maandag 19 november 2012

Aankopen De Potstal en een kerstwedstrijd...

Een paar weken geleden ging ik naar het Open Huis van De Potstal, waar ik hier (klik) al eerder over vertelde. Het is een prachtige winkel, daarom is het een kunst om daar met lege handen de winkel te verlaten. Die kunst beheers ik gelukkig niet ;)!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Ik ben gek op kommetjes en ook deze kon ik niet weerstaan. Op de kom ligt een houten wasplak, die ook mee naar huis ging. De kom en de wasplak horen helemaal niet bij elkaar, maar ik legde de wasplak thuis er bij toeval op en vond het eigenlijk wel een hele mooie combinatie van kleuren en materialen. In de oude bakvormpjes - die ik ook bij De Potstal kocht - heb ik de randen gevuld met spagnum en midden in een groot waxinelicht geplaatst.

Home & Lifestyle
Dat waren mijn aankopen bij De Potstal en nu naar de kerstwedstrijd.

Een aantal dagen terug ontving ik een mail waarin werd aangegeven dat de blog van Home24 een kerstwedstrijd zou gaan organiseren om de top 5 van de beste blogs met decoratie en inspiratie ideeën te kiezen. Er zou een lijst met 15 concurrerende blogs worden gepubliceerd, waarbij mijn blog was geselecteerd als een van de deelnemers. De top 5 zou worden samengesteld door hun fans op social media en door bloglezers, die tot 16 december aanstaande de tijd hebben om hun stem uit te brengen.

Mij werd gevraagd "in de geest van Kerstmis en het delen, de contest zelf ook te promoten", maar eerlijk gezegd was ik in eerste instantie helemaal niet zo enthousiast, omdat ik helemaal geen zin had in competitie. Want tenslotte bloggen we allemaal op onze eigen manier en heb ik geen zin om de strijd met jullie aan te gaan, geen zin in zogenaamde winnaars en verliezers.

Groot was dan ook mijn verbazing toen ik een paar dagen later op de deelnemerslijst geen één blog zag staan die ik volg…ik had verwacht veel bekende medeblogsters aan te treffen! In de mail stond niet vermeld waarom juist mijn blog is geselecteerd, maar nu ik de andere deelnemers niet ken, vind ik de kerstwedstrijd toch nét iets anders worden en zie ik er de lol wel van in om mee te doen. Dus voor iedereen die mijn blog trouw volgt (als volger of als stille lezer): ga eens kijken - klik - en stem op je favoriete blog!! Mocht jouw stem daarbij naar mijn blog toe gaan, dan zeg ik je bij deze met blozende wangen...

heel HARTELIJK dank”!

Ik wens je een fijne week!

Liefs, Ingrid
 

53 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een enorme leuke aankopen heb je gedaan en ik heb mijn stem daar uitgebracht voor je, ik zou het ook moeilijk vinden maar als er niemand is waar je toch mee blogt .......
succes lieve groet jenneke

Hanna zei

Fina saker.
Ha en bra dag
Kram
Hanna

Hanna zei

fina saker.
Ha en bra dag
Kram
Hanna

Huize Kip Kakel zei

Hoi Ingrid,
ik heb gelijk even gekeken bij 24 homes, maar idd voor mij ook geen bekenden blogs erbij, dus heb ik natuurlijk jou blog aangevinkt!
Je aankopen zijn weer zeer geslaagd, als ik de vele medeblogsters hoor/lees moet ik toch écht eens naar de Potstal ,jullie zijn wel goede reclamemakers:)
Fijne week, groetjes Hannie

Sezoentje-Sonja zei

Goedemorgen, mijn stem heb je hoor enne...zonder dank trouwens want ik vind het steeds genieten van je mooie posten en je leuke reacties die je altijd teruggeeft.
Ik wens je heel veel succes en alvast een heel fijne week toe,
liefs, Sonja

