zaterdag 13 juli 2013

USA…

Nu we alle vier vrij zijn en onze vakantie is begonnen, tellen we af richting de dag van vertrek. De afgelopen jaren was Zuid-Europa telkens onze bestemming, maar dit jaar gaan we iets heel anders doen en dat vinden we best spannend.

Deze zomer is de oostkust van Amerika ons doel. We starten in New York, waar we vijf dagen zullen verblijven en hopelijk veel zullen zien. Ons hotel ligt dichtbij Central Park.

Central Park - New York
bron: internet

Vervolgens gaan we met een huurauto op weg en is het de bedoeling dat we in tweeënhalve week via Philadelphia, Washington, Roanoke, Charlotte, Charleston en Orlando in Miami uitkomen.

Al hebben we al aardig in beeld wat we tijdens de reis allemaal willen gaan zien en doen, tips blijven welkom. Het is er momenteel behoorlijk warm en met een hoge luchtvochtigheidsgraad zal het in het zuiden van Amerika klam aanvoelen. Gelukkig hebben we bij de meeste hotels een zwembad, zodat we geregeld een time out kunnen nemen en verkoeling kunnen zoeken.

Uiteraard ben ik van plan veel foto’s te nemen om jullie na thuiskomst te laten meegenieten van onze reis. Mocht ik vanwege de jetlag midden in de nacht klaarwakker zijn, dan kan het zijn dat ik jullie posten lees en een reactie achterlaat. Maar het bloggen zal vanaf ons vertrek op een laag pitje komen te staan...dan staat vakantie houden even voorop. We hebben nog nooit een soortgelijke reis ondernomen en hebben er enorm veel zin in…

Ik wens iedereen hele fijne en zonnige zomerweken en tot gauw…

Liefs, Ingrid

72 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooie reis gaan jullie maken.
Ik wens je dan ook een hele fijne vakantie toe.
Geniet ervan.

Fijn Weekend,
Inge, my choice

It Is The way of life zei

Wat een prachtige vakantie zal dit gaan worden dat weet ik nu al ! Ik wens jullie dan ook een hele goeie reis en volop genieten maar, ik wacht op de mooie foto reportage !
Liefs Ida

Ingrid zei

Wat een geweldig vooruitzicht dit lijkt me een hele boeiende reis worden. Zelf kan ik alleen over New York meepraten. Een indrukwekkende stad. Het kan er inderdaad warm zijn maar dan houden jullie lekker een siësta in het central park.
Daar is het heerlijk koel en veel te zien van streetdance, bands, schilders enz. Ook is er een gratis boottocht naar Staten Island dagelijks kun je ook op uitwaaien.
Verder hebben wij er een musical (Hair) bezocht en op zondagochtend een gospeldienst in Harlem. Dat was ook geweldig we werden meteen beschouwd als hun brothers and sisters.
Heb je hetboekje 100% New York met veel info en stadswandelingen? Zo niet, laat het me weten dan stuur ik het op.
Wens ik jullie allemaal een hele prachtige vakantie toe.
Fijn weekend, groetjes Ingrid.

Martine zei

Wauw, wat een heerlijk vooruitzicht! Spannend hoor om zo'n reis te maken. Ik wens jullie heel veel plezier!!
groetjes, Martine

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Oh, wat zou ik graag met jullie meegaan :-) Jullie vakantie in de VS klinkt helemaal geweldig! Ik ben ontzettend benieuwd welke staten jullie aandoen en hoe jullie ervaringen zijn. Helaas heb ik geen suggesties voor je. Wij zijn er nog nooit geweest. Ik wens jullie heel veel plezier toe en kom weer veilig thuis!



Liefs van Madelief x

lia zei

Oh, spannend Ingrid.
Het lijkt me prachtig om mee te maken, maar dat zelf reizen in het buitenland is niet zo aan mij besteed. Misschien als ik een privégids en chauffeur zou hebben.
Ik ben wat dat betreft een echte angsthaas.
Ik wens je nu dan ook alvast een hele fijne reis en heel veel plezier in de US.

