maandag 10 juni 2013

Grèspot…

Met moederdag kreeg ik van mijn lieve dochters een enveloppe met geld cadeau, met het opschrift dat ik dit naar eigen wens bij De Potstal mocht besteden (om naar de vernieuwde website van De Potstal te gaan, klik hier). Van zo’n cadeau word ik altijd blij en op de eerste beschikbare vrije dag reed ik dus meteen die kant op. Het was al even geleden dat ik er was geweest en er waren open dagen in de winkel met als thema high tea.

Home & Lifestyle

De stalen pin waarmee de krans in de vensterbank staande wordt gehouden heb ik voorzien van tillandsia, anders oogt het zo onvriendelijk ;-).


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Doordat ik niet al teveel tijd had, heb ik van de high tea weinig meegekregen maar het geld van mijn dochters is goed besteed. Ik wilde al langere tijd graag een grèspot en vond een mooi exemplaar voor een aardige prijs. Dat laatste had waarschijnlijk ook te maken met het scheurtje aan de bovenzijde, maar ik stoorde mij er niet aan…ik vind het zelfs wel iets hebben. Ik ben er hoe dan ook erg blij mee, de grèspot kreeg een mooi plekje op de houten bank voor het raam.

Mijn dochters voelden zich nogal schuldig omdat ze een enveloppe met geld geen leuk cadeau vonden, maar ik kon mij er prima in vinden. De reden was heel acceptabel (de oudste was erg druk met de voorbereidingen voor haar examens) en bovendien hoeft al die poespas met moederdag  van mij helemaal niet zo.

Aanstaande donderdag hoort onze oudste dochter of ze geslaagd is voor haar VWO-examen! Het gaat er echt om spannen en als we er aan denken, slaan bij ons de zenuwen al toe. Ik hoop toch zo dat we donderdag 100 gaten in de lucht kunnen springen van opluchting en blijdschap! Spannend dus!

Liefs, Ingrid


* Gisteren heb ik de mogelijkheid om anoniem te kunnen reageren uitgezet, er kwam zoveel spam via deze optie binnen! Mocht je toch iets willen weten of willen vragen, dan kun je mij bereiken via mijn e-mail adres, te vinden in de sidebar hier op mijn blog.

* Mocht je nog gebruik willen maken van de actie 6 halen = 5 betalen in mijn kaartenwebshop, wees dan snel...de actie loopt tot en met 15 juni aanstaande.

65 opmerkingen:

Lida zei

Gave pot en best een leuk cadeau omdat ze toch voor de Potstal kozen en dat is dus wel persoonlijk! Groetjes
Lida

Miranda zei

Wat een prachtige grespot heb je gevonden! Een spannende week dus bij jullie, ik hoop met jullie mee dat het donderdag een feestelijke dag wordt.

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

My name is Riet zei

Wat een Mooie pot Ingrid en zo leuk dat Je hem zelf kon uitkiezen. Inderdaad spannend die examentijd, hebben we ook allemaal meegemaakt.. Fijne dag!
Lieve groet van Riet

Marije van den Brink zei

Ik heb ook van zulk soort potten in Frankrijk gekocht, weet jij toevallig waar ze oorspronkelijk vandaan komen ben ik namelijk erg benieuwd naar. Ik vind ze zelf geweldig!

Groetjes Marije
www.homestylingbymonisha.blogspot.nl

natuurlijk groen en doen zei

Wat een prachtige pot ,en zo'n klein scheurtje geeft hem inderdaad een extra authentieke uitstraling.
Ik duim donderdag met je mee.

fijne dag
groeten Bep

Theemuts Rommelhoekje. zei

Wauw ,die is erg mooi!! je hebt je geld goed besteed.

