vrijdag 14 december 2012

Kerstsfeer in huis…het vervolg

Liet ik jullie in een vorige post vooral de kerstsfeer rond de kerstboom en de vensterbank zien, deze keer komen nog enkele kerstversieringen aan bod die je bij ons elders in de woonkamer kunt vinden. Veel meer dan dit is het dan ook niet, maar zo is het goed.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Dit jaar heb ik niet veel bijgekocht, maar dit lieve beertje kon ik niet laten staan. Het label met de tekst Merry Christmas had ik al in huis en vind ik er mooi bij passen.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Deze kerstsok – die nu aan de broodkast hangt - maakte ik een paar jaar geleden met de kerstknuffel, die inmiddels dankzij Lynda een traditie is geworden. Ik vond het resultaat toen zo leuk, dat ik er ook één voor mijzelf heb gemaakt. Ik ben niet zo heel handig achter de machine, ik vond het dus nog een hele klus maar ik ben nog steeds blij dat ik de sokken heb gemaakt

Home & Lifestyle
De dagen vliegen voorbij en de kerstdagen naderen nu snel. Heerlijk om dan een paar weken met z’n allen thuis te zijn. We hebben nog weinig plannen, ik hoop dat de nadruk vooral komt te liggen op genieten en relaxen. Buiten zulke weken om moeten we vaak zoveel, dan is het zó lekker om even zonder klok te kunnen leven. We kijken er met z’n allen naar uit…

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

* Bij deze een warm welkom voor mijn nieuwe volgers, waarbij ik Mirthe graag even speciaal wil noemen, omdat ik haar niet zelf bereiken kan. Ik zeg heel eerlijk dat ik het bloggen heel erg leuk vind, maar dat het ook tijdrovend is om elke keer weer nieuwe posten te maken. Maar als ik dan haar enthousiaste reactie lees waarin zij vertelt dat de verhalen en foto’s op mijn blog haar uit een dip hebben gehaald, krijg ik daar een flinke motivatie oppepper van! Dat is dan denk ik bij mijzelf waar ik het dus onder andere zo graag voor doe! Dus lieve Mirthe, ik weet niet of je dit leest, maar enorm bedankt voor je warme woorden, ze kwamen op het juiste moment ;)!

74 opmerkingen:

butiksofie zei

Hallo, der Teddy ist ja sowas von süß, gglg Anja

le ciel flamand zei

Wij kijken ook uit naar de heerlijke kerstvakantie, lekker lang uitslapen, uitgebreid ontbijten en genieten van de gezellige sfeer...
Bloggen is inderdaad erg tijdrovend, soms overweeg ik ook om ermee te stoppen maar het blijft toch leuk om te fotograferen. Als ik stop heb ik ook geen reden meer om nog te fotograferen en te decoreren... Dus ik ga verder, met ups en downs!

Een mooie dag,
Annelies

ilona zei

Wat komen die letters mooi uit met die donkere koffer er achter. En dat beertje, snap dat je die niet kon weerstaan. Maar het allermooist is natuurlijk dat je met jouw woorden en foto's iemand een stukje blijer hebt kunnen maken. Fijne dag, Ilona.

Blueberry zei

Absolutely love your home decorations for Christmas, Ingrid!:)
nice weekend ♥
Ira

wilga zei

Wat ziet het er sfeervol uit bij je zeg,en wat maak je er mooie foto's van.
Vooral de eerste foto uit je vorige post is erg mooi,daar kan je zo een kerst kaart van laten maken.