Krek wak wou zei

Je hebt weer mooie aankopen gedaan bij de Potstal! Ik ga zeker op je stemmen want je geniet altijd van je prachtige foto's!
Fijne dag en liefs van Nicole

Bizzy @ home zei

Natuurlijk op de mooiste blog gestemd en weer hierheen gelinkt! Nu maar duimen hihi.. Mooie sfeer met de kom en wasplak.
Lieve groet, Renny

M. zei

Nou ik heb op je gestemd hoor!!!
Je steekt er voor mij met kop en schouders boven uit!!
sommige zijn zo druk als ik ze dan aanklik denk ik :laat maar....pfff..
dus je hebt me stem..
succes!!!ik hoop dat je wint!
lieve groetjes Manuela x

Abacaxi & Hortelã zei

Hoi Ingrid,

Ik ken wél een paar van de blogs, maar heb uiteraard voor jou gestemd :) Je blog is altijd vol mooie plaatjes en ik zie elke nieuwe post écht als een genietmoment! Chapeau!!

Leuke aankopen heb je trouwens weer gedaan!! Ben nog nooit bij De Potstal geweest & dat moet ik misschien ook maar zo houden... Vrees dat er anders rook van m'n pinpas af gaat komen ;)

Ik wens je een mooie week!

Veel liefs uit het (vanochtend) mistige zuiden!
Chantal

Riet zei

Goeiemorgen Ingrid. Wat leuk dat je ook bent uitgekozen. Die andere blogs ken ik niet maar je zou natuurlijk zo wie zo mijn stem krijgen.mooie spulletjes heb je gekocht bij de Potstal, leuk de kaarsjes tussen de spagnum.
Lieve groet van Riet

Kom Achterom zei

Mijn stem heb je ook hoor! en wat een prachtig stel zo zeg!
Fijne dag
Yolanda

http://truutske.blogspot.com zei

Tuurlijk heb ik mijn stem op jou uitgebracht.
Graag gedaan hoor want je hebt een prachtig blog en ook deze keer weer mooie aankopen gedaan zeg.
Wens je een fijne dag, Trudie.

It's me zei

Ik heb die schaal volgens mij ook in mijn handen gehad ??...weet niet zeker maar als er een schenktuit aan zit dan wel...hihihi...mooi hoor wat je hebt gekocht...en ik las het van die wedstrijd...ik ken er drie blogs uit...ik denk er net zo over als jij wat betreft de wedstrijd.....en 5 kiezen uit 15......hmmmm...ik denk dat het leuker was geweest om het kiezen groter te maken.....dus 100 of zo.......ik vind je blog geweldig en kom hier graag dat weet je.....Ingrid jij bent mijn winnaar.....zo dat heb ik hier toch maar even gezegd.......hihihi....fijne week liefs Ria...xxx..

MARIANNE zei

Wat een leuke oude mooie aankopen heb je gedaan bij de Postal, en zo heeeeeeelemaal jou stijl gaaf hoor!
En ook best wel handig om die wasplak achter de voordeur te zetten...voor als er eens eventuele foute onverlaten het huis in willen...ha,ha!
Veel succes bij de Kerst wedstrijd hoor!

Een gezellige maandag!
Groetjes Marianne.

anita zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht.

Nou je heb mijn stem.
Je heb echt voor mij de leukste blog.
Kom graag altijd bij je kijken.

gr. Anita

Jeanette zei

Ik heb gelijk even doorgeklikt en op deze manier kan ik mijn bewondering voor je blog uiten dus heb ik dat gelijk gedaan. Ben benieuwd wat de uitslag gaat worden.

Groet,
Jeanette

Rozen van Papier zei

Wat een mooie spulletjes heb je weer geplaatst, past echt bij jou. Weet je wat dat betekend potstal? Dat is een ouderwets nederlands woord en de stallen werden vroeger niet uitgemest maar iedere keer kwam er een laagje stro overheen voor de winter en was de ondergrond heerlijk warm voor het paard.
Ik ga ook stemmen!

