donderdag 25 april 2013

Give away (weg te geven en ontvangen)…

Nu het aantal volgers inmiddels het getal 900 voorbij is gegaan, wil ik als dank hiervoor heel graag één van jullie blij maken met een mooie give away. Toen ik begon had ik nooit verwacht dit getal ooit te zullen halen, ik vind het dan ook ontzettend leuk dat er inmiddels zoveel volgers zijn die zich in ruim drie jaar hebben aangemeld. Ik weet dat er daarnaast ook ‘stille’ lezeressen zijn, die op de achtergrond mijn blog in de gaten houden en ook dat vind ik geweldig

Home & Lifestyle


Living in Tuscany
uit “Living in Tuscany”


Living in Tuscany
uit “Living in Tuscany”


Living in Tuscany
uit “Living in Tuscany”

Het boek “Living in Tuscany” heb ik een tijd geleden met voorbedachte rade al in tweevoud besteld…als groot fan van deze regio in Italië wilde ik niet alleen mijzelf maar ook één van jullie blij kunnen maken! Het boek neemt je mee naar diverse Italiaanse huizen en laat je de landelijke maar ook sierlijke en klassieke stijl er van zien.

Het boek is drietalig: Engels, Duits en Frans! Mocht je van deze talen weinig begrijpen, dan niet getreurd…de foto’s in het boek geven al genoeg aanleiding om er van te kunnen genieten.

Als je mee wil doen, kun je mij dit laten weten in een reactie op deze post of per mail. Uiteraard mag je met de eerste foto van deze post een link op je blog plaatsen, indien je een blog hebt. Iedereen mag weer meedoen, volger of niet…in binnen- of buitenland…dat maakt allemaal niets uit. Deelnemen kan tot en met donderdag 16 mei, daarna maak ik de winnares bekend!

Ik heb niet alleen een give away om weg te geven, vorige week had ik ook de eer om een give away te mogen ontvangen. Van Pascale van de blog Indruk (klik) kreeg ik een prachtig pakketje, ik vond het bijna jammer om het uit te pakken, want het zag er verzorgd uit!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Onder het cadeaupapier kwam een heel mooi kookboek vandaan, waar ik erg blij mee ben en zeker recepten van ga uitproberen. Want al noem ik mijzelf geen keukenprinses, toch vind ik koken leuk en kan ik kookboeken vaak maar moeilijk weerstaan.

Overigens maakte niet alleen dit mooie boek mij blij, ook de mailwisseling met Pascale was erg leuk en gezellig! Lieve Pascale, ik heb je al laten weten dat ik het mooie kookboek erg waardeer…ik wil je nogmaals hartelijk danken en je moeder (als stille volger) nu persoonlijk mijn hartelijke groeten overbrengen ;-)!

De komende dagen staan volgepland met diverse ‘activiteiten’, in de categorieën bijzonder, ontspannend en sportief (al ben ik bij dat laatste een toeschouwer :-)).  Ik kijk er erg naar uit…


Voor alle deelnemers veel succes gewenst
met mijn give away en voor
iedereen alvast een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

78 opmerkingen:

Pure & White zei

Mooi boek Ingrid! Normaal ben ik niet zo van de give-aways, maar als groot fan van Italië en met name Toscane kan ik deze keer niet aan mij voorbij laten gaan!!

Fijne week!

Dineke

Ingrid zei

Ingrid 2x van harte gefeliciteerd hoor! Ten eerste met je vele volgers. Wouw, over de 900 en dan nog de " stille volgers" erbij. Maar je hebt dan ook een heel mooi blog met prachtige foto's!
En ook gefeliciteerd met het gewonnen kookboek. Veel plezier met koken en ook voor je man die dat toch graag doet. Daar worden thuis vast 'Michelin' sterren mee gehaald.
Aan jou gave waar doe ik heel graag mee. In Toscane en de Provence daar kom ik graag. En het is al wegdromen bij de foto's in het mooie boek.
Ook alvast een mooi weekend toegewenst, groetjes Ingrid.