groeten Romkje

Hann¥ zei

Wat een prachtige pot Ingrid en dat scheurtje heeft juist zo zijn charme.....
Oef ja donderdag horen onze meiden het....echt wel spannend hoor....Laura denkt dat ze wel geslaagd is maar ik zal toch blij zijn als het donderdag zover is en ze inderdaad gelijk heeft....
Nu weer dat gedoe over nog meer examens die gestolen zijn....hoop dat het met een sisser afloopt en onze meiden niet alsnog een examen moeten maken....
Ik blijf duimen voor ze ;-)
Fijne week Ingrid! Lieve groet,Hanny

Anita r zei

Mooie pot heb je gekocht.
Ik vind dat scheurtje ook wat hebben.
Leuk Moederdag cadeau toch zo.

fijne week.

gr. Anita

Corine(THUIS) zei

Dat schuldgevoel kan ik me best voorstellen, maar dat kan nu over boord... Mam heeft genoten van haar trip naar de Potstal en ze heeft er een stoere grespot gekocht.. Beter kan niet, toch?!

Liesbeth zei

Prachtig die grèspot,ben ook op zoek naar eentje...Zelf ben ik ook heel blij met een geldcadeau,zeker als je het op zo'n leuke manier kan uitbesteden!

Liefs,

Liesbeth

Els zei

Je hebt het geld goed besteed! Hij staat prachtig op je houten bankje!!

Fijne zonnige week
Liefs Els

Pure & White zei

wat een mooie pot!
En wat spannend donderdag!!
Ik hoop voor jullie dat die sprong in de lucht er echt van gaat komen!

lieve groet

Dineke

lia zei

Leuke pot. En ik hoop dat jullie goed kunnen springen Donderdag. Ik duim mee....

Liefs Lia

Beatriz zei

Beautiful!!! Lovely pictures!!!Beatriz

Jeanette zei

Wat een mooie pot, een paar stoere takken of een mooi boeket en hij is weer mooi op een andere manier.

Groet,
Jeanette

Huize Kip Kakel zei

Wat een mooie keus heb je gemaakt!
Zelf vind ik geld om te geven niet zo leuk, maar om te krijgen wel: lekker in je eigen sfeer en stijl iets uitzoeken..:)
De potstal moet ik toch ook maar eens op gaan zoeken..
Sterkte met de spanning: ga alvast de leuke voorbereidingen voor een feestje doen!
Lieve groet,
Hannie

Janny zei

Dat is toch een fijn cadeau. Ik heb al enige tijd geleden een grespot bij de Potstal gekocht. Eigenlijk dezelfde als die van jou, maar iets verweerder. Heerlijk om mee te decoreren; zoveel dingen staan er leuk in en ook zonder iets een leuke pot.
Geniet maar fijn van je zelfgekozen cadeau! En succes gewenst met het wachten op de uitslag! Zenuwslopend; ik kan het me nog goed herinneren:-)
Janny

Michelle zei

Een mooi cadeau heb je voor jezelf uitgezocht! Ik zal duimen voor je dochter, succes nog met de zenuwen..

inge van der sanden zei

Wat een sfeervolle plaatjes, erg leuk bij elkaar gezet.
Je grespot vind ik een plaatje, ik hou daar wel van.
Duimen voor Donderdag....

Fijne Dag,
Inge, my choice

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat een mooie pot heb je gevonden. Zo heb je toch een heerlijk cadeau van je dochters. Hij staat ook prachtig op je bankje.
Ik duim voor je dochter hoor, zo spannend, deze dagen...
Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

All Seasons zei

Oooh wat ken ik d gevoel nog goed van het wachten of ze geslaagd zijn. Vorige jaar was het hier in huis het geval. Wat voelt je je dan trots als moeder. Ik hoop van harte dat jullie een vreugde dansje mogen maken, maar dat zullen wij ongetwijfeld hier op je blog wel kunnen lezen, of ze geslaagd is..

Je meiden hebben je een wel heel leuke Moederdag kado gegeven, en helemaal hoe jij het nu besteedt hebt. Een prachtige pot, Ingrid, hier kan je weer veel leuke dingen mee doen.