Liefs Lia

Le Style zei

Oh, wat Super!
Kijk al uit naar je foto's ;-)!!
Dit wordt genieten .....

Ik wens jullie een hele fijne vakantie, veel plezier!!

Liefs,
Yet

Berna zei

Heerlijke plannen! Ga maar lekker genieten van jullie vakantie. Heel veel plezier.
Groetjes
Berna

Unknown zei

Dat zal een geweldige reis worden Ingrid. Jaren terug zijn wij een weekje in Mexico geweest met een groot reisgezelschap en vandaar uit zijn wij naar Florida gevlogen. Je weet niet wat je overkomt. Ik vond het prachtig daar. Ik koester nog steeds hele mooie herinneringen aan deze vakantie ook al is het jaren geleden. Ik wens je vanuit Toscane heel veel plezier. Groetjes, Nancy

Ger zei

Dat gaat helemaal goed komen,jullie kozen zelf deze manier van reizen en vakantie uit en hebben er zin in,wat wil een mens nog meer.

Als het jou tijdens vakantie vergaat net als mijn vakantie's met veel rond reizen,veel willen zien en brede interesse, heb je helemaal geen tijd om te bloggen,ik heb dan niet eens tijd om mijn leesboek ter hand te nemen.

Ik wens jullie in elk geval goede reis en fijne vakantie.

Lieve groet,
Ger

Room Seventeen zei

Have a nice holiday!!!!!
Geniet er maar lekker van met z'n viertjes!

het moonhuis zei

Ooh Ingrid wat ontzettend gaaf zeg!!
Ik ben stikjaloers ;-)
Dit wordt een reis die jullie nooit meer zullen vergeten en ik wens jullie heel veel plezier en een goede reis!!

Liefs Monica

Miss M zei

Aha, het staat erop! :-)
Leuk hoor, ik wens jullie ontzettend veel plezier!
Liefs, Marjolijn

lien zei

Wat gaaf zo'n verre reis, dat zal vast een mooie ervaring worden. Geniet ervan en kom veilig weer thuis! Liefs Carolien

Miranda zei

Geweldig leuk! Vooral om te lezen dat je Roanoke aan zult doen. Dit ligt in de omgeveing waar ik 3 jaar hebt gewoond. Ben benieuwd naar je foto's...al vrees ik dat je in de zwembaden geen vekoeling zult vinden. Want door de hitte is ook dat water veranderd in thee water. Maar veel plezier daar!

Unknown zei

Het wordt een super vakantie! Bijna 20 jaar terug hebben mijn zus en ik een rondreis in Amerika gemaakt en we hebben het er nu nog over. Key-West en the everglades zijn zeker de moeite waard, maar wel een eindje rijden vanaf Miami. Alvast heel veel USA-plezier toegewenst!

Groetjes,
Reineke

All Seasons zei

Wat een mooie vakantie gaan jullie tegemoet. Wat leuk om eens iets heel anders te gaan bekijken dan zuid-Europa. Ik geloof graag dat dit een hele bijzondere vakantie gaat worden voor jullie, veel zien en doen, en misschien wel mooie mogen mensen ontmoeten.
Zo'n vakantie staat ook hier nog eens in de planning. Dus het zal mij heel erg benieuwen met welke verhalen jij straks thuis komt en ons mee laat genieten hier op je blog.
Lieve Ingrid, ik wens jullie een hele mooie vakantie toe, geniet van alles wat er op je pad komt.

Lieve groet,
Patricia



Abacaxi & Hortelã zei

Wat een heerlijk vooruitzicht Ingrid.
Wij deden bijna dezelfde trip een paar jaar geleden: New York, Washington, Ashville, Savannah (een hele grote aanrader) en vervolgens naar Orlando... Prachtige trip, volop genoten. In New York nog naar een wedstrijd van de New York Yankees geweest, een enorme ervaring, wat een sfeertje. Heb geen verstand van het spel, maar alleen de hele heisa eromheen is al de moeite waard!
Ellis island is trouwens ook erg indrukwekkend! Oh en zo'n hop on hop off bus is misshien erg toeristisch, maar zo zie je veel en kun je later bepalen waar je terug wilt. Ook in Washington en Savannah zie je dit soort stadsrondritten (met bus, tram of paard en wagen...).
Ik wens je een fantastische reis!
Geniet heerlijk met z'n vieren!