Things and Thoughts zei

The book about life in Tuscany seems so interesting...Great gift Ingrid! Italy and particularly Tuscany is a divine place to live! I spent three years of my youth in Italy!
Have a nice week end!

Lida zei

Wat een geweldig aantal en wat een mooi boek geef je weg! Ik vind je blog een hele inspiratie en al verschillen onze smaken, toch gebruik ik vaak jouw ideeën en bewonder ik jouw stijl!
Fijne dag en op naar de 1000!! Groetjes
Lida

Arja van Garderen zei

Maak waag zeker een kansje voor dit prachtige boek!
Ik ben gek op Italië!
Ik zal een linkje plaatsen op mijn blog.

Wat een leuk pakketje zeg dat labeltje is leuk, gefeliciteerd!


Liefs Arja

Liesbeth zei

Aangezien wij dit jaar de eerste keer naar Toscane gaan ,ben ik zeer geïnteresseerd in dit boek.Dus...kandidaat voor deze give-away ben ik zeker!!

Liefs,

Liesbeth

inge van der sanden zei

Ook ik ben een groot fan van italie, ik wil graag meedoen, want wat ik nu al van het boek zie, dat bevalt me wel.
Mooie give away heb je zelf gewonnen, en inderdaad heel leuk ingepakt.

Fijne Dag,
Inge, my choice

La Blomst-Living zei

Ha Ingrid, ik durf bijna niet mee te doen met je give-away, want ik heb natuurlijk al zo'n mooi boek bij jou gewonnen. Maar het zou wel heel sterk zijn, als ik dat weer zou doen. Ik meld me bij deze gewoon aan en ik plaats een link op mijn blog! Super hoor, zoveel volgers, ga zo door :-)!
Lieve groetjes, Linda

La Blomst-Living zei

O Ingrid, ook je bovenste foto mag ik niet kopiëren...hoe ga ik dit doen? Moet jij dit soms even wijzigen? Groetjes weer, Linda

Marit zei

Hoi Ingrid, wow, zo veel volgers, geweldig! Zelf doe ik niet mee, het is zeker een super give away, maar gun dit iemend die echt houd van de landelijke stijl en dat ben ik niet :-) succes allemaal!

het Moonhuis Monica zei

Wauw geweldig toch, zoveel volgers!!
Natuurlijk doe ik graag mee met de give away. Ik ben dol op boeken met mooie foto's, heerlijk om te bekijken!!
Heel veel plezier de komende dagen!!

Liefs Monica

Marjonel M zei

Hoi Ingrid.
Ik doe graag mee met de give away, ik vindt Italië ook een heel inspirerend land.

Een fijne zonnige dag!
Liefs, Marjonel

It Is The way of life zei

Wat een prachtig boek Ingrid ,wat leuk dat je dit weg geeft !
Het is altijd weer genieten van zo iets moois dus bij deze als vaste volger en met misschien een kleine kans op jou give-aways ,ik ga de link op mijn blog weergeven !
Geniet van alle leuke activiteiten de komende dagen !
Liefs Ida

Anreda zei

Wow, wat een prachtig boek...
Italie...wat een prachtig land ! Met zijn schitterende huizen, indrukwekkende uitzichten en heerlijke keuken.
Ik zou heel graag het boek willen winnen, dus ga maar duimen draaien :)

Groetjes, Anreda

It's me zei

Wat leuk iets weggeven en iets krijgen...mooi dat kookboek...maar owwww Living in Tuscany...zo bijzonder....ken je de film ?? under the Tuscan sun...zo leuke film....en voor mij een met een heel speciaal moment wat ik nooit zou vergeten.....ik zat lekker buiten op de laptop hem voor de zoveelste keer te kijken...toen de flim vastliep...om 16.15....ik een beetje mopperen...en om die tijd precies toen die film vastliep overleed mijn broer......dus altijd een speciaal gevoel bij Tuscany....ik lees ook heel graag boeken over dat gebied....en mag zeggen nu 8 jaar verder met een heerlijk warm gevoel......zo bijzonder......iets je leven kan bepalen.....lieverd geniet van het weekend....en de volgende keer een kort berichtje hoor....;-))...liefs Ria...xxx..

