met deze give-away en een heerlijk weekend gewenst.
Ik ga nu weer in m'n tuin aan het werk (kan dus best zo'n planner gebruiken hihi).
Groetjes,
Anita

Nieneke zei

Hoi Ingrid,
Ja,dat heb ik nou ook altijd; als ik een cadeau heb gekocht voor iemand kan ik bijna niet wachten om het te geven...(het is ook al meerdere keren gebeurd dat ik Sintcadeaus 2 keer heb gekocht...)
Bijna 150 volgers, dan is het echt hard bij je gegaan, hè? En terecht! Je hebt een fijn blog! Ik doe graag mee met je give-away. (altijd handig voor mijn niet zo groene vingers...)
Fijn weekend,
Lieve groet, Nieneke

Pink Princess zei

Ja heerlijk hé, de LENTE is in het land!! Ook ik doe graag mee, ben al een volger ook.

Liefs en fijn LENTE weekend van Marian

Madelief zei

Oh Ingrid, Wat een mooie giveaway! Ik doe graag mee!! Zal ook een linkje plaatsen op mijn blog. Laten we hopen dat het weer nog een beetje opknapt zodat we de tuin in kunnen. Het is in Rotterdam om het moment erg nat. Een gezellig weekend!

Lieve groet, Madelief

Mayflower zei

Wat een prachtige give away Ingrid. Ik ben gek van tuinen dus zo'n tuinplanner is dan ideaal, ik wil wel een gokje wagen.
Gefeliciteerd met die bijna 150 volgers, als ik met mijn ogen knipper ben je er volgens mij al hihhi, je gaat echt als een speer.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Marion zei

Nog ééntje Ingrid.....

Van harte gefeliciteerd met je bijna 150 volgers!!
Je hebt ook een hele mooie blog.
Je maakt prachtige foto's en je post is altijd heerlijk om te lezen.

Wat een prachtige give away zeg.
Graag doe ik hier aan mee.

Fijn weekend
Lieve groetjes Marion

Karin zei

Ik zie hiernaast de teller al op 149 staan. Helaas ben ik al een volger anders stond hu NU op 150. Natuurlijk doe ik mee, hartstikke gezellig. Ga meteen even een link plaatsen. Succes met je feestje!
Fijn weekend, Karin

Corine(THUIS) zei

Hier ook een natte dag.. toch ga ik zo even de tuin in, het kan nu eindelijk weer! Zo'n tuinplanner lijkt me ideaal én leuk om de mooie foto's natuurlijk! Ik doe dus graag mee, volger van je mooie,gezellige blog ben ik al een hele tijd, dus doe je 2 lootjes van mij in de bak?! Spannend!
Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Hoi Ingrid gefeliciteerd met zoveel volgers,wat een hoop zeg,maar wel terecht want je hebt een prachtige blog en altijd zo lief met reageren en jaa ik wil heel graag meedoen met je Give-Away,ik ben zo`n grote tuinfan,dus wil heel graag een kansje wagen,straks zal ik ook een linkje plaatsen op mijn blog,ik wens je een heel fijn weekend,lieve groet Joke.

lia zei

Leuk kado geef je weg zeg, en dan wil ik ook wel een gokje wagen. En volger ben ik al vanaf het eerste uur, dus zit er ook 2x in.....
Met nog 1 volger te gaan voor de 150.
Leuk en een heel fijn weekend

lieve groet Lia

Jolanda zei

Wat een leuke give away, als tuinliefhebber doe ik NATUURlijk graag mee! Ik ga een linkje plaatsen. Lieve groet, Jolanda

Emmy zei

Hoi Ingrid, hier wil ik ook wel aan meedoen al ben ik nog niet zo heel lang volger van jouw blog, geniet er wel enorm van als ik naar jouw foto's kijk groet Emmy

G-STYLE zei

Hoi Ingrid ,
natuurlijk wil ik ok wel meedingen naar deze zo leuke en originele prijs.
Heerlijk om in te bladeren met de lente op komst , heb ook echt zin om de tuin klaar te maken maar ik "moet" van mezelf altijd eerst de groenaanslag van de klinkers en potten verwijderen en dan mag ik los om plantjes te kopen ............
fijn weekend , liefs van Gea

The Old and the Beautiful zei

OH JOEPIE...weer een Give Away!!!
Natuurlijk doe ik weer graag mee.
Ik ben al een tijdje een volger dus dat zit wel snor en zal ook een link van je Give Away op mijn blog zetten.