Lieve groet uit het zuiden,
Chantal

Marjon zei

Hallo Ingrid...ik wil jullie een heerlijke vakantie wensen dat jullie veel mooie dingen mogen zien en weer veilig in ons landje mogen terugkeren.
Vrienden van ons zijn pas in New York geweest en ze vonden het prachtig een tip...restaurants waren niet te betalen..zo duur...
Ik verheug me al op jouw foto's en tot gauw...liefs Marjon

La Blomst-Living zei

Ik ben nu al benieuwd naar al je belevenissen. Ik wens je veel plezier tijdens je vakantie in een heel ander werelddeel, ik kan me voorstellen dat dat best spannend is.
Geniet ervan! Lieve groet, Linda

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat spannend zeg, een rondreis in de Verenigde Staten... Zoiets heb ik ook nog nooit gedaan. Ben wel jaren geleden een paar zomers in Canada geweest en heb daar ook wel veel gezien. Daar logeerden wij, mijn meiden en ik, bij familie die daar woont. Rondom Toronto.
Ik ben heel benieuwd naar jullie belevenissen en de foto's... Wanneer gaan jullie eigenlijk?
In ieder geval wens ik jullie allemaal heel veel plezier. Geniet van alle indrukken...
Wijzelf gaan maandag over een week naar Roemenie, voor een rondreis van 12 dagen, daar hebben we ook veel zin in. We kijken er al een lange tijd naar uit.
Ik wens je voor nu eerst een heerlijk weekend,
Lieve groet,
Mirjam

My name is Riet zei

Oh Ingrid wat geweldig, naar de USA. Wat zal je genieten. New York is helemaal het einde, ik ben er verschillende keren geweest. Kijk waar je goedkope kaartjes voor de musicals kan kopen. Er is een kiosk die laat in de middag kaartjes voor voorstellingen van die avond verkoopt. Ik weet niet meer precies waar die staat, het is alweer wat jaartjes geleden, maar er is vast wel iemand die je dat kan vertellen.
De reis naar het zuiden klink zo geweldig . wij hadden het plan om vanaf Boston dezelfde route ongeveer te volgen maar we kunnen nog niet beslissen want mijn man is nog ziek.
In Orlando kan je natuurlijk alle outlets bezoeken, grote winkelcentra waar het echt allemaal heel goedkoop is . De atracties zijn natuurlijk ook heel leuk maar zo vreselijk duur geworden.Daar moet je kiezen. We zijn er vaak geweest, toen waren de prijzen nog schappelijk.
En Miami ja dat is heel warm maar de meeste hotels zijn wel aan het strand. Je zal genieten. Wij zijn er al zo'n keer of 15 geweest en hebben altijd genoten.
Ik kan je nog veel meer tips geven maar er komen er vast nog meer.
Lieve groet van Riet

Beatriz zei

Ohhh! Beautiful!!!Greetings and a nice saturday! Beatriz

Home is where the heart is zei

wauw...nooit geweten dat central park zo groot was!! Ik wens jullie een goeie reis en veel plezier en goed uitkijken he :))
grtzz Brigitte

Things and Thoughts zei

Oh, really great plans for summer holidays!I'm sure you will have a wonderful time there, it will be an unforgettable experience.Never been in USA,nothing to suggest but it will be easy to make your chooses Ingrid!
Best wishes!
Olympia

Jolanda zei

Wordt vast fantastisch! Mijn NY tips heb ik je al gemaild , ik hoop dat je er wat aan hebt. Ik zou zo weer naar NY willen ebay zo'n trip langs allerlei steden lijkt me ook erg leuk dus ik ben erg benieuwd naar je verhalen en foto's. Lieve groetjes