Groetjes Janny

Lida zei

Ik heb natuurlijk op jou gestemd, je weet dat ik ieder logje verslind en geniet van jouw schitterende foto's! Wat een prachtige aankopen heb je gedaan en de bakjes zien er hartstikke gezellig uit!
Knuffel
Lida

Corine(THUIS) zei

Hele leuke aankopen!!
En nee, ik zou ook niet meedoen aan een blogcompetitie, dat heeft niets met mijn idee van bloggen te maken.
Natuurlijk heb ik wel even gespiekt of er voor mij bekende blogs tussen zitten.. en al volg ik ze niet er zijn er idd een paar waar ik af en toe wel kijk..
Jij bent de enige die echt in mijn leeslijst staat.. dus oké.. nu je toch meedoet geef ik je natuurlijk mijn stem (voor wat het waard is hè?!)

Marjonel M zei

Ik heb natuurlijk op jouw gestemd, waarom omdat ik altijd geniet van jouw mooie posten...Mooie aankopen heb je gedaan.

Lieve groet, Marjonel

Room Seventeen zei

Tja, de beste blogs.....Time Magazine , VT Wonen, bijna allemaal lanceren ze Top Tien lijsten met de beste blogs. Maar
vreemd genoeg zie ik op dat soort lijstjes nooit de blogs die ik leuk vind....

Alie zei

Prachtige spulletjes weer Ingrid. Het is hier allemaal net even te ver vandaan, jammer genoeg. En wat betreft die kerstwedstrijd. Bloggen is geen competitiestrijd en ik vind het daar soms wel op gaan lijken. Wie heeft de mooiste blog en wie de meeste volgers? Ik blog alleen maar, omdat ik het leuk vind m'n passie voor huis en interieur met anderen te delen, meer niet. Vind zulke "wedstrijden" eigenlijk een beetje jammer. Groetjes Alie

Anoniem zei

Hoi Ingrid,
Prachtige dingen heb je gekocht bij de Potstal. Mooi sober en echt in jouw stijl. En dan die mooie waxinelichtjes erbij.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik niet stem. Dat gaat helemaal niet om jou,want ik geniet heel erg van jouw blog, maar omdat ik de andere blogs niet ken. Dat vind ik niet een eerlijke verkiezing. Bovendien vind ik het moeilijk omdat elk blog zo zijn eigen dingen heeft waarom je het mooi vindt om het te volgen.

Ik wens je een mooie dag!
Liefs,
Gerry

Shabby Look zei

Dear Ingrid,
really lovely item you have got. It seems that the shop you have mentioned is worth visiting. I have seen on íts website. Wow it's great!
Have a nice day.
XO
Lucia

Linda zei

Mooie spulletjes heb je gekocht, Ingrid! En ik heb natuurlijk op jou gestemd, ik had het gauw gezien, ik hou juist van 'de warmte' van jouw blog. Het maakt het wel makkelijker dat er geen andere 'bekende' blogs van ons bij staan, dan zou ik het ook niet leuk vinden, dan wordt het inderdaad een competitie!
Liefs Linda

Carla zei

Prachtige kom en wasplak.
Leuk dat je gevraagd bent.
En weet je....voor ons ook een sruk makkelijker om op jou te stemmen....want hoe mooi ook..jou 'ken' ik..dus mijn stem heb je hoor!!!

fijne week..lieve groetjes Carla.

Ger zei

Waar mijn aandacht op dit moment het eerst naar toe getrokken wordt is die wasplank,nooit eerder gezien of over gehoord in mijn omgeving.
Dus moest ik even opzoek,in vroeger tijden gingen vrouwen de was doen aan de rivier en hun hulpmiddelen daarbij waren de een platte steen(die aan rivierbeddingen altijd wel te vinden zijn of je kon ze huren))zeep en een wasplank ,het natte kledingstuk werd op de steen gelegd,ingewreven met zeep en men sloeg met de wasplank op het kledingstuk om zo het vuil te verwijderen.
Kan me voorstellen dat dit een veel toegepaste was methode is geweest in warmere landen en kom die wasplanken dan ook vaker tegen op Franse en Portugese websites.
Google/afbeeldingen maar eens met het zoekwoord battoir en je komt ze tegen in alle maten en modellen,leuk heb ik weer wat geleerd dankzij jou post.