Regine Karpel zei

Beautiful book! Love Tuscany!
www.rsrue.blogspot.com

Ger zei

Hier nog een die zelden tot nooit aan give aways mee doet.

En zoveel volgers als jij inmiddels hebt zal ik nooit krijgen,doe er ook geen enkele moeite voor moet ik zeggen,ik maak af en toe een post omdat ik daar plezier aan beleef,reacties daarop krijgen vind ik altijd leuk,
zou bijna zeggen.....nieuwe volgers...wat zijn dat??;-)
Maar ik slaap of eet er niet minder om gelukkig.

Nou geloof maar dat er weer de nodige volgers bij zullen komen die hopen dat het geluk aan hun zijde is om dit mooie boek winnen.

Bij het zien van de foto's dacht ik even terug te zijn in het prachtige landhuis in Toscane waar we als opa en oma 15 dagen verbleven op uitnodiging van dochter en schoonzoon omdat ik paar dagen in de week oppas oma was en zij er een aardig gebaar tegenover wilden stellen.

Leuk boek wat je mocht ontvangen en prachtig boek wat je weg te geven hebt.

Fijne dag en op naar de 1000 volgers.
Liefs,Ger


Berna zei

Dat je nog maar heel lang mag doorgaan met bloggen. Ik geniet altijd van he verhalen en prachtige foto's.
Nog een paar weekjes en dan vertrekken wij ook weer naar Italië dus ik ding graag mee naar het prachtige boek.
Geniet van je weekend alvast en van de komende feestdagen.
Groetjes
Berna

lien zei

Oh wat een heerlijk boek lijkt me dat! Die keukentafel alleen al :-)
Ik doe graag mee.
900 volgers, pfhoe... hoe doe je dat? Op naar de 1000 zou ik zeggen! Liefs Carolien

Gerry zei

Geweldig, 900 volgers. Ik mag na een jaar absoluut niet mopperen, maar tegen zulke grote aantallen kijk ik hoog op. Maar je hebt natuurlijk ook een prachtig blog.
Ik heb in mijn eerste jaar zoveel give-aways gewonnen dat ik mij voorgehouden heb om tot 1 juli in elk geval niet mee te doen met give-aways. En dit is wel heel verleidelijk, maar ik blijf toch maar bij mijn standpunt.
En ook nog gefeliciteerd met je gewonnen give-away. Als je wilt minderen met vlees eten, lijkt me dit een mooi boek!
En ik wens jullie heel fijne activiteiten!

Liefs, Gerry

Anita zei

Hi lief mens wat een prachtige post van dit geweldige boek! Ik ben geen talenwonder maar plaatjes kijken is ook leuk hihi ;-)

Gefeliciteerd met je kookboek. Wie weet word je nu écht wel een keukenprinses.

Wow 900 volgers! maarre niet zo vreemd hoor. Met zo'n blog en zulke lieve reacties trek je "het" aan als een pot honing op Winnie de Poeh hahah ;-)

Dank voor je mooie berichtje. De zon zal zeker bijdragen maar helaas is dat niet de hoofdzaak. Volgende week weer twee dagen voor onderzoek en hopelijk kunnen ze daarna om de tafel en kijken of ze nog iets voor me kunnen betekenen. Dit is ook niet wat zo ... Maarre ik kan het niet allemaal in een blog vertellen (snappie) Jij wel hè ;-) X
Groetjezz lfs mij

Indruk zei

Lieve Ingrid, Van harte gefeliciteerd, wat een hoop volgers. Niet zo vreemd want je hebt een prachtig blog en je bent een trouwe volgster bij velen. Wat ontzettend leuk om mijn give away bij je te zien. Zoals altijd weer mooi op foto gezet. Mijn moeder was verrast dat je haar in je blog noemde. We hopen nog veel blogs van je te mogen lezen. Pascale X

Roelie Steinmann zei

Leuk dat jij al zoveel volgers hebt, je foto's zijn ook prachtig en de verhalen leuk. Zelf blog ik nog niet zo lang maar ik geniet ervan.

Zo'n mooie give-away daar wil ik graag aan meedoen hoor! Italie is bij ons favoriet nr 1.