Geniet van alle komende dagen.
Liefs, Wilga

Marjon zei

Prachtige decoratie en het beertje is werkelijk het einde...zo leuk is het een echte antieke....fijn weekend en lieve groet Marjon

http://truutske.blogspot.com zei

Prachtige foto's die de kerstsfeer in jouw huis erg sfeervol doet uitkomen.
Mooi beertje!!!
Fijne dag, Trudie

Krek wak wou zei

Geweldig weer, Ingrid! Wat ben je toch een super fotograaf! Het ziet er prachtig uit bij je....mooie rustige decoraties! Die sok heb je kei leuk gemaakt! ik zit toevallig nu achter het naaimachine om 4 sokken te maken....ik hoop dat ze lukken!
Fijn weekend en liefs van Nicole

Lilie's Home zei

Wat een mooie hoekjes en foto's heb je gemaakt. Allemaal zo rustig...
Heb jij nog een patroon van die kerstsok? Die vind ik echt mooi. Ik had al op het blog van Lynda gekeken maar kon niks vinden.

Groetjes,

Lizet

Berna zei

Schattig beertje en wat goed dat je die sok zelf maakte! Hij is erg leuk. Verder ziet het er gezellig uit bij je.
Geniet van het weekend.

lien zei

Wat een lief beertje inderdaad! Mooie sfeer bij jou. geniet!

Els zei

Lijkt me idd heerlijk om samen te genieten en te relaxen. Niks moet, alles mag! Ook wij De eerste kerst samen met ons drietjes :-)

Fijn weekend
Liefs Els

Wunderbares Zuhause zei

Gosh, it's so gorgeous! dear Ingrid.
This combination of grey, black and white colour is simply wonderful. To that many beautifuly natural stuff. I love the way your decorate your home.
Have a great weekend.

Lucia

Unknown zei

joh, helemaal prachtig je kersthuis! We zijn snel geneigd ons hele huis vol te storten met "kersterigs"maar vaak gaat het dan COMPLEET voorbij aan de bedoeling, sfeer...;) en die sfeer zit er bij jou HELEMAAL in!

Liefs,
Lynda

Loraine Living zei

Dus dat wordt genieten en relaxen ...
Mooi de eenvoud in de decoratie, ik ben daar ook wel van, echter de jongste wil nog altijd kleurtjes enzo...ik maak wel eigen hoekjes in huis ;)
Een heerlijk weekend en een lieve groet Diana

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Mooi en subtiel, daar hou ik ook van. Het maakt het gewoon helemaal af. Veel verder dan de boom ben ik nog niet gekomen. Zo druk als ik het had de laatste dagen. Maar nu Ben weg is en ik het komende weekend vrij ben, heb ik dus tijd zat om de rest even onder handen te nemen....
Ik wens je een heel mooie dag,
Lieve groet,
Mirjam

Unknown zei

Het ziet er allemaal prachtig uit bij je!!! complimenten!!! en idd hele mooie sfeervolle foto's...

Ik vind het bloggen ook tijdrovend hoor...en soms ook overweldigend... je ziet zoveel leuke, mooie, bijzondere, aparte dingen dat mijn hoofd soms zó vol zit met inspiratie dat het me juist verlamd... er komt dan juist helemaal niets meer uit mijn handen.. daarbij ben ik ook perfectionistisch dus eigenlijk is het nooit goed genoeg voor mezelf ;-) Maar ik doe het niet voor andere, of als reclame, of om in woonbladen te komen, ik doe het meer als een een soort online dagboek voor mezelf..daardoor wordt het ook geen moeten of een verplichting.. en als andere mensen er van genieten is dat alleen maar leuk meegenomen :-)

fijne dag!!
Liefs, Debby

Mayflower zei

Wat een gezellige sfeer bij jullie Ingrid. Een prachtige krans heb je aan de kast hangen en ook het koffertje of opbergblik op de kast vind ik heel erg mooi.
Wens je een fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Maaike zei

Hoi Ingrid, dat ziet er super uit! Ik vind je beertje schattig! Mooie foto's ook weer..!
Wens je een heerlijk relaxed weekend toe!
Liefs Maaike (frisse rommel)

justwendy zei

Hoi Ingrid,

Ziet er allemaal heel sfeer vol uit, prachtige foto's. En dat beertje is echt helemaal top.
Ook ik vroeg me af of je nog het patroon hebt van die kerstsok. Vind hem echt helemaal leuk.

