vrijdag 8 januari 2016

A cup of tea…

Na in de kerstvakantie deels vrij te zijn geweest en deels te hebben gewerkt, vind ik het nu wel weer prettig dat we allemaal in het dagelijkse ritme terecht zijn gekomen. De kerstspullen verdwenen na Oud en Nieuw al gauw naar zolder en daarmee keerde de rust ook weer terug in huis. In de kerstvakantie ben ik er nog wel op uit geweest. Ik had al anderhalf jaar een cadeaukaart van R.iviera M.aison in mijn bezit, maar aangezien ik al een tijd geen fan meer van dit woonmerk ben, was het er ook nog niet van gekomen het daadwerkelijk te gaan besteden. Het leek mij wel een goed plan om tijdens de sale te gaan...wie weet kon ik daardoor ook nog eens een stuk goedkoper mijn slag slaan. Ik ging voor een aanwinst waar het merk niet duidelijk zichtbaar op zou zijn, sowieso voor iets zonder al te veel tierlantijnen. Tegenwoordig ga ik veel meer voor sober, dus al die letters overal op...dat hoeft voor mij niet meer.

Home & Lifestyle

Deze theemokken vond ik heel aardig aan mijn wensen voldoen, er zijn wel letters zichtbaar maar ze zijn niet overdadig aanwezig. Tijdens de afgelopen dagen die grijs en druilerig verliepen heb ik er al veel thee uit gedronken.  

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Volgens traditie kwamen er meteen voorjaarsbollen in huis, nadat de kerstboom naar buiten was gesleept. Ik ben een groot liefhebber van het voorjaar (en ook van de zomer), dus alleen daarom al haal ik ze graag naar binnen. Het is voor mij dan meteen een mentale opsteker...elke keer wanneer ik naar de bollen kijk, realiseer ik mij dat het winterseizoen elke dag iets korter wordt en het voorjaar elke dag iets dichterbij komt. En dat vind ik een prima vooruitzicht in dit nieuwe jaar! 
  
Home & Lifestyle

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

44 opmerkingen:

Thuis bij Tjits zei

Je hebt je cadeaukaart goed besteed Ingrid, altijd fijn zulke gezellige theemokken!
Onvoorstelbaar hoe ons kleine land in tweeën was gedeeld de afgelopen week, hier in het noorden sneeuw, ijskoud en spiegelglad en bij jullie grijs en grauw en veel hogere temperaturen.
Zo fijn dat vandaag ook hier weer alles groen is met een stralend blauwe lucht en volop zon, heerlijk nu wij kunnen er ook weer op uit zonder geglibber! En ineens lijkt dan het voorjaar dan weer dichtbij hihi...

Fijn weekend!
Liefs, Tjits

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Mooie theemok, Ingrid! Ik houd wel van RM, ieder zo zijn smaak. Je hebt het leuk gestyled ook zo. Geniet ervan.

Lieve-Groetjes,
Verie

It's me zei

Wat een leuke beker...en Ha hier ook voorjaar in huis hoor...zo gezellig....liefs fijn weekend van mij x❤️

Unknown zei

Wat een leuke voorjaars foto's
En ook je theemok zorgt er bijna voor dat ik ook thee ga drinken als echte koffieleut
Groetjes Gea

Ivy zei

Je bent goed geslaagd met die mokken. Als ik iets mooi vind, maakt het me niet uit van welk merk het is, zolang het er maar niet met koeienletters op staat, hoewel je er soms niet aan ontkomt. Merkloos is ook geen enkel probleem, meestal betaal je namelijk flink voor een naam :-(
Hier ook volop voorjaarsbollen/bloemen in huis, heerlijk gewoon. Als het zonnetje er dan ook nog eens bij schijnt zoals vandaag, dan is het helemaal een goed begin van het weekeinde.
Geniet ervan!
Warme groet, Gerda

Anoniem zei

Dat is nog eens een mooie vondst bij RM. Ik heb ook nog een restant-bon liggen, maar ik slaagde er niet in om wat geschiktst te vinden, of te duur of overal dat logo erop inderdaad...
Heerlijk dat voorjaar in huis! Ik kan daar ook zo van genieten, zeker nu vandaag hier ook nog volop de zon schijnt.
Fijn weekend!
Liefs, Peetje