Heel fijn weekend verder.
Groetjes,
Gonda

Mariska zei

Hallo Ingrid ,
Gefeliciteerd met je 147 volgers en het zullen er wel snel 150 worden met zon leuke give away .
Ik wil ook graag meedoen met je give away ben helemaal aan de tuin verslaafd maar een nalslagwerk is altijd handig .

groetjes Mariska

It's me zei

Hoi Ingrid ..leuk deze !!


Ik ga ook weer een give away doen binnenkort heb er ook alweer 101 ...ik ben zo blij dat ik begonnen ben met bloggen...........zo leuk iedereen........ik ga een link op mijn blog zetten...zo leuk ! fijn weekend lieve groetjes Ria

Jootje zei

wow, wat ga jij hard meid! 149 volgers al, proficiat! en wat een leuke give-away, heel origineel! ik wil je er wel weer vanaf helpen hoor! fijn weekend, groetjes van jootje.

Bizzy @ home zei

Proficiat met momenteel 149 volgers....nog eentje! Ik waag graag een gokje voor deze mooie give away!
Fijn weekend,
groetjes Renny

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Gefeliciteerd, en volgens mij heb je nu 150 volgers. Zelf ben ik een beginnende blogger. Wat ziet jouw blog er mooi uit, ik ga je volgen,

fijn weekend en groet Pauline

Monique zei

Joepie! Weer eentje er bij. En wat een leuke zeg!

Ik ken de planner al wel, heb er bijna eentje aangeschaft, maar zit nu nog steeds zonder. Dus ja... ik doe mee hoor! ;o)

Anja zei

Leuk! Leuk! Leuk! Als ik 'm niet win (wat ik wel hoop natuurlijk) zou ik 'm zomaar eens kunnen gaan kopen! Fijne zondag!

Birgitte aka Bietje zei

Proficiat, de 150 zijn gehaald, want ik ben nummer 151. Deze give-away wil ik wel winnen. Hij past prima in onze nostalgische keuken.
Op naar de 300!

sonja zei

gefeliciteerd met je 150 volgers inmiddels staat de teller al op 152 zie ik want ik ben volger 152.
Wat een leuk give a way ik doe zeker mee

groetjes Sonja

kienkele zei

Oooh Ingrid, laat mij die winnaar zijn, please!!!!! Nou, je begrijpt het al, ik doe heel graag mee. Volgen doe ik je al lang, en ik heb nu een berichtje achtergelaten, dus.... wie weet?
Fijne zondag, lieve groet, Tineke

Claudia. zei

Hoi gefeliciteerd, met je vele volgers.
Ik zou wel graag mee willen 'dingen'.
Waarom volg ik jou, niet te ingewikkeld, leuke tekstjes, en vooral mooie sfeer foto's.
Ga vooral zo door.
Claudia.

Daniëlle zei

Ja hoor, hier nummer 153 hihi! Wat heb je een prachtige foto's op je blog!! De juskom met bolletjes is geweldig! En de harten .... ja, daar heb ik een zwak voor hihi! Mooi weekend verder, heel veel succes! Groeten, Daniëlle

Loveforpiemonte zei

Tja ik volg je al en dat blijf ik natuurlijk doen. Wat een leuk idee die planner als giveaway weg te geven. Natuurlijk doe ik mee kan altijd tips gebruiken want veel is het nog niet in mijn tuintje.
Wens je een fijn weekend,
Groetjes Madelon

Haikey love of living zei

Hoi ingrid,

Daar doe ik graag aan mee hoor. gefeliciteerd met al je volgers..

Anoniem zei

Ik kwam via via op je blog terecht. Wat straalt het een heerlijke gezelligheid uit. Ik meld me gelijk aan als volger.

La Maison zei

Hallo Ingrid,
Leuk die planner, ik heb hem direct op mijn blog gezet want ik volg je natuurlijk allang!!
Je gaat nu snel naar de 200 let maar op.
Groetjes
Hermine

kralenqueen zei

Hoi Ingrid,
Wat leuk dat je een give-away gaat doen omdat je bijna 150 volgers hebt. En ik doe graag met je give-away loting mee. Nog heel veel blog plezier en ik lees graag je blogstukjes
( dank je wel voor het doorgeven dat me vorige reactie niet door is gekomen,Ik zit me net te bedenken dat ik niet de code heb ingetikt toen.)
Fijne zondag morgen.
Groetje Rianne

alma zei

Hoi Ingrid,

Proficiat met 150 volgers. Het zijn er ondertussen al 154! Wat een leuke give away ...daar doe ik graag aan mee!