Geniet van de dag en op naar donderdag..

Liefs,
Patricia


It's me zei

Prachtige pot hoor...en ja de Potstal....ook 1 van mijn favoriete winkels...liefs fijne week van mij...spannend donderdag !!!...x !

Gerry zei

Wat een prachtige pot, Ingrid! Leuk om zo'n winkel enigszins in de buurt te hebben. Zijn ook van die winkels om heerlijk doorheen te wandelen.
je dochters mochten zich dan schuldig voelen, ze weten wel waar hun moeder van houdt!

Lieve groet,
Gerry

Het witte huis met de zwarte deur zei

Hoi Ingrid, het geld dat je voor moederdag hebt gekregen heb je goed besteed!! Ik hoop dat jullie donderdag een feestje kunnen vieren!

Fijne dag,
Groetjes Patries

Things and Thoughts zei

I wish strengh and luck to your daughter passing her graduation, it's certainly difficult to support teenagers when they are overwhelmed by stress...Your grespot is beautiful!
Have a great week!
Olympia

Wonen aan boord zei

Nou zulke moederdagkadootjes zijn toch perfect ;-) Je hebt er een mooie pot aan over gehouden!

Lieve groet,
Alberta

Musje zei

Gaaf deze pot,in deze kleur zie je ze niet vaak,ik zal duimen voor je dochter,er is zekers op het moment veel spam,echt vervelend,lieve groet Musje.

Judith zei

Het gevoel van een 'kale' cadeau envelop ken ik, maar ik denk dat jullie dochters nu kunnen zien dat ze hun moeder daar blij mee hebben gemaakt. Staat heel leuk. En nu ik de foto's zo zie, bedenk ik mij, dat ik ergens ook een dergelijke pot heb staan. Dank je wel voor de inspiratie!

Het is bijna donderdag, spannend...

Thuis bij Tjits zei

Wat heb je iets moois uitgezocht Ingrid, hier heb je vast heel veel plezier van!
En ik duim voor jullie hoor.. wij zijn in afwachting van het slagen van onze neef, die hoort het woensdag.. spannende tijd.. ik hoop dat de vlag uit kan zowel woensdag als donderdag:)

lieve groet, Tjits

Indruk zei

Wat staat de pot prachtig op je bankje Ingrid! Het voordeel van de bon is wel dat je iets naar je smaak hebt kunnen uitzoeken hoor. Ik duim met je mee voor donderdag, wat ontzettend spannend!!! PS: Wat grappig dat je dacht dat ik donker haar had, je was niet de enige. Zo stel ik me bij jou iemand met blond haar voor maar daar zit ik misschien ook helemaal naast :-) Liefs Pascale

Anneke zei

Wat heb je voor dat geld een prachtig kado gekocht. En leuk dat je hem zelf uit kon kiezen he? Hij staat prachtig op je bankje.
En donderdag ik ga niet duimen voor je hoor stel je voor dat ik per ongeluk de verkeerde kant op duim. Maar ik hoop dat het donderdagavond feest is bij jullie hoor.
Liefs Anneke

Room Seventeen zei

Prachtige pot, ik blijf het mooi vinden dat authentieke!

Nely zei

Dear Ingrid,
your grespot looks so beautiful:)
Hugs
Nely

Wendy zei

Super mooi je pot!!! Staat prachtig!!

Martine zei

Je grespot is prachtg. Daar zal je heel veel plezier van hebben.
Ik duim voor jullie, en hoop dat jullie donderdag de vlag uit kunnen hangen.
Een fijne avond, liefs Martine

Colin zei

Geweldig zelfgekozen moederdagcadeau en dat scheurtje maakt 'm alleen maar stoerder. Enne ik duim mee hoor voor je dochter!

It Is The way of life zei

Mooie hè die pot , ik heb hem ook , ook bij de potstal vandaan! Straks met de mooie hortensia er in of wat anders !
Ik duim voor je dochter !
Liefs Ida

Athomebymy zei

Oh die wil ik ook al lang ! Prachtig !! En héél mooi van kleur !!