Dan wat die kerstwedstrijd betreft:mijn stem heb je!!!

heb enkel geen commentaar geleverd waarom,heb geen zin in dagelijkse aanbiedingen in mijn mailbox,want dat is mijn ervaring als ik aan dergelijke dingen mee doe,ook dat is social media ,als ik iets leuks wil hebben ga ik zelf wel op onderzoek uit.

Zelf ben ik absoluut niet van het wedstrijdje spelen type,dat is ook de reden dat ik nooit mee doe aan give aways,wil ook liever niet op de voorgrond staan,ben wel ambitieus maar dan op een heel ander gebied.

Fijne dag en veel plezier van je leuke aanwinsten!!
Lieve groeten,
Ger

Thuis bij Tjits zei

zo mooi.. ik hou ook zo van hout, natuurlijk en robuust!
wat leuk dat je in de top 15 staat en mijn stem heb je hoor!!
ook heel leuk dat je meedoet met mijn give away!

fijne avond,
lieve groet, Tjits

Mayflower zei

Wat een prachtige aankopen Ingrid.
Is dat een houten kommetje? Het is een mooi stelletje zo samen.

En dan even de Kerstwedstrijd, ik moet je eerlijk bekennen dat ik hierop niet stem. Ik vind bloggen ook niets met een competitie te maken hebben en dat is natuurlijk niet persoonlijk bedoeld omdat je wel weet hoe graag ik op je blog mag komen.
Ik vind zoveel plezier in de verschillende Blogs en ieder draagt hieraan bij op een eigen unieke manier.

Fijne week en een lieve groet, Mea

hanneke zei

Hoi Ingrid!
Ik kende naast jouw blog er eentje van naam, dus ja, natuurlijk heb ik op jou gestemd.
Niet alleen omdat ik je erg aardig vind, maar ik geniet oprecht van je blog, maar dat weet je wel he?

Lieve groet,
Hanneke

lien zei

Wat leuk dat je bent geselecteerd! En lief dat je eerst niet wilde meedoen, dat begrijp ik ook wel. Maar als de rest onbekenden zijn, dan toch zeker wel! Ik ga op je stemmen hoor!!

Eefies day zei

Wat heb je leuke spullen gekocht en echt stoer ook weer..mooi die combinatie die je ervan gemaakt hebt.
je bakvormpje is ook heel leuk!!!
Ik heb al gestemd hoor, weet je op wie:)
Sommige blogs ken ik en ik moet eerlijk zeggen dat ik met veel van die blogs niks heb omdat ze heel veel foto's van pinterest of internet gebruiken, wel met vermelding, maar weinig eigen inbreng..en dat zie ik zo graag bij jou...dus mijn stem kun je raden.....
Wel erg lief dat je eerst niet mee wilde doen, maar eerlijk is eerlijk, jouw blog verdient het echt...zo eigen en zo zonder pretenties...the way you are....
Dus lieve Ingrid ik ga voor je duimen...

Fijne avond een een heel lieve groet voor jou,
♥Eefie

Pauline Kick - beeldend kunstenaar zei

Wat een mooie sfeervolle aankopen, kan mij voorstellen dat je dat niet kunt laten staan. Ga straks even op het "kerst"blog kijken en nartuurlijk ik zal je een handje helpen.

groetjes Pauline

Chantal zei

Oh, wat een mooie spulletjes! Die waxinelichtjes vind ik geweldig, zo simpel, zo puur. Ik ga op je stemmen hoor. Je verdient het, je blog is zo mooi!
Vriendelijke groeten,
Chantal

lia zei

Hé, volgens mij heb ik dat potje ook... ergens in de kelder..)