Groetjes en fijne zondag!

Groetjes
Almay

Les Cotrions zei

Faboulous giveaway Ingrid!!! Happy to be in! I've just linked it! This book looks gorgeous!
Happy Sunday to you!
Vale

quilting Jeannet zei

Via Danielle op je blog gekomen, wat een mooie blog, en ik heb ook een zwak voor harten, en interieur, al gaat mijn blog voornamelijk over mijn hobby quilten. en tuinieren, dus dat boek komt héél goed van pas...

nog een fijne zondag ! Groetjes, Jeannet

Berna zei

Via via kwam ik op je blog en keek mijn ogen uit. Wat een leuk blog heb je. Ik meld me aan als volger en zal je tussen mijn woonlinks plaatsen. Heel veel succes en ik kom graag bij je terug.

Ger zei

Ha lieve Ingrid, je prachtige Give Away staat al fleurig en kleurig te wezen in mijn sidebar.
Gaat het nou zo snel.....of ben ik in het voorjaar een slak en kan ik maar moeilijk onder die steen vandaan komen......ik zie al de 155ste volger......proficiat!
Ja....hoe kan het ook anders met zo'n leuk mooi blog en super mooie Give Away.

Fijne zondag,en groetjes!!
Ger

Room Seventeen zei

Oooh, wat een leuke Give Away!! Prachtige kleurtjes heeft die tuinplanner, en wat een leuk cadeau zo in het voorjaar. Ik denk dat ik ook maar eens een Give Away ga organiseren ;-) Nog bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn Cape Cod post, heerlijk sfeertje daar hé.
Groetjes Hennie

Bonjade zei

Nou moe het moet niet gekker worden, je teller staat al op 156 toe maar. Van harte hoor en dik verdiend. Ik doe graag met deze prachtige verloting mee, een boek om van te dromen.....
Fijne middag

love lives in the kitchen zei

lovely giveaway!
wish you a great sunday,
justyna

by kuzz zei

Oh dat gaat goed met die volgers! Super hoor, je hebt een prachtige give away, mag ik ook nog meedoen?
groetjes, Erna

Petra zei

Ja ik doe ook mee. Echt mooi kado. Je staat al op m'n blog.

Fijne avond nog,
Groetjes Petra

Inspiration i vitt zei

Hej Ingrid, grattis till alla dina anhängare, det finns så mycket roligt att många vill titta in på din fina blogg.
Nice tävling du har, skulle många förmodligen vara med och tävla.
Nu väntar vi på våren, har sin snöat hela dagen här.
Massor av kramar / Ingela.

Belle Brocante design zei

Bedankt voor je leuke berichtje op mijn Blog! Maar ook jij kan het! Je moet er alleen niet teveel bij stilstaan, geen verleidingen in huis halen (ik haal voor Marco vieze harlekijndrop en speculaas twee dingen wat ik echt zonde vind om in mijn mond te stoppen omdat ik er niet echt veel aan vind ) Lekkere gezonde tussendoortjes blijven eten en verder gewoon afwisselen tussen magere yoghurt, kwark, volkoren cornflakes, volkoren crackers, brood,roggebrood met mager beleg (light kaas/jam) Niet teveel brood en aardappelen in het weekend een grote pan gezonde soep maken (tomaten en of groenten) en verder eet ik gewoon ook spaghetti macaroni, nasi, pannenkoeken, gebakken aardappelen en 1 x per week frites zelfgebakken en soms een diepvriespizza naast de gezonde groente en visdagen! Vandaar dat het zo langzaam gaat maar ik niet het gevoel heb dat aan het lijnen ben! Morgen denk je aan mij en lees je dit goed door en voel je gewoon sterk! Maar ik denk wel dat het in je hoofdje moet zitten net als met roken anders lukt het niet!

Lieve groet,
Annemiek

oh ja mag ik meedoen met de give away!

Jolanda zei

En weer zo'n leuk blog ontdekt, bij jou dus! Ik wordt volger hoor. Wat een prachtige foto's maak je!
Groeten, Jolanda

Mitt hvite hus zei

Hello Ingrid..