Lieve groet Roelie, de hortensiatuin

Quiltfrouke zei

Prachtig boek......veel glas gebroken vandaag, mss. geluk !
Grt brigitte

Mayflower zei

Wat heb je een mooi boek gewonnen Ingrid, daar komt vast nog eens een heerlijk recept van op tafel.
Wat is het leuk om te ontvangen, maar nog leuker om iets weg te geven en je heb er een mooi boek voor uitgezocht.
Ik sla over, maar je zal er vast iemand heel blij mee maken.
Succes en op naar de 1000 volgers.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

What's in a day zei

Bij jou is het altijd feest Ingrid, je posten zijn mooi, ze vertellen iets over jou, dus die volgers, ja die komen heel graag, ik dus ook:)
Je give- away is super, lekker wegdromen...en de gewonnen give-away ook zo leuk, als vegetariër zou ik zeggen, heerlijk uitproberen die recepten, je vergeet gewoon dat er vlees bestaat:)

Een lieve groet,
Eefie

Alie zei

Nou ik doe graag mee hoor, lijkt me een prachtig boek. Moet alleen nog even uitvinden hoe ik een link maak op mijn blog(lukt hier niemand). Groetjes Alie

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Gefeliciteerd met je 907e volger! Ik begrijp het wel waarom ze jouw blog zo mooi vinden :-) Bovendien laat je altijd lieve berichtjes achter!

Kom je nog teaen op de tuin met de andere blogdames? Lijkt mij heel gezellig om je weer te zien!


Liefs Madelief xox

Huize Kip Kakel zei

Wat een mooi kado!
en wat heerlijk dat je zelfs bij het kopen van een boek aan je volgsters denkt:)en er gelijk 2 koopt.
Ik ben geen Italië fan..ben er gewoon nog nooit geweest, ja 1x in Verona een dagje..dus misschien gaat jou boek me wel verleiden voor een vakantie in Italië???
Als ik win natuurlijk :)haha
Ik zet een linkje op mijn blog..
Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, je mag ook gewoon trots op je mooie blog zijn en altijd je hartelijke reactie's zo trouw!
Super!
Liefs ♥

House of Seasons zei

Lieve Ingrid,
Ik ben er weer een beetje en weer eens even aan het bijlezen.
Heb de laatste maanden niet veel tijd en zin gehad en ben nu wel weer aan een rondje bloggen toe.
EN aan een weekje Toscane, of zo'n mooi boek!
Leuke give away!(ik doe mee!!!)
En dat je meer dan 900 volgsterren hebt, dat snap ik wel, je bent zo enthousiast altijd en zo trouw in het achter laten van reakties!
En dan ook jou mooie foto's, die wil iedereen toch zien!
Je bent een bijzondere blogvriendin, voor velen.
Op naar de 1000, welverdiend!
En bedankt voor al je lieve woorden.
Liefs
Lia

Colin zei

Dat vind ik nou echt typisch iets voor jou: iets krijgen en gelijk ook weer iets weggeven, zo leuk!

Franse Lelie zei

Lieve Ingrid, gefeliciteerd. Wat een mijlpaal en wat ga je een van ons verwennen. Ik doe erg graag mee. En ik snap wel dat iedereen je zo graag volgt: je hebt een fantastische unieke blog, bent zo ontzettend trouw in je reacties en ook in het echt erg leuk, al weten niet zoveel blogsters dat:) Ben benieuwd naar al het leuks dat je gaat doen, lieve groet

Corine(THUIS) zei

Ik won laatst al een give-away bij Debby,dus nu is een ander aan de beurt ;-)
Bovendien was ik nog nooit in Italië.. ik ben Frankrijk nog niet zat..