Ik heb even gekeken, en er zijn er wel een aantal die ik ken. Maar moet zeggen dat ik ook niet zo voor een competitie ben. Natuurlijk kijk je weleens hoe vaak je blog bekeken word, en hoeveel volgers je hebt. Maar ieder blog heeft z'n eigen leuke dingen.
Maar jij krijgt mijn stem, want ik volg jou al zo lang....

Liefs Lia

Joke zei

Natuurlijk heb ik ook op jou mijn stem uitgebracht.
Veel succes.

Groetjes Joke

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Mijn stem heb je :-)! Ik wens je heel veel succes toe en hoop dat je als een van de populairste woonblogs uit de strijd komt.

Je kommetjes vind ik erg mooi. Helemaal Ingrid :-)

Geniet van je week!

Veel liefs van Madelief x

Loraine Living zei

Een mooie aankoop Ingrid.
Ik ga graag even kijken, veel succes...maar dat gaat vast lukken :)
Lieve groet Diana

bij ELZ zei

Hoi Ingrid, echt prachtige aankopen! En zo mooi hoe je ze weet vast te leggen.
Ik geniet altijd zo van je blog, daarom ga ik ook op jou stemmen!
Liefs Lindy

Lemons and blue zei

Wat een prachtige schaal en plankje, ze passen inderdaad perfect bij elkaar!

Groetjes Joke

Beatriz zei

I like your combination of colours very much!Greetings from Bavaria!Beatriz

Maaike zei

Mooie aankopen!!
En wat leuk dat je genomineerd bent!
Ik snap het heel goed zoals je het beschrijft, ik vind concurrentie ook niet zo leuk en wat mij betreft niet nodig!
Succes!
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Nancy B. zei

En alweer eentje voor jou. Ik lees en kijk altijd graag bij je en kijk altijd weer uit naar je lieve en leuke reacties. Bedankt daarvoor, nu kan ik mijn waardering ook eens laten blijken.
Liefs, Nancy

ida zei

Mooie aankopen heb je gedaan en daarom heb ik op jou gestemd,zo mooi en sfeervol heb je dit weer gefotografeerd!
Liefs ida

Nely zei

Just lovely things dear Ingrid,
Many hugs,
Nely!

Greet Lefèvre zei

Ik begrijp heel goed waarom je blog is uitgekozen Ingrid!!
Heb zonet mijn stem op Home & Lifestyle uitgebracht!! Duimen maar!
xx
Greet

Willy zei

Leuk Ingrid en spannend, maar volgens mij heb je de overwinning al in de pocket.
Mooie aankopen, ik was er al benieuwd naar. Lieve groet,

All Seasons zei

Mijn stem heb je gekregen, Ingrid. Nu gaan we voor je duimen!!
Succes en we horen het wel..

Fijne avond
Liefs,
Patricia

Hannekie zei

zo dat ziet er weer geweldig uit zeg..mooi stoer..ik ga even kijken hoor naar de lijst
liefs hannie

Colin zei

Hmm ... ik ben niet zo van wedstrijdje-doen. Elke blog heeft op haar manier iets speciaals en de ene spreekt me soms net even meer aan dan de ander. Maar ... je weet ondertussen wel dat ik heel graag even bij je kom lezen en spieken dus vooruit een stem erbij!

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtige aankopen en natuurlijk ga ik even op stemmen op jou hahahaha fijne eek lieve groet rosita

ilona zei

Mijn stem natuurlijk ook op jou uitgebracht. Omdat je gewoon een mooi blog hebt, maar ook omdat je altijd zo vriendelijk reageerd op de blogs van mede-bloggers, dat is immers ook echt kerst-spirit. Groetjes, Ilona.

House of Seasons zei

Lieve Ingrid, ik snap wel waarom jij er bij staat!!!!!
Ik ga zo stemmen en vind het heel erg leuk dat ik je ook ECHT ken!!!
Liefs
Lia