Huize Kip Kakel zei

Heerlijk dat de dagen al 'lengen'...ik vind dat je het echt al merkt!
Je mok vind ik leuk, origineel en sober, prima thee drinken zo!
Fijn weekend❤

Unknown zei

Je mokken zijn prachtig. Doet me eraan denken dat ik ook nog zo een bon al heel lang hier heb liggen :)
Geniet van de voorjaarbollen, als je ziet hoe ze dag per dag groeien geeft dit inderdaad goede moed :)
Fijn weekend,
Sonja

Unknown zei

Ja heerlijk het vooruitzicht van het voorjaar, we wachten er ook op! Lief zo die bollen in de schaal mooi gedaan en een goeie keuze met de theemokken, staat mmoi, ik heb hier roze en blauwe en ben ook die kleurtjes een beetje beu, mss ook maar is opzoek naar wat anders gaan...

Lieve groetjes, fijn weekend!
Michelle

Secondhand & Sober zei

Leuke thee mokken hoor! Grappig he dat je smaak zo veranderd. Ik vond RM vroeger ook heel leuk. Alles moest ook wit met hout worden bij ons in huis. Maar dat was al snel over toen ik alle woonblogs en boeken ontdekte.. Geniet vooral lekker van je thee! :-)

Fijn weekend.
Liefs
Mandy

Margo van Schaick zei

De cadeaukaart heb je goed besteed aan een leuke theemok. Daar zal je nog veel plezier van hebben.
Met de bollen heb je het voorjaar in huis gehaald. Geeft een frisse sfeer in huis en dat is ook weer leuk na alle kerstdecoratie.
Gr, Margo

Marijke zei

Ja met een kop thee genieten van de hyacintbollen!
fijn weekend,
groetjes van Marijke

Marjonel M zei

RM is ook niet mijn ding, maar je hebt wel een mooie mok uitgezocht voor de bon.

Bolletjes in huis staan wel weer lekker fris, geniet er van.
Liefs, Marjonel

lien zei

Tegenwoordig staan inderdaad overal letters op, je wordt er een beetje mee doodgegooid, maar dat is met alle nieuwe trends. Ik vind de kopjes echt super leuk, helemaal mijn smaak. Je hebt je bon goed besteed :)

Anoniem zei

Je hebt je bon goed besteedt! Het is een leuke theemok.
Theedrinken wil op dit moment ook wel.
En je hyacintenschaal is ook prachtig. Dit is ook echt de tijd om te genieten van de tijdelijke bloemen. En 's avonds ook nog de kaarsen aan, maar toch met het gevoel dat we weer richting lente gaan.

Liefs, Gerry

crochetcookingandmore zei

Dat doe ik dus ook altijd: kerstspullen weg, bloembolletjes erin! Heerlijk voorjaarsgevoel weer! Leuke theebekers heb je gekocht!
Fijn weekend gewenst!

Bij Guusje Thuis zei

Raar hè, jaren terug was ik ook een RM-fan maar nu kom ik er nooit meer. Maar deze theemokken vind ik dan wel weer erg leuk. Wie weet passen zij hun stijl ook wat meer naar het sobere aan. Fijn weekend!

Unknown zei

Een aantal jaren geleden kwam ik best vaak bij RM, nu loop ik er nooit meer binnen, want ondertussen is mijn smaak veranderd.
Toch heb je je bon goed besteed, die kun je altijd gebruiken.
Bolletjes zijn aan mij niet besteed...ik kan niet goed tegen de geur.
Fijn Weekend.

Groetjes,
Inge, my choice

Ger zei

Jij zit helemaal goed als theedrinker met zo'n leuke drinkbekers en het voorjaar in huis halen met bloembollen is een goede vervanger voor de Kerstboom.
Je prachtige foto's zijn er het duidelijke bewijs van.

Ik wacht nog even en ben nog in winterse sferen ,winter op de kalender is nog maar nauwelijks begonnen en buiten is er hier in het Brabantse ook niks van te merken met zachte temperaturen en regen.
Dochterlief bracht vandaag na haar bezoek in Maastricht ziekenhuis weer een tas met rode sterappeltjes voor me mee, staat zo leuk op tafel als decoratie samen met gedroogde appelschijfjes.
De appeltjes die ik eerder van haar kreeg en begonnen te verschrompelen daar hebben de vogels in de tuin zich te goed aangedaan.