Riet zei

Mooie give away INgrid. Gefeliciteerd met al je volgers.
Lieve groet van Riet

Pascale zei

Ik ben het afgelopen jaar voor het eerst in Toscane geweest. Wat prachtig! Natuurlijk wil ik graag meedoen met je giveaway. De boeken van Taschen zijn altijd zeer de moeite waard. Ik vind het hartstikke leuk dat je die gaat verloten. Ik plaats een linkje op mijn blog. Gefeliciteerd nog met het kookboek. Ook een erg leuk boek om te hebben. Liefs, Pascale

Anita r zei

Gefeliciteerd met zoveeeel volgers.
Geweldig.
Vind het ook altijd heel leuk om op je blog te kijken.
Wil graag meedoen met je give away.
Maak gelijk een link op mijn blog.

gr. Anita

Ús hûs ús thús zei

Wat een mooie Give Away! Ik ben een aantal jaren geleden ook in Toscane geweest. En het is er prachtig! Ik doe graag mee met je Give Away. Ik zal je link op mijn blog plaatsen.
Groetjes van Aleta

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Een aantal jaar geleden ben ik met Laura, mijn jongste, een week naar Toscane geweest. Wat vonden wij het mooi daar. Ooit wil ik er weer naar terug, maar nu met Ben...
En wat zou er nou mooier zijn dan zo'n heerlijk boek te winnen bij een give-away...?
Tuurlijk doe ik dus mee, ik zet een linkje op mijn blog hoor...
Ik wens je alvast een heel fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Anneke zei

Ingrid 2x van harte gefeliciteerd hoor. Zoveel volgers al dat is natuurlijk geweldig.
En dan met je give away.
Ik doe ook graag mee hoor. Het lijkt me een prachtig boek. Ik zet een link op mijn blog .
Lieve groet Anneke

Martine vianen zei

Lieve Ingrid,
Ik ben ook niet zo'n give away type.
Doe eigenlijk zelden mee, maar dit is wel een hele leuke!
Een boek is altijd heerlijk zeker met de maanden die gaan komen. Vakantiegevoel krijg je hier bij.
X Martine.

Karin zei

Hoi Ingrid,
Ik ben een stille volgster en geniet altijd van je stukjes om te lezen. Deze keer wil ik toch graag reageren op zo'n mooi boek.
Ga vooral zo door en op naar de 1000 volgers.

Groetjes
Karin

Claudia zei

Het verbaast mij niets dt je zoveel volgers hebt, je blog behoort tot de top! Ik wil graag mee doen met je give-away.

Anoniem zei

Wat een leuke en lieve berichtjes allemaal. Daar kan ik niet tegenop als anonieme lezeres. Als je geïnteresseerd bent in (vegetarisch) koken, moet je eens een boek van Amber Albarda kopen. Hier staan supergezonde en lekkere recepten in, veelal vegetarisch. Ik zou graag een gokje wagen en meedoen met de Give-Away, heb er nog nooit aan meegedaan maar wie weet. Wie niet waagt..

Ondanks het grijze weer vandaag een hele fijne dag gewenst.

Groetjes, Anoni Muis

Bonjade zei

Ho wacht...ben ik nog op tijd...?
Vlug vlug...voor ik te laat ben.
Oh dit boek lijkt me geweldig!

Ha en wat een bofferd ben je ....dat prachtige boek gewonnen.
Van harte!

Fijn weekend

Liefs

Willy zei

Hej Ingrid, dat is een leuk boek om je vele volgers te vieren. Ik doe graag mee, want in Toscane zou ik graag nog eens een vakantie willen doorbrengen. Met dit boek kan ik al even wegdromen. Veel plezier met je gewonnen boek. Fijn weekend, lieve groet

fleur zei

Ha Ingrid; Gefeliciteerd met ZOVEEL volgers!
Je bent altijd zo vlot met lieve reakties, maar ik kan me ook indenken dat dit met zo'n aantal volgers niet meer te doen is!
Het belangrijkste is nog steeds dat je er zelf plezier in hebt om mooie foto's te maken en anderen vinden het fijn om ernaar te kijken en mee te genieten!
groetjes Fleur

Anoniem zei

Hoi Ingrid. Wat een mooi boek. Daar maak ik graag een kansje op. Ik blijf je op je blog volgen.
Groetjes Saskia K.