Ik wens je een hele fijne vakantie toe en x mas. Zit er voor mij helaas niet in moet werken, 1e kerstdag ben ik gelukkig wel vrij.

lieve groetjes wendy

Bizzy @ home zei

Heerlijk sfeertje en dan dat lieve beertje, wat een schatje. Mooie rustige kerstsfeer!
Fijn weekend,
Lieve groet, Renny

Dineke@esatto zei

wat een goeie sfeer heb je neergezet!
herken je verhaal over de tijdrovendheid van het bloggen...soms ben je te druk om alles ook nog in een mooi blogje te gieten...
Bij mij betekend dat niet dat ik niet in huis bezig ben, maar dan schiet het bloggen of het meelezen erbij in..

Komt de komende periode helemaal goed, hopelijk ook bij jou!

Liefs Dineke

Judith zei

Je blogberichten zijn traktaties! Ook ik waardeer het zeer dat je zulke mooie post op je blog zet, met altijd PRACHTIGE foto's!
En van de dwarrelende sterretjes geniet ik ook weer volop!

De letters Merry Christmas en xmas staan vanaf nu op mijn wensenlijst (-:

Heel fijn en gezellig weekend!
En bedankt dat je ondanks alle tijdrovende blogberichten altijd bij mij een lieve reactie achterlaat!

Nely zei

Just beautiful home decor dear Ingrid,the coulor combination are amazing:)
Hugs,
Nely!

MARIANNE zei

Nou Les is More...en die 1e foto bewijst dat zeker!!! Prachtig hoor!
Ik heb ook veel van zolder naar beneden gesleept, en uiteindelijk veel daarvan weer terug naar zolder gebracht, ik doe ook niet veel dit jaar, alleen nog aan het worstelen wat ik op de salontafel in m'n oude witte houten dienblad ga doen...en dan ben ik er "helemaal" klaar mee! It's enough!
Ik vind je beertje ook een poepie hoor, ja snap dat die niet te weerstaan was, en staat helemaal precies leuk zo, met dat Merry Christmas bordje erbij!
Ja en ik vind het ook zo fijn, om lieve, leuke reacties op mijn posten te krijgen, fijn om er mensen een beetje blij mee te maken...maar zeker ook om er zelf telkens een beetje blij van te worden!

Geniet van je sfeervolle Kerst omgeving, en een fijn weekend!
Groetjes Marianne.

Dinah zei

Wat een dotje dat beertje.

groetjes,dinah

Anoniem zei

Mooi om helemaal in de stijl van je huis te blijven. Er is iets extra's, maar ook weer mooi sober. Dat vind ik mooi.
Doe je er dan ook nog iets groens bij, iets levends zeg ik altijd, of bolletjes op de tafel ogf een mooi bos bloemen? Dat vind ik altijd het leukste.

Ik hoop dat je zo'n mooie tijd krijgt Ingrid, zoals je voor ogen hebt. Familietijd is ook een mooie tijd.
En fijn dat je zulke mooie reacties krijgt, dat geeft een diepere dimensie aan wat je ook aan anderen kunt delen!

Liefs, Gerry

Bij Guusje Thuis zei

Ik moet nog 4 dagen en dan ga ik genieten van een mini-vakantie. Heel veel plannen, maar komt er niets van dan is het ook goed. Geniet van je weekend, groetjes Colin

Agnes zei

Weer een prachtige post met mooie foto's. Zit er echt gezellig uit hoor. Ik vind je krans zo mooi die aan de kast hangt. Ik kan niet helemaal goed zien waar die van gemaakt is?! Fijn weekend!
Lieve groet,
Agnes