Geniet van je nieuwe aanwinst en de zoete geur van hyacinten wanneer ze eenmaal in bloei staan.

Fijn weekeind en lieve groet,Ger

lia zei

Ik ben nog nooit fan geweest van RM. Houd niet van dingen waar woorden opstaan.
Maar met deze theekoppen heb je ondanks je verandering van smaak een leuke aankoop gedaan.
Mooi dat frisse groen...

Fijn weekend
Liefs lia

Unknown zei

Hoi Ingrid,

Herkenbaar wat je schrijft! Ik was eerst ook fan van RM, maar inmiddels ook al enige tijd niet meer. Maar aan deze mok zie je dat niet, zou ook zo van een ander merk kunnen zijn!

Fijn weekend!

Groetjes Marieke
www.rustiekbijmariek.blogspot.nl

het moonhuis zei

Leuk zeg die mokken en thee die je uit een mooie mok drinkt, smaakt zo veel lekkerder. De bollen staan ook super in dat mooie schaaltje, goede combi! Ik hou van ieder seizoen, maar vind het wel een heerlijk idee dat het elke dag toch weer net even iets langer licht blijft!
Fijn weekend!!

Liefs Monica

Mijn Stijl zei

Ben ook niet van de teksten maar deze theemokken vind ik erg mooi...goede keuze.
Ik kan ook niet wachten dat het weer voorjaar wordt vooral na al het gladheid waar wij hier in het Noorden veel last van hebben gehad.
It's not my cup of tea zeg maar...

Fijn weekend,
Anita

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat heb je mooie theebekers uitgezocht en deze zijn inderdaad niet van verre al als RM te onderscheiden. Ze zijn echt heel leuk.
Dat met die voorjaarsbollen heb ik ook, alleen had ik al ver voor kerst de eerste hyacinthenbollen in huis, want bloeiende hyacinthen horen voor mij ook een beetje bij de kerst. Inmiddels heb ik ze al twee keer vervangen en sinds gisteren staan er blauwe druifjes in de glazen vazen. Gewoon de bolletjes met grond, wortels en al in een vaas gezet en de kluit een beetje met mos ingepakt. Dat is weer even wat anders dan de bakvormen die ik eerder gebruikte. Ik kan er net als jij zo van genieten, van het idee dat de lente elke dag een klein stukje dichterbij komt.
Ik wens je een heel fijn weekend,
Liefs,
Mirjam

van alles wat in huis en tuin. zei

Zo heb je toch nog iets leuks kunnen vinden! Ik ben ook geen fan van alles met letters: home e.d zie je tegenwoordig voor zoveel ramen staan....
Heerlijk die bolletjes, ik geloof dat iedereen ze nu in huis heeft, het geeft idd een voorjaarsgevoel en dat is wel fijn want het echte voorjaar duurt nog wel even denk ik!

Groetjes Trijnie

My name is Riet zei

Wat een leuke mok Ingrid. ik ben gek op theedrinken dus ik heb er ook heel wat in huis. Spannend altijd een cadeaubon. Ik weet dan vaak niet wat ik kiezen zal want er is zoveel keus.
Heerlijk je bollen in huis. Mijn eerste hyacintbollen zijn bijna gedaan dus ik ga gauw weer nieuwe kopen.
Lieve groet van Riet

van alles wat in huis en tuin. zei

Hoi Ingrid
Zet ik mijn verhaal op facebook.....komt jouw foto tevoorschijn!! Geen idee wat er gebeurt is...sorry!

groet Trijnie

Unknown zei

zo mooi weer dat groen!
Fijn weekend, Lydia

Indruk zei

Bij mij verlopen kadobonnen altijd! RM is ook niet mijn stijl, snap ook niet dat ze op alles teksten zetten of hun logo zo overduidelijk erop. Maar jij hebt echt wel weer wat leuks weten uit te zoeken Ingrid. Fijn ook weer die bolletjes in huis. Staan altijd leuk in schaaltjes, kopjes etc. Fijne zondag nog en ...... Tot gauw! Liefs Pascale

Jolanda zei

Mooie kopjes en je kunt weer genieten van vele kopjes thee. Hier staan de bollen ook weer binnen en ik zag dat ze buiten ook alweer boven de grond komen. Gezellige dag gehad vandaag? Lieve groet