Indruk zei

Heerlijk Ingrid en wat gezellig zo met het hele gezin! Ik ben er nog nooit geweest dus tips heb ik helaas niet voor je. Wel kijk ik uit naar je foto's die zullen vast weer prachtig zijn! Ik zal je blogs wel missen tijdens je afwezigheid :-( Liefs Pascale

What's in a day zei

Wat gaan jullie een droomreis tegemoet....geweldig hoor Ingrid, de voorpret lijkt me al zo leuk en dan nu werkelijk samen op pad.
Ga heerlijk genieten en verras ons naderhand maar met prachtige foto's.

Heel veel plezier!!!!

Lieve groetjes en goede reis,
Eefie

Linda zei

Wat GAAAAAF Ingrid. O heerlijk zulke vakanties, daar houden wij ook erg van. Nou ontzettend veel genieten en we zien je wel weer met foto's hier verschijnen.
Veeeel Plezierrrrrrr !

Lieve groetjes, Linda

kienkele zei

Heel veel plezier!!!
Enneh, het gaat goed met me hoor!
Lieve groet, Tineke

Athomebymy zei

Wat een mooie reis gaan jullie maken ...
Veel plezier ...

Liefs Petra

Anoniem zei

Oh Ingrid, wat een geweldige vakantie hebben jullie voor de boeg!
Laat de bloggen maar helemaal zitten, hier moet je alle genieten uithalen.
Dit wordt zo'n vakantie die je nooit meer vergeet en ik kijk nu al uit naar je foto's!
Heel veel plezier!!

Liefs,
Gerry

Els zei

Wat een geweldig vooruitzicht Ingrid!!
Lijkt me heerlijk, zo'n reis hopen wij ook ooit eens te maken!

Geniet ervan samen met je gezin en tot snel

Liefs Els

little sweet things zei

Dat klinkt goed Ingrid!
Ik wens jullie een hele fijne vakantie, geniet er maar lekker van.
Groetjes, Sas

Sjonke's Kronkels zei

Wat gaaf!!!
Hele fijne vakantie, Ingrid!!
Groetjes,
Marion

Judith zei

Geweldig vooruitzicht, Ingrid. Ik wens jullie een onvergetelijke reis! Geniet van alles, van elkaar, van de indrukken - het worden er veel.

Behouden reis en tot blogs!
Zonnige vakantiegroeten van Judith

It's me zei

Wat heerlijk Ingrid !!!..helemaal lekker gaan genieten hoor!!....fijne vakantie !!!...liefs Ria...x !

Unknown zei

Dear Ingrid,

I wish you a wonderful trip to NYC! I guess, that will be fantastic....

XOXO

Amalie

Anoniem zei

Wat een mooie reis gaan jullie tegemoet ! Lijk me leuk dat rondreizen, ik ben dan ook benieuwd naar de foto's.

Fijne vakantie,
Lieke

Unknown zei

Fijne vakantie. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke tijd worden. Geniet er van.

Groetjes, Marian

Janny zei

Las net van jullie vakantieplannen. Wat heerlijk, Ingrid! Dat wordt vast een reis om nooit te vergeten!
Heel veel plezier en maak maar mooie foto's! Doe niet zo stom als ik en vergeet je camera niet. (Maar ik denk overigens ook niet dat daar veel kans op is bij jou:-)
Groetjes,
Janny

A place for my home zei

Wow, Amerika!! Dat staat nog steeds op ons lijstje, maar ik moet eerst maar eens van mijn vliegangst afkomen.

Jullie zullen het vast erg leuk gaan krijgen daar, dat kan niet anders.

Heel veel plezier gewenst en geniet ervan. Ik kijk nu al uit naar de mooie foto's die komen gaan.