Unknown zei

Heel erg knap vind ik het hoe jij met zo weinig zoveel sfeer in huis kan brengen, een kunst hoor!
Ook hier wordt uitgekeken naar een periode van leven zonder klok, zo zalig!
Enne...ik las het stukje voor Mirthe mee en dan denk ik ook weer, bloggen is toch heel speciaal :)
Ik wens je een heel fijn weekend toe, liefs, Sonja

Hanna zei

Ha en fin adventshelg.
Kram
Hanna

MARTINE'S BLOG zei

En zoals altijd zijn je foto's weer haarscherp. Echt prachtig. Straks als het voorjaar begint en de zomer ga ik vast ook erg genieten van je blog.
Heel fijn weekend, liefs Martine.

It's me zei

Mooi Ingrid....prachtig !!..en ja voor mij is het ook moeilijk om in deze drukke tijd alles bij te houden......en nu is fb er nog bijgekomen.....pffff.....druk druk...maar nog steeds leuk......liefs van mij...nog 12 dagen...xxx...

Unknown zei

Lovely Teddey Bear!
have a nice weekend
xoxo
Mari

flowersandhome zei

Mooi gedecoreerd! Schattig beertje, prachtige krans in je eerste foto aan de witte kast trouwens, en leuke kerstsok, zelf gemaakt, wow, echt goed hoor!
Fijn weekend,
Marian

Judith zei

Fijn om zulke lieve reacties te krijgen op je blog! Soms is het wonderbaarlijk hoeveel mensen je met het bloggen bereikt.

Mooi en ingetogen, jouw kersthuis!
Geniet van de serene sfeer en straks... de vakantie!

Willy zei

Mooie hoekjes Ingrid. Leuk dat het beertje je kon verleiden, het is ook een hele mooie.
Fijn weekend, lieve groet

What's in a day zei

Prachtig Ingrid, die sfeer bij jou straalt rust uit...hier ook weinig decoraties, ik merk toch dat dit mijn humeur ten goede komt:) teveel zorgt bij mij voor stress...
Wat een lief berichtje van Mirthe, zo goed om te lezen dat ermensen zijn die door het lezen van je post ookpositiever gaan denken, heel mooi.
Doe rustig aan, hier ook de laatste drukke week, maar dan is er tijd voor familie en vrienden, heerlijk.

Lieve groetjes,
♥Eefie

My name is Riet zei

Alles erg mooi bij elkaar Ingrid. Leuk dat beertje en de koffer met 'Merry Christmas. Lieve groet van Riet

Linnie's kaartjes zei

Oh dat beertje is zo leuk, kan me goed voorstellen dat je die niet kon laten staan, past perfetc in jullie sfeervolle kersthuis, het is echt zo mooi.
Fijn dat jullie vrij zijn, geniet van alles en van elkaar.

Fijn weekend,

Liefs,
Linda
(www.lindagboek.nl)

Mirthe zei

Tjoh werd er wel even stil van!!! Erg leuk hoe ook andere daar ook weer opreageren, het ziet er allemaal weer erg gezellig uit bij je en die krans is ook appart zeg!! Maar dat tijd rovende kan ik helemaal in komen maar ga toch maar zo door het wordt zeer gewaardeerd!! Lieve groet Mirthe ps fijn weekend

Lida zei

Zoals steeds weer heel inspirerend en zo mooi in alle soberheid en dan die gave sok met engeltje. ik ben er weer helemaal weg van! Heel fijne dagen, groetjes
Lida

Pierelantijntjes zei

Ooh Ingrid, die sok....wat een plaatje!!! en dat beertje...zucht!!!
Ja, bloggen is idd tijdrovend maar zooo leuk! ik wens je een fijn weekend,
liefs Ester

Unknown zei

Dat beertje vind ik super mooi.
Fijn weekend Grtjes Mien

Jolanda zei

Wat een heerlijke sfeer bij je. Het beertje is te lief! En bloggen kost veel tijd maar geeft ook veel terug. En als ik een tijdje wat minder post dan mis ik het ook wel...vooral je trouwe reacies altijd! Fijn weekend en lieve groet

Anoniem zei

Ik geniet van je rustige kerstsfeertjes,juist als je hele mooie spulletjes hebt moet je niet teveel neer zetten,want dan geniet je meer van wat je hebt staan,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Musje.