Greet Lefèvre zei

Proficiat met het groot aantal volgers Ingrid! Leuk he om dit zo allemaal te zien! Je hebt dan ook een heel stijlvolle blog die veel lezers aanspreekt!
Waarschijnlijk een heel mooi boek 'Living in Tuscany'!
Ingrid dank ook aan jou voor je trouw lezen van mijn blopposts!
Prettig weekend!
xx
Greet

Elly zei

Omdat ik graag op je blog lees, een stille volger! en je stijl fantastisch vindt! EN deze vakantie naar Italië ga waar ik ook DOL op ben doe ik graag mee aan je Give away,
Ook al win ik niet, je hebt een mooi blog, waar ik je zeker blijf volgen.
gr. Elly.

Anoniem zei

Hallo Ingrid, al zoveel volgers, dat houd in dat je voor vele van ons mooie dingen schrijft en ons elke keer weer mee laten leven met jouw leven. Nu een mooie give-away over Toscane, waar we dit jaar lekker naar toe gaan, verheug me er nu al op, dus doe ik graag mee.

Groetjes, Marian v G.

Janny zei

Ik doe graag mee en zet een link op mijn blog, hoor.
Toscane hoort ook tot onze favorieten! Leuk dat je er een give away van het boek hebt gemaakt!
Ook een fijn weekend toegewenst!
Janny

Miranda zei

Gefelicteerd met (inmiddels) 907 volgers en natuurlijk ook met je gewonnen give away! Wat leuk dat je het boek in tweevoud hebt gekocht en er één gaat weggeven... dit jaar gaan wij voor het eerst naar Italië op vakantie, dus voor de nodige inspiratie... ik doe dus graag mee!

Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

ps. Wat staan je takken prachtig in de stoere pot.

Marian zei

Ik wil ook een bescheiden kansje wagen....wow, knap zoveel volgers in 3 jaar...

Janny zei

Gefeliciteerd met zoveeeel volgers, geweldig!Prachtig boek.

Lieve groetjes Janny

MARIANNE zei

Wauw Ingrid in 3 jaar tijd "900" volgers...geweldig hoor!...En Hartelijk gefeliciteerd daarmee!
Zal de 1e foto even als link op mijn blog zetten...en wil ook zeker graag mee doen hoor!!!
Toscane...zucht...zo'n mooi stukje, van trouwens zoiezo 'Bella Italia'!

Geniet van deze zonnige zondag!
Groetjes van Marianne.

Dekenstikster zei

Hoi Ingrid, meer dan 900 volgers! fantastisch, proficiat! Ik waag een gokje want het lijkt me een inspirerend boek. groeten, Wilma

Pure by me zei

Oh Ingrid,wat gaaf zeg al die volgers maar wel heel begrijpelijk hoor...je blog is super..
Echt een inspiratiebron..
Lieve groet Chris

IS Interieur Styling zei

Wauw naamgenootje, wat een mooi bericht 900 volgers. Je hebt ook een heel mooi blog, en als ik zo al die lieve reacties lees, veel blog vriendinnen die jij ook weer terug beantwoord. Chapeau je verdient een applaus.
lieve groet Ingrid

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Lieve Ingrid..♥
Al je posten♥ zijn echt een PLAATJE♥ zo'n mooie♥ Foto's♥ allemaal ook de Give Away die ik gemist;( hebt ..;))
Het was weer genieten♥ hier Fijne zonnige♥ dag Liefs♥ Gaby..;)))

Het witte huis met de zwarte deur zei

Hoi Ingrid, ik doe graag mee met je leuke give-away!!

Groetjes Patries

Marion Zimmermann zei

Hoi Ingrid, geweldig zoveel volgers, maar ja eerlijk is eerlijk je hebt een gezellige site. Ik verheug me op iedere post van je. Graag zou ik dan ook willen meedoen. Ga zo door Veel liefs Marion Zimmermann

ivoorwit.blogspot.com zei

Een leuk boek! Daar staan vast heerlijke gerechten in. Ik wil graag een kansje wagen.
Fijne koninginnedag, groetjes, Thea R.

Eva zei

Komende vrijdag ga ik het mooie Toscane in het echt bekijken!!