Groet, Cynthia

Mama van Jenthe (Kelly) zei

Dat is zeker heel anders. Ik ben er nog nooit geweest maar volgens mij zus is het er fantastisch! Fijne vakantie xxxx

Unknown zei

dát is geen verkeerd vooruitzicht! spannend en opwindend! have a safe trip! :)

liefs
lynda

Maia zei

Inderdaad een heel goed vooruitzicht, jullie zullen erg veel indrukken op doen!
Geniet er van en maak er een mooie herinnering van met z'n viertjes!
Lieve groet Maia

Bij Guusje Thuis zei

Wat een geweldig vooruitzicht; geniet en leg al die indrukken vooral vast op je camera want het zullen er ontelbare worden. Veel plezier en goede reis!

Nely zei

Ohh dear Ingrid,what a beautiful plan for holiday,USA is so interesting.
Enjoy my dear friend,and have wonderful summer:)
Hugs
Nely

G-STYLE zei

Ohh Ingrid , dat klinkt heerlijk allemaal !

Ik wens jullie alvast heel veel plezier daar en we
gaan vast heel wat posten zien met prachtige foto's
uit Amerika.

Ga me er nu al op verheugen ;-)

Lieve groet van Gea

Marjonel M zei

Geweldig Ingrid, heel veel plezier dat wordt vast genieten.

Veel foto`s maken he
Liefs, Marjonel

Unknown zei

Wat een geweldig vooruitzicht. Geniet ervan, veel plezier. Ik kijk uit naar je belevenissen en foto's. Groetjes, Annet

Huis in de Provence zei

Heeeeeeel veel plezier!! Geniet lekker en ik wacht de foto's af.
Lieve groet vanuit de Provence.

Mirjam

Thuis bij Tjits zei

Wat ontzettend gaaf Ingrid en zo bijzonder om dit met je gezin te doen, dat wordt onvergetelijk!
Ik ben er nog nooit geweest maar hoop straks van jouw foto's mee te mogen genieten.
Ga er maar ontzettend van genieten, heel veel plezier!!

Lieve groet, Tjits

Willy zei

Een geweldige reis die jullie gaan maken. Je zult druk zijn geweest met de voorbereidingen, een heel geregel zo'n rondreis. Straks volop genieten van alles en natuurlijk veel mooie foto's maken. Veel plezier! Lieve groet,

Magia da Inês zei

⊱✿✿°

·.¸.•♪♪
Passei para uma visitinha.
Aproveite o passeio e traga muitas fotos lindas para nós.
Boa viagem!!!·..¸彡
♪♫° Beijinhos·..°♡♡
°❤❤ Brasil✿✿·..

Blomkje en Wenje zei

Klinkt nu al als een topvakantie! Wat een geweldige lokatie(s), zeg!

Een hele fijne vakantie gewenst en geniet ervan!

Groetjes, Pietrik

Carla zei

Oh...jullie ook naar Amerika...wij ook.
Hoewel jullie reis iets spannender wordt als die van ons...wij gaan naar South Carolina....na een week daar willen we met een binnenlandse vlucht naar Nashville,en van daaruit met de auto naar Memphis en Tennessee....dan nog een weekje naar ons beginpunt(naar een nicht van mijn man)...
Ik wens jullie ongelofelijke reis...en zie je foto's tegen die tijd....eerst genieten!!!!

Groetjes Carla

Jeanette zei

Ik wens je een hele fijne vakantie en heel veel plezier, ben nieuwsgierig naar je foto's. Mijn man heeft namelijk een grote wens en dat is het maken van een reis door Amerika, zoiets wat jij nu doet met je gezin.