Sjonke's Kronkels zei

Weer een prachtige post, Ingrid. Mooie, serene kerstversieringen!!
Fijn weekend,
Marion

Shabby soul zei

Love that little sweet teddy bear =)
Hugs my darling
Silvia

amy zei

Heel sfeervol
En al de kleuren matchen :)

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Ingrid .♥
Je foto's♥ zijn echt PRACHTIG ♥ zo sereen..;)
Nog fijn weekend Liefs♥ Gaby..♥

Pascale zei

Ik vind het er erg mooi en sfeervol uitzien. Hoewel ik nog steeds rood gebruik wordt de rest veel rustiger, veelal wit. Ik neem me altijd voor om het wat minder te doen maar ik kan me gewoon niet inhouden. Uiteindelijk heb ik dan toch weer overal iets staan/hangen/liggen. Dat komt ook mede door al die Blogs waar je steeds weer leuke ideëen ziet. Fijn week-end en geniet van je mooie decoraties. Pascale

G-STYLE zei

Hallo Ingrid,

wat heerlijk dat je straks lekker vrij bent . Lekker genieten samen met je gezin.

Genieten van jullie huis in prachtige kerstsfeer. Ik vind dat het je goed gelukt is om het rustig te houden. Het is rustig maar toch heel sfeervol!

Bedankt voor je altijd lieve reacties , dat , samen met de mooie posten op je blog maakt dat mensen hier graag komen ....

Voor nu een heel gezellig weekend gewenst, wij gaan morgen gezellig met de meiden de stad in .
Zij gaan voor ons kadootjes kopen en wij voor hen. Op kerstavond dan een sjoelcompetitie en natuurlijk de kadootjes uitpakken ;-)

liefs van Gea

Michelle zei

Mooie decoratie, heel natuurlijk. Ik houd daar wel van! De drukke kerstversiersels beginnen hier ook steeds minder te worden...

Ik wens je nog een heel fijn weekend,
Liefs Michelle

Alie zei

Gezellige, warme foto's weer en fijn dat je zulke leuke reacties krijgt. Dat geeft iedereen toch een goed gevoel. Zonder zulke reacties was het bloggen ook lang zo leuk niet. Groetjes Alie

lia zei

Subtiel en mooi....

En ik weet hoe het voelt als je zulke reacties krijgt.
Heerlijk is dat hé.

Een heel fijn weekend, ik heb vanavond een feestje, want onze jongste is vorige week 21 geworden.
Waar blijft de tijd hé.

Liefs Lia

Blomkje en Wenje zei

Wat heb je weer een geweldige sfeer weten neer te zetten...puur genieten! Ik vind je kerstsok ook helemaal geweldig en dat je blog mensen uit een dip haalt en motiveert, snap ik heel goed :)

Fijn weekend

Groetjes, Pietrik

Anneke zei

Wat ziet het er sfeervol uit bij je zeg. Ik vind het heerlijk die rustige sfeer.
Een fijne avond
Anneke

Anneke zei

Ik vind het er erg mooi en sfeervol uitzien. Ik vind die sok ook zo mooi met dat engeltje heel sfeervol hoor.
groeten Anneke

Gerreke zei

Wat heb je toch een heerlijke kerstsfeer in huis gebracht. Het is genieten om er naar te kijken.

Unknown zei

Gezellige sfeer Ingrid. En je beertje is zo leuk met dat labeltje. Je merry christmas letters zijn erg leuk. Ben erg benieuwd waar je die hebt gekocht. Mooi dat engeltje op de kerstsok. Zo lief! Fijn weekend. Groetjes, Nancy

Rozen van papier zei

Dat ziet er mooi uit, sfeervol ook!