Lieve groetjes Petra

A place for my home zei

Mooie pot hoor! Staat ook erg leuk op het bankje. Wat spannend dat je dochter a.s. donderdag te horen krijgt of ze geslaagd is. Gaat vast goed komen en dan kan het feest beginnen.

Groetjes, Cynthia

Ús hûs ús thús zei

Je hebt een prachtige pot uitgezocht! Hij staat erg mooi op de houten kruk. En die scheur stoort helemaal niet.
Wat kan ik me goed voorstellen dat het nu zo spannend is bij jullie. Soms heb ik het idee dat wij moeders er nog meer last van hebben dan de kinderen zelf. Maar ja daar kunnen we nu eenmaal niks aan doen. Ik ga voor jullie duimen!
Groetjes van Aleta

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Ik kan mij voorstellen dat je het helemaal niet erg vond om zelf een cadeau uit te zoeken :-). Wat een mooie pot!

Ik wens jullie heel veel sterkte en hopelijk een feestje toe a.s. donderdag!

Liefs van Madelief x

My Home Sweet Homemade zei

Dit soort potten, daar houd ik van! Was vorig jaar erg blij dat ik er eentje op een brocante vond tijdens onze vakantie. Mooie foto's ook weer!
Groetjes Elly

Marjonel M zei

Mooie pot, ik heb er ook 1.

Ik hoop dat jullie donderdag een feestje kunnen vieren.

Lieve groet, Marjonel

Miranda zei

Lees net in een reactie van jou dat het vandaag jullie trouwdag is... van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren samen gewenst!

Lieve groet, Miranda

Nancy B. zei

Mooie pot heb je uitgezocht bij de Potstal. Je dochters weten wel waar ze je blij mee kunnen maken. Ik ga meeduimen voor jullie oudste dochter, zo spannend als het net op het randje is. Hopelijk duren de komende dagen jullie niet te lang. Groetjes, Nancy

Bonjade zei

Prachtige pot......zo heb je toch een heel persoonlijk cadeau.
Een cadeau waar je ook echt heel lang van gaat genieten....

Hier krijgen we woensdag bericht.
Vlag uit of niet voor de oudste...
toch wel spannend

Liefs

fleur zei

Spannende week!Ik duim mee!
Mooie pot; wist niet dat hij zo heet;
Heb wel een keulse pot en een bruine in dit model. Zo'n scheurtje vind ik juist mooi!
Groetjes Fleur

De Witte Lanteern zei

Mooie keus, die pot. Staat heel mooi op je bankje. En we duimen mee, voor een goede uitslag donderdag! Succes!!
Liefs, Peetje

little sweet things zei

Helemaal niets mis mee hoor met een envelopje met inhoud! Zo heb je en een leuk uitje en een mooie pot.

Spannend zeg dat wachten op de uitslag, kan de stress van mijn oudste nog goed herinneren.

Ik heb zelf ook behoorlijk last van spam, er word me dagelijks gevraagd of viagra wil bestellen haha maar zet jij je instellingen dan op "Geregistreerde gebruiker"?
Fijne avond!

Groetjes, Sas

Pascale zei

Hele mooi pot is dat en inderdaad, dat scheurtje geeft het wel iets extra's. Nog even volhouden en dan is de spanning voorbij en hopelijk kan de vlag dan uit! Groet, Pascale

het Moonhuis Monica zei

Mooie grespot en ik zou me ook niet druk maken om dat kleine haarscheurtje. Nog een paar dagen in spanning en dan hopelijk feest donderdag, maar dat laat je ons vast nog wel weten!!

Liefs Monica

Ger zei

Helemaal geweldig....nou hoef je die bruine pot geen ander kleurtje te geven;-)je kan dit soort potten op allerlei manieren gebruiken voor binnen en buiten,staat overal sfeervol,stoer en gezellig.