Bedankt alvast voor het voorproefje....

wilma oud zei

Tjonge, dat zijn nog eens veel reacties. Dat betekent alleen maar dat je geliefd en populair bent. Hartelijk gefeliciteerd met je 900 volgers en ..... stille volgers. Ik wil graag meedoen voor je prachtige give away. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Het kan ook niet anders met zo'n mooie blog, dat er ook veel volgers zijn die er niets van willen missen! Ik ben een stille volger en laat niet zo vaak wat achter, maar nu ik die prachtige gave away voorbij zie komen, kan ik het toch niet laten! Bij de plaatjes die je laat zien uit het boek, denk ik met heel veel lieve en leuke herinneringen terug aan onze huwelijksreis vorig jaar! Bijna 2 weken door Italië getrokken, en natuurlijk ook door Toscane! Uhm..wat ik eigenlijk wilde vertellen..ik doe graag mee met je gave away! En nog heel veel succes met je blog, ik geniet ervan!
Hartelijke groet, Evy

www.tbezigebijtje.blogspot.com zei

Wat een prachtig boek!! Ik doe graag mee met je Give Away!

En wat een mooi boek heb je gewonnen, hier zul je vast een boel lekkere gerechten uit maken!

Fijne Kroningsdag verder..
Groetjes

Miriam
't Bezige Bijtje

Anoniem zei

Als stille volger,en geen blog in mijn bezit,geniet ik altijd enorm van je schitterende verhalen én foto's!
Gefeliciteerd met waar je nu bent,je merkt wel aan alle leuke en lieve reactie's dat je gewoon door moet gaan ;-) !
En graag waag ik een kansje met deze leuke give away!
Groet, Hendrika

lia zei

Deze post had ik gemist volgens mij, leuk dat je dit weg geeft. Maar ik heb pas al wat gewonnen, en doe dus een stap terug voor een ander.

Liefs Lia

Bizzy @ home zei

Voor we straks vertrekken richting het Zuiden, nog even snel de reader doorlezen en dan zie ik je nieuwe post met deze give away herinnering. Ik doe nog gauw mee, als het mag. Heb dit even gemist zeker...maar het ziet er wel uit om niet te willen missen hihi.
Nu doe ik echt de laptop dicht en ga even een weekje genieten met mijn liefsten. Midweek centerparcs en dag efteling vrijdag, komt vast goed ;)
Liefs, Renny

Anoniem zei


Hoi ik als stille volgster wil graag meedoen.
Ik lees je blog erg graag.

Groet Gerda

Blomkje en Wenje zei

Dat is een hele mooie weggever! Ik waag graag een kansje...

Groetjes, Pietrik

Fotografie Ilse zei

Na lan kom ik nog eens snel piepen hier! En val ik hier recht op dit mooie boek! Wij hadden dit jaar Toscane en hadden al een landelijk huisje gevonden, maar door de verbouwingen die uitlopen toch nog even uitgesteld. Maar wil er wel door graag naar toe! Lieve grotejes Ilse

linda zei

Wat een prachtige boek,als stille volger doe ik daar uiteraard
Graag aan mee.
Groetjes Linda.

Milou zei

Hoi!

Ik doe graag mee en heb de link op mijn blog geplaatst.

Groetjes, Milou.
www.boterbloembrocante.blogspot.nl

Anoniem zei

Hoi Ingrid,
Ben een van die stille volgers.
Vindt je blog altijd erg leuk, vooral omdat ik ook in mijn vrije tijd graag rondstruin op rommelmarkten.
Doe graag aan je give away mee, Toscane was een favoriet vakantiegebied.
Groetjes, Yenntl

Huis in de Provence zei

Hoi Ingrid,

Op de een of andere manier heb ik zomaar je give-away gemist.....
Wil toch nog graag meedoen, maar je hebt al zoveel reacties.....Maar niet geschoten is altijd mis zullen we maar zeggen.

Groetjes,
Mirjam

Hann¥ zei

Prachtig boek Ingrid dus ik doe graag mee :-)
Lieve groetjes,Hanny

inro soor zei

ben ik even blij dat ik dit tegen kom, op de valreep zeg!
wat een give away!!
en zoooveeellll volgers , het is je ook gegund

groetjes, Inge