Fijn weekend,

Janny

Bloemerig Bloemen Blog / Marieke Nolsen zei

Prachtige sfeer, Ingrid.

Groet,

Marieke.

La Blomst-Living zei

Gezellig toch zo, het hoeft niet altijd zoveel te zijn, door de bomen zie je het bos niet meer, zeggen ze!
Lieve groet, Linda

Thuis bij Tjits zei

ohh dat beertje.. wat een schatje! ik kan me voorstellen dat je nog steeds blij bent met je kerstsok, het is ook echt supermooi geworden!
heerlijk die rustige kerstsfeer bij je!

fijne zondag Ingrid!
lieve groet, Tjits

Marian zei

Wat heb jij een prachtige soberen en sfeervolle kerstster in je huis...
Meer is idd niet nodig...het zijn de kleine dingen die het doen...

Le Style zei

Super hoe jij de sfeervolle eenvoud kan aanbrengen! Heerlijk kerstsfeertje!!

Ik geniet van je blog, je posten, je foto's, je lieve reacties ....
Hoop dat je nog lang de motivatie weet te behouden, zodat we nog lang kunnen genieten.

Fijne zondag,

Liefs,
Yet

Paintings by Louise, Maison Louise zei

Hoi Ingrid,

Wat een prachtige post weer, elke keer geniet ik van je mooie foto's.

Je hebt een schitterende kerstsfeer neergezet.

Elke keer een mooie post maken, daar gaat veel werk en tijd in zitten, maar als je dan leest hoeveel bloggers hiervan genieten, dan is het zeker alle moeite waard.

Een hele fijne week en lieve groet,

Loes

hokje zei

Deze kerstsfeer past helemaal bij de sfeer die ik altijd proef uit je posten; ingetogen, maar sfeervol!

Lieve groet, Miranda

Burlap Luxe zei

Beautiful,

God Jul
Xx
Doré

Anita zei

Psst lief mens ben er nog hoor ;-)
Wát laat je ons hier delen in een heerlijke kerstsfeer.
Prachtig die sok en het beertje zó schattig !!!
Ik kan me voorstellen dat je die echt niet kon weerstaan.
Enne je boom ziet er ook piekfijn uit hahah
Rudi krijgt woensdag vakantie 2 1/2 week. Inderdaad niet op de klok wat een luxe.
Ook wel nodig we zijn allemaal moe en er gebeuren heftige dingen om ons heen. Even een pas op de bekende plaats.
Wens je een hele fijne avond !!! X
Groetjezz lfs mij

bijzonder-oud zei

Hoi Ingrid,
Wat een mooie plaatjes weer! en die andere mooie kerstsok....die hangt hier aan de kapstok :-). Ik haalde m afgelopen week weer uit de doos met kerstspullen en dan tovert hij altijd een glimlach op mijn gezicht omdat ik het zo lief vindt dat jij de moeite hebt genomen om zoiets moois voor mij te maken!
Lieve groet,
Yolanda

Unknown zei

Wat een lief beertje. Hele mooie sfeervolle foto's weer. Ik houd ook van een sobere kerstversiering.
Toch fijn om te horen dat je blog zo'n psychologische werking heeft. Het is ook heerlijk om weg te dromen bij al die mooie foto's. Geniet van het weekend. Groetjes, Annet

Home fourteen zei

Wat een heerlijk sfeertje.......leuke beker(met leuke naam;)) Heb ik ook!!
Fijne feestdagen!! Jacqueline........;))

Mirna Photography zei

Jouw huisje is ook weer mooi in kerstsfeer, wat leuk al die decoratie-spulletjes! Voor jou en je gezin ook fijne feestdagen toegewenst! Lieve groetjes Ilse