I`m so happy every time you have been visiting me.. And I have been a bad bloggfriend..

Iwill be a better friend in the future..

Hugs Kerstin

Weißer Vintagezauber zei

Hallo Ingrid,
da bin ich.....und versuche auch mein Glück.
Ganz liebe Grüße ,
Elke.

Passione Helena zei

Geweldig moet dat voelen Ingrid!

Sinds twee weekjes heb ik mijn blog open gezet..die al twee maanden bestond, maar het eigenlijk best nog wel eng vond. Op zoek naar bloggers met dezelfde passie kwam ik al snel bij jou terecht. Jouw blog sprak me meteen aan!
Ik vind het er prachtig uit zien en hoop stiekem zelf ook over een half jaar, met 150 volgers te mogen delen.

Ik kom met plezier bij je op bezoek!

Lieve groetjes, Helena

Anoniem zei

Wat geweldig dat je bijna op de 150 volgers bent! Ik vind het ook heerlijk om je blogs te lezen en vooral de foto's te bekijken die je maakt in en rondom je huis. Graag doe ik mee met de give away!

brocantezussen zei

Wow wat leuk, ik doe voor de eerste keer mee. Het is een erg leuk initiatief zo'n give away. Wellicht dat we er zelf ook aan gaan beginnen. Deze tuinplanner kan ik goed gebruiken en ik vind hem ook prachtig, dus we doen maar eens een gokje.
groetjes Annebeth en ik geniet vaak van je prachtige blog!

Marian zei

Hallo Ingrid,

Ooit eens bij jouw blog terecht gekomen, maar hoe dat weet ik niet meer. Via jouw blog bij andere gekeken, maar moest altijd eerst bij jouw zijn.
Dan las ik natuurlijk eerst jouw belevenissen
en ging dan naar een ander toe.
Wat knap dat je dan al zoveel "volgers"hebt.
Gefeliciteerd daarmee.

Nu zo'n mooie give-away, ik doe hier graag aan mee en als je naar mijn site gaat en onder tuin kijkt, kun je zien dat ik een tuinplanner
wel kan gebruiken..........

Ingrid, ga nog lang zo door, ik geniet ervan.

Groetjes, Marian.

Meibloempje zei

Ik kom voor het eerst hier op je blog...door die give-away, dus zo´n dingetje is erg nuttig. Misschien moet ik dat zelf ook eens gaan doen.

En de reden dat ik deze give-away erg leuk vind, is dat ik dit jaar voor het eerst aan het (moes)tuinieren ben geslagen. Ik heb nog gezocht om een soort tuindagboek, maar dat kon ik tot op heden niet vinden...

Succes met je blog...en bekijk dat van mij ook eens. ;)

Quibi zei

Via via ben ik op je weblog terechtgekomen. Leuk blog heb je!! Natuurlijk wil ik ook wel meedoen met je give away.

groetjes, Yvonne

JOLANDA zei

Hallo Ingrid,
Wat een prachtig blog. Ik wil ook graag meedoen met de give away. Heb me net aangemeld als volger. Je zit nu al ruim boven de 150. Gefeliciteerd.

Hartelijke groet Jolanda

Natasha in Oz zei

You have such a pretty blog! I am new follower and I look forward to coming back again very soon.

Best wishes,
Natasha.

Maya zei

Wat leuk, ik hou wel van een give away ;-)

Kom Achterom zei

Wat een prachtige give away
Ik wil graag meedoen hoor!!
Zag het staan bij Ger en dacht ik ga snel bij je kijken.
Wat goed zeg 147 volgers
Nu zal dat wel wat meer zijn
een hele fijne avond
Yolanda

Pierelantijntjes zei

Hallo Ingrid,
Wat een mooie give away heb je. Ik wil graag meedoen en zal ook een link opmijn blog plaatsen. Je hebt een hele mooi blog hoor. Ik heb me aangemeld als volger.
Groetjes van Ester

Lovely Vintage zei

Dear Ingrid,

... i like your wonderful blog and now i am a official follower: ;O

Sure ... I like to count you in for my give away .