Groet,
Jeanette

House of Seasons zei

Oh Ingrid, ik zag net op het nieuws, hittegolf in New York en nu lees ik net bij Madelief dat jij daar zit!!
Gelukkig binnen OVERAL airco!!!!!
GENIET!!!!!!!Ik hoor je verhalen BINNENKORT! liefs Lia

SOBERenSTIJL zei

Een hele fijne vakantie, lijkt me super om ook eens met mijn gezin te doen.
Geniet ervan!
Groetjes, Dorine

My name is Riet zei

Oh Ingrid wat heerlijk je bent al in new york. Wat een geweldige stad he. 38'graden is wel warm maar overal is wel airco toch. In Londen was dat niet, het was 31 graden maar nergens bijna Airco. De metro was een broeikas maar het was helemaal geweldig. De meisjes hebben het ook heerlijk gevonden, natuurlijk ook Victoria secret. Ze hebben heerlijk geshopt en ikmhet mijn rondrit gehad. Natuurlijk ook wel het een en ander gekocht. Hihi
Veel plezier nog

Passione Helena zei

Lieve Ingrid, via een ander kanaal hebben we elkaar al een beetje bijgeklets...bedankt voor je lieve reactie!

Lekker met je gezin genieten meid. Ik hoop dat de plons van gisteren héérlijk was! Heel veel plezier!

Lieve groetjes van mij Xx

Pauline zei

Oh, Amerika. En daar zitten jullie nu ondertussen ook. Het lijkt me een geweldige reis. Om te beginnen New York natuurlijk. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie verhalen én foto's. Manlief was er vaker voor zijn werk en ik moet het dan maar altijd doen met zijn foto's.
Heel veel plezier samen!
Liefs, Pauline

Anita zei

Ingrid! *bloos* ik heb je helemaal niet uitgezwaaid :-(
Er was zoveel tegelijk dat ik nauwelijks in blogland ben geweest.
Dank je wel voor je lieve mail!
Lieverd, heel veel plezier en geniet samen van deze hele bijzondere reis! Je weet wel wat ik bedoel: gewoon van je kruin tot in je dikke teen.
Een hele dikke knuffel van mij komtie X

flowersandhome zei

Wow! Wat een droomreis zal dat worden! Wij zijn net terug van een iets bescheidener reis....
Geniet met volle teugen van deze bijzondere 'once in a lifetime?' reis! Gaan jullie er met het hele gezin naartoe?
Marian

Rozen van papier zei

Fijne vakantie! Een heel avontuur en weer heel wat anders. Fijne tijd voor jullie gewenst,

Groetjes Janny
Rozen van Papier

hokje zei

Ondanks het mooie weer toch af en toe even bloggen en dan natuurlijk ook genieten van jouw prachtige posten die ik heb gemist!

Fijne vakantie en ik ben benieuwd naar alle moois wat je ons straks gaat laten zien...

Liefs, Miranda

Van het Witte Huis zei

Hi Ingrid!
Bedankt voor je tips op mijn blog, dat zijn van die dingetjes die je gaandeweg moet gaan ontdekken :)
Wat betreft Google Friend en Google+: als ik het goed begrijp is GF gestopt. Friend kon ik iig niet als gadget kiezen, maar volgens mij kun jij 'm gewoon zo laten staan, want ik heb ergens gelezen dat GF en G+ geïntegreerd zijn. Geniet nog van jullie reis, en ik ben benieuwd naar de foto's die ongetwijfeld zullen volgen.
Groetjes José

CEM MANIAS zei

Gostei deste blog!Parabéns!

Tricia zei

Oh my goodness, you're certainly going to visit a lot of places! You're going to have so much fun. Have you been to Charleston yet? I just got back a few weeks ago and I absolutely LOVED it there. I want to go back! Hope you have a great time and have wonderful weather :)

Room Seventeen zei

Hoi Ingrid, hoe is het met jullie? Zijn jullie heerlijk aan het reizen en genieten? Al een beetje bijgekomen van de hectiek en hitte in New York? Wat zal het allemaal overweldigend zijn! Las dat jullie nu in Orlando zitten, ook warm natuurlijk! Ik wens jullie nog een hele fijne voortzetting van de vakantie! Keep cool en enjoy :-)
Liefs Hennie

Claudia Leertouwer zei

Hopelijk zijn jullie nu heerlijk aan het genieten van deze bijzondere reis!

Barnyard Country Gifts zei

Wat een heerlijke reis en prachtige foto's. En ben benieuwd naar de posten die nog gaan komen.
Groetjes Annemieke