Hanna zei

Fina bilder
Ha en bra söndag
Hanna

Unknown zei

Soms krijg je al eens een cadeaubon en moet je die dan ook besteden .
Maar die thee mokken zijn nog leuk met dat lepeltje en vooral die grote letters staan er niet te aanwezig op .
Ik ga ook maar eens voorjaarsbollen halen , de tijd ontbreekt me , ze geuren zo heerlijk .
Fijne zondag
Christel , Garcya's place

Marjon zei


Wat waren we allemaal dol op dit merk en nu hebben we al weer hele andere wensen....Toch vind ik deze theemokken super leuk. Ze zijn tijdloos en wit kan altijd erbij. De hyacinten staan prachtig en zijn bij mij standaard voor de maand Januari....prachtige foto's Ingrid....fijne zondag nog en lieve groet Marjon

Marian zei

Gelukkig...nog iemand die geen fan is van RM..dacht al dat ik de enige was..
En ook hier zitten we met smart te wachten op voorjaar en zomer..hopelijk blijft de winter dit jaar weer weg...ik was al zo blij dat ik in het zuiden woonde vorige week.
Leuk die hyacinten zo in die aardewerk schaaltjes, zijn die zo gekocht of heb je die er zelf in gezet?

Onder de rieten kap zei

Ben ook een beetje uitgekeken op RM, vind er tegenwoordig eigenlijk niet meer zoveel aan, ik heb veel riet en servies van dat merk en dat blijft gewoon want het past hier goed, maar die letters ben ik nu wel zat haha! Deze mokken zijn trouwens wel gewoon hartstikke leuk, hier ook hyacinten, heerlijk het voorjaar in huis! Wat maak je toch altijd prachtige foto's, zo'n mooie sfeer!!
Liefs, Yvonne

Unknown zei

Haha ik loop,ook al enkele jaren niet meer bij RM binnen, vind er niet zoveel meer aan, alles blijft al jaren hetzelfde.
Leuk je voorjaarsbollen, ik zie ze steeds vaker voorbij komen!

Fijne week,
Liefs, Diane

SOBERenSTIJL zei

Gezellig weer dat frisse groen, ik heb ook niets met RM...maar deze mokken zijn wel mooi!

Liefs Dorine

Tussen Wal en Schip zei

Je mokken zijn mooi! ben ook geen fan van riviera, af en toe hebben ze wel wat leuks ;-)

Alle goeds voor 2016 en we hopen op een heel gezellig blogjaar he!

Liefs,
Alberta

La Blomst-Living zei

Deze mokken zijn behoorlijk neutraal, dat moet toch lekker drinken ;-).
Het is ook genieten van je bolletjes, staat zo mooi fris weer na de Kerst!
Liefs, Linda

Hillary'sHome zei

Ik vind het ook altijd lekker om met bollen het voorjaar in huis te halen. En dat de dagen lengen is ook heerlijk.
Mooi gestyled zo.

Lieve groet, Hilgonda

Madelief zei

De mok past goed in je interieur Ingrid. Een mooie besteding van je bon. Leuk al die voorjaarsbloeiers. Hier in huis staan ook een paar potjes.

Ik vond het gezellig afgelopen zaterdag! Doen we gauw weer.

Fijne week verder!

Liefs, Madelief x

Alie zei

Helemaal mee eens, lekker het voorjaar in huis halen!

What's in a day zei

Omdat mijn computer kuren heeft, loop ik weken achter met reageren...
Als thee liefhebber geniet ik ook van glazen en kommen speciaal voor thee! Deze mooie kommen zijn tijdloos dus zeker een mooie aankoop!
Leuk dat je ook op Instagram bezig bent!

Mooi weekend en liefs, Eefie

Anita zei

Heerlijk en zo goed om jezelf af en toe te verwennen ;-) Ik voel met je mee kannie wachten op het voorjaar. Soms ben je ook gewoon in alle opzichten toe aan wat extra licht(puntjes)en zonnestralen. Laten we de winter maar gauw overslaan! Psst maar we gaan over 2 weken nog een week met TFL op wintercamp naar Spanje mét zoom en fiets. Even getwijfeld vanwege mijn gezondheid maar er gaat medische begeleiding mee dus gaan met die banaan :-) Een warme knuffel komtie xxx