Thank you for visiting an reading my blog ... your`re always welcome. ;o

Warm Regards, Bea

Willy zei

Hoi, ik was maandag al op je blog voor de emaille op maandag. Ik doe ook graag mee aan je give-away, zal meteen een linkje op mijn blog plaatsen en heb me aangemeld als volger. Succes ermee.
Groetjes

Antonia zei

Wat een leuke give away Ingrid, daar doe ik graag aan mee. Heel hartelijk gefeliciteerd met je inmiddels 168 volgers, je blog is dan ook prachtig! Groetjes Anja

Faster Safira zei

Hi
Congratulations with almost 150 followers! This is the first time I visit your blog and I think you have a beautiful blog with beautiful pictures
A wonderful giveaway and of course I am with you

Regards from Sweden

Villa König zei

Just found your wonderful blog!!! And would immedialtely like to join your giveaway, but also to link your great blog. Hope that will be ok? Hugs Yvonne

Splashes of Pink and Mint zei

Hè, dit is toch vreemd! Hier had ik juist geschreven dat ik volger 170 ben! Waar m'n berichtje nu toch gebleven is??? Nou ja, ik wilde dus gewoon even zeggen dat ik dit een prachtig kado vind en ook zéér welkom! Mijn voornemen is om dit jaar eindelijk eens de tuin aan te pakken (poeh wat is het daar een puinhoop!), dus dit zou ik wel heel goed kunnen gebruiken. Dussss... duimen maar!!!!!!!

Villa König zei

Hi Ingrid,
thanks for your nice comment! Of course I would like to be a follower of your wonderful blog. Yesterday I didn't do it because I wanted to change the photo of my profil. So from now I am a follower!!! :-)))Have a great weekend! Hugs Yvonne

Yvonne zei

Hoi, Ik wil ook mee doen !!
Staan vast ook tips voor balkons op.
Helaas een tuin bezit ik niet, maar wel een heeeel groot balkon die opgeknapt wordt.

Ik wens je nog veel zonnige uurtjes!

gr Yvonne

Marga zei

Hallo Ingrid.
Wat een leuke blog. Heb me als volger geplaatst. Blog zelf nog niet zo lang. The give away lijkt me leuk om te ontvangen, maar zie dat je al erg veel reacties hebt. Super.
Groetjes Marga

amy zei

Hai Ingrid
Ik ben nu ook een van je volgers ,je hebt zo n leuke blog !
enne je give-a-way is ook stylevol ,ik ga ervoor
Gr Queenieshome

Maitresse de maison zei

Hoi Ingrid,wat een leuke give away,daar wil ik wel aan meedoen hoor.

Groetjes Ger

Anoniem zei

Hoi Ingrid, wat ziet dat boek er mooi uit. Zou ik graag eens wat beter en van dichter bij naar willen kijken:-)
Wanneer ik heb uitgevogeld hoe ik volger wordt (je staat nl bij mijn favorieten en zo volg ik je wekelijks) zal ik dat gaan doen.

Groetjes,
Anneke Bouma

FRAMBOISINE zei

Bonjour, je découvre votre blog par la magie des liens et j'aime l'atmosphère qui s'en dégage ... les ambiances campagnardes et fleuries sont les plus jolies ... je suis donc doublement heureuse de participer à ce petit jeu ... à tout bientôt!

Brigitta zei

Hallo Ingrid,
Ik heb je blog net ontdekt via Madelon en me direkt als volger aangemeld niet alleen vanwege de giveaway maar omdat ik je blog gewoon mooi vind. En ja, die giveaway is niet te versmaden, dus ik doe graag mee.

Groetjes
Brigitta

Anoniem zei

Hoi,

win eigenlijk nooit wat, maar zo kom je weer een stapje dichterbij je 150 volgers...

wilma/wimpy

granny doodlez zei

Oh, so many people are here... And now one people more :o)
And now I will link your giveaway on my blog - quickly!

Have a nice easter with sunshine open end!
Michaela

fleur zei

Nog net op tijd om mee te doen....Leuke giveaway; kan ik wel gebruiken, hoor!
Ik was al volger en zet je giveaway ook op mijn blog!
groetjes Fleur uit de polder

Rumour has it zei

Had ik mezelf nu al in de pot gegooid? Ik dacht van niet, hè? In de afgelopen weken heb ik zo vaak meegedaan met give-aways dat ik even de tel kwijt ben :D
Tof cadeau valt hier te verdienen, erg leuk! Hartelijk dank voor de uitnodiging hiervoor.
Groetjes, Marjolijn