Hoop dat jullie deze week de vlag uit kunnen hangen en van zenuwen verlost zijn.

Hartelijk gefeliciteerd nog met jullie ♥Porseleinen Huwelijksdag♥

Lieve groet,
Ger

More Than Living zei

Hele mooie pot en weer prachtige foto's! Mooi cadeau;)

Dorine zei

Wat een goed idee van je dochters! Mooie pot heb je hiervoor gekocht.
Ik vind je krans ook erg leuk staan op zo`n standaard.
Groetjes, Dorine

Mayflower zei

Wat heb je een mooi kado van je Moederdag-bon gekocht.
Je heb er weer sfeervolle foto's van gemaakt en wat een geluk dat je het voor een mooie prijs mocht meenemen, zo'n klein barstje geeft er toch charme aan.
Ik heb de anonieme reacties ook al een poos uit staan. Ik werd overspoeld met Spam.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Blomkje en Wenje zei

Nog een paar spannende dagen voor de boeg voor je dochter, dus! (en voor jullie natuurlijk ook...). Je hebt het geld goed besteed, prachtige spullen! Ik hoor heel veel goeds over de potstal...ik moet er toch maar eens naar toe als ik in de buurt ben! Ik ga voor je dochter duimen!

Groetjes, Pietrik

Pierelantijntjes zei

Wat een mooit pot heb je gekocht van het moederdaggeld.
Ook hier een zenuwachtige boel trouwens. Eerst zou onze dochter morgen de uitslag van haar (vmbo) examen krijgen maar door die gestolen examens krijgt ze nu ook donderdag te horen of ze geslaagd is. Misschien moeten ze zelfs economie wel opnieuw maken. Pff wat een toestand.
Nou heel veel sterkte in ieder geval en ik hoop dat jullie ook de vlag en tas kunnen hijsen.
liefs Ester

Amalie loves Denmark zei

Dear Ingrid,

thanks for your sweet words. I like it to visit you here, even if I do not understand a single word. But your pictures are always amazing - I like your style!

So... big hugs

Amalie

La Blomst-Living zei

Toch ook niet verkeerd als je zelf iets helemaal naar je eigen wens mag uitzoeken. Je bent super geslaagd, weer een mooi item in je huis.
Lieve groetjes, Linda

Petra zei

Nog 1 spannend dagje dus.
Een prachtig cadeau heb je en helemaal naar je zin, zelf vind ik dat veel leuker.
Ik heb pas ook die anonieme berichten uitgezet, hehe, hou bijna tijd over nu, haha. Nee dat niet maar was er wel heel erg klaar mee!!

Groetjes Petra

Kom Achterom zei

hai hai,
Ben ik even! je vroeg aan mij welke lens ik heb gebruikt. Ik gebruik een marcolens 40 mm van de Nikon (vlinders) en de juffers heb ik genomen met de tamron 70 300 lens.
Sinds kort heb ik peters d90 nikon body dus ik ben wel een verwende poepert hé.
Fijne dag
Yolanda

Mooi Homestyling zei

Dat is een mooie! Ik heb er ook een paar en ben er heel wijs mee. Wat heerlijk dat je in de buurt van de Potstal woont...lees steeds meer die in die regio wonen. Toch wel een beetje jaloers ;) Ik kom er vast nog een keer.
Geniet van je zondag!
Lieve groet,
Karin

Mooi Homestyling zei

Een mooie pot! En niks mis mee om zelf wat uit te zoeken. Zeker niet bij zo'n prachtige winkel. Steeds meer blogsters waarbij ik lees dat ze in de buurt van de Potstal wonen. Wil er ook graag eens kijken.
En de ges pot blijft tijdloos in een landelijk interieur. Ik heb er ook een aantal en ben e

Mooi Homestyling zei

Ging niet goed... Erg blij mee wou ik zeggen.
Fijne zondag nog!

Mooi Homestyling zei

Lieve groet,
Karin